• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۳۵۵۴۲۸
تاریخ انتشار: ۲۵ بهمن ۱۳۹۷ - ۲۱:۲۳
سیاسی » امنیتی و دفاعی
مسئول روابط خارجی انصارالله یمن :

انقلاب ایران تاریخ سیاسی جهان را متحول کرده است

عدنان قاسم قفله مسئول روابط خارجی انصارالله یمن در نشست پیشکسوتان اطلاعات و امنیت سپاه تصریح کرد:  انقلاب ایران تاریخ سیاسی جهان را متحول کرده است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما ، عدنان  قاسم قفله امشب در سیزدهمین نشست همدلی پیشکسوتان اطلاعات و امنیت سپاه،در سالن اجلاس سران کشورهای اسلامی با تبریک چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی اظهار داشت: پیروزی انقلاب اسلامی معنای واقعی جهاد را در میان مستضعفان جهان احیا کرد ، انقلاب ایران تاریخ سیاسی جهان را متحول ساخت و تاریخی سرشار از خواری و شکست را به پیروزی، غلبه و قدرت تبدیل کرده است.
وی انقلاب اسلامی ایران را حجتی برای کشورها مسلمان دانست و گفت: ایمان داریم قیام امام خمینی (ره) در صدر قیام پیامبران و اهل بیت (ع) قرار گرفته است که اگر چنین نبود آمریکایی‌ها علیه ملت ایران به این اندازه توطئه نمی‌کردند و تا زمانی که شما همچنان بر حق باشید، علیه شما دشمنی خواهند کرد.
مسئول روابط خارجی انصارالله یمن افزود: با الهام از انقلاب امام خمینی (ره) و خیزش قیام ایشان علیه استکبار جهانی، تحرکات شهید حوثی در یمن آغاز شد ، او پروژه‌ای برای مقابله با استکبار معرفی کرد که برگرفته از قرآن کریم بود و همچنین از سیره اهل بیت (ع) الهام گرفتیم. امام حسین(ع) در برابر ظلم قیام کرد و به امکانات محدود سپاه خود در برابر حجم زیاد تجهیزات دشمن توجه نکرد و همه اهل بیت (ع) چنین کردند.
قاسم قفله تاکید کرد: شهید حوثی با شعار «مرگ برآمریکا» انقلاب خود را آغاز کرد زیرا او و تمام مومنان خطر استکبار را درک کرده بودند و بسیاری از مومنان دور او جمع شدند و این امر آمریکا را برای نبرد با ما در منطقه به صف کرد و تا به امروز جنگ‌های زیادی بر ما و ملت یمن روا داشتند که هنوز هم متوقف نشده است و بیش از ۱۵ سال ادامه دارد، دشمن به خوبی آگاه است که یمن چیست و مردم آن چه کسانی هستند؟ یمنی‌هایی که با یک پیام پیامبر (ص) مسلمان شدند و رسول خدا درباره آنها فرمودند «ایمان یمنی است و خرد از یمن است» مومنان یمن مانند انصار پیامبر(ص) به پا خواستند.
عدنان قاسم قفله مسئول روابط خارجی انصارالله یمن تصریح کرد: با آگاهی کامل و درک بالا نسبت به خطری که روبروی امت اسلامی است ، توطئه‌های زیادی را شاهد بودیم که سرزمین و مقدسات ما را مورد هجمه قرار دادند و به ثروت ما چشم طمع داشتند، البته از ایمان ما می‌ترسند زیرا می‌دانند اگر مومنان به پاخیزند ، سرنوشت دشمنان شکست و خواری خواهد بود و پایان ان هم پیروزی مومنان خواهد بود. 
وی گفت: برادران عزیز باید به خوبی بدانیم که چرا امام خمینی (ره) در پی ریشه کنی استکبار به پاخواستند و در یمن رهبر شهید حوثی با شعار مرگ بر آمریکا به‌پا خواست؟ اگر خود و دشمن را نشناسیم بی تردید ایمانمان ناقص خواهد شد. باید بیش از گذشته هوشیار باشیم  چراکه دشمن ما آمریکا و اسرائیل است. برادران ایمانی  زمان کنونی ادامه تاریخ گذشته ماست و دلایل مقابله با دشمنان همان دلایلی است که امام حسین را به کربلا کشاند و همه دلایلی است که دیگر ائمه (ع) را به حرکت واداشت که ادامه خواهد داشت.
