• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۱۷۱۶۹
تاریخ انتشار: ۲۶ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۶:۴۵
ورزشی » ساير حوزه ها
علیرضا خسروی:

شرکت نکردن سرپرستان فدراسیون‌های ورزشی در انتخابات

مدیرکل دفتر امور مشترک فدراسیون‌های ورزشی اذعان کرد که سرپرستان فدراسیون‌های ورزشی از این پس در انتخابات آن فدراسیون داوطلب نشوند.

قول مدیر وزارت ورزش برای شرکت نکردن سرپرستان در انتخاباتعلیرضا خسروی در گفتگوی اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری صداوسیما؛ درباره انتخاب سرپرست برای فدراسیون‌های ورزشی با توجه به نبود چنین مصوبه‌ای در اساسنامه فدراسیون‌های ورزشی گفت: حتما باید قید کنیم؟ یعنی اگر بحث سرپرست در اساسنامه فدراسیون‌های ورزشی قید شود، دیگر مشکلی در کار نیست؟ پس حتما این مورد را در اساسنامه جدید می‌آوریم!

سرپرست تنها مامور است
وی به مزایای انتخاب سرپرست در فدراسیون‌های ورزشی اشاره کرد و افزود: خودم سرپرست هستم و هر فدراسیونی که با این سمت رفتم، به عنوان یک مامور عمل کردم.
در مدت سرپرستی هم تنها روند برگزاری انتخابات را پیگیری کردم. خیلی‌ها به بنده لطف داشتند و درخواست کردند که در انتخابات نام نویسی کنم، اما نپذیرفتم.

انتخابات بدون سرپرست هم خوب است
مدیرکل امور مشترک فدراسیون‌های ورزشی گفت: می‌خواهیم انتخاباتی برگزار شود که عدالت در آن برقرار باشد. مورد خوبی است که سعی کنیم، ۷۵ روز مانده به پایان دوره ریاست، نام نویسی را شروع کنیم و رییس فدراسیون انتخابات را برگزار کند و مشکلی هم ایجاد نمی‌شود.
وی در خصوص تخلفات دوره سرپرستی فدراسیون‌ها مثل ناپدید شدن بخشی از بودجه فدراسیون هندبال افزود: در این مورد رحیمی رییس سابق فدراسیون هندبال توضیحاتی ارائه داد. دولو سرپرست فدراسیون هندبال هم نباید چنین موردی را عنوان می‌کرد به هر حال هر دوی آن‌ها از سرمایه‌های مدیریتی ورزش و همکاران ما هستند.

قول می‌دهیم، سرپرستان نامزد نشوند
خسروی در مورد اینکه برخی سرپرستان فدراسیون‌ها در انتخابات فدراسیون‌های ورزشی نام نویسی می‌کنند، گفت: از زمان حضور علی نژاد در معاونت قهرمانی وزارت ورزش، دیگر چنین موردی نداشتیم و قول می‌دهم که دیگر هم از این موارد نداشته باشیم.
وی به سرپرستی اش در فدراسیون ووشو اشاره کرد و افزود: همسرم نایب رییس فدراسیون ووشو بوده و من هم ۱۰ سال است که ریاست کمیته فنی این فدراسیون را برعهده دارم، در واقع ووشو جزئی از زندگی ام شده است، اما به من ماموریت داده اند که تنها سرپرست فدراسیون باشم و انتخابات آن را برگزار کنم. در حال حاضر هم نام‌نویسی از نامزد‌ها انجام شده است و امیدوارم انتخابات آن به بهترین شکل انجام شود.

سرپرست مثل رییس
مدیرکل امور مشترک فدراسیون‌های ورزشی گفت: اختیارات سرپرست مثل رییس فدراسیون است، اما باید سرپرستان را توجیه کنیم تا کار اداری خود را به بهترین نحو انجام دهند. زمانی مسئولیت سرپرستی فدراسیون وزنه برداری را پذیرفتم که تیم جوانان آن باید ۲۰ روز دیگر در رقابت‌های جهانی شرکت می‌کرد. با تصمیمی مدیریتی و با کمک وزارت ورزش و کمیته ملی المپیک، تیم جوانان راهی مسابقات جهانی شد و نتیجه هم گرفت.

روال کار را تغییر ندهند
وی ادامه داد: در آن زمان تیم وزنه برداری جوانان قهرمان جهان شد، چون ما ترکیب تیم را تغییر ندادیم و با همان روال سابق فدراسیون اعزام کردیم. خواهشی که از دوستان سرپرست دارم، این است که ترکیب اصلی ارکان فدراسیون و تیم‌های ملی را تغییر ندهند.
خسروی گفت: سعی ما بر این است که اولا سرپرستان در کوتاهترین مدت انتخابات فدراسیون‌ها را برگزار کنند و دوما روال فدراسیون‌ها به هیچ نوع تغییر نکند، چون می‌خواهیم روال عادی فدراسیون طی شده و فرد اصلح رییس فدراسیون شود.

عدالت برقرار می‌شود
وی با بیان اینکه انتخاب سرپرست در بسیاری موارد مناسب است، افزود: اگر انتخاب سرپرست درست و برگزاری انتخابات به موقع باشد، خوب است و عدالت برقرار می‌شود.

