• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۵۰۳۵۲۳
تاریخ انتشار: ۲۷ مرداد ۱۳۹۸ - ۲۱:۲۱
سیاسی » دولت
در جلسه عصر امروز هیئت دولت؛

قدردانی رئیس جمهور از تلاش‌های صنایع دفاعی

رئیس جمهور و اعضای هیئت دولت از تلاش‌های مؤثر و تعیین کننده صنایع دفاعی قدردانی کردند

به گزارش خبرگزاری صداوسیما و به نقل از پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری، در جلسه عصر یکشنبه هیات دولت که به ریاست آقای روحانی رئیس جمهور برگزار شد، وزارت دفاع و پشتیبانی نیرو‌های مسلح در آستانه فرا رسیدن ۳۱ مرداد؛ روز صنعت دفاعی، گزارشی از پیشرفت‌های حاصله از ارتقای توان دفاعی کشور در سال گذشته ارائه کرد.
این گزارش بیانگر افزایش دقت، قدرت انفجار و مانورپذیری موشک‌های ساخت صنایع دفاعی و پیشرفت‌های حاصله در حوزه‌های پدافند هوایی، رزم دریایی، رزم هوایی، رزم زمینی و جنگ الکترونیک و توان انتظامی می‌باشد.
همچنین در این جلسه، رئیس جمهور و اعضای هیات دولت از تلاش‌های مؤثر و تعیین کننده صنایع دفاعی تشکر و قدردانی کردند.
گزارش وزارت نیرو از اجرای موفق برنامه خاموشی صفر برای سال ۹۸:
در ادامه جلسه، وزیر نیرو با اشاره به تبعات خاموشی‌های سال ۹۷ به علت کاهش نزولات آسمانی طی سال‌های ۹۶ و ۹۷ و در نتیجه کاهش ظرفیت تولید نیروگاه‌های آبی، از هماهنگی و جلب مشارکت دستگاه‌های اجرایی و اعمال برنامه‌های «مدیریت محلی مصرف برق» به عنوان مهمترین عامل گذر موفق از پیک سال ۹۷ نام برد.
وزارت نیرو تامین برق با خاموشی صفر برای سال ۹۸ را در دستور کار قرار داد.
این برنامه علی رغم محدودیت‌های شدید مالی، منتج به اضافه شدن ۳۲۵۱ مگاوات ظرفیت جدید نیروگاهی و کاهش ۳۸۷۴ مگاواتی پیک بار و کاهش رشد اوج بار به یک درصد شد و در کنار افزایش تولید نیروگاه‌های آبی باعث گذر موفق از اوج بار سال ۹۸ بدون اعمال هرگونه خاموشی شد.
مجموعه این اقدامات باعث شد که با وجود تحریم‌های ظالمانه برای پازدهمین سال متوالی صنعت برق ایران با پایداری کامل، پیک بار کشور را تامین نماید.
در ادامه جلسه این جلسه هیات دولت، اهم اقدامات و آثار «برنامه وزارت نیرو در تامین برق مطمئن و پایدار در اوج بار سال ۹۸» مطرح شد.
تعمیرات اساسی واحد‌های نیروگاهی موجود، ایجاد ظرفیت جدید و افزایش توان عملی و رفع محدودیت‌های تولید، افزایش توان تولید نیروگاه‌های آبی، مدیریت مصرف و تقاضای برق، منطقه گرایی و صادرات برق، توسعه شبکه و فرکانس برق، از مهمترین این موارد محسوب می‌شود.
هم چنین طی تابستان سال ۹۷ تا ۹۸ با وجود محدودیت‌های مالی و بین المللی با سرمایه گذاری ۱۶۴۵ میلیون یورو به میزان ۳۲۵۱ مگاوات نیروگاهی ایجاد شد که ثبت رکورد در بازه زمانی یکساله تلقی می‌شود. این افزایش ظرفیت در قالب ۱۵ واحد نیروگاهی جدید در ۱۲ استان و راه اندازی مجدد دو واحد نیروگاهی و افزایش توان عملی واحد‌های گازی ۸ نیروگاه به میزان ۳۱۸ مگاوات و رفع محدودیت تولید ۴ نیروگاه بخار به میزان ۲۴۶ مگاوات ایجاد شد.
همین طور در نیتجه اقدامات مدیریت مصرف، شاهد کاهش ۳۸۷۴ مگاوات در ساعات اوج مصرف بودیم. مجموعه اقدامات مدیریت مصرف در قالب محور‌هایی از قبیل اصلاح تعرفه مشترکان پرمصرف، تغییر ساعات کار ادارات، جلب مشارکت و جا به جایی بار صنایع و پمپ‌های کشاورزی و ایستگاه‌های گاز، نصب کنتور‌های هوشمند و ایجاد مراکز پایش و کنترل برخط بار و اطلاع رسانی وسیع و مقایسه میران مصرف استان‌ها با هم، صورت گرفت.
تصویب آیین ‏نامه اجرایی قانون جامع حدنگاری (کاداستر) درخصوص مصادیق جنبه‏‌های امنیتی:
هیئت دولت در ادامه جلسه، آیین‏ نامه اجرایی قانون جامع حدنگاری (کاداستر) مربوط به مصادیق جنبه ‏های امنیتی را تصویب کرد.
گفتنی است، مطابق این قانون، کلیه دستگاه‌ها مکلفند تمام مستندات و اطلاعات توصیفی املاک متعلق به خود یا تحت اداره خود از جمله مشخصات ثبتی، کاربری، نام بهره ‏بردار و نقشه ‏های مختصات جغرافیایی املاک مذکور را با رعایت جنبه‌های امنیتی در اختیار سازمان ثبت اسناد و املاک کشور جهت تهیه نقشه‏‌های کاداستر قرار دهند.
