• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۳۲۸۵۵۴
تاریخ انتشار: ۲۴ دی ۱۳۹۷ - ۱۹:۲۹
علمی و فرهنگی » میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری
همزمان با سفر کاروان تدبیر و امید به استان؛

آغاز عملیات اجرایی طرح‌های سازمان میراث فرهنگی در گلستان

همزمان با سفر کاروان تدبیر و امید به استان، آیین گشایش و شروع عملیات اجرایی متمرکز طرح‌های سه حوزه میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان گلستان برگزار شد.

آغاز عملیات اجرایی طرح‌های سازمان میراث فرهنگی در گلستانبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از روابط عمومی سازمان میراث فرهنگی؛ آیین گشایش و شروع عملیات اجرایی متمرکز طرح‌های سه حوزه میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری امروز دوشنبه ۲۴ دی ۹۷ همزمان با سفر کاروان تدبیر و امید به استان گلستان، با دستور حسن روحانی رئیس جمهور از طریق ویدئو کنفرانس برگزار شد.

رئیس جمهور در این مراسم با اشاره به جاذبه‌ها و ظرفیت‌های استان گلستان گفت: هر سه حوزه میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری در حوزه اشتغالزایی بسیار حائز اهمیت است.

وی افزود: جای خوشحالی دارد که هزار و ۹۸۶ طرح در این بخش با سرمایه گذاری ۱۲۰ هزار میلیارد تومانی بخش خصوصی و حمایت دولت، در دولت تدبیر و امید در حال انجام است، همچنین در دولت یازدهم و دوازدهم ۱۱ هتل به هتل‌های استان گلستان اضافه شد که ۹ هتل در دولت دوازدهم ساخته شده است و این رقم رشد ۹۴ درصدی در این بخش را نشان می‌دهد.

علی اصغر مونسان معاون رئیس جمهوری و رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری پیش از دستور رئیس جمهور برای افتتاح و شروع عملیات اجرایی این طرح‌ها با ارائه گزارشی، گفت: استان گلستان دارای ظرفیت‌های عظیم گردشگری، آثار ارزشمند تاریخی و فرهنگی و صنایع دستی فاخر است، عناوینی چون کانون اکوتوریسم ایران، سرزمین دشت‌ها و آبشار‌ها و مهد وحدت اقوام ایران زمین نشان از ظرفیت‌ها و نقش آفرینی‌های ملی این استان دارد.

وی افزود: از ابتدای دولت دوازدهم تاکنون هزار و ۹۸۶ طرح با حجم سرمایه گذاری ۱۲۰ هزار میلیارد تومان در سطح کشور در دست اجرا است و ۸۸۱ طرح با حجم سرمایه گذاری ۴ هزار میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان در دولت دوازدهم در سطح کشور به بهره برداری رسیده است.

مونسان گفت: هم اکنون ۱۶۰ طرح در سطح استان گلستان با حجم کل سرمایه گذاری ۲۵۰۰ میلیارد تومان در دست ساخت است که از این طرح‌ها ۳۴ طرح هتل بوده که حدود هزار میلیارد تومان از حجم کل سرمایه گذاری طرح‌های گردشگری استان را به خود اختصاص داده است.

معاون رئیس جمهور افزود: پیش بینی می‌شود اکثر طرح‌ها تا پایان دولت تدبیر و امید به بهره برداری برسند، با بهره برداری این ۱۶۰ طرح، تعداد ۷ هزار و ۸۵۳ تخت به ظرفیت اقامت استان اضافه خواهد شد و کل ظرفیت تخت‌های استان به ۱۳ هزار و ۱۷۱ تخت خواهد رسید و شاهد رشد ۱۴۷ درصدی ظرفیت اقامتی استان خواهیم بود، همچنین با بهره برداری از این طرح‌ها پیش بینی می‌شود برای ۵ هزار و ۷۱۲ نفر اشتغال مستقیم ایجاد شود.

رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری گفت: هتل‌های ساخته شده تا قبل از دولت یازدهم ۱۷ هتل بوده که فقط در دولت یازدهم و دوازدهم ۱۱ هتل به بهره برداری رسیده و از این تعداد ۴ هتل در دولت دوازدهم به بهره برداری رسیده است، با افتتاح ۵ هتل امروز تعداد کل هتل‌های استان گلستان به ۳۳ هتل خواهد رسید و این به معنی رشد ۹۴ درصدی ایجاد هتل‌ها در دولت یازدهم و دوازدهم است.

مونسان افزود: امروز با حضور کاروان تدبیر و امید و دستور رئیس جمهوری، به طور متمرکز ۱۳ عنوان پروژه گردشگری و میراثی با حجم سرمایه گذاری ۱۶۰ میلیارد تومان شامل یک هتل ۴ ستاره، ۲ هتل ۳ ستاره و ۲ هتل آپارتمان، ۷۰ واحد بومگردی و ۷۰ خانه مسافر، تکمیل، ایجاد و آماده سازی زیرساخت‌های گردشگری در ۹ منطق نمونه و محور گردشگری و سایر پروژه‌های اقامتی و پذیرایی و رونمایی از ۷۰ اثر ثبتی آثار و حرایم تاریخی افتتاح خواهد شد.

