• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۶۷۶۲۳۸
تاریخ انتشار: ۰۵ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۵:۳۳
قم » اجتماعی
مردم در خانه بمانند

تشدید اقدامات کنترلی و نظارت مبادی خروجی و ورودی قم

تشدید اقدامات کنترلی و نظارت مبادی  خروجی و ورودی  قم در اجرای طرح بسیج ملی مبارزه با کرونابهرام سرمست استاندار قم پس از جلسه ویدئو کنفرانس ستاد ملی کرونا به ریاست رئیس جمهوری، در گفتگوباخبرگزاری صداوسیما قم طی سخنانی با اشار ه به در پیش بودن موج دوم سفرهای نوروزی و افزایش تردد ها در محور های مواصلاتی استان، اظهار کرد: اجرای طرح بسیج ملی مبارزه با کرونا، با استفاده از شماره خودروهای در سفر و پیش از ورود به استان نقش مهمی در کاهش شیوع احتمالی بیماری کرونا پس از بازگشت مسافرین در قم خواهد داشت.

استاندار قم با بیان اینکه خروجی های استان به دقت کنترل می شود، افزود: در ورودی ها قم نیز با اعمال سیاست های توصیه ای و راهنمایی افراد نسبت به پایش و پالایش مبتلایان به بیماری کرونا تلاش استان در جهت کاهش شیوع این بیماری ادامه دارد.

تشدید اقدامات کنترلی و نظارت مبادی  خروجی و ورودی  قم در اجرای طرح بسیج ملی مبارزه با کروناسرمست با اشاره به لزوم ادامه قرنطینه خانگی در راستای شکست زنجیره شیوه کرونا، اضافه کرد: تعطیلی مراکز آموزشی و بخش های تجازی و اقتصادی غیر ضروری تا 15 فروردین ماه تمدید می شود.

وی از طرح وزارت بهداشت در زمینه سطح بندی میزان آلودگی و شیوع بیماری کرونا در شهر های کشور خبر داد و تصریح کرد: مقرر شد تا در جلسه کمیته امنیتی و اجتماعی به ریاست وزیر کشور و با کسب نظرات استانداران پیرامون نحوه و میزان اعمال محدودیت ها و اقدمات لازم متناسب با سطح بندی مورد نظر تصمیم گیری شود.

نماینده عالی دولت در استان به لزوم اجرای فعالیت های حاکمیتی وخدمات ضروری در کشور اشاره کرد و ادامه داد: یک سوم نیورهای ادارات که وظایف آنها جنبه ضروری ندارد بصورت شیفت بندی  در دستگاه های اجرای حضور خواهند داشت و نیروهای خدماتی، امدادی، کارکنان شهرداری ها، کادر درمانی و سایر بخش های لازم در اجرای تصمیمات حاکمیتی دولت نیز کماکان به انجام تکالیف خود در ایام تعطیل ادامه خواهند داد.

استاندار قم در خصوص شرکت های ارائه دهنده خدمات غیر حضوری و الکترونیک گفت: سیاست دولت کاهش خروج مردم از خانه و تجمعات است و در این رستا جهت افزایش اقبال مردم به خرید های غیر حضوری و استفاده از خدمات الکترونیک صدا و سیما با همکاری وزارت صمت این شرکت ها را بصورت رایگان به مردم معرفی کند.

سرمست ادامه داد: در خصوص زندانیانی که در حال حاضر در مرخصی بسر می برند نیز مقرر شد تا پایان فروردین ماه این مرخصی تمدید شود.

وی همچنین به برنامه های استان در راستای اجرای شعار سال و جهش تولید اشاره و اضافه کرد: عمده تلاش استان معطوف به مقابله با بیماری کرونا و تامین سلامت مردم و نیز صیانت از نیروی کار واحد های تولیدی و اقتصادی است و در زمینه تحقق شعار سال، یکی از تکالیف مدیران اجرایی ارائه راهبردهای عملیاتی با بهره مندی از ظرفیت بخش خصوصی، صاحبنظران و کارشناسان دانشگاهی است .

