• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۹۴۲۳۸۵
تاریخ انتشار: ۲۱ آذر ۱۳۹۶ - ۱۶:۳۷
علمی و فرهنگی » راديو تلويزيون
رضا علیدادی:

شناسایی طرح‌های خلاقانه از اهداف اجلاس سراسری فناوری رسانه

معاون توسعه و فناوری رسانه ملی گفت: امیدواریم چهاردهمین اجلاس سراسری فناوری رسانه با شعار «رسانه هوشمند، رسانه آینده» بتواند گام مهمی در جهت پیشرفت رسانه بردارد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، رضا علیدادی در مراسم گشایش چهاردهمین اجلاس سراسری فناوری رسانه افزود: جهان کنونی، جهان دگرگونی علم و فناوری در همه عرصه هاست رسانه‌های همگانی نیز در دایره این تغییرات قرار گرفته اند، هر چند در طول تاریخ بهره برداری از فناوری‌های نو در رسانه‌های همگانی شکل منسجمی داشته است، ولی گاهی این فناوری‌ها موفق و گاهی ناموفق بوده اند، ولی مسیر حرکت آن‌ها رو به رشد بوده تا به مرحله کنونی رسیده است.

معاون توسعه و فناوری رسانه ملی گفت: اکنون سبد رسانه‌ای تکمیل شده است و هر روز شاهد افزونگی امکانات جدید، خدمات جدید و حتی رسانه‌های جدیدی هستیم.

علیدادی افزود: اکنون رسانه‌ها تنوع پیدا کرده اند و غیر از نمایش تصویری و بیان شنیداری با انگیزش و فعال کردن مخاطبان خود، آن‌ها را به بازیگری و مشتری دائم خود بدل کرده است.

وی گفت: رسانه‌های کنونی به صورت یک مجموعه کامل و پیوسته اعم از رادیو، صدا، نوشتار، عکس و سایر محتوا‌هایی است که ایجاد شده اند و یا محتوا‌های مبتکرانه آینده را در برمی گیرند، دنیای رسانه و محتوای آن همانند پارادوکسی است که در مسیر تغییر رسانه و ایجاد حرکت به سمت رسانه‌های جدیدتر و موثرتر و محتوا‌های جدیدتر درحال پیشروی است.

علیدادی افزود: درحال حاضر بازی‌های رایانه‌ای و شبکه‌ای بعنوان یکی از رسانه‌های موثر مطرح می‌شوند که خوشه رسانه‌ای را در کنار سایر رسانه‌ها از جمله پیام رسان‌ها و... تکمیل می‌کنند و گاهی فراتر می‌روند و به عواملی موثر در کار و زندگی بدل می‌شوند.

وی گفت: هر چند یکی از ویژگی‌های رسانه‌های نوین قابلیت تعامل است یعنی فرد به صورت دو طرفه به عنوان بازیگر تعیین کننده در ارائه محتوا، ایفای نقش می‌کند؛ اکنون دگرگونی دیگری رخ داده و واقعیت مجازی و سایر امکانات، تحولات جدید بوجود آورده است و به زودی شاهد تغییرات شگرفی در ایجاد فضا‌های جدید رسانه‌ای خواهیم بود.

معاون توسعه و فناوری رسانه ملی افزود: این تحولات در تمام بخش‌های رسانه‌ای و خصوصا در رسانه‌های همگانی بطور همگام در حال پیشرفت است و جایگزینی آی پی بیت‌ها و بایت‌ها با امواج و فرکانس‌ها و سایر عناصر زیرساختی در حال رخ نمایی است و این تغییرات، رسانه همگانی را از مرحله تصویربرداری، پیش تولید، تولید و در نهایت پخش ارسال و دریافت، دچار تحول می‌کند و جامعه اطلاعاتی دنیل بل را آرام آرام به جامعه شبکه‌ای سوق می‌دهد.

وی گفت: حتی فرستنده‌ها و گیرنده‌ها را متحول می‌کند و قابلیت اشراف را برایشان به ارمغان می‌آورد، اکنون می‌توان در درون رسانه به عملکرد اجزای آن اعم از خدمات دهندگان، ارسال کنندگان، دریافت کنندگان، عملکرد تجهیزات و... نظارت کاملی داشت و رسانه هوشمند می‌شود.

معاون توسعه و فناوری رسانه ملی با اشاره به افزایش قابلیت محتوا‌ها با بهره گیری از امکانات و ابزار‌های هوشمندسازی افزود: به این وسیله می‌شود محتوا‌های چند وجهی تولید و گاهی حتی خود اقدام به سناریونویسی و انتخاب بازیگر کرد، تولید محتوا را انجام می‌دهند و به محتوا نگاه چند وجهی دارند، نگاه چند وجهی به محتوا مانند نقاط آغازین بردار‌هایی هستند که می‌توانند سوی فلش را که همان قاب تلویزیون و صدای رادیوست با تطبیق بر نظر مخاطبان قوام بیشتری بدهند.

وی گفت: اکنون معاونت توسعه و فناوری رسانه ملی که خود در درون، تحول عظیمی در تمام حوزه‌های زیرساختی و فنی و محتوایی شاهد بوده با برگزاری چهاردهمین اجلاس فناوری رسانه که شامل نشست‌های علمی و پژوهشی، نمایشگاه فناوری، کمیسیون‌های فنی ارزیابی و فناوری است به استقبال این تغییرات رفته و بنابر تایید ریاست محترم سازمان صدا و سیما با راه اندازی پروژه‌ها و خدماتی مانند زیرساخت‌های فضای مجازی، بازار محتوای دیجیتال، دیتا سنتر، شبکه‌های کلود و سی دی ان، هوشمندسازی زیرساخت‌های موجود و تحلیل محتوا‌ها، حرکت در مسیر زیرساخت‌های جدید، مطالعه و تحقیق در افزایش کیفیت تصاویر با تبدیل اس دی به اچ دی و یو اچ دی استفاده از آخرین استاندارد‌های فشرده سازی در عین افزایش کیفیت، توسعه پوشش‌های گوناگون رادیویی، تلویزیونی و ماهواره‌ای را در دستور کار خود قرار داده است.

