• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۱۹۸۰۲۴
تاریخ انتشار: ۱۷ مرداد ۱۳۹۷ - ۲۰:۲۳
کیش » اجتماعی

نقش انکارناپذیر خبرنگاران در پایداری امنیت و کاهش جرایم

فرمانده انتظامی ویژه کیش نقش خبرنگاران در تحکیم و پایداری امنیت و همچنین کاهش جرایم را انکار ناپذیر عنوان کرد.

نقش انکارناپذیر خبرنگاران در پایداری امنیت و کاهش جرایمبه گزارش خبرگزاري صداوسيما مركز كيش، سرهنگ رحیم جهانبخش گفت: بدون شك خبرنگاران و اصحاب رسانه چشم بينا و گوش شنواي مردم هستند و درصد قابل توجهي از آگاهي بخشي جامعه از فعاليت هاي پليس ، در گرو انعکاس مناسب و مستمر از طريق رسانه ها است. افزود: افزایش ورود مسافر به جزیره کیش در شرایط کنونی از طریق زمینی و هم از طریق دریایی صورت گرفته است.

وی گفت: در حوزه فرودگاه بین المللی کیش نیز 15 هزار و 153 نفر از مرز هوایی در 4 ماهه نخست امسال تردد داشته‌اند.

سرهنگ جهانبخش تاکید کرد: این افزایش وروود مسافر، نوید خوبی است که با ارائه بسته ارزی دولت در آینده نزدیک این رقم و حجم مسافر به جزیره کیش افزایش خواهد یافت و فضای کسب و کار نیز رونق بیشتری خواهد گرفت.

فرمانده انتظامی ویژه کیش گفت: این جزیره یک کالای برجسته گردشگری است و با توجه به اتفاقات خوب در بسته جدید ارزی به طور قطع میزان گرایش سفر به خارج از کشور کاهش خواهد یافت و به سمت مناطق داخلی از جمله جزیره زیبای کیش سوق داده خواهد شد.

سرهنگ جهانبخش در ادامه با تبریک روز خبرنگار گفت: تزریق احساس امنیت ملموس در جامعه مهمترین تکلیف و وجه اشتراک فعالیت پلیس و رسانه است.

وی تاکید کرد که امنیت 2 وجه ذهنی و عینی دارد که وجه عینی آن همان فقدان تهدید است و رسانه‌ها می‌توانند فضای آرامش و امنیت ذهنی را در جامعه ایجاد کنند.

فرمانده انتظامی ویژه کیش اظهار داشت: اما امنیت ذهنی یا همان احساس امنیت و آرامش مکمل امنیت عینی است که اگر نباشد امنیت عینی واقعی نخواهد بود.

سرهنگ جهانبخش گفت: امنیت امروز کیش بر اساس آمارهای موجود برگرفته از همکاری و تلاش رسانه‌ها و داشتن یک جامعه صمیمی و سازنده در کیش است.

وی تاکید کرد: خبرنگار چشم بینا، گوش شنوا و صدای رسای است که سخن درست را باید از سمت خبرنگار پیگیری کرد.
فرماندهی ویژه انتظامی کیش گفت: حاکمیت جامعه اگر بخواهد از متن جامعه بهترین اطلاعات را داشته باشد باید فضای خبری رسانه‌ها را توسعه دهد. 

سرهنگ جهانبخش اظهار داشت: مسئولان باید در مواجهه با نقدهای تند با سعه‌صدر به شیواترین روش برخورد کنند و خبرنگاران نیز در فعالیت خود، منطقه ای و جزیره ای فکر نکنند بلکه در تولیدات خود بعد ملی و فراملی برای جزیره قائل شوند.
وی در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به عملکرد نیروی انتظامی جزیره کیش در چهار ماهه نخست امسال افزود: در این مدت اقدامات خوبی در حوزه انتظامی و دریابانی کیش صورت گرفته است.

سرهنگ جهانبخش گفت: فرهنگ ترافیکی جزیره از نگرانی های ما بود که پارسال در نیمه نخست با افزایش محسوسی در حوزه تصادفات تصادفات مواجه بودیم و در این حوزه مجبور بودیم با وجود برخی مقاومتها، سختگیری ها را افزایش دهیم.
فرمانده ویژه انتظامی جزیره کیش اضافه کرد: در 6 ماهه دوم سال گذشته و چهار ماهه اول امسال با اعمال سختگیری های ترافیکی شاهد کاهش تصادفات در جزیره بودیم. 

وی افزود : در حوزه مبارزه با مواد مخدر نیز ما مصمم هستیم و در جزیره امروز موادمخدر نایاب شده به طوری که قیمت هر گرم ماده مخدر و روانگردان شیشه بالغ بر 320 هزار تومان است که قابلیت خرید برای هر کسی نیست.
وی تاکید کرد: ورود محموله های مواد مخدر به کیش از 25 کیلوگرم در سال گذشته اکنون به یک کیلو و 600 گرم رسیده و این در واقع به دلیل تمرکز بر مبارزه جدی با قاچاق مواد مخدر بدست آمده است.

سرهنگ جهانبخش اظهار داشت: امسال در چهار ماهه نخست 396 نفر افراد معتاد، بدون مکان و کسانی که می توانستند برای جزیره مزاحمت ایجاد کنند، دستگیر و بر اساس تصمیم شورای تامین از جزیره ترد شدند.

وی گفت: در حوزه دریا هم اقدامات خوبی انجام شده به طوری که در 5 ماهه گذشته 410 میلیارد ریال انواع کالای قاچاق در آبهای پیرامونی جزیره که به مقصد بوشهر بارگیری شده بود، کشف و ضبط شد.

