• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۰۲۲۹۱۵
تاریخ انتشار: ۱۴ بهمن ۱۳۹۶ - ۱۸:۵۹
علمی و فرهنگی » میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری
علی‌اصغر مونسان:

در‌های سازمان میراث فرهنگی برای ورود سرمایه‌گذاران بخش غیر‌دولتی باز است

مرحله یک بهره‌برداری از مجموعه خانه‌های تاریخی ابرکوه یزد با حضور معاون رئیس جمهوری و رئیس سازمان میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری افتتاح شد.

به‌ گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از روابط عمومی صندوق احیا و بهره‌برداری از بنا‌های فرهنگی تاریخی، علی‌اصغر مونسان در این مراسم افزود: سازمان میراث فرهنگی باید سازمانی پیشرو در جذب سرمایه‌گذاری غیر دولتی باشد.

وی از تلاش‌های صندوق احیا در زمینه جذب سرمایه‌گذاری بخش خصوصی در زمینه احیای بنا‌های تاریخی قدردانی کرد و گفت: در‌های سازمان میراث فرهنگی برای ورود سرمایه‌گذاران بخش غیر‌دولتی در عرصه‌هایی نظیر توسعه زیر‌ساخت‌های گردشگری باز است.

مونسان افزود: تمام بخش‌های زیرمجموعه این سازمان آمادگی جذب سرمایه‌گذاری را دارد و سازمان میراث‌فرهنگی باید سازمانی پیشرو در جذب سرمایه‌های غیر دولتی در کشور باشد.

وی گفت: در همه شهر‌های کشور مزیت‌ها و ظرفیت‌های کم‌نظیری داریم که می‌توانیم با اتکا به آن‌ها ایران را به کشوری پیشرفته و موفق در زمینه‌های مختلف تبدیل کنیم.

مونسان با بیان اینکه امروزه صنعت گردشگری رتبه سوم اقتصاد جهان را به خود اختصاص داده است، افزود: با توجه به هوشمند‌سازی‌هایی که در جهان در حال اتفاق افتادن است بسیاری از اقتصاد‌ها دچار تغییرات می‌شوند.

وی گفت: بخش‌هایی که هم‌اکنون جزء بخش‌های پر رونق هستند دچار دگرگونی خواهند شد، اما آنچه که همه کارشناسان به آن اذعان دارند این است که گردشگری مسیر پیشرفت خود را با شتاب بیشتری طی خواهد کرد.

معاون رئیس جمهوری با اشاره به اینکه با توجه به داشته‌های منحصر به فردی که کشورمان دارد باید در وضع مناسب‌تری در زمینه گردشگری باشیم، افزود: ایران دارای بناها، آثار تاریخی و جاذبه‌های طبیعی ارزشمندی است و باید با توجه بیشتر به حوزه گردشگری شاهد رسیدن به جایگاه واقعی این صنعت در کشورمان باشیم.

مونسان تأکید کرد: می‌توانیم از گردشگری درآمد بسیار خوبی برای کشور ایجاد کنیم و با توجه به اینکه موضوع اشتغال در اولویت برنامه‌های کشور است ظرفیت آن را داریم که از این طریق درصد بالایی شغل پایدار ایجاد کنیم.

وی با بیان اینکه با حداقل سرمایه‌گذاری در بخش گردشگری می‌توان به اشتغال‌زایی رسید، افزود: امروزه در گردشگری با عددی بین ۳۰ تا ۵۰ میلیون تومان می‌توانیم شغل ایجاد کنیم که این رقم برای ایجاد هر شغل در صنعت ۸ تا ۱۰ برابر است.
رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری گفت: با توجه به محدودیت‌های بودجه‌ای کشور، گردشگری یک مزیت بسیار بزرگ برای کشور است.

وی افزود: مزیتی که از طریق آن می‌توان شغل، کسب و کار و درآمد پایدار در کشور ایجاد کرد و در تحقق عدالت اجتماعی گام‌های اثر‌بخشی برداشت.