با سرپرست موافقم
مدیرکل امور مشترک فدراسیون‌های ورزشی در خصوص اینکه احتمال آن وجود دارد که حضور سرپرست در فدراسیون‌ها منتفی شود، گفت: موافق انتخاب سرپرست برای فدراسیون‌ها هستم و باید به تصمیمات احترام گذاشت، اما منتفی شدن آن تنها با دستور مقام عالی وزارت ورزش و معاونت قهرمانی است که در شورای معاونان و جلسات دیگر باید تصمیم گیری شود.

وزارت نظارت دارد، نه دخالت
وی در مورد موضوع دخالت وزارت ورزش در امور فدراسیون‌ها که از آن به دخالت دولتی یاد می‌شود، افزود: متاسفانه برخی دوستان هر جا که به سودشان نیست تخریب می‌کنند نه انتقاد. در همه دنیا روال بر این است که وقتی دولت به طور کامل یا بخشی از بودجه فدراسیون‌ها را پرداخت می‌کند، ناگزیر بر عملکرد آن نیز نظارت دارد که این نظارت حداقل برای بودجه‌ای است که می‌پردازد. همه دولت‌ها این کار را می‌کنند واسم آن دخالت نیست.
خسروی به المپیک توکیو اشاره کرد و گفت: برای برگزاری المپیک توکیو و یا تعویق آن، دولت آن کشور وارد عمل شد نه کمیته ملی المپیک.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
فراخوان اقامه نماز طلب باران در قطر و سوریه
چهار ماه بلاتکلیفی پارکینگ مرکز شهر زنجان
اعلام اسامی اعضای شورای سیاستگذاری جشنواره ملی «آیات»
سفر مدیر حوزه‌های علمبه کشور به خوزستان
زنجان؛ ۵۶ درصد سبز، میراثی که نیازمند عزم ملی برای بقا است
نخستین حضور ایران در نمایشگاه حج و عمره عربستان
هشدار هواشناسی کشاورزی در زنجان از شنبه ۲۴ آبان
نهج‌البلاغه می‌تواند ایران را به الگوی جهانی تبدیل کند
گشتی در بازار اقلام اساسی
اجرای رزمایش «اعلام وضعیت هشدار عمومی از طریق تلفن همراه» در ۴۸ ساعت آینده
آزمون استخدامی محیط زیست اسفندماه برگزار می شود
افزایش ظرفیت رشته‌های پزشکی و دندانپزشکی در دستور کار است
صنایع‌دستی، حلقه پیوند خلاقیت انسانی با اقتصاد پایدار
آتوسا گلشادنژاد سومین طلایی تیم ملی کاراته
با وجود محدودیت منابع آبی ایران به سمت خودکفایی غذایی حرکت می‌کند
جهش اقتصادی زنجان؛ از جذب سرمایه خارجی تا فتح ۵۲ بازار جهانی
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲۲ آبان ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی پنج شنبه ۲۲ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
۱۰ هزار واحد استیجاری دولتی برای زوج‌های جوان تا پایان سال
ادامه وزش بادهای شدید در سمنان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
اجرای رزمایش اعلام وضعیت هشدار عمومی از طریق تلفن همراه
والیبال بازی های همبستگی اسلامی؛ امشب، ایران - عربستان
استعفای شهردار اهواز و برکناری چند مقام شهری در پی حادثه خودسوزی جوان اهوازی
روزی که نیرو‌های مسلح از دستور رهبری «شوکه شدند»
لایحه حذف معافیت‌های مالیاتی تقدیم مجلس می‌شود
مادورو به آمریکا اولتیماتوم داد
آماده سازی زیرساخت‌های نرم‌افزاری و فنی انتخابات شوراها
اگر در کشور‌های همسایه ناامنی شود منطقه متضرر می‌شود
چالش‌های قدرتمندتری برای رژیم صهیونی به وجود خواهد آمد
آخرین جزئیات اجرای مرحله جدید کالابرگ
کرونای «تیغی» و ایجاد درد سوزنده و شدید در گلو
۲ کشته و یک زخمی در تصادف ۳ تریلی در بروجرد
توضیحات سخنگوی دولت درباره قیمت بنزین
تخصیص بیش از ۴۳ هزار سکه طلا در حراج مرکز مبادله ایران
وسایل نقلیه شخصی از اصلی‌ترین عوامل آلودگی هوا
تیزپروازان نیروی هوایی با همه وجود به میدان آمدند  (۳ نظر)
فروش فوق‌العاده ۲ محصول سایپا از فردا  (۱ نظر)
شهادت ستوان یکم ولی زاده، مدافع نظم و امنیت در رامشیر  (۱ نظر)
مادورو به آمریکا اولتیماتوم داد  (۱ نظر)
پایداری هوا و انباشت آلاینده‌ها در اصفهان تا پایان هفته  (۱ نظر)
ماجرای دنباله دار پرستار قاتل نوزادان در انگلیس  (۱ نظر)
اعتراف صریح ترامپ، اثبات جنایت آمریکا در همه محاکم  (۱ نظر)
درگذشت مادر شهیدان متحدی در بسطام  (۱ نظر)
آلودگی هوا عامل مرگ بیش از یکهزار و ۶۰۰ نفر در خوزستان  (۱ نظر)
حدود ۴۰ درصد جمعیت کشور در معرض دیابت قرار دارند  (۱ نظر)
طرح‌های پیشگیرانه انتظامی جدی پیگیری و اجرایی می‌شود  (۱ نظر)