• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۷۶۱۹۷۳
تاریخ انتشار: ۲۲ مرداد ۱۳۹۶ - ۱۸:۵۲
اقتصادی » بانک، بیمه و بورس

چشم انداز اعتباری پایدار برای رتبه توان مالی بانک توسعه‌صادرات ایران پیش بینی می‌شود

موسسه بین المللی کاپیتال اینتلیجنس در گزارش منتشره جولای سال جاری رتبه توان مالی(FSR)بانک توسعه صادرات ایران را BB- با چشم انداز اعتباری پایدار اعلام کرد.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از روابط عمومی بانک توسعه صادرات ایران، همچنین موسسه بین المللی رتبه بندی اعتباری Capital Intelligence، رتبه ارزی (FCR) بلند مدت و کوتاه مدت بانک به ترتیب BB- و B با چشم انداز باثبات اعلام کرد که درسطح رتبه ارزی کشور قرار دارد.
رتبه توان مالی (FSR) بانک توسعه صادرات ایران که BB- اعلام شده است ، کفایت سرمایه قوی، دسترسی ویژه به تأمین وجوه با هزینه پایین و مدیریت خوب هزینه های تمام شده را نشان می دهد.
با وجود آنکه طی دو سال اخیر کفایت سرمایه بانک دچار کاهش قابل ملاحظه ای شده است، در حال حاضر کفایت سرمایه بانک در سطح مطلوبی قرار داشته و یکی از عوامل تقویت کننده رتبه بانک است.
رتبه توان مالی بانک تحت تأثیر محیط عملیاتی کماکان دشوار، ریسک بالای کشوری و همچنین سهم پایین داراییهای نقد قابل استفاده، قرار دارد.
همچنین رتبه حمایتی بانک 2 اعلام شده که بیانگر احتمال بسیار زیاد تأمین نقدینگی ارزی بیشتر و حمایت سرمایه ای است که در صورت نیاز بانک، توسط دولت در دسترس قرار خواهد گرفت.
براساس پیش بینی ‍CI، سودآوری به دلیل نیازهای شدید ذخیره گیری کماکان ضعیف باقی خواهد ماند، گرچه انتظار می رود به واسطه پایین بودن هزینه تمام شده، سود عملیاتی در سطح مطلوب قرار گیرد. بانک توسعه صادرات ایران یک بانک دولتی مجری سیاست های دولت است که هدف عمده آن توسعه صادرات ایران می باشد و سود آوری در اولویت دوم مدیریت آن قرار دارد.
بانک توسعه صادرات ایران همچنان نقش مهم و اساسی در پشتیبانی و تقویت، توسعه و تنوع بخشی صادرات غیر نفتی ایران ایفا می نماید. این در حالی است که پس از برداشته شدن تحریم ها در ژانویه 2016 صادرات ایران در مسیر رشد و افزایش قرار گرفته است.
این موسسه افزوده است : بانک توسعه صادرات با توجه به امتیاز منحصر به فرد و مدل کسب و کار خاص خود به عنوان یکی از چهار بانک دولتی تخصصی از رشد اقتصادی و کاهش تورم سود مناسبی خواهد برد.

