• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۶۱۳۳۵۹
تاریخ انتشار: ۱۰ آبان ۱۴۰۴ - ۱۱:۵۳
خوزستان » اجتماعی

انجام ۴۸ سورتی پرواز توسط اورژانس هوایی خوزستان

رئیس مرکز اورژانس و فوریت‌های پزشکی خوزستان گفت: در نیمه نخست امسال ۴۸ سورتی پرواز توسط اورژانس هوایی اهواز و مسجدسلیمان انجام شده است.

انجام ۴۸ سورتی پرواز توسط اورژانس هوایی خوزستان

 

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، دکتر مهران احمدی با بیان اینکه تقویت اورژانس هوایی ۱۱۵ در استان، آمار مرگ‌ومیر مادران باردار در مناطق صعب‌العبور را به سطح صفر رسانده است، اظهار کرد: فعالیت اورژانس هوایی ۱۱۵ و اثرگذاری آن در کاهش مرگ‌ومیر مادران باردار در مناطق صعب‌العبور، یک برگ برنده در استان محسوب می‌شود؛ با وجود اورژانس هوایی، هیچ مادری در مناطقی با دسترسی دشوار، به دلیل دیر رسیدن به مرکز درمانی، جان خود را از دست نمی‌دهد.

وی با بیان اینکه اورژانس خوزستان با بهره‌مندی از ۴ بالگرد، در ارائه خدمات به مردم استان و شهرستان‌های همجوار در حال فعالیت است، افزود: بالگرد‌های اورژانس ۱۱۵ در اهواز، مسجدسلیمان، بهبهان و دزفول، ۴ پایگاه اصلی مستقر هستند که در شرایط کنونی، به ارائه خدمات اورژانس هوایی در استان خوزستان می‌پردازند.

دکتر احمدی بلوطکی با اشاره به اینکه پرواز‌های بالگرد‌های اورژانس بر اساس شرایط آب‌وهوایی، زمان مناسب پرواز، فرود ایمن و نقاط امن فرود بالگرد انجام می‌شود، ادامه داد: در نیمه ماه نخست امسال، اورژانس هوایی استان خوزستان در مجموع ۴۸ سورتی پرواز داشته که از این تعداد، ۲۷ سورتی توسط اورژانس هوایی مسجد سلیمان و ۲۱ سورتی نیز توسط اورژانس هوایی اهواز انجام شده است.

رئیس اورژانس پیش‌بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز با تأکید بر اینکه اعزام بیمار توسط بالگرد بر اساس استاندارد‌های لازم صورت می‌گیرد، تصریح کرد: رسالت اصلی اورژانس هوایی ۱۱۵ ارائه خدمات فوری به بیماران و مصدومان با شرایط حاد است و در شرایط مناسب آب و هوایی، این خدمات تأثیر بسیاری در ارتقای سطح سلامت استان دارد، از سوی دیگر درخواست بالگرد از اورژانس هوایی از سوی برخی ارگان‌ها برای برگزاری مانور نیز به یک چالش در این زمینه تبدیل شده است.

وی یافتن نقاط امن فرود در مناطق صعب‌العبور را یکی دیگر چالش‌های پیش رو برای ارایه خدمات فوری و مطلوب عنوان کرد و گفت: یافتن نقاط امن برای نشست و برخاست بالگرد اورژانس در سراسر استان ضروری است، چرا که تأمین ایمنی بالگرد، دسترسی به بیماران در شرایط اضطراری را آسان‌تر می‌کند. یکی از برنامه‌های اورژانس هوایی استان، این است که در طول شش ماه تا یک سال آینده، نقاط امن بیشتری را در سطح استان شناسایی نماید.

