• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۰۹۸۶۱۳
تاریخ انتشار: ۲۰ فروردين ۱۳۹۷ - ۱۸:۴۶
علمی و فرهنگی » میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری
۱ تا ۲۵ اردیبهشت؛

تخفیف ۵۰ درصدی هتل‌ها و ۲۵ درصدی فرش، عیدانه‌های تبریز ۲۰۱۸

طرح عیدانه‌های تبریز ۲۰۱۸ از ۱ تا ۲۵ اردیبهشت و بازدید رایگان از موزه‌ها و اماکن فرهنگی تاریخی آذربایجان شرقی در روز‌های چهارم، پنجم و ششم اردیبهشت از مهم‌ترین مصوبات آخرین نشست شورای سیاست‌گذاری تبریز ۲۰۱۸ بود.

به‌ گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از روابط عمومی سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری؛ در این نشست مقرر شد، تخفیف بلیت قطار‌ها و هواپیماها، تخفیف شیرینی و شکلات‌های تبریز و ... نیز پیگیری شود.

معاون گردشگری سازمان میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری در این نشست گفت: رویداد تبریز ۲۰۱۸ فرصت مناسبی برای معرفی جاذبه‌های گردشگری آذربایجان شرقی و دیگر استان‌های کشور است و باید از این فرصت برای معرفی هرچه بهتر ایران استفاده کرد.

محمد محب‌خدایی افزود: پیش‌بینی می‌شود در آیین گشایش تبریز ۲۰۱۸ رئیس‌جمهوری و اعضای هیئت دولت، مهمانان خارجی و جمعی از مسئولان و مهمانان داخلی حضور داشته باشند و فرصت بسیار مناسبی برای معرفی جاذبه‌ها و ظرفیت‌های گردشگری کشورمان خواهد بود.

وی گفت: تبریز ۲۰۱۸ می‌تواند پایه‌گذار برگزاری دیگر مناسبت‌ها با هدف توسعه و رونق گردشگری باشد و باید مشارکت مردمی را افزایش دهیم و با برگزاری کارناوال‌های شادی و جشنواره‌های مختلف جو با نشاط و شادی را در استان آذربایجان شرقی و شهر تبریز به وجود آوریم.

معاون گردشگری سازمان میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری افزود: تخفیف بلیت قطار و هواپیما، تخفیف هتل‌ها به مسافران، برگزاری جشنواره‌های خرید، تخفیف خرید فرش تبریز، تخفیف کیف و کفش، تخفیف شیرینی و شکلات‌های تبریز، برپایی جشنواره‌های مختلف، راه‌اندازی کارناوال‌های شادی و ... از موضوعاتی است که می‌توان همزمان با برگزاری این رویداد برنامه‌ریزی و اجرا کرد.

محب‌خدایی گفت: با توجه به احتمال سفر رئیس‌جمهوری به آذربایجان شرقی، باید در مسیر‌ها تردد و حضور رئیس‌جمهوری و هیئت دولت نمایشگاه‌های صنایع‌دستی راه‌اندازی شود. همچنین باید بتوان از این فرصت برای معرفی فرهنگ، آداب و سنن استان استفاده کرد از این رو برگزاری جشنواره‌های اقوام باید برنامه‌ریزی شود.

وی افزود: حضور خبرنگاران داخلی و خارجی و اصحاب رسانه فرصت مناسبی برای معرفی ظرفیت‌های آذربایجان شرقی است از این رو می‌توان برای حضور اصحاب رسانه در سایر شهرستان‌های استان نیز برنامه‌ریزی کرد.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری آذربایجان شرقی نیز در این نشست گفت: ۳۵ نیرو در استان آذربایجان شرقی برای تشریفات مراسم تعیین شده است که در همین ارتباط آموزش لازم به این افراد ارائه خواهد شد.

مرتضی آبدار با بیان اینکه پیش‌بینی دیدار رئیس‌جمهوری با برخی از وزرا و مسئولان کشور‌های مختلف شرکت‌کننده در رویداد تبریز ۲۰۱۸ انجام شده است، افزود: پوشش خبری مناسب از سوی رسانه‌های مختلف و صدا و سیما و رسانه‌های خارجی نیز اهمیت بالایی دارد که در این خصوص نیز پیش‌بینی‌های لازم شده است.

مشاور معاونت صنایع‌دستی سازمان میراث‌فرهنگی نیز در این نشست گفت: همزمان با برگزاری افتتاحیه این رویداد، نمایشگاه فرش و صنایع‌دستی با توجه به انتخاب تبریز به عنوان شهر جهانی فرش برگزار خواهد شد.

ویدا توحدی افزود: ضمن این که خانه ایرانی که به‌عنوان یک طرح جدید در نمایشگاه‌های مختلف مورد اقبال مردم و هنرمندان قرار گرفته است، همزمان با رویداد تبریز ۲۰۱۸ در تبریز اجرایی خواهد شد.

رئیس مرکز روابط‌عمومی و اطلاع‌رسانی سازمان میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری نیز در این نشست گفت: ساعت ۱۰ صبح ۲ اردیبهشت در سالن فجر سازمان میراث‌فرهنگی، نشست خبری با حضور معاون رئیس‌جمهوری و رئیس سازمان میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری، استاندار آذربایجان شرقی و ... برگزار خواهد شد.