وی گفت: همچنین عملیات اجرایی ۱۲ عنوان پروژه گردشگری و صنایع دستی شامل یک هتل ۵ ستاره، احداث ۴ مجتمع تفریحی توریستی، طرح توسعه هتل جهانگردی، ۲ پروژه رفاهی، خدماتی و پذیرایی و احداث ۴ بازارچه صنایع دستی و هنر‌های سنتی، با حجم کل سرمایه گذاری ۱۶۵۸ میلیارد تومان در سطح استان گلستان آغاز خواهد شد.

رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری افزود: ملت عزیز ایران و مردم عزیز گلستان شایسته بهترین‌ها هستند و امیدواریم با افتتاح این پروژه ها، سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری سهم خود را در تحقق برنامه‌های دولت تدبیر و امید در این منطقه ایفا کند و مردم عزیز این خطه نیز از ثمرات آن بهره‌مند شوند، همچنین امیدواریم شاهد افزایش روز افزون گردشگران، اشتغالزایی و رونق کسب و کار و شور و نشاط اجتماعی باشیم.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
رهاسازی یک بهله بالابان در ارتفاعات البرز
کرگلین؛ روستایی که کشاورزی و دامداری را دوباره جان بخشید
ایریکو؛ پیشتاز بازسازی و نوسازی ناوگان ریلی کشور در زنجان
اجتماع باشکوه رزمندگان اسلام در ساوجبلاغ
سهمیه‌بندی جدید بنزین از نیمه دوم آذر اجرایی می‌شود
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۷ آذر ۱۴۰۴
تمدید مهلت ثبت نام جشنواره دانشجوی نمونه ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۷ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
عادی سازی مواد مخدر با چاشنی طنز
ملت ایران ، سر استقلال ایران و هویت خود با کسی تعارف ندارند
رونمایی از سامانه "راه نیکان" در آذربایجان‌غربی
برگزاری اجلاسیه شهدای نهبندان
وزش باد شدید در سمنان
نظارت بر بازار متولی ندارد
برگزاری مراسم گرامیداشت شهدای منطقه خلیل آباد و داداش آباد تبریز
خون شهدا پشتوانه اقتدار جمهوری اسلامی ایران
پاکسازی ساحل غربی کیش با حضور دوستداران طبیعت
رزمایش اقتدار گشت‌های رضویون بسیج در شهرستان چوار
اقامه نماز جمعه در ایلام
خشک شدن تالاب بین المللی کانی برازان شهرستان مهاباد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
سهمیه سوخت به خودرو تعلق می‌گیرد، نه مالک
رهبر انقلاب امشب با مردم سخن می گویند
رهبر انقلاب: پیغام با واسطه ایران به آمریکا دروغ محض است
دیدار حساس بانک شهر و استقلال جویبار
اعمال قانون خودرو‌های آلاینده نیازمند سامانه‌های هوشمند است
۴۸ ساعت طلایی درمان آنفلوآنزا، کلید بهبودی سریع
معرفی مسئول جدید نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه پیام نور لرستان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۶ آذر ۱۴۰۴
گفتگوی زنده استاندار همدان با مردم
تقویم و اوقات شرعی پنجشنبه ۶ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
زنجان؛ وقتی بیمه، مرهم درد کشاورز نمی‌شود
پاییز در مازندران؛ از جاده‌های رنگی تا هوای دل‌پذیر
نمایش اقتدار بسیجیان در مشهد
اولین حضور حسن یزدانی پس از المپیک در لیگ برتر کشتی
انتقاد عراقچی از عملکرد سه کشور اروپایی در شورای امنیت
تعطیلی مدارس آذربایجان غربی فردا سه‌شنبه  (۱ نظر)
اجرای طرح زوج و فرد از درب منزل در کرج  (۱ نظر)
تشدید اجرای طرح زوج و فرد در اصفهان از فردا  (۱ نظر)
دستگیری فرد هتاک به مقدسات در اراک  (۱ نظر)
پیش‌فروش محصولات سایپا ویژه ۳ گروه از متقاضیان  (۱ نظر)
مهد کودک‌ و پیش دبستانی‌ها تعطیل؛ کلاس‌های مجازی هم میزبان مدارس  (۱ نظر)
توضیح سفیر ایران درباره سفر لاریجانی به پاکستان  (۱ نظر)
اقامه نماز باران در کوهسار  (۱ نظر)
اختلال پیام رسان بله در حال بررسی است  (۱ نظر)
آغاز طرح جایگزینی ۳ میلیون موتورسیکلت فرسوده در تهران  (۱ نظر)
تشدید پایش مصارف غیرمجاز و توسعه کنترل‌های هوشمند برق در تهران  (۱ نظر)
موج هشدار دهنده آنفلوانزا در روزهای آلوده  (۱ نظر)
اقدام گسترده پلیس برای مقابله قاطع با مجرمین در محلات لرستان  (۱ نظر)
مصرف گاز بخش خانگی به مرز ۳ میلیارد مترمکعب رسید  (۱ نظر)