وی در خاتمه لزوم حمایت از بخش تولید را مورد توجه قرار داد و خاطر نشان کرد: حمایت از واحد های تولیدی و بخش هایی که از شیوع بیماری کرونا دچار خسارت هایی شده اند، یکی از سیاست های مدیریت استان است و با هماهنگی های صورت گرفته با معاون اقتصادی ریاست جمهوری در حال برنامه ریزی در این خصوص می باشیم.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تست سامانه هشدار اضطراری جمعه ۲۳ آبان اجرا می‌شود
گام سبز ایران در حذف مواد مخرب لایه ازن
اصلاح رفتارمدیریتی پیش نیاز رفع مشکلات است
صبر و مقاومت، ضدحمله به جنگ شناختی دشمن است
شکاف عمیق ظرفیت‌ها با سرمایه گذاری واقعی در خراسان جنوبی
برق ۲۸۰۰ خانوار ، خوراک ۲۳۱ ماینر غیرمجاز در زنجان
برگزاری آیین اختتامیه جشنواره بین‌المللی فیلم «شهر» با معرفی برگزیدگان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۲۳ آبان ۱۴۰۴
همایش پیاده روی به بهانه هفته دیابت
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۲۳ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
زنجان؛ روایت یک نخبه ریاضی دهه شصتی
اقدامات رفع بوی نامطبوع اتوبان قم–تهران هنوز کامل نشده است
تجلیل از خیرین و خادمین موکب شهدای بناب
افزایش شاخص اجرای طرح هادی در روستاهای اشنویه
اعطای مجوز واردات نهاده‌های دامی به فعالان اقتصادی آذربایجان شرقی
جلوگیری از تخلفات شکار و صید در مناطق حفاظت شده
آغاز رقابت‌های لیگ حرفه‌ای بسکتبال باشگاه‌های کشور
وزش باد شدید در سمنان
ماندگاری هوای سرد در چهارمحال و بختیاری
اقامه نماز جمعه در مصلای امام خمینی شهر ایلام
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
صعود ایران به رده پنجم جدول مدالی بازی‌های همبستگی اسلامی
هشدار هواشناسی کشاورزی در زنجان از شنبه ۲۴ آبان
گروسی: ایران دسترسی به سایتهای غیرهدف را فراهم کرده است
توضیحات سردار فدوی درباره برد موشک‌های بالستیک ایران
فردا چه پیامی روی تلفن همراه شامل مناطق رزمایش پدافند غیرعامل ظاهر می‌شود؟
اعلام نتایج اولیه انتخابات مجلس عراق
قانون حذف چهارصفر از پول ملی اجرایی می‌شود
ضرورت اصلاح کتاب‌های درسی و نگارش کتاب‌های جدید
نامه عراقچی به گوترش درباره حمله آمریکا به ایران
پیروزی تیم ملی فوتبال ایران در ضربات پنالتی مقابل کیپ‌ورد
یادواره شهدای نیروی هوافضا در چهاردهمین سالگرد شهادت حاج حسن طهرانی‌مقدم
رزمایش هشدار عمومی از طریق تلفن همراه در راه است
اقتدار پهپاد ایرانی
دشمن را در صورت هرگونه خطا به زانو درخواهیم آورد
اهدای عضو جوان ۳۰ ساله به ۶ نفر بیمار نیازمند
تیزپروازان نیروی هوایی با همه وجود به میدان آمدند  (۵ نظر)
اجرای ۳۰ برنامه برای ترویج کتابخوانی در مازندران  (۲ نظر)
جشنواره ملی برنج در آمل  (۲ نظر)
روزی که نیرو‌های مسلح از دستور رهبری «شوکه شدند»  (۱ نظر)
گروسی: ایران دسترسی به سایتهای غیرهدف را فراهم کرده است  (۱ نظر)
مادورو به آمریکا اولتیماتوم داد  (۱ نظر)
پایداری هوا و انباشت آلاینده‌ها در اصفهان تا پایان هفته  (۱ نظر)
حدود ۴۰ درصد جمعیت کشور در معرض دیابت قرار دارند  (۱ نظر)
موافقت وزیر کشور با استعفای شهردار اهواز  (۱ نظر)
دشمن را در صورت هرگونه خطا به زانو درخواهیم آورد  (۱ نظر)
طرح‌های پیشگیرانه انتظامی جدی پیگیری و اجرایی می‌شود  (۱ نظر)
ولایتی: آینده‌ای روشن در انتظار ایران و عراق است  (۱ نظر)
سراب چناره الشتر مکانی زیبا برای گردشگران  (۱ نظر)