روح‌الله مهدی‌نژاد افزود: آمادگی دعوت و اعزام از خبرنگاران داخلی و خارجی را داریم و روز بعد از نشست خبری این آمادگی را داریم تا اصحاب محترم رسانه به استان آذربایجان شرقی سفر کنند که در سفر به این استان می‌توانند ظرفیت‌های گردشگری این استان و آمادگی تبریز برای برگزاری رویداد تبریز ۲۰۱۸ را بررسی و معرفی کنند.

وی ادامه داد: پوشش مناسب خبری مراسم از سوی خبرنگاران و اصحاب رسانه بخش مهم برنامه است که با توجه به حضور خبرنگاران داخلی و خارجی این مراسم به شکل بسیار مناسبی می‌تواند پوشش داده شود.

مدیرکل امور موزه‌ها و اموال منقول فرهنگی و تاریخی نیز از برپایی نمایشگاه موزه‌ای در استان آذربایجان شرقی همزمان با برگزاری این رویداد خبر داد و گفت: تعدادی اشیای تاریخی به این استان ارسال شده و نمایشگاه موزه‌ای در این استان برگزار می‌شود.

محمد‌رضا کارگر افزود: همزمان با برگزاری این رویداد به مدت سه روز و در روز‌های چهارم، پنجم و ششم اردیبشهت، بازدید از موزه‌ها و اماکن فرهنگی، تاریخی آذربایجان شرقی برای تمام بازدیدکنندکان رایگان است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
گفتگوی زنده استاندار همدان با مردم
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۶ آذر ۱۴۰۴
معرفی مسئول جدید نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه پیام نور لرستان
۴۸ ساعت طلایی درمان آنفلوآنزا، کلید بهبودی سریع
تقویم و اوقات شرعی پنجشنبه ۶ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
زنجان؛ وقتی بیمه، مرهم درد کشاورز نمی‌شود
برگزاری جشنواره سرود و تئاتر دانش آموزی در کیش
جلوگیری از پسماندسوزی در شهرستان اشنویه
تسهیل فرایند‌های تجاری و خدماتی در مناطق آزاد
وصول یک هزار و ۷۰ میلیارد ریال مالیات در بوکان
گشایش جشنواره جهانی فیلم فجر در شیراز
تکریم و معارفه سرپرست جمعیت هلال‌احمر آذربایجان‌شرقی
قاچاقچی سابقه‌دار چوب در جنگل‌های بابل دستگیر شد
آغاز فعالیت سامانه بارشی در سمنان
استقبال از قهرمان کشتی فرنگی المپیک ناشنوایان در کوهدشت
شعله‌ور شدن دوباره یک نقطه از جنگل‌های نمنق در اثر باد
درگذشت مادر شهید سید موسی سید آموزنده در فومن
بسیج، ستون فقرات نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران
کشف بیش از ۳ تن گوشت فاسد در نقده
آغاز برداشت کدو آجیلی در شهرستان اقلید
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
توضیح نهاجا درباره عبور جنگنده میگ ۲۹ از آسمان تهران
نماینده مجلس: سهمیه بندی بنزین خودرو‌های صفر مبهم است
اجرای طرح زوج و فرد از درب منزل در کرج
ایجاد ۱۰ هزار فرصت شغلی در استان اردبیل
اعلام نحوه فعالیت بانک‌ها در روز‌های پنجشنبه در مشهد و خراسان رضوی
جزئیات قانون جدید سهمیه‌بندی بنزین/ هر فرد تنها یک کارت سوخت
مهلت افتتاح حساب وکالتی برای ثبت‌نام خودرو‌های وارداتی تا ۱۰ آذر
شیوع آنفولانزا و غیر حضوری شدن مدارس و دانشگاه‌های هرمزگان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۵ آذر ۱۴۰۴
آتش سوزی در یک واحد مسکونی یک مصدوم بر جای گذاشت
افت شدید منابع آبی استان، کاهش ۹۲ درصدی بارش‌ها در زنجان
درخشش کشتی گیران البرزی در المپیک ۲۰۲۵ ناشنوایان
تقویم و اوقات شرعی زنجان در ۵ آذر ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی چهار شنبه ۵ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
هشدار دستگاه قضا درباره کلاهبرداری با وعده ارزهای دیجیتال
تعطیلی مدارس آذربایجان غربی فردا سه‌شنبه  (۱ نظر)
تشدید اجرای طرح زوج و فرد در اصفهان از فردا  (۱ نظر)
خسارت سالانه آلودگی هوا در کشور؛ نزدیک به ۴۰ میلیارد دلار  (۱ نظر)
دستگیری فرد هتاک به مقدسات در اراک  (۱ نظر)
توضیح سفیر ایران درباره سفر لاریجانی به پاکستان  (۱ نظر)
مهد کودک‌ و پیش دبستانی‌ها تعطیل؛ کلاس‌های مجازی هم میزبان مدارس  (۱ نظر)
مسدود شدن مسیر‌های منتهی به جنگل‌های تنکابن   (۱ نظر)
اقامه نماز باران در کوهسار  (۱ نظر)
مهر و موم نانوایی کم فروش  (۱ نظر)
اختلال پیام رسان بله در حال بررسی است  (۱ نظر)
پیش‌فروش محصولات سایپا ویژه ۳ گروه از متقاضیان  (۱ نظر)
تشدید پایش مصارف غیرمجاز و توسعه کنترل‌های هوشمند برق در تهران  (۱ نظر)