• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۶۶۷۶۲۶
تاریخ انتشار: ۲۱ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۴:۳۳
اجتماعی » حقوقی و قضایی
حجت الاسلام والمسلمین رئیسی در جمع خبرنگاران

ضرورت کمک همه دستگاه‌ها به وزارت بهداشت

رئیس قوه قضاییه: اختیاراتی که شورای عالی امنیت ملی با تنفیذ رهبر معظم انقلاب برای مدیریت بیماری کرونا به مسئولان اجرایی داده، اتمام حجت است.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ حجت الاسلام والمسلمین سید ابراهیم رئیسی در حاشیه جلسه ستاد فرماندهی عملیات مدیریت بیماری کرونا در کلانشهر تهران در جمع خبرنگاران افزود: از ستاد‌های مبارزه با کرونا در سراسر کشور به ویژه ستاد مبارزه با کرونا در استان تهران به دلیل اقدامات پیشگیرانه و بهداشتی صمیمانه تشکر می‌کنم.
وی با تاکید بر اینکه سطح مداخلات ستاد‌های مبارزه با کرونا باید پذیرفته شود که بتوانند در ادارات، سازمان‌ها و زندگی مردم اقدامات بهداشتی صورت دهند، گفت: پیشگیری‌ها می‌تواند آمار تلفات را در کشور کاهش دهد و این موضوع حتما به نفع مردم است که به تصمیمات ستاد‌های مبارزه با کرونا عمل کنند.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

حجت الاسلام و المسلمین رئیسی ادامه داد: ستاد‌های مبارزه با کرونا باید از ظرفیت‌های موجود در کشور که ظرفیت کمی نیست، نهایت استفاده را در جهت انجام این ماموریت خطیر که برای حفظ سلامت مردم است، ببرند و همه دستگاه‌ها باید خود را موظف بدانند که ستاد‌های مبارزه با کرونا را در انجام این وظیفه خطیر یاری کنند.
وی گفت: ستاد مبارزه با کرونا در سطح عالی‌ترین مسئولان کشور است؛ یعنی اینکه این ستاد، عالی است و باید علی‌القاعده با ریاست رئیس‌جمهور تشکیل جلسه دهد و اجرا شدن مصوبات پیگیری شود.
رئیس قوه قضاییه افزود: وزیر بهداشت نکاتی را مطرح کرد و مصوباتی در ستاد فرماندهی عملیات مدیریت بیماری کرونا و شورای عالی امنیت ملی تصویب شد که به تنفیذ مقام معظم رهبری نیز رسید و جنبه قانونی پیدا کرد.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

وی گفت: در واقع مصوبات ستاد مبارزه با کرونا برای همه دستگاه‌ها لازم‌الاجراست و پیگیری این قضیه به نفع همه در کشور است؛ چرا که زمان شیوع بیماری در کشور را کاهش می‌دهد و محدود می‌کند و سلامت را در کشور تضمین می‌نماید.
حجت الاسلام رئیسی افزود: خواسته بنده این است که این جلسات نه فقط هفته‌ای یکبار، بلکه اگر لازم شد روزی یکبار تشکیل شود تا این امر دچار توقف نشود و هر مشکل لجستیک و پشتیبانی که عزیزان ما در وزارت بهداشت و درمان دارند، باید مورد پیگیری قرار گیرد.
وی ادامه داد: وزارت بهداشت و جامعه پزشکی کشور سربازان در وسط میدان و در خط مقدم هستند و نباید مشکل تدارکات، کمبود اعتبارات و لوازم پزشکی داشته باشند. لازمه این کار این است که وزارت بهداشت و درمان فقط به موضوع بهداشت و درمان فکر کند و دغدغه اش مسائل بهداشتی و درمانی باشد و تدارک و پشتیبانی به عهده بخش‌هایی باشد که در کشور مسئولیت دارند. در این صورت طبیعتا در این میدان توفیق بیشتری حاصل می‌شود.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

