• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۳۷۲۲۸۵
تاریخ انتشار: ۱۵ اسفند ۱۳۹۷ - ۲۰:۱۰
گیلان » سیاسی

نبود کمبود دارو‌های اساسی در کشور

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در لنگرود گفت: در سال جدید علی رغم همه تحریم ها، کوچک‌ترین کمبودی در دارو‌های اساسی نخواهیم داشت.

نبود کمبود داروهای اساسی در کشوربه گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز گیلان، وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی امروز در جلسه شورای اداری شهرستان لنگرود که در سالن اجتماعات فرمانداری این شهرستان برگزار شد گفت: روزگار سختی را گذراندیم و روزگار پر التهابی در پیش داریم که همت و رشادت مردم مهم ‌ترین سرمایه ملی است.
دکتر سعید نمکی با بیان اینکه با ورود به مرحله ‌ای از انقلاب، مقاومت، پیروی از مشی انقلاب و ایستادگی در برابر هجمه‌ها بیشتر اهمیت دارد، افزود: صبوری، شهامت و استقامت در این‌ مسیر راهگشاست.
وی در ادامه طرح تحول نظام سلامت را از طرحهای موفق دولت دانست و تصریح کرد: این طرح در کاهش فشار هزینه ‌های کمرشکن و توسعه زیرساخت‌ها بهداشت و درمان با شدت و قوت ادامه دارد و تعهدات دولت در اسرع وقت به سرانجام می‌رسد.
 
