معاون دانشگاه علوم پزشکی گیلان اعلام کرد: حدود ۵۰ درصد گیلانیها رژیم غذایی ناسالم دارند.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز گیلان معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی استان امروز گفت: ۵۵ درصد زنان و۵۰ درصد مردان گیلانی از رژیم غذایی ناسالم از نظر مصرف میوه و سبزی برخوردار هستند. دکتر محمد عباسی افزود: خوردن کمتر از ۵ واحد ترکیبی از میوهها و سبزیجات در روز رژیم غذایی ناسالم است. وی با بیان این که فشار خون، دیابت و چاقی از عوامل موثر بر افزایش بیماریهای قلبی عروقی است تصریح کرد: در گیلان ۳۲ درصد زنان و ۲۶ درصد مردان دچار عارضه پرفشاری خون هستند که این رقم بیشتر از میانگین ۲۷ درصد کشوری است. معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان افزود: بیش از ۳۵ درصد زنان و ۱۷ درصد مردان گیلانی نیز چاق هستند که این رقم نیز از میانگین ۲۳ درصدی کشوری بیشتراست. دکتر محمد عباسی گفت: بهبود سبک زندگی مردم، به دو عامل مهم تغذیه و فعالیتهای فیزیکی گره خورده است. وی در مورد تغییر ذائقه مردم از مصرف غذاهای شور، شیرین و چرب به سمت مصرف بیشتر سبزیجات و میوه جات افزود: این تغییر ذائقه باید با برنامه ریزی و آرام صورت گیرد. معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان با بیان اینکه برای رسیدن به این هدف دانشگاه علوم پزشکی با صنایع مختلف وارد مذاکره شده است تا آنها نیز با نصب نشانگرهای رنگی بر روی محصولات خود در ارتقای سلامت مردم اثر گذار باشند گفت: در زمان کنونی ۹۶ درصد محصولات غذایی گیلان، نشانگر تغذیه دارند.