رئیس قوه قضاییه گفت: نظر فنی در مورد تعطیلی یا تعطیل نشدن بخش‌های کشور بر عهده وزارت بهداشت و درمان است؛ ولی اجرا، پیگیری و اقداماتش بر عهده بخش‌های دیگر است.
وی با بیان اینکه تقسیم کار در سطح عالی در کشور باید صورت گیرد افزود: در بخش‌های میدانی هم اگر با همین همکاری و هماهنگی که امروز بین ارتش، سپاه، وزارت بهداشت و درمان، دولت و همه آحاد ملت وجود دارد، حرکت کنیم، فکر می‌کنم زمان چندانی طول نمی‌کشد که بر این پدیده و ویروس نحس مسلط خواهیم شد و شرایط متفاوت خواهد شد.
حجت الاسلام رئیسی با اشاره به همکاری دستگاه قضا در حوزه نظارت و اینکه سازمان بازرسی کل کشور باید برای پیگیری مشکلات و کمبود‌ها در کنار وزارت بهداشت قرار گیرد، اظهار کرد: سازمان بازرسی کل کشور با وزارت بهداشت و درمان همکاری و در آن بخش‌هایی که کمبود وجود دارد، همانند وزارت بهداشت و درمان پیگیری کند، تا کمبود‌ها رفع شود.
وی تاکید کرد: به دادستان‌های سراسر کشور دستور داده‌ام با احتکارکنندگان بشدت و بسرعت برخورد کنند. برخی فکر می‌کنند کار دستگاه‌های نظارتی مچ‌گیری است؛ در حالیکه مجموعه‌های نظارتی باید همراه با دستگاه‌های اجرایی و در کنار آن‌ها کمبود‌ها و نیازمندی‌های موجود را از مسئولین مطالبه کنند.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