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ادامه داد: در تلاشیم تا منابع مورد نیاز این پروژه‌ها تامین و در اردیبهشت تحویل و همزمان‌ تجهیز شود.
دکتر سعید نمکی با بیان اینکه سیاست وزارت بهداشت و درمان حداکثر دسترسی با حداقل  هزینه‌ هاست اظهار داشت: اولویت اول، بهداشت مقدم بر درمان و در بخش درمان، درمان سرپایی مهم ‌تر از درمان بستری است.
وی در ادامه فشار خون را قاتل خاموش دانست و گفت: امروز گرفتار بیماری‌های غیرواگیر هستیم و از عوامل مرگ و میر امروزی، شیوه غلط زندگی است.
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی سیاست وزارت بهداشت را توجه ویژه بر بیماری‌های غیرواگیر اعلام کرد و بیان داشت: تحقق این سیاست نیازمند مشارکت بین‌ بخش ها، ارتقا آموزش‌ها و تشخیص زودرس است تا بتوانیم دسترسی مردم برای ویزیت سرپایی و تشخیص به ‌موقع را افزایش دهیم.
وزیر بهداشت و درمان ضمن تاکید بر توسعه تخت‌های بیمارستانی با مشارکت بخش خصوصی گفت: دولت در تلاش است در سال جدید پرداخت از جیب بیمار کمتر شده و یارانه بیشتری را پرداخت کند و بیماران با بیماری های سخت را به گونه ‌ای حمایت کند تا آنها کمتر آسیب ببیند و ماندگاری طبیب هم در منطقه بیشتر شود.
دکتر سعید نمکی در پایان با بیان اینکه امروز آمار کمبود دارو نسبت به مدت مشابه سال قبل به مراتب کمتر است خاطرنشان کرد: در سال۹۸ علی‌ رغم همه فشارهای تحریم، کوچک ‌ترین نقصانی در تامین داروهای اساسی نخواهیم داشت.
نماینده شهرستان لنگرود در مجلس شورای اسلامی هم با بیان اینکه 2بیمارستان در لنگرود در حال ساخت است افزود : ادامه خدمات رسانی در بیمارستان فعلی شهید امینی  با قدمت۸۰ سال دیگر مقدور نیست.
مهرداد لاهوتی افزود: قرار این بود که تحویل موقت بیمارستان در حال احداث شهید حسین پور در پایان امسال انجام شود و در سال جدید تجهیزات این بیمارستان تکمیل شود.
مهرداد لاهوتی تاکید کرد: ساخت بیمارستان تخصصی ۶۴تختخوابی عمومی کومله باید تسریع  بیشتری داشته باشد.
نماینده لنگرود در مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: حال کشاورزی استان گیلان خوب نیست به طوری که ۳هزار شالیزار، ۷هزار باغات چای و ۴هزار باغات توت تغییر کاربری پیدا کرده است.
 مهرداد لاهوتی بیان کرد: اگر همین رویه ادامه پیدا کند ۵ الی ۱۰ سال دیگر هیچ زمین کشاورزی در شمال کشور وجود نخواهد داشت.
فرماندار لنگرود هم گفت: لنگرود با ۶۳۸شهید و شهیدان شاخصی همچون املاکی، حسین پور شلمانی سرزمین شهید پروری است.
محمد رنجبر نیاول افزود: استقبال پرشور مردم از رئیس جمهور نشان دهنده ارادت مردم به نظام‌مقدس اسلامی است.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
اقدامات رفع بوی نامطبوع اتوبان قم–تهران هنوز کامل نشده است
تجلیل از خیرین و خادمین موکب شهدای بناب
افزایش شاخص اجرای طرح هادی در روستاهای اشنویه
اعطای مجوز واردات نهاده‌های دامی به فعالان اقتصادی آذربایجان شرقی
جلوگیری از تخلفات شکار و صید در مناطق حفاظت شده
آغاز رقابت‌های لیگ حرفه‌ای بسکتبال باشگاه‌های کشور
وزش باد شدید در سمنان
ماندگاری هوای سرد در چهارمحال و بختیاری
اقامه نماز جمعه در مصلای امام خمینی شهر ایلام
بازگشایی مرز کیله شین در دستور کار دولت
بسته خبر‌های کوتاه ۲۲ آبان در یک نگاه
طرح ملی مدیریت مصرف انرژی تا یک ماه آینده اعلام می‌شود
پیام تسلیت رئیس مجلس در پی درگذشت خواهر حجت‌الاسلام مروی
دیدار حساس نساجی مازندران و مس سونگون در قائم‌شهر
دنیا نیازمند هنر و ادبیات ایران اسلامی است
اجرای رزمایش اعلام وضعیت هشدار عمومی از طریق تلفن همراه
قالیباف: بازدارندگی کنونی کشور برآمده از ایثار شهیدان است
سقوط یک فروند هواپیمای اطفای حریق ترکیه
پلمپ رستوران متخلف در رودبار
بازچرخانی آب، راهکاری اثربخش برای مدیریت مصرف آب در خراسان شمالی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
صعود ایران به رده پنجم جدول مدالی بازی‌های همبستگی اسلامی
هشدار هواشناسی کشاورزی در زنجان از شنبه ۲۴ آبان
گروسی: ایران دسترسی به سایتهای غیرهدف را فراهم کرده است
توضیحات سردار فدوی درباره برد موشک‌های بالستیک ایران
اعلام نتایج اولیه انتخابات مجلس عراق
قانون حذف چهارصفر از پول ملی اجرایی می‌شود
ضرورت اصلاح کتاب‌های درسی و نگارش کتاب‌های جدید
نامه عراقچی به گوترش درباره حمله آمریکا به ایران
یادواره شهدای نیروی هوافضا در چهاردهمین سالگرد شهادت حاج حسن طهرانی‌مقدم
فردا چه پیامی روی تلفن همراه شامل مناطق رزمایش پدافند غیرعامل ظاهر می‌شود؟
رزمایش هشدار عمومی از طریق تلفن همراه در راه است
آزمون استخدامی محیط زیست اسفندماه برگزار می شود
پیروزی تیم ملی فوتبال ایران در ضربات پنالتی مقابل کیپ‌ورد
اهدای عضو جوان ۳۰ ساله به ۶ نفر بیمار نیازمند
اعلام نتایج اولیه و رسمی انتخابات مجلس عراق
تیزپروازان نیروی هوایی با همه وجود به میدان آمدند  (۵ نظر)
اجرای ۳۰ برنامه برای ترویج کتابخوانی در مازندران  (۲ نظر)
جشنواره ملی برنج در آمل  (۲ نظر)
روزی که نیرو‌های مسلح از دستور رهبری «شوکه شدند»  (۱ نظر)
گروسی: ایران دسترسی به سایتهای غیرهدف را فراهم کرده است  (۱ نظر)
مادورو به آمریکا اولتیماتوم داد  (۱ نظر)
پایداری هوا و انباشت آلاینده‌ها در اصفهان تا پایان هفته  (۱ نظر)
حدود ۴۰ درصد جمعیت کشور در معرض دیابت قرار دارند  (۱ نظر)
موافقت وزیر کشور با استعفای شهردار اهواز  (۱ نظر)
طرح‌های پیشگیرانه انتظامی جدی پیگیری و اجرایی می‌شود  (۱ نظر)
دشمن را در صورت هرگونه خطا به زانو درخواهیم آورد  (۱ نظر)
ولایتی: آینده‌ای روشن در انتظار ایران و عراق است  (۱ نظر)
سراب چناره الشتر مکانی زیبا برای گردشگران  (۱ نظر)