• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۶۲۵۹۵۱
تاریخ انتشار: ۲۳ آبان ۱۴۰۴ - ۱۸:۲۷
مرکزی » سیاسی

برگزاری نماز جمعه شهرستان‌های استان مرکزی

در خطبه‌های این هفته نماز جمعه شهرستان‌های استان مرکزی، ائمه جمعه به موضوعات فرهنگی، اجتماعی و سیاسی روز کشور پرداختند.

در ساوه، حجت‌الاسلام رحیمی ترک گناه، حرکت به سمت فضیلت‌ها و بازگشت به درگاه الهی را عامل نزول رحمت خداوند دانست و افزود: برگزاری نماز استسقا و روزه‌داری سه روز آخر هفته می‌تواند سبب نزول باران و گشایش در امور شود.
 
در خمین نیز، حجت‌الاسلام میرصادقی انتخابات اخیر عراق را عاملی برای تقویت محور مقاومت و ثبات منطقه عنوان کرد و گفت: تشکیل دولت جدید در عراق، جایگاه جمهوری اسلامی را در منطقه تقویت می‌کند. وی با اشاره به بحران آب، از مسئولان خواست با مدیریت صحیح منابع آبی و اقامه نماز استسقا برای رفع خشکسالی اقدام کنند.

در دلیجان حجت الاسلام والمسلمین نیکویی ماهانی در خطبه های نمازجمعه از افزایش فشار اقتصادی ناشی از عملکرد سودجویان انتقاد کرد و گفت: بی‌عدالتی دلالان و سودجویی مفسدان اقتصادی مردم را خسته کرده است و مسئولان قضایی و مدیران اجرایی باید صادقانه با مردم سخن بگویند و وعده‌ها را عملی کنند.
 
حجت الاسلام عبدالحسینی امام جمعه موقت محلات بااشاره به کمبود بارش ها گفت: یکی از عوامل خشکسالی و کاهش بارش، بی‌توجهی انسان‌ها به نعمت‌های خداوند است واز طرفی بی‌توجهی به مصرف صحیح آب و نعمت‌های الهی می‌تواند امنیت منابع طبیعی و کشاورزی ایران را تهدید کند بنابراین مدیریت منابع آب اولویت ملی است.
 
در تفرش حجت‌الاسلام اجرایی در خطبه‌های این هفته با اشاره به موضوع اقتصاد پایدار، مالیات را از محورهای مهم این حوزه دانست و تأکید کرد: «دولت باید در زمینه مالیات تدبیر لازم را داشته باشد، چراکه اقتصاد پایدار بر دو رکن اساسی استوار است؛ منابع مالی قابل اتکا و نیروی انسانی کارآمد. دولت باید در این زمینه تلاش کند تا وضعیت معیشت و سفره‌های مردم بهبود یابد.»
 
در شازند، حجت‌الاسلام مهدی‌نژاد با اشاره به طرح انزوای راهبردی ایران از سوی غرب گفت: این طرح از پیش شکست خورده و نزدیکی ایران به چین و روسیه نشانگر ناکامی آن است. او تأکید کرد: رقابت میان آمریکا، چین و روسیه می‌تواند فرصتی برای ایران جهت تقویت جایگاه بین‌المللی خود فراهم آورد.
 
در آشتیان، حجت‌الاسلام دانشی ضمن تسلیت به مناسبت ایام فاطمیه گفت: قیام حضرت زهرا (س) برای دفاع از ولایت و امامت بود و امروز نیز جامعه اسلامی باید از سیره ایشان در حق‌مداری و وحدت الگو بگیرد.
 
در کمیجان، حجت‌الاسلام سعیدی با تلاوت آیاتی از قرآن کریم، مردم را به استغفار و توبه برای نزول باران و افزایش نعمت الهی فراخواند و تأکید کرد: شکر نعمت باعث افزایش برکت و ناسپاسی موجب عذاب است. وی همچنین روز کتاب و کتاب‌خوانی، هفته بسیج و سالروز آزادسازی سوسنگرد را گرامی داشت و از مردم برای حضور در مراسم تشییع پیکر شهید گمنام دعوت کرد.
 