رئیس دستگاه قضا گفت: در جهت اجرایی کردن مصوبات ستاد‌های مبارزه با کرونا حتما دادستان‌ها و مسئولان اجرایی می‌توانند نقش بسیاری داشته باشند. دکتر زالی و همکارانشان تصمیماتی گرفته اند که این تصمیمات ضمانت اجرا می‌خواهد و باید اجرایی شود. بخش جدی اجرایی کردن مصوبات و تصمیمات اتخاذ شده، این است که بخش‌های قضایی هم اجرایی شدن این موارد را دنبال کنند.
وی افزود: بنده معتقدم رسانه ملی و سایر رسانه‌ها در این زمینه می‌توانند مهمترین نقش را داشته باشند. فضای مجازی هم در جهت تبیین مصوبات و تصمیم‌ها نقش دارد. متاسفانه در برخی حوزه‌ها با نوعی شایعه پراکنی مواجه هستیم؛ برخی توی دل مردم را خالی می‌کنند و در این موارد ایجاد اضطراب می‌بینیم؛ این در حالی است که فضای مجازی و رسانه‌ها باید در خدمت تبیین افکار عمومی باشند و مردم را نسبت به خطرات این ویروس، اجرا کردن دستورات و نظرات ستاد‌های مبارزه با کرونا آگاه کنند.
حجت الاسلام رئیسی خاطرنشان کرد: اگر رسانه‌ها این کار را انجام دهند، هم حوزه بهداشت قوی‌تر خواهد شد و هم از بسیاری از اضطراب‌ها جلوگیری می‌شود. یکی از کار‌های مهمی که باید در این حوزه انجام گیرد، نقش بسیار مهم روشن کردن افکار عمومی و مردم نسبت به مسئولیت‌هایی است که در این رابطه دارند.
رئیس قوه قضاییه تصریح کرد: هرجا که با مردم با صداقت سخن گفتیم و همکاری آن‌ها را طلب کردیم، مردم خوب پای کار آمدند و کمک کردند. تجربه ما نشان می‌دهد باید به مردم اعتماد کرد و با آن‌ها با صداقت و صفا سخن گفت. یقین می‌دانم مردم در این رابطه با ما همیار و همکار خواهند بود.
وی گفت: امیدواریم حرکتی که امروز در کشور با همکاری بخش‌های مختلف شروع شده، با جدیت ادامه پیدا کند و شاهد باشیم کشور توانسته در زمانی نه چندان طولانی این ویروس منحوس را کنترل و سلامت را در کشور تضمین کند.
رئیس دستگاه قضا ضمن قدردانی از مدافعان سلامت، بیان کرد: حرکت و تلاش افسران، سربازان، پزشکان و پرستاران و اعضای هیات علمی دانشگاه ها، کادر درمانی، پزشکی و خدماتی بیمارستان‌ها حقیقتا کار مجاهدانه‌ای است که در خور تقدیر و تشکر است. رهبری معظم انقلاب از همه عزیزان تشکر کردند و بنده نیز به سهم خود به عنوان یک طلبه و مسئول صمیمانه تقدیر و تشکر می‌کنم.
رئیس قوه قضاییه ادامه داد: خدمت آقای دکتر زالی عرض کردم که دوست داشتم به تک تک بیمارستان‌ها می‌رفتم و به خدمت پزشکان و پرستاران می‌رسیدم و شخصا از همه آن‌ها تقدیر می‌کردم؛ اما، چون عزیزان حضور ما را مجاز نمی‌دانند و می‌گویند خلاف پروتکل هاست، لذا از همینجا با حضور در ستاد مبارزه با کرونای استان تهران صمیمانه باید تشکر و تقدیر از همه آن‌ها داشته باشم و ان‌شاءالله نقش شما در سلامت اجتماعی نقش به یادماندنی و مثال زدنی خواهد بود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
واگذاری زمین برای ساخت شبکه تصفیه فاضلاب
فردا، آغاز مهلت استعفای داوطلبان انتخابات شورا‌های اسلامی روستا
پیروزی آویژه صنعت مشهد مقابل علوب آمل
معرفی قهرمانان موتورسواری سوپر اندرو ایران
تعیین تکلیف ۲ هزار و ۱۵۷ پرونده مسن در نیمه نخست امسال در گلستان
حلقه‌های معرفت، سپر بصیرت در برابر جنگ رسانه‌ای دشمن
تنش آبی بزرگترین چالش شبستر
برخورد دو خودرو سواری ، هفت زن را راهی بیمارستان کرد
اعزام ۱۳۰ دانش‌آموز دختر شازندی به مناطق عملیاتی جنوب
افتتاح و بهره برداری از ۳۵۰ طرح محرومیت زدایی در استان اصفهان در هفته بسیج
مهلت استعفای داوطلبان شورا‌های روستا تا ۳۰ آبان
برگزاری نماز وحدت بخش جمعه در کردستان
تیم ملی کبدی بانوان ایران عازم بنگلادش می‌شود
هم‌صدایی مردم در انتظار رحمت آسمانی
خسارات همکاری ترامپ با اسراییل در حمله به ایران باید اخذ شود
اجرای رزمایش اعلام وضعیت هشدار عمومی از طریق تلفن همراه
برگزاری مسابقات دوچرخه سواری در سمنان
آغاز ساخت ۲ مدرسه در صدرا
نتایج هفته چهارم لیگ برتر بسکتبال بانوان
احداث سد آبریز مطالبه به حق مردم شهرستان‌های کهگیلویه و چرام
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
جمعه چه پیامی روی تلفن همراه شامل مناطق رزمایش پدافند غیرعامل ظاهر می‌شود؟
صعود ایران به رده پنجم جدول مدالی بازی‌های همبستگی اسلامی
هشدار هواشناسی کشاورزی در زنجان از شنبه ۲۴ آبان
گروسی: ایران دسترسی به سایتهای غیرهدف را فراهم کرده است
توضیحات سردار فدوی درباره برد موشک‌های بالستیک ایران
اقتدار پهپاد ایرانی
قانون حذف چهارصفر از پول ملی اجرایی می‌شود
پیروزی تیم ملی فوتبال ایران در ضربات پنالتی مقابل کیپ‌ورد
اعلام نتایج اولیه انتخابات مجلس عراق
نامه عراقچی به گوترش درباره حمله آمریکا به ایران
بسته هنر و سینما ۱۴۰۴/۰۸/۲۲
الگوی آشوب
یادواره شهدای نیروی هوافضا در چهاردهمین سالگرد شهادت حاج حسن طهرانی‌مقدم
ضرورت اصلاح کتاب‌های درسی و نگارش کتاب‌های جدید
اهدای عضو جوان ۳۰ ساله به ۶ نفر بیمار نیازمند
تیزپروازان نیروی هوایی با همه وجود به میدان آمدند  (۵ نظر)
اجرای ۳۰ برنامه برای ترویج کتابخوانی در مازندران  (۲ نظر)
جشنواره ملی برنج در آمل  (۲ نظر)
روزی که نیرو‌های مسلح از دستور رهبری «شوکه شدند»  (۱ نظر)
گروسی: ایران دسترسی به سایتهای غیرهدف را فراهم کرده است  (۱ نظر)
مادورو به آمریکا اولتیماتوم داد  (۱ نظر)
حدود ۴۰ درصد جمعیت کشور در معرض دیابت قرار دارند  (۱ نظر)
موافقت وزیر کشور با استعفای شهردار اهواز  (۱ نظر)
دشمن را در صورت هرگونه خطا به زانو درخواهیم آورد  (۱ نظر)
رد ادعا‌های بی‌اساس گروه ۷ در رابطه با جمهوری اسلامی ایران  (۱ نظر)
درخواست آیت‌الله جوادی آملی از عموم مردم برای خواندن نماز باران  (۱ نظر)
طرح‌های پیشگیرانه انتظامی جدی پیگیری و اجرایی می‌شود  (۱ نظر)
ولایتی: آینده‌ای روشن در انتظار ایران و عراق است  (۱ نظر)
صیانت از مرز‌ها با استقرار دستگاه‌های اپتیکی و الکترونیکی  (۱ نظر)
تمدید نمایش آیینی محرمانه در اصفهان  (۱ نظر)