مسئول روابط خارجی انصارالله یمن افزود: خداوند متعال در قرآن می‌فرماید دشمن ‌ترین گروه به مومنان، یهودیان خواهند بود. از آنجایی که خداوند آن‌ها را دشمن معرفی می‌کند باید از آن‌ها برحذر باشیم و دفاع کنیم و راه‌های مقابله را بدانیم. خداوند فراتر از این‌ها درباره یهود صحبت می‌کند زیرا که آنها عهد و پیمان را می‌شکنند و آن‌ها می‌خواهند نسل‌ها را از بین ببرند و این از روی حسادت است.
عدنان قاسم تصریح کرد: برادران تصور کنید که اگر جنبش‌های مقاومت در منطقه نبود وضع امروز چگونه می شد ؟ آن‌ها تلاش می‌کنند هویت و فرهنگ را نابود کنند و ثروت‌های ما را بربایند و نسل‌ها و آبروی ما را از بین ببرند. آیا ندیدید که رژیم صهیونیستی در لبنان، سوریه و مصر و دیگر کشورها چه کرد، آمریکا چه کرد؟ آن‌ها همه هویت ما را هدف گرفته‌اند. 
عدنان قاسم قفله افزود :ما دریمن بپا خواسته‌هایم چون دشمن را شناخته‌ایم و نباید منتظر باشیم که دشمن به خانه ما وارد شود چراکه امیرالمومنین می‌فرمایند به خدا سوگند کسی در خانه خود نجنگید مگر خوار شد. ما ایمان داریم که پیروزی مومنان و حمایت از دوستان خداوند در کارها بزرگترین نعمتی است که خداوند به مومنان عطا کرده است و خداوند متعال فرمود که امروز نعمت را بر شما تمام کردم و این آیه مربوط به زمانی است که امیرالمومنین به ولایت مسلمان گماشته شدند. این نعمت، نعمت امروز نعمت ولایت است. این آیه با شهادت امیرالمومنین به پایان نرسید بلکه نعمتی است که تا روز قیامت ادامه خواهد داشت. 

مسئول روابط خارجی انصارالله یمن خاطرنشان کرد: بزرگ ترین فاجعه انسانی در حال رخ دادن است اما مردم یمن احساس خوشبختی می‌کنند زیرا نعمت‌های زیادی دارند. چند میلیون مردم یمن با وجود بیماری ایستاده‌اند چرا که مجاهد هستند و می‌دانیم این دوره، دوره امتحان است که باید همه پشت سر بگذارند؛ خداوند صادقین را می‌شناسد علاوه بر این مسئله محور اصلی جنگ علیه یمن این نکته است که مردم یمن فرهنگ قرآنی دارند. البته این جنگ بعد اقتصادی هم دارد چرا که یمن کشور ثروتمندی است و نفت، طلا، سنگ‌های قیمتی دارد و متصل به دریاهاست و بهترین جزیره دنیا در آن وجود دارد. 