سرهنگ رحیم جهانبخش تصریح کرد: همچنین 45 هزار و 500 لیتر سوخت گازوئیل قاچاق نیز در اطراف این جزیره کشف و ضبط شده است

فرماندهی ویژه انتظامی کیش افزود: برخورد با تورهای غیرمجاز صیادی که تهدید جدی برای حیات و نسل موجودات دریا هستند در دستور کار دریابانی قرار دارد به طوری که در سال گذشته 10 هزار متر و در چهار ماهه نخست امسال حدود 12 هزار متر از این تورها جمع‌آوری شده است.

وی تاکید کرد: حفظ محیط زیست دریایی جزیره کیش به عنوان اصلی ترین مزیت گردشگری آن یک ضرورت است که در دریابانی نظارت جدی بر این موضوع داریم.

در این نشست، فرمانده انتظامی جزیره کیش با اهداء لوح تقدیر و جوایزی از یک سال تلاش اصحاب رسانه این جزیره قدردانی کرد.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
آمریکا در ونزوئلا دنبال چیست؟!
روایت نهفته شهادت در دل کوچه‌ای رو به آسمان
دیدار بی واسطه مردم با مسئولان پای میز خدمت در بوکان
تحریم‌های یکجانبه مصداق جنایت علیه بشریت است
جهان امروز نیازمند روایت‌های صادقانه، انسانی و دغدغه‌مند است
رفع تصرف ۵ هکتار از اراضی ملی شهرستان اشنویه
مادورو: هیچ امپراتوری قادر به زانو درآوردن ونزوئلا نیست
نامه ایران، روسیه و چین درباره پایان قطعنامه ۲۲۳۱
انتصاب محمد رستگار به سمت معاون توسعه و فناوری رسانه 
زبان معیار ۱۴۰۴/۰۹/۱۱
گیلان توان ایجاد اشتغالی فراتر از برنامه سالانه را دارد
گلایه تولید کنندگان از صدور بخش نامه‌های خلق الساعه
بررسی وضعیت آبی تالاب سولدوز نقده
تخته گاز خودروسازان مونتاژی در قیمت‌
بسته خبری گیجگاه ۱۴۰۴/۰۹/۱۱
انتقاد سخنگوی وزارت صمت از اختیارات شورای رقابت
سیمرغ بلورین در دستان برگزیدگان جشنواره فیلم فجر
افتتاح درمانگاه تأمین اجتماعی آبدانان
کشف محموله آرد غیرمجاز در سبزوار
کاهش نسبی دما در چهارمحال و بختیاری
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فعالیت مدارس و دانشگاه‌های فارس فردا هم مجازی است
دانشگاه‌ها و مدارس فارس، فردا مجازی شد
شاخص هوای شیراز امروز ۱۱ آذر ۱۴۰۴
مدارس و مراکز آموزشی غیر حضوری شد؛اداره ها دور کار
پیگیری وضعیت سلامت آقای رضا امیرخانی از سوی رهبر انقلاب
برترین آثار عکاسی خیابانی ۲۰۲۵
تسلیت رهبر انقلاب به آقای سقاب اصفهانی
پاسخ به پرسش‌های متداول طرح جدید بنزین
دانش‌ قرارگاه‌خاتم‌الانبیا به‌بخش‌های دولتی‌وخصوصی منتقل‌شود
اساتید دانشگاه یاسوج در فهرست دانشمندان یک درصد برتر جهان
دشمن خطا کند هزینه سنگینی به او تحمیل می‌کنیم
تردید‌ها درباره سلامتی ترامپ با انتشار‌ام‌آر‌آی وی
بازیکن دهدشتی برترین گلزن نیم فصل لیگ برتر امید‌های کشور
ادامه آموزش غیرحضوری دانشگاه‌ها و مدارس استان تهران
شیوع آنفولانزا و غیر حضوری شدن مدارس و دانشگاه‌های هرمزگان
بازیکن دهدشتی برترین گلزن نیم فصل لیگ برتر امید‌های کشور  (۴۵ نظر)
پدافندهوایی ارتش همیشه در حالت آماده‌باش کامل است  (۲ نظر)
امروز؛ آخرین فرصت ثبت نام آزمون استخدامی سرایداران  (۱ نظر)
فرزندان مصدوم معاون رئیس جمهور به تهران منتقل شدند  (۱ نظر)
غیر حضوری شدن مدارس ابتدایی چهار شهر و ۲۰ روستای استان مرکزی  (۱ نظر)
دشمن خطا کند هزینه سنگینی به او تحمیل می‌کنیم  (۱ نظر)
تردید‌ها درباره سلامتی ترامپ با انتشار‌ام‌آر‌آی وی  (۱ نظر)
اقدام استرالیا علیه سپاه در جهت اهداف آمریکا و اسرائیل است  (۱ نظر)
بیانیه‌ ونزوئلا در محکومیت‌ آمریکا برای بستن حریم‌ هوایی  (۱ نظر)
سرعت غیرمجاز، رکن اصلی تصادفات جاده‌ای  (۱ نظر)
فراهم شدن امکان ثبت نام سهام برای متولدین ۱۴۰۱ به بعد  (۱ نظر)
میرزا کوچک جنگلی بزرگمرد پرآوازه‌ گیلان  (۱ نظر)
غیرحضوری شدن مدارس و دانشگاه‌های خراسان جنوبی  (۱ نظر)
ساخت مسابقه «عائله اَل اَله» در رادیو چی چست  (۱ نظر)
ابلاغ شیوه نامه مراقبت و کنترل آنفلوانزا در مدارس استان  (۱ نظر)