• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۲۵۹۶۸۴
تاریخ انتشار: ۲۵ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۹:۰۵
آذربایجان غربی » سیاسی

حضور پررنگ‌ مردم در انتخابات موجب تقویت مقبولیت نظام سیاسی می‌شود

امام جمعه ماکو گفت: هر اندازه حضور مردم در انتخابات پررنگ‌تر و انتخاب‌شان شایسته‌تر باشد، مقبولیت نظام سیاسی بالاتر و قدرت مدیریت آن نظام، در محیط داخلی بیشتر شده است.

حضور پررنگ‌ مردم در انتخابات موجب تقویت مقبولیت نظام سیاسی می‌شود

 به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی، حجت الاسلام سید محمد هاشمی امروز در خطبه‌های نماز جمعه شهرستان ماکو که در مسجد جامع این شهرستان برگزار شد، اظهار داشت: ایام سالروز شهادت شهید چمران است و مقام معظم رهبری در توصیف شهید چمران‌ می‌فرماید، "این شهید بزرگوار، انسانی مؤمن، مجاهد، شجاع، بصیر، دانشمند، منصف، هنرمند، باصفا، اهل مناجات، دارای روحیه‌ای لطیف و بی‌اعتنای به نام و مقام دنیا بود"، لذا امروز، اساتید باید این ویژگی‌های شهید چمران را به عنوان بهترین الگو برای خود قرار دهند.

وی ادامه داد: بیست و هفتم خرداد ماه، مصادف با سالروز تشکیل جهاد سازندگی به فرمان حضرت امام (ره) است، بعد از آنکه جهاد سازندگی به جهاد کشاورزی تقلیل یافت، مقام معظم رهبری دستور تأسیس بسیج سازندگی را دادند تا کارهای جهادی در کشور توسط این نهاد انقلابی انجام پذیرد، امروز بسیج سازندگی نماد خدمت به مردم است.

امام جمعه ماکو تصریح کرد: مقام معظم رهبری در بیانیه گام دوم انقلاب می‌فرماید: «در رژیم طاغوت بیشترین خدمات و درآمدهای کشور در اختیار گروه کوچکی از پایتخت‌نشینان یا همسانان آنان در برخی دیگر از نقاط کشور بود، مردم بیشتر شهرها به‌ویژه مناطق دوردست و روستاها، در آخر فهرست قرار داشتند و غالباً محروم از نیازهای اولیه‌ زیرساختی و خدمت‌رسانی بودند.

وی یادآور شد: جمهوری ‌اسلامی در شمار موفق‌ترین حاکمیت‌های جهان قرار گرفته، لذا خدمت و ثروت از مرکز کشور خارج نموده و به دور افتاده‌ترین روستاها منتقل کرد، آمار بزرگ راه‌سازی و خانه‌سازی و ایجاد مراکز صنعتی و اصلاح امور کشاورزی و رساندن برق و آب و مراکز درمانی و واحدهای دانشگاهی و سد و نیروگاه و امثال آن به دورترین مناطق کشور، حقیقتاً افتخارآفرین است، بی‌شک این همه نه در تبلیغات نارسای مسئولان انعکاس یافته و نه زبان بدخواهان خارجی و داخلی به آن اعتراف کرده است، ولی وجود دارد و حسنه‌ای برای مدیران جهادی و با اخلاصِ در نزد خداوند تبارک و تعالی و مخلوقات الهی است.

حجت الاسلام هاشمی به برکات مشارکت حداکثری در انتخابات اشاره کرد و گفت: از منظر مقام معظم رهبری در نظام مردم سالاری دینی، مهمترین اولویت در انتخابات، عبارت است از مشارکت حداکثری، اینکه چه کسی انتخاب می‌شود، قطعاً و حتماً بسیار مهم است اما اگر بهترین شخص با رأی کم انتخاب شود، برای نظام اسلامی خوب نیست.

وی تأکید کرد: برگزاری انتخابات باشکوه با حضور مردم، در نمایش همبستگی ملّی، از جمله مهم‌ترین جلوه‌های اثرگذار است، حضور حداکثری مردم در پای صندوق های رأی، یقیناً فوائد زیادی را برای مردم خواهد داشت.

وی عنوان کرد: هر اندازه حضور مردم در انتخابات پررنگ‌تر و انتخاب‌شان شایسته‌تر باشد، مقبولیت نظام سیاسی بالاتر و قدرت مدیریت آن نظام، در محیط داخلی بیشتر شده و تأثیرگذاری آن در نظام بین‌الملل نیز افزون‌تر می‌شود، حضور مردم در صحنه‌ انتخابات باعث می‌شود تا تحریم‌ها و تهدیدهای دشمنان نظامِ‌اسلامی خنثی گردد.

