• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۶۱۵۹۳
تاریخ انتشار: ۱۹ تير ۱۳۹۹ - ۱۳:۴۲
بین الملل » اجتماعی
کرونا در جهان

قربانیان کرونا درجهان به ۵۵۲ هزار و ۴۳۸ نفر

شمار مبتلایان کرونا در جهان به ۱۲ میلیون و ۱۸۷ هزار و ۱۵۷ نفر رسید که از این تعداد ۵۵۲ هزار و ۴۳۸ نفر جان باخته اند.

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما شمار مبتلایان کرونا در جهان به ۱۲ میلیون و ۱۸۷ هزار و ۱۵۷ نفر رسید که از این تعداد ۵۵۲ هزار و ۴۳۸ نفر جان باخته و ۷ میلیون و ۸۶ هزار و ۳۸۳ نفر نیز بهبود یافته اند.

تعداد ۵۸ هزار و ۲۹۷ نفر نیز بدحال هستند.

 

ی

دومین ایالت پرجمعیت استرالیا به رغم افزایش شمار مبتلایان کرونا، محدودیت‌ها را برای ۳ هزار نفر که چندین روز در خانه‌های خود در قرنطینه کامل به سر می‌بردند کاهش داد.
به گزارش خبرگزاری رویترز، دانیل اندروز، وزیر نخست ایالت ویکتوریا روز پنجشنبه اعلام کرد محدودیت‌های قرنطینه را که روز شنبه بر ساکنان ۹ برج مسکونی وضع کرده بود کاهش می‌دهد.
اندروز گفت بعد از آزمایش همه ۳ هزار ساکن این برج ها، ساکنان هشت برج اجازه خواهند داشت خانه‌های خود را برای انجام کار‌های ضروری ترک کنند.
اندروز در مورد یک برج باقیمانده گفت: «تعداد زیادی از ساکنان این برج به ویروس کرونا مبتلا هستند و با دیگران تماس نزدیک دارند و فرض ما بر این است که هر فردی در این برج حداقل با یک نفر که مبتلاست در تماس است.»
بسیاری از ساکنان این برج‌ها می‌گویند بدون غذا و اقلام ضروری مانده اند.
ایالت ویکتوریا محدودیت‌های گسترده‌ای را بر حدود ۵ میلیون نفر وضع کرده تا مانع شیوع ویروس کرونا شود. در این ایالت افراد فقط برای رفتن سر کار، خرید غذا یا مراجعه به مراکز درمانی اجازه خروج از منزل دارند.
 
