• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۴۶۴۶۰۰
تاریخ انتشار: ۱۰ تير ۱۳۹۸ - ۱۷:۱۳
بین الملل » غرب آسیا
تغییر وضعیت از تدافعی به تهاجمی؛

فرودگاهها و مراکز حساس سعودی زیر آتش نیروهای یمنی

رای الیوم: جنگ یمن اکنون در عرصه های نظامی و میدانی شاهد نقطه عطفی است که طی آن موازنه قدرت و مفاهیم برتری نظامی و قواعد درگیری آن تغییر کرده است.

فرودگاهها و مراکز حساس سعودی زیر آتش نیروهای یمنی
به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صداوسیما ؛ رأی الیوم نوشت: ­نیروهای یمنی در برابر تجاوزگری های سعودی و امارات از حالت تدافعی به حالت تهاجمی تغییر وضعیت داده اند.
روزنامه الکترونیکی رأی الیوم در شماره امروز خود در اینترنت در یادداشتی به قلم زین العابدین عثمان نوشت: پس از آنکه فرماندهی ارتش و کمیته های مردمی یمن سامانه موشک های بالستیک و نیروی پهپادی خود را در جنگ مستقیم به کار گرفت و از آن به عنوان عامل بازدارنده راهبردی علیه ائتلاف سعودی-اماراتی استفاده کرد، پنجمین سال جنگ یمن با نقطه عطف ناشی از عملیاتی کوبنده همراه شد. جنگ یمن اکنون در عرصه های نظامی و میدانی شاهد نقطه عطفی است که طی آن موازنه قدرت و مفاهیم برتری نظامی و قواعد درگیری آن تغییر کرده است. روند جنگ یمن اکنون برخلاف نقطه آغاز آن است و ابتکار عمل دیگر به دست ائتلاف سعودی - اماراتی نیست بلکه به دست نیروهای مدافع یمنی است. آنها توانسته اند با مهارتی بی سابقه، چالشها و مشکلات ناشی از ویرانی های گسترده را به فرصتی برای تقویت توانمندی ها و امکانات نظامی تبدیل کنند. آنها همچنین با کارآمد سازی سامانه موشک های بالستیک و پهپادها و به خدمت گرفتن آنها برای اهداف راهبردی مطلوب و درهم شکستن موازنه ها توانستند معادلاتی را برای اعمال فشار علیه سعودی و امارات به وجود آورند.
اکنون علیرغم آنکه ائتلاف سعودی - اماراتی همچنان به جنایات وحشیانه و نقض توافقات به ویژه توافقات سوئد ادامه می دهند و در الحدیده و مناطق دیگر به تشدید تنش های نظامی و میدانی می پردازند و محاصره بنادر و گذرگاههای زمینی را تشدید می کنند و مانع از عبور محموله های مواد غذائی و بهداشتی برای مردم یمن می شوند و فرودگاه بین المللی صنعا را همچنان تعطیل کرده اند، فرماندهی ارتش و کمیته های مردمی صنعاء در صدد برآمده است تا بر پایه قاعده بحران در مقابله بحران، راهبرد دفاعی خود را به راهبرد تهاجمی و بازدارنده تغییر دهد. این رویکرد در واقع تحقق وعده ای است که سید عبدالملک بدرالدین رهبر انقلاب یمن پس از عملیات یگان موشکی و پهپادی به شبکه ای از اهداف حیاتی و اقتصادی در عمق راهبردی سعودی و امارات و فرودگاههای بین المللی و ایستگاههای پمپاژ نفت و تاسیسات دیگر آنها داده بود.
با توجه به نیاز ملت یمن برای درهم شکستن محاصره کشورشان و خصوصاً فرودگاه بین المللی صنعا، لازم بود فرماندهی ارتش و کمیته های مردمی معادله ای تهاجمی برپایه توانمندی ها و امکانات موجود تنظیم کند تا خصوصاً فرودگاههای سعودی را هدف قرار دهد... به همین علت نیروی پهپادی و یگان موشکی یمن طی بیش از دو هفته عملیات خود را بر فرودگاههای سعودی به ویژه فرودگاههای نجران و جیزان و أبها متمرکز کردند... هدف از این عملیات بازدارندگی و نه صرفاً تهاجمی است. خواسته یمن، ناچار ساختن رژیم سعودی و حامیان برجسته آن نظیر آمریکا و انگلیس برای لغو محاصره بنادر، گذرگاههای یمن و لغو ممنوعیت پروازی در فرودگاه صنعا است که شریان حیاتی و مهمی به شمار می آید.
یمن امروز دیگر مانند یمن دیروز نیست و توانمندی ها و فن آوری هایی که در اختیار داشته طی چهار ساله گذشته زیربنائی برای رشد و تغییر وضعیت از حالت دفاعی به تهاجمی بوده است.