مونسان با اشاره به اینکه سازمان میراث فرهنگی یکی از بخش‌هایی است که اتکا به بودجه دولتی در آن اندک است، گفت: عمده بودجه‌ای که دولت در اختیار دارد به حقوق و دستمزد تبدیل می‌شود و ما باید به سمتی برویم که بخش‌های غیر دولتی در اقتصاد کشور سرمایه‌گذاری کنند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
پیوند نسل جوان و نوجوان با عصر شعر فاطمی
پیام رئیس جمهور به اولین همایش بین‌المللی سرمایه‌گذاری استان اردبیل
رونمایی از کتاب «سیبل صورتی» در یزد
دستگیری شکارچی غیرمجاز در منطقه حفاظت شده سرخ‌آباد زنجان
حیدری رئیس فدراسیون سوارکاری شد
جنوب غرب خوزستان در وضع قرمز آلودگی هوا
تفکر بسیجی؛ رمز پیروزی ملت ایران است
حضور ۸ وزیر در جلسات هفته آینده کمیسیون‌های مجلس
اردبیل،کانون سرمایه‌گذاری و صادرات به بازار قفقاز است
ادامه آلودگی هوای مشهد برای بیستمین روز متوالی
غلامان در سوگ یاس نبوی
ممنوع شدن ورود به جنگل‌های سوادکوه
مرگ با ترشی در کاشان
«رادیو تاکسی»، از رادیو تهران
افتتاح طرح اچ‌ دی‌ سازی استودیو پخش خبر صدا و سیمای استان گلستان
صعود آبی ها به هفته پایانی کشید
چشمه آب گرم وننق زنجان، فرصتی برای توسعه گردشگری درمان
هشدار فرماندار شاهیندژ به پیمانکار تصفیه‌خانه شهرک صنعتی
صعودشهرداری ارومیه به رده دوم جدول لیگ برتر
یادواره ۱۵۷ شهید غواص استان کرمان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
توضیح نهاجا درباره عبور جنگنده میگ ۲۹ از آسمان تهران
اعلام نحوه فعالیت بانک‌ها در روز‌های پنجشنبه در مشهد و خراسان رضوی
اجرای طرح زوج و فرد از درب منزل در کرج
نماینده مجلس: سهمیه بندی بنزین خودرو‌های صفر مبهم است
جزئیات قانون جدید سهمیه‌بندی بنزین/ هر فرد تنها یک کارت سوخت
مهلت افتتاح حساب وکالتی برای ثبت‌نام خودرو‌های وارداتی تا ۱۰ آذر
ایجاد ۱۰ هزار فرصت شغلی در استان اردبیل
قیمت گذاری مجدد مرغ، افزایش هزینه یا تخلف در توزیع نهاده‌ها
گیجگاه ۱۴۰۴/۰۹/۰۵
آغاز ثبت نام قطعی در کاروان‌های حج تمتع ۱۴۰۵ از روز ۱۵ آذر ماه ۱۴۰۴
حاشیه‌هایی از جنس متن در بهارستان
تساوی خانگی استقلال مقابل الوصل؛ صعود آبی ها به هفته پایانی کشید
قاچاق با کارت سوخت شخصی
شیوع آنفولانزا و غیر حضوری شدن مدارس و دانشگاه‌های هرمزگان
پیش‌فروش محصولات سایپا ویژه ۳ گروه از متقاضیان
تعطیلی مدارس آذربایجان غربی فردا سه‌شنبه  (۱ نظر)
۹ صندوق سرمایه‌گذاری سود سهامداران را مکانیزه واریز کردند  (۱ نظر)
تشدید اجرای طرح زوج و فرد در اصفهان از فردا  (۱ نظر)
اجرای طرح زوج و فرد از درب منزل در کرج  (۱ نظر)
خسارت سالانه آلودگی هوا در کشور؛ نزدیک به ۴۰ میلیارد دلار  (۱ نظر)
دستگیری فرد هتاک به مقدسات در اراک  (۱ نظر)
توضیح سفیر ایران درباره سفر لاریجانی به پاکستان  (۱ نظر)
مهد کودک‌ و پیش دبستانی‌ها تعطیل؛ کلاس‌های مجازی هم میزبان مدارس  (۱ نظر)
مسدود شدن مسیر‌های منتهی به جنگل‌های تنکابن   (۱ نظر)
اقامه نماز باران در کوهسار  (۱ نظر)
مهر و موم نانوایی کم فروش  (۱ نظر)
پیش‌فروش محصولات سایپا ویژه ۳ گروه از متقاضیان  (۱ نظر)
اختلال پیام رسان بله در حال بررسی است  (۱ نظر)
آغاز طرح جایگزینی ۳ میلیون موتورسیکلت فرسوده در تهران  (۱ نظر)
تشدید پایش مصارف غیرمجاز و توسعه کنترل‌های هوشمند برق در تهران  (۱ نظر)