• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۳۴۷۸۰۳
تاریخ انتشار: ۱۶ بهمن ۱۳۹۷ - ۱۵:۱۸
ورزشی » فوتبال و فوتسال
واکنش سرمربی پرسپولیس به اظهارات کارلوس کی روش؛

کی روش هرگز کسی را واسطه قرار نداد

سرمربی پرسپولیس: هرگز صحبتی نشده و کسی نخواسته واسطه دیدار من و کی روش برای بر طرف کردن سوء تفاهمات شود

برانکو: کی روش هرگز کسی را واسطه قرار ندادبه گزارش خبرگزاری صداوسیما، برانکو ایوانکوویچ، سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس ظهر سه‌شنبه در نشست خبری پیش از بازی با تیم پدیده شهر خودرو اظهار کرد: بخش دوم لیگ شروع می‌شود و بعد از آن بلافاصله داربی. تیمی که امتیازاتش مساوی با پرسپولیس و سپاهان و در صدر جدول است. این بیانگر این است که چه کار سختی در پیش داریم. در طی نیم فصل اول فقط دو بازی را باختند و تیمی هستند که با لیاقت در این جایگاه قرار دارد. خیلی خوب و قاطعانه بازی کردند و بازی‌هایی هم که باختند نباید می‌باختند.

او ادامه داد: آخرین بازی آن‌ها مقابل استقلال را دیدید که چه قدر خوب عمل کردند. یک رویارویی خیلی سخت خواهیم داشت مخصوصاً این‌که اولین بازی ما مقابل هواداران‌مان است. این بازی‌های اول معمولاً خیلی سخت و با نتیجه نامعلوم است. در مورد تیم‌مان باید عرض کنم مهدی ترابی در ترکیب ما نیست. ماهینی و انصاری هم مصدوم هستند. ربیع‌خواه هم کاملاً مصدومیتش برطرف نشده است. سیدجلال هم امروز احساس ناراحتی از ناحیه پا داشت و همینطور بودیمیر. خواهیم دید که در ۲۴ ساعت آینده چه اتفاقی رخ خواهد داد. خوشحال هستم که دوباره کار را شروع می‌کنیم و با هواداران‌مان روبه‌رو می‌شویم. پر از خوشبینی هستم و می‌رویم برای اجرای اهدافی که از ابتدای فصل مقابل خودمان قرار دادیم.

برانکو در مورد پیوستن منشأ به استقلال هم بیان کرد: این سوال مربوط به استقلال می‌شود چون آن‌ها او را به خدمت گرفته‌اند و صحبت خاصی در این مورد ندارم. ما از او بابت تلاشی که برای ما کرد تشکر کردیم و برای او آرزوی موفقیت در باشگاهی که خواهد بود، داریم.

وی در پاسخ به سوال خبرنگار خبرگزاری صداوسیما، در باره صحبت‌های شب گذشته کی‌روش که گفته بود خواهان جلسه با برانکو بوده و علی پروین را واسطه قرار داده و او نپذیرفته، گفت:‌ هرگز صحبتی نشده و این مطالبی که شما می‌نویسید را می‌خوانم ولی کسی نخواسته واسطه شود. من اینجا آمدم کار کنم نه اینکه بجنگم و بعد صلح کنم. به اینجا آمدم تا تجاربم را به فوتبال ایران انتقال دهم نه اینکه مردم را به جان هم بیندازم. تا به حال شنیده‌اید علیه کی‌روش حرف بزنم؟ تا حالا مخالف تیم ملی بودم؟ این حرف‌ها برای من مهم نیست اما آیا کی‌روش علیه من حرف زده؟ شما خبرنگاران پاسخ دهید. همین برای من کافی است. من با اوچه کاری دارم؟ او سرمربی تیم ملی بود و هر گاه بازیکن خواست ما بازیکن دادیم و از تیم ملی حمایت کردیم اما آیا تا به حال علیه یک از بازی‌های تیم ملی مخالفتی کردم یا حرفی زدم؟

وی در واکنش به صحبتهای کی‌روش در مصاحبه شب گذشته با برنامه نود که از او و قلعه‌نویی تشکر کرده، پاسخ داد : خوب است که او تشکر کرده اما آیا شما از نتایج تیم ملی راضی هستید؟ یکی از خبرنگاران گفت که در نظرسنجی شب گذشته 56 درصد مردم راضی بودند که سرمربی پرسپولیس در این باره گفت: این هم یک آمار است که انجام شده است.

او در مورد پیشنهادی که از الاهلی دارد هم توضیح داد: همانطور که دنبال بازیکنان من هستند، من هم پیشنهاد دارم. من مربی بودم که در ۳ کشور قهرمانی داشته‌ام. با تیم ملی کرواسی سوم جهان شدم. با ایران سوم آسیا شدم. در بوسان قهرمان شدم. فینالیست لیگ قهرمانان آسیا شدم. طبیعی است که برای من پیشنهادات می‌آید و چیز عجیبی نیست.

برانکو در مورد حریف روز چهارشتنبه تیمش هم گفت: تیم گل‌محمدی در نیم فصل اول عالی بازی کرد و مقابل سپاهان و استقلال و پرسپولیس هم خوب بودند. طبیعی است که الان هم همین کار را بکنند. درست است که خلعتبری رفته اما جای او رضایی آمده است. طبیعی است که ما به دنبال جواب برای روش بازی آن‌ها خواهیم بود. ما در دفاع وسط محمد نادری را جذب کردیم و برای هر کدام از دفاع وسط‌های‌مان تعویض خوبی داریم. نادری می‌تواند در دفاع چپ هم بازی کند. خیلی از او راضی هستم. کارمان را به شکلی که تا الان بوده ادامه خواهیم داد. ماهینی باید بعد از نوروز آماده شود. انصاری هم آخر فصل آماده می‌شود. ربیع‌خواه هم همین چند روز آینده آماده می‌شود.