تعداد قربانیان کرونا در پاکستان به مرز ۵ هزار نفر رسید
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما از اسلام آباد به نقل از سایت رسمی وزارت بهداشت پاکستان، در شبانه روز گذشته از ۲۴ هزار آزمایش کرونای گرفته شده در پاکستان، جواب آزمایش ۳ هزار و ۳۵۹ نفر مثبت شدند. وزارت بهداشت پاکستان مجموع تعداد مبتلایان به کرونا در این کشور را ۲۴۰ هزار و ۸۴۸ نفر اعلام کرده و همچنین از ثبت ۶۱ مورد مرگ و میر جدید ناشی از کرونا خبر داد تا شمار قربانیان این بیماری در پاکستان به ۴۹۸۳ نفر برسد.
به گفته منابع خبری ایالت‌های سند و پنجاب پاکستان همچنان بیشتر از سایر مناطق این کشور با کرونا درگیر هستند و هر کدام از آن‌ها به ترتیب بیش از ۹۹ و ۸۴ هزار مورد آلودگی به کووید-۱۹ را گزارش کرده اند. منطقه کشمیر تحت کنترل پاکستان با ۱۴۵۹ بیمار همچنان کمترین موارد ابتلا به کرونا را داشته در حالیکه شمار کرونایی‌ها در پایتخت پاکستان به ۱۳ هزار و ۷۳۱ نفر افزایش یافته است. بر اساس گزارش وزارت بهداشت پاکستان روند بهبودی بیماران کرونایی در این کشور نیز طی روز‌های اخیر سرعت یافته و تا کنون بیش از ۱۴۵ هزار بیمار کرونایی موفق به شکست این بیماری شده اند.
به گفته منابع خبری بعد از ایالت خیبرپختونخوا، مقامات ایالت بلوچستان و منطقه کشمیر تحت کنترل پاکستان نیز از کاهش آمار مبتلایان خبر داده و اعلام کردند: هیچ بیمار کرونایی در این مناطق به روی دستگاه ونتیلاتور بستری نبوده و وضعیت همه بیماران رو به بهبودی است.
این درحالی است که عمران خان نخست وزیر پاکستان نیز روز گذشته طی مصاحبه‌ای با ابراز امیدواری از نزولی بودن نمودار آمار ابتلا به کرونا در این کشور گفت: مردم باید همچنان با دولت همکاری کنند تا این روند همچنان ادامه یابد.
وی افزود: با توجه به تجربیات ما از افزایش تعداد مبتلایان به کرونا در ایام عید سعید فطر، تصمیم داریم در ایام عید قربان قوانین سختی را به اجرا گذاشته و نظارت بر اجرایی شدن تدابیر بهداشتی را نیز تشدید کنیم.
با کاهش نسبی سرعت شیوع کرونا در پاکستان وزرای آموزش و پرورش هر چهار ایالت پاکستان نیز طی نشستی با بازگشایی مدارس و مراکز آموزشی از ماه سپتامبر با رعایت پروتکل‌های بهداشتی موافقت کردند.
 
شمار افراد آلوده به ویروس کرونا در افغانستان به مرز 34 هزار نفر رسید
به گزارش خبرگزاری صداوسیما از کابل، وزارت بهداشت و درمان افغانستان امروز اعلام کرد: با ثبت سیصد و چهارده فرد جدید آلوده به ویروس کرونا در شبانه روز گذشته در افغانستان، تعداد بیماران کووید نوزده به سی و سه هزار و نهصد و هشت نفر افزایش یافت. همچنین در شبانه روز گذشته بیست بیمار مبتلا به کووید نوزده در افغانستان جان خود را از دست دادند و تعداد فوتی‌های این بیماری به نهصد و پنجاه و هفت نفر رسید و مجموع بهبود یافتگان از بیماری کووید نوزده بیست هزار و هشتصد و چهل و یک هستند.
 
۵۰ مورد جدید آلودگی به ویروس کرونا د رکره جنوبی
به گزارش خبرگزاری شین هوا از سئول، کره جنوبی روز پنجشنبه از ۵۰ مورد جدید آلودگی به ویروس کرونا در این کشور خبر داد.
به این ترتیب، شمار موارد آلودگی به ویروس کرونا در کره جنوبی به ۱۳ هزار و ۲۹۳ مورد رسید.
از این موارد جدید آلودگی به ویروس کرونا, ۲۲ مورد از خارج وارد کره جنوبی شده اند.
همچنین با جان باختن دو نفر دیگر در کره جنوبی به علت ابتلا به بیماری کووید-۱۹، شمار موارد مرگ بر اثر این بیماری در این کشور به ۲۸۷ مورد رسید.
 
مبتلایان به کرونا در هند بیش از ۷۶۹ هزار نفر
تاکنون در هند ۷۶۹ هزار و ۲۷۵ نفر به ویروس کرونا مبتلا شده اند که از این تعداد ۴۷۶ هزار و ۶۰۰ نفر بهبود یافته و ۲۱ هزار و ۱۶۱ نفر نیز جان باخته اند.
قربانیان کرونا به ۵۵۲ هزار و ۴۳۸ نفر
 
