• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۲۸۲۳۸۱
تاریخ انتشار: ۲۹ آبان ۱۳۹۷ - ۱۵:۳۸
کهگیلویه و بویراحمد » اجتماعی
کهگیلویه و بویراحمد؛

تاکید بر حفظ منابع آبی بویراحمد

درجلسه حفاظت ازمنابع آب شهرستان بویراحمد بر حفاظت بیشتر از این منابع تاکید شد.

به گزارش خبرگزاری صدا وسیما مرکز کهگیلویه وبویراحمد، فرماندار بویراحمد در این جلسه با انتقاد  از تعلل شرکت آب منطقه‌ای استان در خصوص انتقال آب از رودخانه دشت روم به سد شاه قاسم گفت: اگر این تاکید بر حفظ منابع آبی بویراحمدسد از سال ۸۹ که با اعتبار ۸۰۰ میلیون اعتبار آبگیری می‌شد حجم زیادی از بارش های اخیر را ذخیره می کرد.
شاهرخ کناری افزود: به سبب تعلل در اجرای این طرح، با وجود تخصیص اعتبار ۲ میلیارد و ۸۰۰ میلیون تومانی از کمیته اعتبار شهرستان این طرح با هزینه بیشتری پایان می‌یابد.
وی از دستگاه‌های مختلف اجرایی و به ویژه آب منطقه‌ای خواست برای حفاظت هر چه بیشتر و مطلوب‌تر از منابع آب سطحی و زیرزمینی شهرستان بویراحمد همت جدی کرده و عزم همگانی داشته باشند.
شاهرخ کناری با بیان اینکه هر چند اقدامات ارزنده‌ای در زمینه حفاظت از منابع آب این شهرستان و برخورد با تخلفاتی در این عرصه انجام شده است افزود: هرگونه استفاده غیرمجاز از منابع آب این شهرستان باید بدون اغماض از سوی متولیان امر رسیدگی و با متخلفان برخورد قانونی شود.  
وی همچنین از پیشرفت ۸۰ درصدی پمپاژ آب تالاب مور زرد زیلایی و بهره مندی کشاورزان بخش مارگون و دهستان زیلایی در آینده نزدیک خبرداد و گفت: با وجود تغییرالگوی کشت در سال‌های گذشته کشت برنج در شهرستان بویراحمد ممنوع و به جای آن از کشت حبوبات استفاده شود.
وی با تاکید برتکرار نشدن مسائل زیست محیطی در بستر رودخانه‌ها از جمله رودخانه مهریان و بشار طبق سال‌های گذشته ادامه داد: باید تغییر کابری طرح‌های گردشگری و صنعتی در حریم چاه‌ها و سد‌ها با حساسیت بیشتری انجام شود.
فرماندار بویراحمد همچنین از فرصت یک ماهه برای رفع مشکلات آب شرب و کشاورزی مردم دهستان کاکان خبرداد و افزود: مشکل آب شرب و آب کشاورزی دهستان کاکان تا یک ماه آینده با حضور بخشدار، معاون عمرانی، فرماندار، جهاد کشاورزی، شورا‌ها و دهیاران روستا‌های حمزه خانی، غضنفر خانی و منصورخانی رفع شود.
رییس اداره منابع آب شهرستان بویراحمد هم در این جلسه با تاکید برحفاظت بیشتر از منابع آب و کنترل برداشت و تعیین الگوی کشت در سطح شهرستان بویراحمد گفت: باتوجه به تغییراقلیم و خشکسالی‌های اخیر در کشور و به تبع آن در استان کشت برنج به طور کامل ممنوع و مسئولان در این زمینه به جد پیگیر باشند.
اسلام یارسی جو افزود: مهمترین اهداف تشکیل شورای حفاظت از منابع آب شامل نظام‌مند کردن حفاظت و بهره برداری از منابع آب در راستای توسعه پایدار و به تعادل رساندن منابع و مصارف آب، ایجاد هماهنگی بین دستگاه‌های اجرایی به منظور استفاده بهینه از منابع آب، بررسی شرایط و ایجاد هماهنگی لازم برای اجرای احکام قضایی، برنامه ریزی و زمینه سازی لازم برای کاهش جرایم در حوزه منابع آب و بررسی شرایط منابع آب و پیش بینی تمهیدات لازم بر پایه مدیریت بحران است.  
