• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۲۶۵۸۰۶
تاریخ انتشار: ۰۲ تير ۱۴۰۳ - ۱۷:۴۵
علمی و فرهنگی » راديو تلويزيون

جزئیات پخش متن و حاشیه مناظره‌های انتخاباتی در شبکه آرا تلوبیون

مدیر کل انتشار معاونت فضای مجازی سازمان صدا و سیما، از پخش محتوایی با ارزش افزوده از مناظره‌های انتخاباتی در تلوبیون خبر داد.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، محمد عرفانی مدیر کل انتشار معاونت فضای مجازی سازمان صدا و سیما، با حضور در استودیوی شبکه خبر، درباره هدف از طراحی ایده قاب دوم مناظره‌ها گفت: از موارد مهم مورد تاکید در دوره تحولی صدا و سیما استفاده از فناوری‌های نوین در برنامه‌ها بوده است. قطعاً در برنامه‌ای مثل مناظره حواشی آن بسیار مورد توجه مردم و رسانه هاست. در نتیجه این امر ما مجموعه‌ای از پیشنهاد‌ها را به ستاد انتخابات رسانه ملی ارائه دادیم که یکی از آنها استفاده از دوربین دوم مناظرات بود.

وی افزود: اگر در دو شب باقیمانده از مناظره ها، مردم شبکه آرا را از تلوبیون ببینند، نما‌های متفاوتی از عکس العمل نامزد‌ها به صحبت‌های یکدیگر را خواهند دید که شاید در تصاویر تلویزیونی کمتر به چشم بیاید؛ مثل اینکه نامزدی در حال یادداشت مطلبی است و یا وقتی مورد خطاب فردی دیگر قرار می‌گیرد واکنشی از خود نشان می‌دهد. 
 
عرفانی تصریح کرد: ناگفته نماند که بیشتر قاب‌ها مشترک است؛ اما هنرمندان و تصویربردارانی که پشت دوربین‌های دوم ایستاده اند (که ۶ دوربین هستند) سعی می‌کنند شکار لحظه‌ها و صحنه‌های مختلف کنند. در واقع قاب دوم، محتوای مناظره را نمایش می‌دهد به علاوه برخی نما‌ها و داده‌های افزوده؛ از واکنش‌های مجری و نامزد‌ها گرفته تا صفحه نمایشگر زمان مناظره و حواشی.
 
مدیر کل انتشار معاونت فضای مجازی سازمان صدا و سیما درباره سختی این کار بیان کرد: به هر حال هر کار جدیدی سختی هم دارد؛ در حال حاضر ۸ دوربین اصلی مناظره‌ها را به تصویر می‌کشند و ۶ دوربین هم به عنوان دوربین‌های قاب دوم در کنار آنها نما‌هایی متفاوت را در شبکه آرا به تصویر می‌کشند. قطعا هماهنگی میان اینها سخت است. 
 
او همچنین درباره امتداد برنامه‌های سیما در فضای مجازی گفت: از سال ۱۴۰۰ ترتیب محتوا‌های برنامه‌های سیما را در قالب‌های مختلف از سریال و قوتبال گرفته تا سرگرمی در تلوبیون داشتیم. این ویدئو‌ها از بخش‌های جذاب سریال ها، گل‌های فوتبال و ... است که مخاطب خوبی هم دارند. برای مثال گزیده فیلم فوتبال‌ها بعضا عددی بالای ۱۰۰ هزار بازدید دارد. این اتفاق امسال در خصوص محتوا‌های انتخابات هم افتاده و در بازه یک هفته چیزی در حدود ۴۰۰ میلیون بار این محتوا‌های انتخاباتی در فضای مجازی بازدید داشتند. 
 
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
 
عرفانی درباره برنامه تبادل هم که هرشب ساعت ۲۱ زنده از تلوبیون پخش می‌شود، گفت: تبادل در انتخابات گذشته طراحی شد و در ۳۶ قسمت پخش شد. از مسائل مهم در مورد فضای رقابت‌های انتخابات به ویژه ریاست جمهوری این است که خیلی مبتنی بر اخبار نامزد‌ها و برنامه‌های آنها پیش می‌رود و خود موضوع انتخابات کمتر مورد توجه قرار می‌گیرد. ما چه در تبادل اول، و چه در این فصل که ۲۰ قسمت است، بیشتر تلاشمان این است که به مسائل اصلی انتخابات بپردازیم؛ مثلا نگاه جوانان درباره انتخابات. در واقع به نوعی بحث‌ها علمی‌تر و بی پرواتر است. البته که در روز‌های مناظره قبل و بعد از مناظره این میزگرد تبادل را داریم و از نماینده‌های نامزد‌ها دعوت می‌شود و بحث تا حدی مناظره محور جلو می‌رود؛ اما در روز‌های عادی مثلاً مستند‌های انتخاباتی را بررسی می‌کنیم بدون هیچگونه امتیازگذاری. مثلا بررسی می‌شود که از چه تکنیک‌های تبلیغاتی در آنها استفاده شده و یا به این موضوع می‌پردازیم که اثر انتخابات روی زندگی مردم چیست.
 
