• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۲۷۷۴۳۲
تاریخ انتشار: ۲۳ آبان ۱۳۹۷ - ۱۳:۳۱
بین الملل » تحلیلی

سازمان ملل علل افزایش فقر را در انگلیس بررسی می‎کند

به گزارش سرويس بين الملل خبرگزاري صدا و سيما به نقل از روزنامه نیویورک تایمز گزارشگر ویژه سازمان ملل در زمینه فقر شدید و حقوق بشر در سفر به انگلیس تلاش کرده است علل افزایش فقر را در پنجمین کشور ثروتمند جهان بررسی کند.
پایگاه اینترنتی این روزنامه در مطلبی به قلم پاتریک کینگزلی نوشت: در یک بانک غذا (سازمانی خیریه و غیردولتی است که به کسانی که در تهیه مایحتاج خوراکی خود مشکل دارند، از طریق اهدای غذا کمک می کند) در یک بافت فرسوده در شمال شرق انگلیس، مادری بیکار همراه با پسرش صبحی غیرعادی را آغاز کردند.
در این روز آن ها با فیلیپ آلستون، گزارشگر ویژه سازمان ملل در زمینه فقر شدید و حقوق بشر، چهار مشاورش، دو تصویربردار تلویزیونی و ده ها روزنامه نگار و کشیش های محلی رو به رو شدند. این دیدار در سومین روز از سفر دوهفته ای آلستون به پنجمین کشور ثروتمند دنیا رخ داد.
وی در این سفر از بانک های غذا، مراکز کاریابی، موسسات خیریه و وزارتخانه های دولتی در لندن، آکسفورد، کاردیف، بریستول، ادینبرگ، گلسکو، بلفاست و اسکس و نیز نیوکاسل بازدید می کند تا علت فقیر بودن یک پنجم انگلیسی ها را با وجود افزایش سطح اشتغالزایی، رشد اقتصادی و ثروت در این کشور، ارزیابی کند.
بسیاری مانند خانواده هانتر(زن بیکار و پسرش) از این سفر شگفت زده شده اند و خبرنگاران تلاش می کنند برنامه فشرده وی یعنی پنج نشست در روز را در این سفر پوشش دهند.
این گزارشگر ویژه تصمیم دارد به کشورهای مختلف سفر و درباره سطح بالای فقر در آن ها تحقیق و سپس به سازمان ملل گزارش دهد. به شکل سنتی گزارشگران سازمان ملل اکثر وقت خود را در کشورهای در حال توسعه می گذرانند و این سفر آلیستون به انگلیس دومین ماموریت وی به یک کشور اروپایی است که میزان فقر در آنها بسیار بالا است. سفر قبلی وی به یک کشور اروپایی در سال 2011 و به ایرلند بوده است. البته وی از سال 2000 تا کنون دو بار به آمریکا نیز سفر کرده است.
آلستون تنها به دلیل فقر کودکان در انگلیس، این کشور را برای بازدید انتخاب نکرده است. افزایش استفاده از بانک های غذا در این کشور که پنجمین کشور ثروتمند دنیا است یکی دیگر از عوامل موثر در این تصمیم گیری بوده است.
انگلیس در دهه 1940 در ایجاد دولت رفاه پیشگام بود و در دهه 1980 خصوصی سازی دولت را آغاز کرد و در دهه 2010 مهمترین آزمایشگاه دنیا برای اجرای سیاست های ریاضتی بود. در واکنش به بحران مالی 2008 کمتر حزب حاکمی به جز حزب محافظه کار انگلیس هزینه های زاید دولت را کاهش داد.
آلستون در مصاحبه ای در توقف کوتاهش در خارج یک قطار در شمال شرق انگلیس گفت: "پس از جنگ جهانی دوم، انگلیس رهبر دنیا در امنیت اجتماعی بود و در مقیاس بزرگی رهبر دنیا در خصوصی سازی دولت بود و اکنون نیز رهبر دنیا در اعمال سیاست های ریاضتی خودخواسته است. به همین علت انگلیس موضوع مطالعاتی مهمی برای درک بهتر تبعات اجرای رویکرد ریاضتی است."
از 2010 دولت انگلیس کاهش بیش از 39 میلیارد دلاری هزینه های خود را با قطع یا کاهش پرداخت های رفاهی، یارانه های مسکن برای خانواده ها و افراد معلول و کاهش خدمات به جوانان و کودکان و همچنین تامین مالی مقامات محلی آغاز کرد.
تعداد بسته های غذایی که شرکت تراسل تراست –بزرگ ترین بانک غذا در انگلیس- در سراسر این کشور پخش کرده است در تابستان 2018 به بیش از 650 هزار افزایش یافته است که تقریبا دوبرابر غذایی است که این شرکت در سال 2013 میان افراد نیازمند تقسیم کرده بود.
از زمان آغاز برنامه های اصلاحی محافظه کاران 600 هزار کودک انگلیسی فقیر شده اند. تاثیرات منفی خروج انگلیس از اتحادیه اروپا –که قرار است در مارس 2019 رخ دهد- احتمالا اوضاع کودکان و خانواده های فقیر را در این کشور وخیم تر می کند.
با توجه به این که موضوع فقر در انگلیس موضوعی پیچیده است و با شیوه های ضد و نقیضی ارزیابی می شود، برخی ناظران درباره ضرورت سفر آلستون به این کشور بدبین هستند.
هرچند میزان فقر کودکان در انگلیس در سال های گذشته به شکل قابل توجهی افزایش یافته است، کل میزان فقر به علت کاهش شدید فقر در میان بازنشستگان از 1980 ثابت مانده یا کاهش داشته است.
سخنگوی دولت انگلیس در واکنش به سفر آلستون به این کشور در بیانیه ای مکتوب مدعی شد: "فقر کودکان و در کل میزان فقر در انگلیس با روی کار آمدن محافظه کاران کاهش داشته است."

