• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۱۹۸۰۲۴
تاریخ انتشار: ۱۷ مرداد ۱۳۹۷ - ۲۰:۲۳
کیش » اجتماعی

نقش انکارناپذیر خبرنگاران در پایداری امنیت و کاهش جرایم

فرمانده انتظامی ویژه کیش نقش خبرنگاران در تحکیم و پایداری امنیت و همچنین کاهش جرایم را انکار ناپذیر عنوان کرد.

نقش انکارناپذیر خبرنگاران در پایداری امنیت و کاهش جرایمبه گزارش خبرگزاري صداوسيما مركز كيش، سرهنگ رحیم جهانبخش گفت: بدون شك خبرنگاران و اصحاب رسانه چشم بينا و گوش شنواي مردم هستند و درصد قابل توجهي از آگاهي بخشي جامعه از فعاليت هاي پليس ، در گرو انعکاس مناسب و مستمر از طريق رسانه ها است. افزود: افزایش ورود مسافر به جزیره کیش در شرایط کنونی از طریق زمینی و هم از طریق دریایی صورت گرفته است.

وی گفت: در حوزه فرودگاه بین المللی کیش نیز 15 هزار و 153 نفر از مرز هوایی در 4 ماهه نخست امسال تردد داشته‌اند.

سرهنگ جهانبخش تاکید کرد: این افزایش وروود مسافر، نوید خوبی است که با ارائه بسته ارزی دولت در آینده نزدیک این رقم و حجم مسافر به جزیره کیش افزایش خواهد یافت و فضای کسب و کار نیز رونق بیشتری خواهد گرفت.

فرمانده انتظامی ویژه کیش گفت: این جزیره یک کالای برجسته گردشگری است و با توجه به اتفاقات خوب در بسته جدید ارزی به طور قطع میزان گرایش سفر به خارج از کشور کاهش خواهد یافت و به سمت مناطق داخلی از جمله جزیره زیبای کیش سوق داده خواهد شد.

سرهنگ جهانبخش در ادامه با تبریک روز خبرنگار گفت: تزریق احساس امنیت ملموس در جامعه مهمترین تکلیف و وجه اشتراک فعالیت پلیس و رسانه است.

وی تاکید کرد که امنیت 2 وجه ذهنی و عینی دارد که وجه عینی آن همان فقدان تهدید است و رسانه‌ها می‌توانند فضای آرامش و امنیت ذهنی را در جامعه ایجاد کنند.

فرمانده انتظامی ویژه کیش اظهار داشت: اما امنیت ذهنی یا همان احساس امنیت و آرامش مکمل امنیت عینی است که اگر نباشد امنیت عینی واقعی نخواهد بود.

سرهنگ جهانبخش گفت: امنیت امروز کیش بر اساس آمارهای موجود برگرفته از همکاری و تلاش رسانه‌ها و داشتن یک جامعه صمیمی و سازنده در کیش است.

وی تاکید کرد: خبرنگار چشم بینا، گوش شنوا و صدای رسای است که سخن درست را باید از سمت خبرنگار پیگیری کرد.
فرماندهی ویژه انتظامی کیش گفت: حاکمیت جامعه اگر بخواهد از متن جامعه بهترین اطلاعات را داشته باشد باید فضای خبری رسانه‌ها را توسعه دهد. 

سرهنگ جهانبخش اظهار داشت: مسئولان باید در مواجهه با نقدهای تند با سعه‌صدر به شیواترین روش برخورد کنند و خبرنگاران نیز در فعالیت خود، منطقه ای و جزیره ای فکر نکنند بلکه در تولیدات خود بعد ملی و فراملی برای جزیره قائل شوند.
وی در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به عملکرد نیروی انتظامی جزیره کیش در چهار ماهه نخست امسال افزود: در این مدت اقدامات خوبی در حوزه انتظامی و دریابانی کیش صورت گرفته است.

سرهنگ جهانبخش گفت: فرهنگ ترافیکی جزیره از نگرانی های ما بود که پارسال در نیمه نخست با افزایش محسوسی در حوزه تصادفات تصادفات مواجه بودیم و در این حوزه مجبور بودیم با وجود برخی مقاومتها، سختگیری ها را افزایش دهیم.
فرمانده ویژه انتظامی جزیره کیش اضافه کرد: در 6 ماهه دوم سال گذشته و چهار ماهه اول امسال با اعمال سختگیری های ترافیکی شاهد کاهش تصادفات در جزیره بودیم. 

وی افزود : در حوزه مبارزه با مواد مخدر نیز ما مصمم هستیم و در جزیره امروز موادمخدر نایاب شده به طوری که قیمت هر گرم ماده مخدر و روانگردان شیشه بالغ بر 320 هزار تومان است که قابلیت خرید برای هر کسی نیست.
وی تاکید کرد: ورود محموله های مواد مخدر به کیش از 25 کیلوگرم در سال گذشته اکنون به یک کیلو و 600 گرم رسیده و این در واقع به دلیل تمرکز بر مبارزه جدی با قاچاق مواد مخدر بدست آمده است.

سرهنگ جهانبخش اظهار داشت: امسال در چهار ماهه نخست 396 نفر افراد معتاد، بدون مکان و کسانی که می توانستند برای جزیره مزاحمت ایجاد کنند، دستگیر و بر اساس تصمیم شورای تامین از جزیره ترد شدند.

وی گفت: در حوزه دریا هم اقدامات خوبی انجام شده به طوری که در 5 ماهه گذشته 410 میلیارد ریال انواع کالای قاچاق در آبهای پیرامونی جزیره که به مقصد بوشهر بارگیری شده بود، کشف و ضبط شد.