مدیر کل انتشار معاونت فضای مجازی سازمان صدا و سیما، در پایان درباره ادامه فعالیت شبکه آرا در تلوبیون گفت: شبکه آرا در زیست بوم خبر فضای مجازی و ارتباطش با رسانه‌های رسمی بیرونی طراحی شده و همانطور که از انتخابات ۱۴۰۰ فعال بوده، از این به بعد هم به فعالیت خود ادامه می‌دهد.
 
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
بررسی ۱۶۴ طرح در کمیته ویژه طرح‌های اشتغال‌زایی استان کرمانشاه
کمینه و بیشینه دمای ۲۳ آبان ۱۴۰۴ در چهارمحال و بختیاری
مرد میدان، شهید سید علی از رضا آباد شیروان 
استاندار مازندران ، تصمیم‌گیری برای توسعه منطقه بر پایه نظر کارشناسان
پاسداشت زبان فارسی باید به مطالبه و حرکت ملی تبدیل شود
کشف بیش از ۲۰ کیلوگرم انواع مواد مخدر در خمین
مدیریت آب اولویت نخست کشاورزی اهر
بیش از ۳ هزار میلیارد تومان مطالبات صنعت برق از مشترکان
اعزام ۷۰۰ دانش آموز از فارس به کربلای ایران
آبادان میزبان مسابقات کشتی کشوری
قلع و قمع بنا‌های غیر مجاز احداث شده در شاهرود
روایت امداد رسانی نخستین گروه جهادی در کتاب دوباره فردوس
اعلام جدول اجرایی سی و هفتمین جشنواره تئاتر استان بوشهر
بسکتبال با ویلچر قهرمانی آسیا و اقیانوسیه؛ راهیابی ایران به رده بندی
ورزشکار تهرانی فاتح لیگ سنگنوردی کشور
۱۶ مصدوم در ۳ حادثه رانندگی در جاده‌های فارس
کشت پاییزه گندم در شهرستان قروه
بهره برداری از ۶ طرح آبرسانی در دزفول
لوموند: ایران با بدترین خشکسالی شش دههٔ گذشته روبه‌روست
کاهش تلفات تولید اولویت دامپزشکی کشور
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
صعود ایران به رده پنجم جدول مدالی بازی‌های همبستگی اسلامی
جمعه چه پیامی روی تلفن همراه شامل مناطق رزمایش پدافند غیرعامل ظاهر می‌شود؟
هشدار هواشناسی کشاورزی در زنجان از شنبه ۲۴ آبان
گروسی: ایران دسترسی به سایتهای غیرهدف را فراهم کرده است
توضیحات سردار فدوی درباره برد موشک‌های بالستیک ایران
اقتدار پهپاد ایرانی
قانون حذف چهارصفر از پول ملی اجرایی می‌شود
اعلام نتایج اولیه انتخابات مجلس عراق
پیروزی تیم ملی فوتبال ایران در ضربات پنالتی مقابل کیپ‌ورد
بسته هنر و سینما ۱۴۰۴/۰۸/۲۲
نامه عراقچی به گوترش درباره حمله آمریکا به ایران
الگوی آشوب
ضرورت اصلاح کتاب‌های درسی و نگارش کتاب‌های جدید
یادواره شهدای نیروی هوافضا در چهاردهمین سالگرد شهادت حاج حسن طهرانی‌مقدم
رد ادعا‌های بی‌اساس گروه ۷ در رابطه با جمهوری اسلامی ایران
تیزپروازان نیروی هوایی با همه وجود به میدان آمدند  (۵ نظر)
اجرای ۳۰ برنامه برای ترویج کتابخوانی در مازندران  (۲ نظر)
جشنواره ملی برنج در آمل  (۲ نظر)
روزی که نیرو‌های مسلح از دستور رهبری «شوکه شدند»  (۱ نظر)
گروسی: ایران دسترسی به سایتهای غیرهدف را فراهم کرده است  (۱ نظر)
مادورو به آمریکا اولتیماتوم داد  (۱ نظر)
حدود ۴۰ درصد جمعیت کشور در معرض دیابت قرار دارند  (۱ نظر)
موافقت وزیر کشور با استعفای شهردار اهواز  (۱ نظر)
دشمن را در صورت هرگونه خطا به زانو درخواهیم آورد  (۱ نظر)
درخواست آیت‌الله جوادی آملی از عموم مردم برای خواندن نماز باران  (۱ نظر)
طرح‌های پیشگیرانه انتظامی جدی پیگیری و اجرایی می‌شود  (۱ نظر)
ولایتی: آینده‌ای روشن در انتظار ایران و عراق است  (۱ نظر)
تمدید نمایش آیینی محرمانه در اصفهان  (۱ نظر)
سراب چناره الشتر مکانی زیبا برای گردشگران  (۱ نظر)