بابلسر در تولید شیر رتبه سوم و در تولید گوشت رتبه پنجم استان مازندران را به خود اختصاص داده است.
به گزارش خبرگزاری صدا وسیما، مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بابلسر از فعالیت 41 واحد گاوداری و گوسفندداری صنعتی با ظرفیت 6هزار و 650 راس و 537 واحد دامداری کوچک روستایی با ظرفیت 9هزار 425 راس در بابلسر خبر داد و گفت: در این شهرستان سالانه 4 هزار و 679 تن گوشت قرمز تولید میشود که رتبه پنجم استان را در تولید گوشت قرمز به خود اختصاص داده است.
حسن رزاقی افزود: 28 واحد گاو شیری با ظرفیت 2 هزار و 700 راس در بابلسر مشغول به فعالیت میباشد که سالانه 55 هزار و 832 لیتر شیر تولید میشود که در زمینه تولید شیر رتبه سوم استان را داراست.
رزاقی اظهار کرد: 8 واحد پرواربندی گوساله با ظرفیت 600 راس و 3 واحد پرواربندی بره صنعتی با ظرفیت 85 راس نیز مشغول فعالیت است.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بابلسر یادآور شد: با افزایش قیمت خوراک و نوسان قیمت خرید شیر و گوشت قرمز، موجب بروز مشکلاتی برای فعالان این بخش شده است و تعدادی از واحدهای پرواربندی به صورت غیر فعال درآمده است.
این مسئول خاطرنشان کرد: با توجه به شرایط آب و هوایی مناسب در این منطقه و وجود نیروی متخصص در این زمینه، اعطای تسهیلات سرمایه در گردش و یا تسهیلات ارزان قیمت برای خرید دام میتواند اثر مثبتی بر رونق مجدد این واحدها داشته باشد.