معاون توسعه و فناوری رسانه ملی افزود: با همت مدیران و کارشناسان خبره و متعهد تلاش می‌کنیم همه پیشرفت‌های مطرح شده را با مطالعه و تحقیق و دقت نظر در دسترس قرار دهیم و به نتیجه مطلوب برسانیم، در کنار این موارد ضمن استقبال از طرح‌ها، ایده‌ها و نوآوری‌های داخلی و خارجی، کمک به بومی سازی و جهانی سازی محصولات سخت افزاری و نرم افزاری شرکت‌های وابسته و متکی به سازمان، افتخاری است که از مدیران گذشته در اختیار ما قرار گرفته است و کماکان ادامه خواهد یافت.

وی گفت: امیدواریم این اجلاس با شعار رسانه هوشمند، رسانه آینده بتواند قدم مهمی در جهت پیشرفت رسانه بردارد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
مطالبات فعالان اقتصادی کهگیلویه و بویراحمد از رئیس جمهور
راه اندازی شعبۀ استان خوزستان انجمن علمی مطالعات نهج‌البلاغه
تکمیل طرح‌های نیمه تمام و بهبود فضای کسب و کار در خراسان شمالی
اولین برف پاییزی ارتفاعات خلخال را سفید پوش کرد
پیروزی پرگل المپیاکوس و گلزنی طارمی
جنجال بر سر تغییر یک نام صهیونیستی در ایرلند
وداع باشکوه با شهید خوشنام در همدان
تشییع پیکر همسر و فرزند معاون رئیس‌جمهوری در مشهد
تشییع و خاکسپاری یک شهید گمنام در بندرعباس
رقابت ۵۰ دانش‌آموز مازندرانی در مسابقات جهانی محاسبات ذهنی
روز‌های پایانی برداشت سیب زمینی در اقلید
عزت ایران اسلامی مرهون فداکاری مادران شهداست
لحظه‌ای را در ارتقای توان دفاعی ایران از دست نداده‌ایم
ضرورت مدیریت یکپارچه آب با توسعه‌ی همکاری‌های منطقه
نیکسون و کشتار دانشجویان، از تهران تا آمریکا
قم میزبان آئین تجلیل از مادران و همسران شهدا
استقرار بالگرد آتش نشانی در دزفول
استقلال قم راهی فینال شد
قوانین موجود، ظرفیت لازم برای سالم‌سازی محیط اجتماعی را دارند
تشریح برنامه هاودستاورهای توسعه ای آذربایجان غربی دربرنامه زنده استاندار
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فرایند جذب هیئت علمی در دانشگاه‌ها آغاز شد
سقف کیفری مهریه مشخص شد
تعطیلی مدارس در همه مقاطع تحصیلی و مراکز دانشگاهی و آموزش عالی استان البرز
اگر آمریکایی‌ها امنیت ایران را تهدید کنند برخورد خواهیم کرد
ترمینال زنجان نیازمند توسعه زیرساخت و نوسازی ناوگان است
آغاز رزمایش اقتدار نیروی دریایی سپاه از فردا
از بنزین تا هواشناسی! پاسخ دولتی‌ها به سوالات خبرنگاران
طرح اصلاح قانون محکومیت‌های مالی، تعرضی به قانون مهریه نکرده است
سپاه بزرگترین سازمان ضد تروریستی دنیا
بهسازی و آسفالت جاده روستای دمه در بخش سرفاریاب
افزایش ۹۶ درصدی تسهیلات مشاغل خانگی چهارمحال و بختیاری
آغاز بارش برف در جاده کرج کندوان
رهبر انقلاب: زن، کارگزار خانه نیست، مدیر است
پخش زنده قرعه کشی جام جهانی فوتبال از شبکه سوم سیما
تأکید پزشکیان بر بهره‌گیری از روش‌های نوین آموزشی
فعالیت مدارس و دانشگاه‌های فارس فردا هم مجازی است  (۲۶ نظر)
سقف کیفری مهریه مشخص شد  (۱ نظر)
دشمن خطا کند هزینه سنگینی به او تحمیل می‌کنیم  (۱ نظر)
تردید‌ها درباره سلامتی ترامپ با انتشار‌ام‌آر‌آی وی  (۱ نظر)
آسمان قم تا پنج شنبه بارانی است  (۱ نظر)
میرزا کوچک جنگلی بزرگمرد پرآوازه‌ گیلان  (۱ نظر)
غیرحضوری شدن مدارس و دانشگاه‌های خراسان جنوبی  (۱ نظر)
ابلاغ شیوه نامه مراقبت و کنترل آنفلوانزا در مدارس استان  (۱ نظر)
قطعی گاز در شهرزیبا منطقه ۵ تهران از ۱۶ ساعت گذشت  (۱ نظر)
طرح ملی نشت‌یابی هوشمند آب با فناوری ماهواره‌ای  (۱ نظر)
تخلف در تبدیل رایگان خودرو‌های بنزینی به دوگانه سوز  (۱ نظر)
کاشت ۲۵۰۰ اصله نهال اکالیپتوس در مزارع کارون  (۱ نظر)