پخش زنده
امروز: -
با افزایش میزان آلاینده ها، کلانشهر اصفهان در سومین روز متوالی در برخی مناطق ناسالم برای عموم است.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز اصفهان؛ رییس آزمایشگاه های اداره کل حفاظت محیط زیست استان اصفهان گفت: براساس سنجش ایستگاه های پایش دایم، شاخص کیفیت هوا در خیابان های دانشگاه 162 ، استانداری 158، میدان احمد آباد و بزرگراه خرازی هم 156 AQI ناسالم برای عموم است.
بابک صادقیان، میانگین کیفیت هوای این کلانشهر برحسب شاخص کیفی را هم با 147 AQI ناسالم برای گروه های حساس بیان کرد و افزود: همچنین براساس سنجش ایستگاه های مراقبت دایم، شاخص کیفی هوا در چهارباغ خواجو 145 ، خیابان های پروین ورودکی به ترتیب 129 و 126 AQI ناسالم برای گروه های حساس ثبت شده است.
بابک صادقیان پایداری دما و وارونگی هوا را در انباشت آلاینده ها موثردانست و گفت: براساس اعلام مرکز پایش کیفی هوا، خمینی شهر با 155 AQI ناسالم برای عموم اما نجف آباد، مبارکه و سجزی و هم با 142،116 و 112 AQIناسالم برای گروه های حساس گزارش شده است.
وی توصیه کرد از تردد غیر ضروری کودکان ،سالمندان و بیماران قلبی وریوی دراین هوای ناسالم خودداری شود.
بر اساس شاخص کیفی هوا، این شاخص از 0 تا 50 هوای پاک،51 تا 100 هوای سالم، 101 تا 150 ناسالم برای گروه های حساس،151 تا 200 ناسالم برای عموم، 201 تا 300 بسیار ناسالم و 301 تا 500 AQI خطرناک است.