عملیات سنگین یگان موشکی و نیروی پهپادی علیه فرودگاههای سعودی نشان می دهد یمن به اصول اخلاقی و اخلاق جنگی احترام می گذارد و غیرنظامیان را هدف قرار نمی دهد. فرماندهی ارتش و کمیته های مردمی و رهبران سیاسی صنعا چارچوب های نظامی مشخصی را برای حمله به فرودگاههای عربستان تعیین کرده اند. فرودگاههایی که نیروهای یمنی در نجران و جیزان هدف حمله قرار داده اند نظامی هستند. رژیم سعودی این فرودگاهها را به پادگان و مرکز فرماندهی جنگنده ها و هواپیماهای شناسائی شرکت کننده در جنگ علیه یمن تبدیل کرده است. پهپادهایی که استفاده می شوند نیز حامل مواد منفجره اندکی هستند و فقط برج مراقبت فرودگاهها و مراکز حساس دیگر را هدف قرار می دهند.
در صورتی که رژیم سعودی برای لغو محاصره یمن اقدامی نکند، این کشور به تشدید معادلات مورد نظر خود ادامه خواهد داد و فرودگاههای بزرگتر و حساس تر و مهمتری را هدف قرار خواهد داد و از سلاح های دقیق تر و قویتری استفاده خواهد کرد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
رقابت‌های بین‌المللی تنیس ساحلی کیش از دریچه دوربین
معرفی تیم‌های راه یافته به مرحله نیمه نهایی تنیس ساحلی BT۵۰
درخشش دانش آموز شاهین‌دژی در مسابقات کشوری قرآن، عترت و نماز
بهسازی و آسفالت راه‌های روستایی در شهرستان باروق
منطقه آزاد ارس پیشانی توسعه اقتصادی آذربایجان شرقی
ثبت‌نام بیش از ۴۰ هزار دانش‌آموز آذربایجان‌غربی در طرح ملی ایران دیجیتال
استمرار غبارآلودگی هوا در مناطق صنعتی سمنان
پیام تسلیت استاندار آذربایجان شرقی در پی درگذشت خبرنگار تبریزی
اختتامیه دومین جشنواره هفته نگارگری تبریز
دستگیری شکارچی متخلف در روستای باغلوجه شاهین‌دژ
دوگانه سوزکردن خودرو‌های بنزینی مدل ۹۴ به بالا
ترامپ قانون انتشار پرونده اپستین را امضا و ابلاغ کرد
تدقیق مرز مناطق حفاظت شده مراکان و میرآباد
وقوع انفجار و آتش‌سوزی مهیب در پالایشگاه نفت شرق ونزوئلا
طلای رحمان عموزاد در بازی‌های کشورهای اسلامی
اقامه نماز جمعه در مصلای امام خمینی (ره) شهر ایلام
بسته خبر‌های کوتاه ۲۹ آبان در یک نگاه
کهکشان راه شیرین در تخت فولاد اصفهان
گرامیداشت سالروز شهادت جمعی از اهالی روستای گرده رش در میاندوآب
دو سوم جوانان آمریکایی در فکر مهاجرت
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
اعلام آمادگی دولت برای اجرای کالابرگ الکترونیک
­کشتی آزاد بازی‌های همبستگی اسلامی؛ ۱ نشان طلا و ۱ برنز ایران در ۲ وزن نخست
سومی ایران در جدول مدالی بازی‌های همبستگی اسلامی تا پایان روز دوازدهم
از بلاتکلیفی اردوگاه دانش آموزی خراسانلو تا آب آشامیدنی ارمغان‌خانه
تازه ترین تصاویر حضور وزیر میراث فرهنگی در زنجان
­رحمان عموزاد نخستین آزادکار طلایی ایران
پیام تسلیت رهبر معظم انقلاب درپی درگذشت فرزند حجت‌الاسلام صدیقی
همکاری ایمیدرو با شرکت روسی برای هوشمندسازی معادن
بزرگداشت هفته بسیج در زنجان با ۲ هزار عنوان برنامه
دیدار معاون رئیس جمهور با خانواده شهیدان صفاییان و محمدی
تصویب قطعنامه ضدایرانی در شورای حکام
بازگشت مس سونگون به صدر جدول لیگ دسته یک کشور
برگزاری مراسم استقبال از پیکر مطهر شهید گمنام در دانشگاه تبریز
وزیر دفاع: نباید فولاد و ذوب‌آهن را به اصفهان می‌بردیم
شهادت دو تن از پاسداران در حین آموزش سلاح نیروهای پاسدار جوان
غیرحضوری شدن مدارس ابتدایی چند شهر و روستای استان مرکزی  (۲ نظر)
خط و نشان کشیدن وزیران خارجه آلمان و انگلیس برای روسیه  (۱ نظر)
راه اندازی خط تولید موتور‌های کم مصرف در سمنان  (۱ نظر)
دیپلمات روس: قطعنامه آمریکا درباره غزه بسیار مبهم است  (۱ نظر)
جامعه ایران در آستانه ورود به «سیاه‌چاله جمعیتی»  (۱ نظر)
دورکاری پنجشنبه‌ها در ماه‌های سرد سال در استان‌های خراسان جنوبی، رضوی و شمالی  (۱ نظر)
استقبال ترامپ با تشریفاتی کم‌سابقه از ولیعهد عربستان  (۱ نظر)
ادامه خدمت‌رسانی به سیل‌زدگان هزارانی  (۱ نظر)
رکوردشکنی پالایشگاه گاز شهید هاشمی‌نژاد در تأمین انرژی شمال شرق کشور  (۱ نظر)
کاهش ۴ میلیون لیتری مصرف روزانه گازوئیل  (۱ نظر)