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تست سامانه هشدار اضطراری جمعه ۲۳ آبان اجرا می‌شود
گام سبز ایران در حذف مواد مخرب لایه ازن
اصلاح رفتارمدیریتی پیش نیاز رفع مشکلات است
صبر و مقاومت، ضدحمله به جنگ شناختی دشمن است
شکاف عمیق ظرفیت‌ها با سرمایه گذاری واقعی در خراسان جنوبی
برق ۲۸۰۰ خانوار ، خوراک ۲۳۱ ماینر غیرمجاز در زنجان
برگزاری آیین اختتامیه جشنواره بین‌المللی فیلم «شهر» با معرفی برگزیدگان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۲۳ آبان ۱۴۰۴
همایش پیاده روی به بهانه هفته دیابت
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۲۳ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
زنجان؛ روایت یک نخبه ریاضی دهه شصتی
اقدامات رفع بوی نامطبوع اتوبان قم–تهران هنوز کامل نشده است
تجلیل از خیرین و خادمین موکب شهدای بناب
افزایش شاخص اجرای طرح هادی در روستاهای اشنویه
اعطای مجوز واردات نهاده‌های دامی به فعالان اقتصادی آذربایجان شرقی
جلوگیری از تخلفات شکار و صید در مناطق حفاظت شده
آغاز رقابت‌های لیگ حرفه‌ای بسکتبال باشگاه‌های کشور
وزش باد شدید در سمنان
ماندگاری هوای سرد در چهارمحال و بختیاری
اقامه نماز جمعه در مصلای امام خمینی شهر ایلام
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
صعود ایران به رده پنجم جدول مدالی بازی‌های همبستگی اسلامی
هشدار هواشناسی کشاورزی در زنجان از شنبه ۲۴ آبان
گروسی: ایران دسترسی به سایتهای غیرهدف را فراهم کرده است
توضیحات سردار فدوی درباره برد موشک‌های بالستیک ایران
فردا چه پیامی روی تلفن همراه شامل مناطق رزمایش پدافند غیرعامل ظاهر می‌شود؟
اعلام نتایج اولیه انتخابات مجلس عراق
قانون حذف چهارصفر از پول ملی اجرایی می‌شود
ضرورت اصلاح کتاب‌های درسی و نگارش کتاب‌های جدید
نامه عراقچی به گوترش درباره حمله آمریکا به ایران
پیروزی تیم ملی فوتبال ایران در ضربات پنالتی مقابل کیپ‌ورد
یادواره شهدای نیروی هوافضا در چهاردهمین سالگرد شهادت حاج حسن طهرانی‌مقدم
رزمایش هشدار عمومی از طریق تلفن همراه در راه است
اقتدار پهپاد ایرانی
دشمن را در صورت هرگونه خطا به زانو درخواهیم آورد
اهدای عضو جوان ۳۰ ساله به ۶ نفر بیمار نیازمند
تیزپروازان نیروی هوایی با همه وجود به میدان آمدند  (۵ نظر)
اجرای ۳۰ برنامه برای ترویج کتابخوانی در مازندران  (۲ نظر)
جشنواره ملی برنج در آمل  (۲ نظر)
روزی که نیرو‌های مسلح از دستور رهبری «شوکه شدند»  (۱ نظر)
گروسی: ایران دسترسی به سایتهای غیرهدف را فراهم کرده است  (۱ نظر)
مادورو به آمریکا اولتیماتوم داد  (۱ نظر)
پایداری هوا و انباشت آلاینده‌ها در اصفهان تا پایان هفته  (۱ نظر)
حدود ۴۰ درصد جمعیت کشور در معرض دیابت قرار دارند  (۱ نظر)
موافقت وزیر کشور با استعفای شهردار اهواز  (۱ نظر)
دشمن را در صورت هرگونه خطا به زانو درخواهیم آورد  (۱ نظر)
طرح‌های پیشگیرانه انتظامی جدی پیگیری و اجرایی می‌شود  (۱ نظر)
ولایتی: آینده‌ای روشن در انتظار ایران و عراق است  (۱ نظر)
سراب چناره الشتر مکانی زیبا برای گردشگران  (۱ نظر)