مانده تسهیلات بانک توسعه صادرات ایران دو برابر شد


مدیر امور شعب و بازاریابی بانک توسعه صادرات ایران در نشست تخصصی با صادرکنندگان، فعالان، نخبگان اقتصادی استان مازندران، اعلام کرد: مانده تسهیلات اعطایی بانک طی دو سال گذشته دو برابر شده است.
به گزارش روابط عمومی بانک توسعه صادرات، آقای حبیب احمدی در این نشست که در شهر ساری برگزار گردید با اشاره به نامگذاری سال 96 به عنوان سال اقتصاد مقاومتی، تولید و اشتغال اظهارداشت: در برنامه ششم توسعه به موضوع افزایش صادرات غیر نفتی به میزان 112.7 میلیارد دلار در سال 1400 به عنوان سال پایانی برنامه، اشاره شده است.
وی ادامه داد : این میزان رشد تولید و صادرات مستلزم سرمایه گذاری داخلی و خارجی و در نهایت رشد صادرات غیرنفتی است و با برنامه ریزی منسجم و صادرات گرا، در سایه بهبود فضای کسب و کار، ثبات اقتصادی و بهبود روابط بین المللی در کنار تأمین مالی و رفع بموقع نیازهای تولید کنندگان و صادرکنندگان قابل تحقق است.
احمدی تصریح کرد: در ابتدای سال 1394 مانده تسهیلات اعطایی بانک توسعه صادرات ایران بالغ بر 89 هزار میلیارد ریال بوده و این رقم در حال حاضر، دو برابر شده و به مبلغ 175 هزار میلیارد ریال رسیده است.
وی دستیابی به این عملکرد را حاصل پیگیری های مجدانه مدیریت ارشد بانک و تلاش های مجموعه بانک طی دوسال گذشته دانست که با تجهیز منابع از طریق انعقاد قرار داد عاملیت و سپرده گذاری صندوق توسعه ملی، اخذ خطوط اعتباری از بانک مرکزی و طراحی ابزار های جدید از جمله صندوق اندوخته توسعه صادرات آرمانی صورت گرفته است.
وی یادآور شد: 63 درصد تسهیلات اعطا شده در قالب سرمایه در گردش واحد‌های تولیدی و صادراتی و 37 درصد در قالب طرح ها مصرف شده است.
احمدی در خصوص عملکرد بانک در استان مازندران نیز اعلام کرد مبلغ 3500 میلیارد ریال مانده تسهیلات اعطایی شعبه ساری نزدیک به 25 درصد حجم صادرات استان در سال 1395 بوده است.
در این نشست که با استقبال چشمگیر فعالین و نخبگان اقتصادی استان همراه بود، مقامات استانی نیز به بیان نقطه نظرات ، دیدگاه ها و انتظارات خود پرداخته و در پایان نیز جلسه پرسش و پاسخ برگزار و مشتریان و صادرکنندگان موانع، مشکلات و درخواست‌هایشان را مطرح کردند که مقرر شد مواردی که ضرورت دارد مورد پیگیری قرار گیرد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
افزایش عیار چغندر تولیدی به بیش از ۱۷ درصد در چهارمحال و بختیاری
بستری شدن بیماران با علائم کووید و آنفولانزا در سمنان
صدور هشدار نارنجی آلودگی هوا برای استان تهران
پیروزی های کشور نشان قدرت و اراده ملت ایران است
اختصاص ۸۴ هزار میلیارد ریال برای جاده‌های بین مزارع
وزنه برداری جام فجر؛ مدال نقره و برنز دسته ۹۴ کیلوگرم برای ایران
کاروان سلامت در شهر سورمق شهرستان آباده
هشدار نارنجی آلودگی هوا برای برخی از شهر‌های صنعتی
نمایش ظرفیت ها
اعتماد به آمریکا بزرگ‌ترین خطای راهبردی است
فینال فصل دوم مسابقه بزرگ «۱۰۰»؛ امشب 
شناور راهبردی کردستان در خلیج فارس به آب انداخته شد
اطلاعیه قطع آب برخی سایت‌های شهرک پیامبر اعظم شهر بندرعباس
تاکید امام جمعه خوی بر عزت ملی اقتدار نظامی و پیشرفت علمی ایران
امام جمعه مهاباد: اطاعت از فرامین رهبری جامعه اسلامی را به سرمنزل مقصود می‌رساند.
بانوی همدانی صاحب نشان برنز دو صحرانوردی قهرمانی نوجوانان کشور
برخورد مرگبار موتور سیکلت و خودرو در محور مشهد-میامی
تاکید استاندار آذربایجان شرقی بر تامین اقلام اساسی
گرامیداشت هفته بسیج در خوی
قبرستان نو قم به باغ مزار و پارک عمومی تبدیل می‌شود
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
سهمیه سوخت به خودرو تعلق می‌گیرد، نه مالک
رهبر انقلاب: پیغام با واسطه ایران به آمریکا دروغ محض است
رهبر انقلاب امشب با مردم سخن می گویند
دیدار حساس بانک شهر و استقلال جویبار
عادی سازی مواد مخدر با چاشنی طنز
گسترش ویروس آنفلوانزا
معوقات سایپا همچنان ادامه دارد
اعمال قانون خودرو‌های آلاینده نیازمند سامانه‌های هوشمند است
زبان معیار ۱۴۰۴/۰۹/۰۶
۴۸ ساعت طلایی درمان آنفلوآنزا، کلید بهبودی سریع
گرانفروشی نان با شگرد تغییر تنور
فرهنگ و هنر ۱۴۰۴/۰۹/۰۶
معرفی مسئول جدید نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه پیام نور لرستان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۶ آذر ۱۴۰۴
اولین حضور حسن یزدانی پس از المپیک در لیگ برتر کشتی
اجرای طرح زوج و فرد از درب منزل در کرج  (۱ نظر)
تشدید اجرای طرح زوج و فرد در اصفهان از فردا  (۱ نظر)
پیش‌فروش محصولات سایپا ویژه ۳ گروه از متقاضیان  (۱ نظر)
دستگیری فرد هتاک به مقدسات در اراک  (۱ نظر)
مهد کودک‌ و پیش دبستانی‌ها تعطیل؛ کلاس‌های مجازی هم میزبان مدارس  (۱ نظر)
اقامه نماز باران در کوهسار  (۱ نظر)
آغاز طرح جایگزینی ۳ میلیون موتورسیکلت فرسوده در تهران  (۱ نظر)
اختلال پیام رسان بله در حال بررسی است  (۱ نظر)
تشدید پایش مصارف غیرمجاز و توسعه کنترل‌های هوشمند برق در تهران  (۱ نظر)
موج هشدار دهنده آنفلوانزا در روزهای آلوده  (۱ نظر)
اقدام گسترده پلیس برای مقابله قاطع با مجرمین در محلات لرستان  (۱ نظر)
مصرف گاز بخش خانگی به مرز ۳ میلیارد مترمکعب رسید  (۱ نظر)