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
کتابخانه‌ای برای سالمندان در زنجان
طنین تعزیه در حسینیه اعظم زنجان
نخبه زنجانی؛ از سکوی قهرمانی ورزشی تا صدرنشینی در کنکور دکتری
ضرورت اصلاح لایه‌های عمیق‌تر فرهنگی و تقویت بنیاد‌های ارزشی
مسیرهای که هموار می شوند؛اجرای ۳۰ طرح راه‌سازی روستایی در زنجان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۱ آذر ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی شنبه ۱ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
اشتغال ۱۰۰ نفری در دل گلخانه های طارم
ورزشی‌های سی ام آبان ماه در استان سمنان
پایان رقابت‌های بین‌المللی تنیس ساحلی کیش با قهرمانی تیم اهرزاد
امروز، اتمام مهلت ثبت استعفای داوطلبان انتخابات شورا‌های اسلامی روستا
دیپلماسی فعالانه با گام های تاثیرگذار منطقه ای در گردشگری
بر پایی یازدهمین جشنواره چتر نویسی در خرم آباد
افزایش غلظت آلاینده‌ها برای گروه‌های حساس
بسیجی یک خُلق و شیوه زیستن
غیرحضوری شدن مدارس در سه شهر و چند روستای استان مرکزی
مجازی شدن برخی مدارس و دانشگاه‌های خوزستان در اول و دوم آذر ماه
پایداری هوا تا اواسط هفته در لرستان
بازفت منطقه ملی چوقا بافی در کشور
تاکید معاون اول رئیس‌جمهور بر ضرورت بسیج همه امکانات کشور برای مهار آتش‌سوزی جنگل‌‌های هیرکانی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
امامی، آذرپیرا و زارع به دیدار فینال راه یافتند - قاسم پور در دیدار رده بندی
قطعی آب در برخی مناطق شهر کرمانشاه
تشکیل کار گروه اضطرار آلودگی هوا
غیر حضوری شدن مدارس برخی شهرهای آذربایجان شرقی
واکنش زلنسکی به توافق پایان دادن به جنگ روسیه و اوکراین
تعطیلی مدارس مشهد و مدارس شهری تربت حیدریه، نیشابور و تربت جام، فردا شنبه اول آذر
آلودگی هوای ۱۴ شهر خوزستان در وضعیت قرمز و نارنجی
تعطیلی ۵روزه مهد‌های کودک و پیش دبستانی استان تهران
آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به یک باشگاه سیاسی تبدیل شده
زعفران، میراثی کهن برای آیندگان
عزاداری ایام شهادت حضرت زهرا(س) با حضور رهبر انقلاب
بامداد مرگبار در پایتخت؛ ۴ فوتی در تصادفات آخرین جمعه آبان ماه
تصویب ۶۲ مصوبه در میز خدمت معدن وزارت صمت
تعطیلی مقطع تحصیلی ابتدایی در ارومیه
دستور کار ایثارگران در زنجان؛ از ارتقای جایگاه فرزندان شهدا تا ساماندهی گلزار‌ها
غیرحضوری شدن مدارس ابتدایی چند شهر و روستای استان مرکزی  (۲ نظر)
خط و نشان کشیدن وزیران خارجه آلمان و انگلیس برای روسیه  (۱ نظر)
دورکاری پنجشنبه‌ها در ماه‌های سرد سال در استان‌های خراسان جنوبی، رضوی و شمالی  (۱ نظر)
جامعه ایران در آستانه ورود به «سیاه‌چاله جمعیتی»  (۱ نظر)
ادامه خدمت‌رسانی به سیل‌زدگان هزارانی  (۱ نظر)
استقبال ترامپ با تشریفاتی کم‌سابقه از ولیعهد عربستان  (۱ نظر)
بامداد مرگبار در پایتخت؛ ۴ فوتی در تصادفات آخرین جمعه آبان ماه  (۱ نظر)
آمریکا و سه کشور اروپایی «توافق قاهره» را کشتند  (۱ نظر)
مصرف ۳ تا ۵ برابری برق در کولر‌های گازی  (۱ نظر)
وداع مردم فارس با شهدای گمنام  (۱ نظر)