در پایان از آقایان صالح اسدی، باقر، محسن باقری، محمد باقری، حسن بتولی، محمد بالالی، محمد جعفری، مجید حسینی، احمد حق‌طلب، منصور حقیقت‌پور، نادر حلیمی، رمضان خوش‌مهر، محمدعلی دشتی، جواد ذاکری، محمد رحمانی، محسن رضائی، حسین شجاعی، یونس شهیدی، علی صفری‌تیر، محسن صیرفی، رضا عاصف، احمد فروزنده، حسن قمی، حشمت‌الله کریم‌پور، احمد کوچکی، محمد کوه‌گشت، محرابی، حسن محقق، مسکریان، صفرعلی موسوی، فریدون مهدی‌نژاد، حمید میرزایی، وحید نبی‌الله، حسین نجات، جابر نخعی، قدیر نظامی، امیر نوحی،احمد وحیدی و رحیم یعقوبی قدردانی شد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
اشتغال پایدار برای جوانان با خودکفایی در معادن مس تخت گنبد سیرجان
تساوی حاصل تلاش دو تیم داماش گیلان و مس سونگون
ضرورت حمایت از واحد‌های تولیدی کوچک و متوسط
شبکه‌های رادیویی متمرکز بر بازنمایی ظرفیت استان‌ها
برگزاری دوره توانمند سازی گروه های جهادی بسیج دانشجویی خوزستان در آبادان
ویزیت رایگان متخصص قلب و عروق در دستک بندر کیاشهر
پانزدهمین یادواره شهید شهریاری در زنجان
کتابسرا؛ خبر‌هایی از دنیای کتاب در استان سمنان
یکی از دو نیروی گارد ملی هدف قرار گرفته آمریکا جان باخت
روزی به پاسداشت مجاهدت های جان برکفان نیروی دریایی
حال خوب گله مرال‌های هیرکانی 
نمایشگاه اقتصاد به توان مردم درکرمان
پشت کردن ایرلندی‌ها در زمان پخش سرود ملی انگلیس
صعود اباذری به یک‌چهارم نهایی کاراته جهان
برگزاری یادواره شهدای جاویدالاثر در روستای هرچگان
پیروزی نمایندگان آذربایجان شرقی در مسابقات والیبال
تجلیل از نخبگان در جشنواره جهادگران علم و فناوری رفسنجان
وزیر جهاد کشاورزی: تعهد کنیم هیچ آب و غذایی هدر نرود
ارتقای جایگاه تبریز در بازار جهانی جواهرات اولویت مدیریت آذربایجان شرقی
شکست ملوانان در برابر پیکان در تهران
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
سهمیه سوخت به خودرو تعلق می‌گیرد، نه مالک
هوای ۱۴ شهر خوزستان در وضعیت بنفش، قرمز و نارنجی آلودگی
رهبر انقلاب: پیغام با واسطه ایران به آمریکا دروغ محض است
رهبر انقلاب امشب با مردم سخن می گویند
فعالیت حضوری مدارس استان کرمان از فردا شنبه ۸ آذر
دور برگشت لیگ برتر کشتی آزاد در گروه B؛ پیروزی بانک شهر مقابل استقلال جویبار
دیدار حساس بانک شهر و استقلال جویبار
اجرای طرح زوج و فرد از درب منازل در روز شنبه
عادی سازی مواد مخدر با چاشنی طنز
گسترش ویروس آنفلوانزا
معوقات سایپا همچنان ادامه دارد
کیفیت هوا در تاکستان و آبیک "ناسالم" ؛ قزوین "قابل‌قبول"  
زبان معیار ۱۴۰۴/۰۹/۰۶
اعمال قانون خودرو‌های آلاینده نیازمند سامانه‌های هوشمند است
۴۸ ساعت طلایی درمان آنفلوآنزا، کلید بهبودی سریع
سهمیه سوخت به خودرو تعلق می‌گیرد، نه مالک  (۲ نظر)
توضیح نهاجا درباره عبور جنگنده میگ ۲۹ از آسمان تهران  (۲ نظر)
پیش‌فروش محصولات سایپا ویژه ۳ گروه از متقاضیان  (۲ نظر)
اجرای طرح زوج و فرد از درب منزل در کرج  (۱ نظر)
دستگیری فرد هتاک به مقدسات در اراک  (۱ نظر)
مهد کودک‌ و پیش دبستانی‌ها تعطیل؛ کلاس‌های مجازی هم میزبان مدارس  (۱ نظر)
اقامه نماز باران در کوهسار  (۱ نظر)
آغاز طرح جایگزینی ۳ میلیون موتورسیکلت فرسوده در تهران  (۱ نظر)
اجتماع بزرگ حجاب فاطمی در تهران  (۱ نظر)
موج هشدار دهنده آنفلوانزا در روزهای آلوده  (۱ نظر)
تشدید پایش مصارف غیرمجاز و توسعه کنترل‌های هوشمند برق در تهران  (۱ نظر)
افزایش قیمت بنزین برای نظم‌بخشی مصرف و مبارزه با قاچاق  (۱ نظر)
جزئیات تعطیلی شنبه ۸ آذرماه در آذربایجان‌غربی به دنبال تداوم آلودگی هوا  (۱ نظر)
اقدام گسترده پلیس برای مقابله قاطع با مجرمین در محلات لرستان  (۱ نظر)
مصرف گاز بخش خانگی به مرز ۳ میلیارد مترمکعب رسید  (۱ نظر)