رئیس اورژانس پیش‌بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز اظهار کرد: با راه‌اندازی اورژانس هوایی بیمارستان سینا، این مرکز به دلیل برخورداری از امکاناتی همچون بخش زنان و زایمان مجهز، ICU، NICU و بهره‌مندی از متخصصان نوروسرجری، می‌تواند بار درمانی مضاعف بر دوش بیمارستان گلستان در بحث تروما و همچنین فشار بر بیمارستان امام خمینی (ره) اهواز در حوزه نوزادان را کاهش دهد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
زنجان، قطب نوآوری هوش مصنوعی و استارتاپ‌های فناور
تصادف مرگبار در محور فرعی دهگلان - قروچای
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۱۱ آبان
اختصاص ۲۰۰ میلیارد تومان برای تعریض جاده قره پشتلوی زنجان
قانون کاهش مصرف کیسه های پلاستیکی در انتظار اجرا
ایران به دنبال صلح در سودان؛ غرب و صهیونیسم در پی تجزیه
مدال طلا را برای سربلندی کشورم کسب کردم
پیگیری رفع آلودگی دره خرگوش دراستان زنجان
هفته نهم سوپرلیگ یونان؛‌ پیروزی المپیاکوس با گلزنی طارمی
آخرین وضع مصدومان سپاهان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۱ آبان ۱۴۰۴
هفته نهم فوتبال بوندس لیگا؛ باواریایی ها همچنان می تازند
اختتامیه سی‌وهفتمین جشنواره تئاتر آذربایجان‌شرقی
رقابت ۲۵۰ ورزشکار جانباز در مسابقات تنیس روی میز کشور
تقویم و اوقات شرعی یکشنبه ۱۱ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
مسابقات اتومبیلرانی قهرمانی استان در بروجرد
بازدیداستاندار قم از محل احداث نیروگاه خورشیدی در جاده قم به گرمسار
رزمایش ارزیابی آمادگی مولدهای برق اضطراری در مراکز حیاتی لرستان
معرفی برترین‌های مسابقات بومی محلی دختران بسیجی استان قم
پیروزی النصر با درخشش رونالدو
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
جهاد نهاجا برای دفاع از مرز‌های هوایی ایران مایه افتخار است
تایید قهرمانی کشتی آزاد ایران در رقابت‌های جهانی ۲۰۱۵
فرصت طلایی ایران در عصر چندقطبی شدن جهان
بدرفتاری کارمندان دولت را گزارش کنید
اعلام نتایج اولویت بندی طرح مادران ایران خودرو؛ ۱۱ آبان
پاسخ دانشگاه علوم پزشکی یزد درباره فوت مادر مهریزی
کشور فلسطین ظرف ۵ سال تشکیل می‌شود
نتانیاهو برای اهداف داخلی، به دنبال از سرگیری جنگ است
آتش‌سوزی در مراتع شمال معلم‌کلایه
دیدار تیم‌های صنعت نفت آبادان و برق شیراز در مرحله سوم جام حذفی
امضای قرارداد‌های بزرگترین طرح جمع‌آوری گاز‌های مشعل
بررسی پیش‌نویس موافقتنامه همکاری‌های قضایی بین ایران و عربستان
میدان امیر چخماق یزد
عراقچی: موشک هایمان را در نبردی واقعی آزمایش کردیم
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۰ آبان ۱۴۰۴
کالابرگ به شیوۀ جدید عرضه می شود  (۱ نظر)
قهرمانی بلند قامتان ایران در والیبال بازی‌های آسیایی جوانان  (۱ نظر)
تصادف در اتوبان تهران کرج با ۱۱ مصدوم و ۳ فوتی  (۱ نظر)
پیش ثبت نام ۷۳۰ نفر برای تشرف به حج تمتع ۱۴۰۵  (۱ نظر)
قطع درختان صنوبر در چمستان قانونی بود  (۱ نظر)
بازی‌های آسیایی جوانان؛ ایران در رده چهارم آسیا قرار گرفت  (۱ نظر)
یادواره شهدای سلامت در خرم‌آباد  (۱ نظر)
پیام تسلیت رئیس مجلس در پی درگذشت مادر شهیدان عاکفی  (۱ نظر)
کشور فلسطین ظرف ۵ سال تشکیل می‌شود  (۱ نظر)
قصه آموزش در تنها مدرسه روستای نرگس‌زمین ساری  (۱ نظر)
انتشار فراخوان برای پیشنهاد شعار مشترک فاطمیه ۱۴۰۴  (۱ نظر)