در این جلسه همچنین مصوب شد پمپاژ آب تالاب مورزرد زیلایی که ۸۰ درصد پیشرفت کاری دارد از سوی امور عشایری تا پایان سال مالی به بهره‌برداری برسد تا کشاورزان بخش مارگون و دهستان زیلایی از این پمپاژ آب بهره شوند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
بسته خبر‌های کوتاه ۲۵ آذر ۱۴۰۴
زبان معیار ۱۴۰۴/۰۹/۲۵
ساخت یک اثر سینمایی با محوریت زندگی شهید حاج قاسم سلیمانی
دیدار استاندار با مادر دو شهید در آستانه اشرفیه
قدردانی شورای عالی مقاومت ملی افغانستان از ایران
حجم مبنا در بورس حذف شد
اعلام نحوه فعالیت مدارس فارس در ۲۶ آذرماه
دریادار ایرانی: دشمن باید هر لحظه منتظر غافلگیری جدید باشد
بسته خبری گیجگاه ۱۴۰۴/۰۹/۲۵
امداد رسانی هلال احمر سمیرم به هفت در راه مانده
جدایی ۵ عضو شورا‌های شهری لندن از حزب حاکم کارگر
غیرحضوری شدن برخی مدارس شهرستان سمنان
اعزام تیم بسکتبال با ویلچر چهارمحال و بختیاری به مسابقات کشوری
تجلیل از پژوهشگران برتر مرکز پژوهش‌های مجلس
حادثه رانندگی در محور کرمان ــ راور
بارندگی دومین سامانه پاییزی در کیش از دریچه دوربین
فجر شجاع قهرمان جام بزرگ فوتسال ارس
راه‌اندازی اولین مرکز تست تصادف خودرو در ایران
قهرمانی تیم ملی دانش آموزی در مسابقات والیبال
تسریع در رسیدگی و کاهش موجودی شعب نامتعارف اولویت دادسراست
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
باران و برف مدارس فارس را غیرحضوری کرد
شهروندان برای پیشگیری از یخ‌زدگی و پس‌زدگی فاضلاب اقدام کنند
لامردی ها ، بیشترین سهامداران بارش های فارس
پیکر بی جان بانوی کوهنورد گیلانی در دماوند پیدا شد
خداداد عزیزی و رفیعی جریمه شدند
اعلام میزان بارش باران در فارس
معلم کهگیلویه و بویراحمدی نمونه کشوری جشنواره اصلاح روش‌ تدریس
رحمتی: خیبر برنده واقعی بازی بود
فیروزآباد رکوددار بارش های فارس
تعداد فوتی های واژگونی اتوبوس مسافربری به ۱۳ نفر رسید
برف و باران به فارس رسید
ریل گذاری بیش از ۵۰ درصد راه آهن چابهار به زاهدان
مخالفت مردم لبنان با خلع سلاح حزب الله
بخشنامه تغییر ساعت کاری ادارات ابلاغ شد
هشدار بارش باران شدید در ۴ استان
باران و برف مدارس فارس را غیرحضوری کرد  (۳۸ نظر)
فیروزآباد رکوددار بارش های فارس  (۲ نظر)
آمار جنجالی زندانیان مهریه صحت ندارد  (۲ نظر)
معلم کهگیلویه و بویراحمدی نمونه کشوری جشنواره اصلاح روش‌ تدریس  (۱ نظر)
اصلاح قیمت شیر خام و ۴ محصول لبنی  (۱ نظر)
برف و باران به فارس رسید  (۱ نظر)
هشدار بارش باران شدید در ۴ استان  (۱ نظر)
مصوبه افزایش سن ورود به دانشگاه فرهنگیان ابلاغ شد  (۱ نظر)
سردار زهرایی: ایجاد ۱۱۰ هزار فرصت شغلی از ابتدای سال تاکنون  (۱ نظر)
کنکور تمام طرح‌های تربیتی را نقش بر آب می‌کند  (۱ نظر)
امروز؛ آخرین مهلت ثبت‌نام در مرحله اول المپیاد‌های علمی کشور  (۱ نظر)
هشدار سطح قرمز هواشناسی در هرمزگان  (۱ نظر)
یک هزار میلیارد تومان از مطالبات بیمه درمان بازنشستگان تسویه شد  (۱ نظر)
همایش بزرگ «شکوه ایثار» در گچساران  (۱ نظر)
همکاری ایران و چین یک ضرورت ژئوپلیتیکی است  (۱ نظر)