یک نکته سلامتی
نوشیدن آب و حفظ فشار خون طبیعی
پرفشاری خون یکی از مهمترین مشکلات بهداشتی کشورهای پیشرفته و در حال توسعه است که خطر ابتلا به بیماریهای قلبی عروقی را به همراه دارد.
به
گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، مرکز فارس
، عضو هیات علمی دانشکده تغذیه و علوم غذایی شیراز، گفت: برای اینکه فشار خون در سطح عادی باشد، باید آب مورد نیاز بدن را تامین کنیم.
دکتر نجمه حجازی ادامه داد: هنگامی که میزان مصرف آب کم باشد، فشار خون بالا میرود، این به دلیل آن رخ میدهد که بدن در تلاش است تا آب موجود را با حفظ سدیم تامین کند و سدیم نیز ارتباط مستقیمی با فشار خون بالا دارد.
او افزود: هنگامی که دچار کم آبی میشویم، بدن به تدریج برخی بسترهای مویرگی مشخص را میبندد که به نوبه خود افزایش فشار در شریانها و مویرگها را در پی دارد و این شرایط، سبب افزایش فشارخون میشود.
استادیار دانشکده تغذیه و علوم غذایی با توصیه به مصرف روزانه هشت لیوان آب، یادآور شد: هیچگاه نباید افزایش نوشیدن آب به صورت ناگهانی اتفاق بیفتد.