سرمربی پرسپولیس اضافه کرد: خیلی مهم است که ما نیمکت بزرگ و با کیفیتی داریم. بازی‌های زیادی پیش رو داریم و همه فرصت بازی خواهند داشت. تیم از یازده نفر تشکیل نشده است. بلکه ۱۸ تا ۲۲ نفر تیم را تشکل می‌دهند. این را نگرانی شیرین می‌گوییم.

او در مورد سیستم VAR هم بیان کرد: من خودم خیلی معمولاً طرفدار سیستم VAR نبوده‌ام چون زیبایی فوتبال را می‌گیرد اما تکنولوژی کار خودش را انجام می‌دهد و این سیستم در اکثر کشورهای فوتبالی دنیا پذیرفته شده است. قطعاً می‌تواند کمک زیادی در لحظه‌های کلیدی برای باشگاه‌ها و داوران باشد. آموزش داوران هم در این مورد نیاز است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
افزایش ۱۷۰ درصدی ترانزیت کالا در بندرانزلی
۳ فوتی بر اثر مسمومیت با گاز مونوکسیدکربن در سملقان 
بهسازی و آسفالت جاده روستای دمه در بخش سرفاریاب
ادامه جستجوی مفقودان در ارتفاعات دهملای شاهرود
پوشش شهرآورد ۱۰۶ با ۱۶ دوربین
واژگونی مرگبار سمند در میامی
هوای بسیار ناسالم در کرج؛ ادامه آلودگی در شهرهای صنعتی
یک منطقه و دوشهر در وضعیت قرمز
نیکخواه در تیم فوتبال بانوان سپاهان
مازندران پیشرو در آموزش زبان بومی در مدارس و دانشگاه‌ها
تساوی نمایندگان فارس و خراسان رضوی در لیگ دسته دوم فوتبال ایران
۱۵ اتوبوس برقی وارد ناوگان حمل‌ونقل اصفهان شد
بازگشت تیم ملی پاراکاراته به کشور
واگذاری زمین برای ساخت نیروگاه خورشیدی تسریع شود
بارش باران در برخی از مناطق کشور
صیانت از وحدت ملی لازمه موفقیت کشور در برابر شرارت است
استادان دانشگاه مراغه در فهرست پژوهشگران یک درصد برتر جهان
ایستگاه پایانی جشنواره جهانی فیلم فجر با معرفی برگزیدگان
زبان معیار (تریبون‌ها و میکروفن‌ها)
زمان‌بندی مسابقات کاراته قهرمانی ایران
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فعالیت مدارس و دانشگاه‌های فارس فردا هم مجازی است
شاخص هوای شیراز امروز ۱۱ آذر ۱۴۰۴
مدارس و مراکز آموزشی غیر حضوری شد؛اداره ها دور کار
دانش‌ قرارگاه‌خاتم‌الانبیا به‌بخش‌های دولتی‌وخصوصی منتقل‌شود
بارش باران در غرب، شمال غرب و شمال کشور
کالابرگ الکترونیک؛ تضمین قیمت ثابت برای دهک‌های هدف
مدارس و دانشگاه‌های تهران فردا ۱۲ آذر حضوری شدند
۱۰۰ هزار میلیارد تومان کالابرگ پرداخت شد
تعطیلی مدارس در همه مقاطع تحصیلی و مراکز دانشگاهی و آموزش عالی استان البرز
آمریکا در ونزوئلا دنبال چیست؟!
آسمان قم تا پنج شنبه بارانی است
زبان معیار ۱۴۰۴/۰۹/۱۱
کشف باند توزیع شیشه در فیروزکوه با شگرد پنهان‌سازی در لوازم آرایشی
نامه ایران، روسیه و چین درباره پایان قطعنامه ۲۲۳۱
استان یزد فردا بارانی می شود
بازیکن دهدشتی برترین گلزن نیم فصل لیگ برتر امید‌های کشور  (۴۵ نظر)
پدافندهوایی ارتش همیشه در حالت آماده‌باش کامل است  (۲ نظر)
امروز؛ آخرین فرصت ثبت نام آزمون استخدامی سرایداران  (۱ نظر)
فرزندان مصدوم معاون رئیس جمهور به تهران منتقل شدند  (۱ نظر)
دشمن خطا کند هزینه سنگینی به او تحمیل می‌کنیم  (۱ نظر)
تردید‌ها درباره سلامتی ترامپ با انتشار‌ام‌آر‌آی وی  (۱ نظر)
اقدام استرالیا علیه سپاه در جهت اهداف آمریکا و اسرائیل است  (۱ نظر)
بیانیه‌ ونزوئلا در محکومیت‌ آمریکا برای بستن حریم‌ هوایی  (۱ نظر)
سرعت غیرمجاز، رکن اصلی تصادفات جاده‌ای  (۱ نظر)
فراهم شدن امکان ثبت نام سهام برای متولدین ۱۴۰۱ به بعد  (۱ نظر)
میرزا کوچک جنگلی بزرگمرد پرآوازه‌ گیلان  (۱ نظر)
غیرحضوری شدن مدارس و دانشگاه‌های خراسان جنوبی  (۱ نظر)
ساخت مسابقه «عائله اَل اَله» در رادیو چی چست  (۱ نظر)
ابلاغ شیوه نامه مراقبت و کنترل آنفلوانزا در مدارس استان  (۱ نظر)
پایان عملیات تعریض پل و آماده‌سازی کامل زیرگذر فیجان  (۱ نظر)