در خنداب، حجت‌الاسلام صفاهانی با تأکید بر اهمیت صرفه‌جویی در مصرف آب اظهار داشت: قانون حجاب، قانون خدا و اسلام است و باید در جامعه نهادینه شود. وی افزود: در جنگ شناختی دشمن راه به جایی نخواهد برد، زیرا جوانان ایران بیدار و هوشیارند.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
 
 
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
جشنواره بادام وبرنج، روایتی از پیوند مردم با خاک حاصلخیز گیلان
ائمه جمعه استان تهران بر صرفه‌جویی در مصرف آب تأکید کردند
بررسی فرصت‌ها و چالش‌های پیش روی کشاورزی خراسان جنوبی در میز اقتصاد رسانه ملی
خدمات رایگان پزشکی در مروست
برتری چوکا تالش در گام پنجم لیگ دسته دوم فوتبال
فینال لیگ سنگنوردی کشور
دست نیاز مردم خراسان جنوبی رو به آسمان، برای بارش رحمت الهی
امنیت و همدلی عامل اصلی رونق و پیشرفت کیش
استقبال مردم گیلان از برگزاری نخستین اجلاس اُستانداران کشور‌های حاشیه خزر
کارگاه آموزشی سوژه‌یابی زیست محیطی در خرم‌آباد
خشکسالی، سد مهاباد را نیمه‌جان کرد
اعزام پرتابگر لرستانی به مسابقات آسیایی کشورهای اسلامی
تجلیل از موکب‌داران و خادمان‌حسینی در استان
افتتاح نخستین مجموعه درمانی پنج‌طبقه در منطقه پویینک قرچک
اقامه نماز طلب باران در قم
خدمت‌رسانی رایگان پزشکان جهادی در روستای یوسف‌کند
پیش فروش بلیط قطار‌های مسافری آذرماه
درخشش کانون‌های فرهنگی هنری مساجد یزد در مسابقات کشوری مدهامتان
کشف کالای قاچاق فاقد مجوز در دهلران
درخشش دختران کاراته‌ کار بردسکن در مسابقات کشوری
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
جمعه چه پیامی روی تلفن همراه شامل مناطق رزمایش پدافند غیرعامل ظاهر می‌شود؟
صعود ایران به رده پنجم جدول مدالی بازی‌های همبستگی اسلامی
گروسی: ایران دسترسی به سایتهای غیرهدف را فراهم کرده است
هشدار هواشناسی کشاورزی در زنجان از شنبه ۲۴ آبان
توضیحات سردار فدوی درباره برد موشک‌های بالستیک ایران
اقتدار پهپاد ایرانی
قانون حذف چهارصفر از پول ملی اجرایی می‌شود
پیروزی تیم ملی فوتبال ایران در ضربات پنالتی مقابل کیپ‌ورد
نامه عراقچی به گوترش درباره حمله آمریکا به ایران
اعلام نتایج اولیه انتخابات مجلس عراق
بسته هنر و سینما ۱۴۰۴/۰۸/۲۲
الگوی آشوب
یادواره شهدای نیروی هوافضا در چهاردهمین سالگرد شهادت حاج حسن طهرانی‌مقدم
اهدای عضو جوان ۳۰ ساله به ۶ نفر بیمار نیازمند
ضرورت اصلاح کتاب‌های درسی و نگارش کتاب‌های جدید
تیزپروازان نیروی هوایی با همه وجود به میدان آمدند  (۵ نظر)
اجرای ۳۰ برنامه برای ترویج کتابخوانی در مازندران  (۲ نظر)
جشنواره ملی برنج در آمل  (۲ نظر)
گروسی: ایران دسترسی به سایتهای غیرهدف را فراهم کرده است  (۱ نظر)
روزی که نیرو‌های مسلح از دستور رهبری «شوکه شدند»  (۱ نظر)
مادورو به آمریکا اولتیماتوم داد  (۱ نظر)
حدود ۴۰ درصد جمعیت کشور در معرض دیابت قرار دارند  (۱ نظر)
موافقت وزیر کشور با استعفای شهردار اهواز  (۱ نظر)
دشمن را در صورت هرگونه خطا به زانو درخواهیم آورد  (۱ نظر)
رد ادعا‌های بی‌اساس گروه ۷ در رابطه با جمهوری اسلامی ایران  (۱ نظر)
درخواست آیت‌الله جوادی آملی از عموم مردم برای خواندن نماز باران  (۱ نظر)
ولایتی: آینده‌ای روشن در انتظار ایران و عراق است  (۱ نظر)
طرح‌های پیشگیرانه انتظامی جدی پیگیری و اجرایی می‌شود  (۱ نظر)
صیانت از مرز‌ها با استقرار دستگاه‌های اپتیکی و الکترونیکی  (۱ نظر)
تمدید نمایش آیینی محرمانه در اصفهان  (۱ نظر)