امام جمعه ماکو ابراز کرد: مشارکت حداکثری باعث می‌شود تا ثبات سیاسی در کشور ارتقا یابد، چون بین ثبات سیاسی در کشور با امنیت و مشارکت حداکثری، رابطه مستقیمی وجود دارد، لذا از جمله راهبردهای دشمنان نظام اسلامی در آستانه انتخابات در دوره‌های مختلف هم این دسیسه بود.

 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
۱۰ هزار واحد استیجاری دولتی برای زوج‌های جوان تا پایان سال
ادامه وزش بادهای شدید در سمنان
کمبود زمین، اصلی‌ترین مانع تولید و تأمین مسکن در کشور است
موافقت شورای اسلامی شهر اهواز با استعفای شهردار
معاون رییس جمهور: دولت در رفع محرومیت از مناطق مختلف در میدان عمل است
لزوم تزریق روحیه امید و خودباوری در جامعه
واگذاری ۲۰۰ هکتار از اراضی ملی آذربایجان‌غربی برای احداث نیروگاه خورشیدی
بسته خبر‌های کوتاه ۲۱ آبان ۱۴۰۴
برگزاری انتخابات دفاتر نمایندگی سازمان نظام مهندسی ساختمان آذربایجان غربی
ورزشی‌های بیست و یکم آبان ماه در استان سمنان
نقش محوری مرز‌های ایران و آذربایجان‌غربی درحمل و نقل و ترانزیت کالا
واگذاری ۴ هکتار زمین به مشمولان جوانی جمعیت در مازندران
تغییر زمان و تعیین مکان دیدار داماش گیلان در ایستگاه دوازدهم
نجات ۳ گردشگر گمشده در منطقه درفک رودبار پس از ۷۲ ساعت
۲۱ آبان و یادی از نیمای ادبیات ایران
نشان نقره به کاراته کای قمی رسید
یادی از شهدای تیپ ۳۶ انصارالمهدی
دو خطه شدن راه آهن زنجان در مسیر پایانی
تشییع احمد بالدی جوان اهوازی در روستای مدینات
برگزاری سومین دوره انتخابات نمایندگان تشکل‌های مردم‌نهاد در اصفهان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
والیبال بازی های همبستگی اسلامی؛ امشب، ایران - عربستان
اجرای رزمایش اعلام وضعیت هشدار عمومی از طریق تلفن همراه
روزی که نیرو‌های مسلح از دستور رهبری «شوکه شدند»
استعفای شهردار اهواز و برکناری چند مقام شهری در پی حادثه خودسوزی جوان اهوازی
لایحه حذف معافیت‌های مالیاتی تقدیم مجلس می‌شود
مادورو به آمریکا اولتیماتوم داد
آماده سازی زیرساخت‌های نرم‌افزاری و فنی انتخابات شوراها
اگر در کشور‌های همسایه ناامنی شود منطقه متضرر می‌شود
چالش‌های قدرتمندتری برای رژیم صهیونی به وجود خواهد آمد
آخرین جزئیات اجرای مرحله جدید کالابرگ
کرونای «تیغی» و ایجاد درد سوزنده و شدید در گلو
توضیحات سخنگوی دولت درباره قیمت بنزین
۲ کشته و یک زخمی در تصادف ۳ تریلی در بروجرد
وسایل نقلیه شخصی از اصلی‌ترین عوامل آلودگی هوا
برپایی نمایشگاه صنایع‌دستی و هنر‌های تجسمی در خوی
تیزپروازان نیروی هوایی با همه وجود به میدان آمدند  (۳ نظر)
فروش فوق‌العاده ۲ محصول سایپا از فردا  (۱ نظر)
شهادت ستوان یکم ولی زاده، مدافع نظم و امنیت در رامشیر  (۱ نظر)
پایداری هوا و انباشت آلاینده‌ها در اصفهان تا پایان هفته  (۱ نظر)
ماجرای دنباله دار پرستار قاتل نوزادان در انگلیس  (۱ نظر)
مادورو به آمریکا اولتیماتوم داد  (۱ نظر)
اعتراف صریح ترامپ، اثبات جنایت آمریکا در همه محاکم  (۱ نظر)
درگذشت مادر شهیدان متحدی در بسطام  (۱ نظر)
آلودگی هوا عامل مرگ بیش از یکهزار و ۶۰۰ نفر در خوزستان  (۱ نظر)
حدود ۴۰ درصد جمعیت کشور در معرض دیابت قرار دارند  (۱ نظر)
طرح‌های پیشگیرانه انتظامی جدی پیگیری و اجرایی می‌شود  (۱ نظر)