• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۵۱۶۳۳۷
تاریخ انتشار: ۲۲ تير ۱۴۰۴ - ۰۹:۲۰
علمی و فرهنگی » آموزش عالی، دانشگاه
میردهقان:

صدور کارنامه ورزشی برای دانشجویان ورودی جدید

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه امیرکبیر از برنامه این دانشگاه برای توسعه فعالیت‌ها و فضا‌های ورزشی خبر داد و گفت: هر دانشجویی که از دانشگاه صنعتی امیرکبیر فارغ التحصیل می‌شود باید در یک رشته ورزشی تخصص کسب کند و بر این اساس کارنامه ورزشی برای دانشجویان ورودی جدید صادر خواهد شد.

ضرورت فعالیت دانشجویان ورودی جدید در رشته‌های ورزشی تخصصی /صدور کارنامه ورزشی برای دانشجویان
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما،دکتر سید ابوالفضل میردهقان در جلسه هماهنگی اولین المپیاد ورزش‌های فناورانه با بیان اینکه نیازمند برنامه ریزی مجدد برای برگزاری مسابقات المپیاد ورزش‌های فناورانه هستیم، گفت: با توجه به تغییر و تحولات اخیر به ویژه با تعویق امتحانات دانشجویان دانشگاهها، نیازمند برنامه ریزی مجدد در زمینه این مسابقات هستیم تا راهکار‌هایی پیدا کنیم تا مشکلی از نظر فضای خوابگاهی، سلف و اماکن ورزشی ایجاد نشود.
میردهقان با اشاره به حمایت دانشگاه صنعتی امیرکبیر برای رفع مشکلات و چالش‌های حوزه ورزشی این دانشگاه، اظهار کرد: در حال حاضر انجمن‌های دانشجویی در حوزه ورزش فعال شده‌اند. ضمن اینکه در حوزه ورزش و امکانات ورزشی خوابگاه‌های دانشجویی نیز فعالیت‌های خوبی در حال شکل گیری است.
معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه صنعتی تاکید کرد: دانشکده‌های دانشگاه را مورد بررسی قرار می‌دهیم تا فضا‌هایی را برای ورزش دانشجویی اختصاص دهند.
معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه صنعتی تاکید کرد: برنامه ریزی‌های ما در حوزه فعالیت‌های ورزشی به گونه‌ای خواهد بود که درصد قابل توجهی شرکت کننده برای رویداد‌های ورزشی حضور پیدا کنند.
وی گفت: در حال حاضر محدودیت فضا‌های ورزشی دانشگاه صنعتی امیرکبیر موجب شده است که امکان مشارکت بیشتر برای دانشجویان در رویداد‌ها و برنامه‌های ورزشی وجود نداشته باشد. بر این اساس ما فضا‌های ورزشی را توسعه خواهیم داد. ضمن اینکه تلاش داریم فضا‌های ورزشی که طی سال‌های اخیر به دانشگاه اضافه شده است، در اختیار تربیت بدنی قرار بگیرد تا بتوانیم جامعه وسیع تری از دانشگاهیان را تحت پوشش فعالیت‌های ورزشی قرار دهیم.
میردهقان تاکید کرد: اعتقاد ما این است که ورزش‌های همگانی در همه ابعاد باید در دانشگاه صنعتی امیرکبیر توسعه پیدا کند و توجه به ورزش‌های قهرمانی نیز در کنار این موضوع تقویت شود.
معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه صنعتی خاطر نشان کرد: ما باید موانع ارتقای جایگاه ورزش دانشگاهی را برطرف کنیم و برای همه اقشار دانشگاه برنامه ریزی منظم و اختصاصی در حوزه ورزش داشته باشیم.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
بررسی مشکلات ۱۵ واحد تولیدی و صنعتی استان تهران
دستگیری ۲ نفر در پرونده شهادت محیط‌بان؛ ادامه پیگیری‌ها برای دستگیری ضارب سوم
مقابله منسجم با قاچاق حیات‌وحش در دستور کار سازمان حفاظت محیط زیست
آتش‌سوزی ۲۰ هکتار از پارک ملی تندوره درگز
بازدید فعالان رسانه‌ای بین المللی از نمایشگاه هسته‌ای
سفره‌های زیرزمینی مفیدترند یا سدها؟
پاکدامن، نامزد عضویت در کمیته ورزشکاران فدراسیون جهانی شمشیربازی
تصویب بسته تامین منابع مالی برای بازسازی واحد‌های تولیدی؛ به‌زودی
جلسات صحن و کمیسیون‌های مجلس ۱۴۰۴/۰۴/۲۹
خودروسازان بدهکار؛ داد قطعه‌سازان را درآوردند!
ثبت جهانی دره خرم‌آباد گامی برای توسعه گردشگری در لرستان
ورود بلاکچین به تأمین مالی تولید
تقویم روز و اوقات شرعی دوشنبه ۳۰ تیر
ثبت ارزش ۹.۴ هزار میلیارد ریالی در فروش روزانه بورس انرژی
رئیس فدراسیون تکواندو سفیر ملی صبر شد
غزه تنهاتر و مظلوم‌تر از همیشه
خرید تضمینی بیش از ۸۵ هزار تن گندم در آذربایجان شرقی
برگزاری مراسم گرامیداشت شهدای اقتدار شمال غرب تبریز
ضرورت صرفه جویی در مصرف آب
تجلیل از خادمان و خدمتگزاران حسینی در تبریز
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
زمین لرزه ۵/۱ ریشتری در فاضل آباد
تشکیل یگان‌های جدید «تکاوران تفنگدار دریایی» در کشور
از دل تهدید تا اوج اقتدار؛ ۱۲ روزی که ایران را دوباره ساخت
زلزله بیش از ۵ ریشتری در فاضل آباد گلستان
وزیر ورزش نایب قهرمانی تیم والیبال نوجوانان ایران را تبریک گفت
شورای نگهبان؛ نهادی حاکمیتی با پشتوانه مردمی و نظارت مستمر قانونی
احسان حاج‌صفی به سپاهان بازگشت
عرضه امتیاز صادراتی؛ ابزار جدید تسهیل تجارت خارجی
جعفری: دختران ایران فراتر از انتظار ظاهر شدند
نتایج روز چهارم هفته سوم و برنامه آخرین روز مرحله مقدماتی
رزمایش مشترک دریایی ایران و روسیه فردا برگزار می‌شود
توصیه‌های ستاد مرکزی اربعین به زائران کربلای معلی
انفجار یک ساختمان در خیابان باهنر رشت
مردم ایران باطل السحر نقشه‌های دشمنان ایرانند
موافقت با تشکیل کمیسیون مشترک سازمان ملی مهاجرت براساس اصل ۸۵ قانون اساسی