سرهنگ رحیم جهانبخش تصریح کرد: همچنین 45 هزار و 500 لیتر سوخت گازوئیل قاچاق نیز در اطراف این جزیره کشف و ضبط شده است

فرماندهی ویژه انتظامی کیش افزود: برخورد با تورهای غیرمجاز صیادی که تهدید جدی برای حیات و نسل موجودات دریا هستند در دستور کار دریابانی قرار دارد به طوری که در سال گذشته 10 هزار متر و در چهار ماهه نخست امسال حدود 12 هزار متر از این تورها جمع‌آوری شده است.

وی تاکید کرد: حفظ محیط زیست دریایی جزیره کیش به عنوان اصلی ترین مزیت گردشگری آن یک ضرورت است که در دریابانی نظارت جدی بر این موضوع داریم.

در این نشست، فرمانده انتظامی جزیره کیش با اهداء لوح تقدیر و جوایزی از یک سال تلاش اصحاب رسانه این جزیره قدردانی کرد.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
امنیت محله محور باید شعله‌ور شود
استانداردسازی بیش از نیمی از مجتمع‌های خدماتی‌–‌رفاهی خراسان جنوبی
اوج‌گیری آنفولانزا در خراسان شمالی
نجات کارگر مصدوم اردبیلی در طبقه ۵ ساختمان
دانش‌آموزان دزفول به جمع همیاران گاز پیوستند
احداث نیروگاه‌های برق خورشیدی با توان بخش خصوصی تسریع خواهد شد
ترمینال زنجان نیازمند توسعه زیرساخت و نوسازی ناوگان است
باران پراگنده، امروز میهمان مردم شمال فارس
کتاب «بیا تماشا کن» روایت زندگی و زمانه شهید باکری
خواهان تشکیل منطقه آزاد مشترک بین ایران و افغانستان هستیم
رهاسازی یک بُهله عقاب صحرایی در طبیعت ایذه
برای به‌روز‌رسانی استاندارد‌ها، دستگاه‌ها باید داده محور شوند
اخذ مجوز پرداخت ۳۰۰ میلیارد ریال تسهیلات دامپروری در چهارمحال و بختیاری
حفر و تکمیل ۸۳ حقله چاه  نفت و گاز در مناطق نفت خیز کشور
تازه‌های سیما
وارنیش فلورایدتراپی دانش آموزان دبستانی در خراسان رضوی
تصویری از معلولیت در آثار نمایشی
اعلام آرای کمیته وضعیت فدراسیون فوتبال
خدمات شبانه روزی زائر سرای آزادشهر به زائران امام هشتم (ع)
دوازدهمین دوسالانه بین‌المللی کاریکاتور تهران، وارد فاز اجرایی شد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فعالیت مدارس و دانشگاه‌های فارس فردا هم مجازی است
شاخص هوای شیراز امروز ۱۱ آذر ۱۴۰۴
مدارس و مراکز آموزشی غیر حضوری شد؛اداره ها دور کار
دانش‌ قرارگاه‌خاتم‌الانبیا به‌بخش‌های دولتی‌وخصوصی منتقل‌شود
تعطیلی مدارس در همه مقاطع تحصیلی و مراکز دانشگاهی و آموزش عالی استان البرز
بارش باران در غرب، شمال غرب و شمال کشور
کالابرگ الکترونیک؛ تضمین قیمت ثابت برای دهک‌های هدف
مدارس و دانشگاه‌های تهران فردا ۱۲ آذر حضوری شدند
۱۰۰ هزار میلیارد تومان کالابرگ پرداخت شد
آمریکا در ونزوئلا دنبال چیست؟!
نامه ایران، روسیه و چین درباره پایان قطعنامه ۲۲۳۱
آسمان قم تا پنج شنبه بارانی است
استان یزد فردا بارانی می شود
زبان معیار ۱۴۰۴/۰۹/۱۱
کشف باند توزیع شیشه در فیروزکوه با شگرد پنهان‌سازی در لوازم آرایشی
بازیکن دهدشتی برترین گلزن نیم فصل لیگ برتر امید‌های کشور  (۴۵ نظر)
پدافندهوایی ارتش همیشه در حالت آماده‌باش کامل است  (۲ نظر)
فرزندان مصدوم معاون رئیس جمهور به تهران منتقل شدند  (۱ نظر)
دشمن خطا کند هزینه سنگینی به او تحمیل می‌کنیم  (۱ نظر)
تردید‌ها درباره سلامتی ترامپ با انتشار‌ام‌آر‌آی وی  (۱ نظر)
اقدام استرالیا علیه سپاه در جهت اهداف آمریکا و اسرائیل است  (۱ نظر)
سرعت غیرمجاز، رکن اصلی تصادفات جاده‌ای  (۱ نظر)
فراهم شدن امکان ثبت نام سهام برای متولدین ۱۴۰۱ به بعد  (۱ نظر)
میرزا کوچک جنگلی بزرگمرد پرآوازه‌ گیلان  (۱ نظر)
غیرحضوری شدن مدارس و دانشگاه‌های خراسان جنوبی  (۱ نظر)
ساخت مسابقه «عائله اَل اَله» در رادیو چی چست  (۱ نظر)
ابلاغ شیوه نامه مراقبت و کنترل آنفلوانزا در مدارس استان  (۱ نظر)
پایان عملیات تعریض پل و آماده‌سازی کامل زیرگذر فیجان  (۱ نظر)
طرح ملی نشت‌یابی هوشمند آب با فناوری ماهواره‌ای  (۱ نظر)
قطعی گاز در شهرزیبا منطقه ۵ تهران از ۱۶ ساعت گذشت  (۱ نظر)