اختصاص اعتبار ملی به جاده لنده-تشان؛ اعتبار ۱۳۷ میلیارد تومانی برای توسعه لنده
فرماندار لنده گفت: اعتبارات شهرستان برای اجرای ۴۶ طرح با محوریت اعتبارات تملک ۱۴۰۴ توزیع شده است.
به گزارش
خبرگزاری صداوسیمای کهکیلویه و بویراحمد، فرماندار لنده از آخرین وضعیت اعتبارات کمیته برنامه ریزی این شهرستان خبر داد و گفت: در توزیع اعتبارات سال ۱۴۰۴، سه فصل اصلی موردتوجه قرار دارد و ما نیز تلاش خواهیم کرد در تخصیص منابع، رویکردی عادلانه و توسعهمحور داشته باشیم.
سید محمد تقوی افرود:اعتبارات در قالب ۱۸ فصل و ۴۶ برنامه با محوریت اعتبارات تملک ۱۴۰۴ توزیع شده است.
وی با اشاره به مهمترین مطالبات و اولویتهای شهرستان لنده گفت: هم در حوزه راهداری به ویژه راههای روستایی و در حوزه آب با توجه به تنش آبی که ما در شهرستان لنده داریم بیشترین سهم را به این دو تا فصل اختصاص دادیم.
تقوی گفت:بر اساس برنامههای پیشنهادی و اعلامی استان به شهرستان لنده مقرر شده بود که یکصد و هفده میلیارد تومان در کمیته برنامه ریزی بودجه را بین دستگاههای مختلف توزیع کنیم، اما بر اساس عنایتی که هم استاندار محترم و هم رئیس سازمان برنامه و بودجه داشتن این رقم از صد و هفده میلیارد تومان به صد و سی و هفت میلیارد تومان افزایش پیدا کرد.
فرماندار لنده از اختصاص اعتبار ملی به جاده لنده تشان خبر داد و گفت: از محل اعتباراتی که در اختیار نماینده شهرستانهای چهار گانه میباشد به محور ملی لنده تشان که از مهمترین و اولویت دارترین محورهای شهرستان و حتی استان هست، مبلغ چهل میلیارد تومن اختصاص پیدا کرد.
وی گفت: از محل نفت هم سه تا پروژه دانشگاه پیام نور، پل وحدت و یک محور آبرسانی از مهمترین محورهایی بود که در حوزه اعتبارات نفت اعتبار دریافت کرد به ترتیب هم حوزههای فرهنگ و هنر دین و فصل دین و سایر موارد هم جز فصلهایی بوده که اعتبارات خوبی دریافت کردیم.
در ادامه رئیس سازمان برنامه و بودجه کهگیلویهوبویراحمد از ۵۲ درصد رشد اعتبارات تحول اقتصادی لنده خبر داد و گفت: در همین راستا، شهرستان لنده بدون احتساب محرومیتزدایی، ۵۲ درصد رشد بودجه داشته که معادل ۱۱۸ میلیارد تومان است و با درنظرگرفتن سهم محرومیتزدایی، این عدد بالاتر نیز خواهد رفت.
جهانگیر شاهینی با اشاره به سیاستهای کلی دولت در زمینه تخصیص منابع و تعریف پروژهها گفت: در بخش راه، تنها برای تکمیل پروژههای موجود، ۶۱ هزار میلیارد ریال نیاز داریم؛ در بخش آب، این عدد به بیش از ۱۰۰ هزار میلیارد ریال میرسد و تکمیل طرحهای استانی نیز به حدود ۲۵۰ هزار میلیارد ریال اعتبار نیاز دارد؛ باتوجهبه ظرفیت جذب پایین در یک سال بهخاطر وضعیت استان، باید اولویتبندی دقیق در طرحها انجام شود.