صدور مجوز انعقاد قرارداد مشارکت در اجرای پروژه اتصال بیرجند به راه آهن بافق- مشهد:
هیات وزیران به منظور تأمین هزینه‌های اجرایی پروژه اتصال بیرجند به راه‌آهن بافق - مشهد به طول حدود ۲۷۱ کیلومتر، شرکت ساخت و توسعه زیربنا‌های حمل و نقل کشور را به عنوان نماینده این وزارت برای انعقاد قرارداد با شرکت احداث راه آهن بیرجند - یونسی (به سهامداری شرکت‌های تیراژ، آرادان، اس دی ام، توچال و توسار) تعیین کرد.
تصویب آیین‌نامه «بیمه پایه اجباری سلامت و ارزیابی وسع»:
هیات وزیران آیین‌نامه اجرایی «بیمه پایه اجباری سلامت و ارزیابی وسع» را به تصویب رساند.
گفتنی است، دولت مکلف است به منظور تحقق سیاست‌های کلی سلامت، تأمین منابع مالی پایدار برای بخش سلامت، توسعه کمی و کیفی بیمه‌های سلامت و مدیریت منابع سلامت از طریق نظام بیمه اقدامات لازم را به عمل آورد.
هم‌چنین، مطابق قانون برنامه، پوشش بیمه سلامت برای تمامی آحاد جمعیت کشور اجباری بوده و برخورداری از یارانه دولت جهت حق سرانه بیمه از طریق ارزیابی وسع و سایر ضوابط، بر اساس آیین‌نامه‌ای است که به تصویب دولت می‌رسد.
گفتنی است، این حق بیمه شامل سرپرست خانوار و کلیه افراد تحت تکفل آنان است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
فرهنگ در خدمت بی فرهنگی
پرتغال با گلباران ارمنستان به جام جهانی رسید
هواشناسی اصفهان هشدار سطح زرد صادر کرد
پیام تسلیت رییس جمهور در پی درگذشت مادر شهیدان معینی نجف آبادی
قطع آب اداره‌های دولتی پر مصرف
افقی روشن برای توسعه ی شمال کشور و همسایگان خزر
­بازی‌های همبستگی اسلامی؛ ۴ نشان رنگارنگ ایران در روز دوم پیکار‌های تکواندو
بازداشت ۲ کلاهبردار حرفه‌ای در تبریز
طراحی مینی تراکتور در دهگلان
اجلاس استانداران خزر، فرصت طلایی برای توسعه اقتصاد و کریدور شمال–جنوب
بوی یار مهربان در فرسش الیگودرز
تکواندو بازی های همبستگی اسلامی؛ نشان نقره به یلدا رسید
آغاز اصلاح یک موسسه اعتباری ناتراز
تجلیل از بانوی قهرمان آسیا
توسعه مراودات فرهنگی بین ایران و قزاقستان
بدرقه شبانه کاروان اهالی بهشت در اصفهان
نارضایتی اکثر آمریکایی‌ها از عملکرد اداره مهاجرت این کشور
نیاز آموزش و پرورش مهاباد به ساخت ۴۰۳ کلاس درس جدید
الزام یکی از هتل‌های انزلی به ساخت تصفیه‌خانه استاندارد
جریمه یک شرکت تولید فولاد در تبریز
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
استقبال از شناگر شیرازی تاریخ‌ساز کشور در فرودگاه شیراز
بارش باران در برخی از مناطق خوزستان
شیراز لرزید
تولد نهمین فرزند سرگرد یزدی
برگزاری قرعه کشی فروش فوق العاده سایپا
میدری: شیوه جدید کالابرگ از آذرماه اجرایی می‌شود
بارش باران با ورود سامانه بارشی به کشور
نیروی دریایی سپاه پاسداران یک نفتکش را توقیف کرد
بارش نخستین برف در چهارمحال و بختیاری و لغزندگی جاده‌ها
هوای اصفهان سالم شد
با پیروزی مقاومت؛ عراق در آستانه استقلال بیشتر
پیش بینی بارش باران و رگبار در استان تهران
خانه حکیمیان؛ روایت معماری و اصالت در قلب زنجان
نتایج قرعه‌کشی سایپا فردا اعلام می‌شود
آغاز فعالیت نخستین شرکت هواپیمایی بومی در فرودگاه شهید بهشتی اصفهان
اجرای طرح تعریض آزادراه کرج قزوین  (۴ نظر)
اطلاعیه کارگروه شرایط اضطرار آلودگی هوای استان مرکزی  (۳ نظر)
نیروی دریایی سپاه پاسداران یک نفتکش را توقیف کرد  (۲ نظر)
رفاهیات در فیش‌های حقوقی بازنشستگان، مشمول کسور نمی‌شود  (۲ نظر)
بارش باران در برخی از مناطق خوزستان  (۱ نظر)
تولد نهمین فرزند سرگرد یزدی  (۱ نظر)
تجدید دیدار استاد و دانشجویان پس از ۳۴ سال در مشهد  (۱ نظر)
میدری: شیوه جدید کالابرگ از آذرماه اجرایی می‌شود  (۱ نظر)
دشمن را در صورت هرگونه خطا به زانو درخواهیم آورد  (۱ نظر)
رد ادعا‌های بی‌اساس گروه ۷ در رابطه با جمهوری اسلامی ایران  (۱ نظر)
ولایتی: آینده‌ای روشن در انتظار ایران و عراق است  (۱ نظر)
افتتاح طرح‌های نوین گردشگری در هفته کیش  (۱ نظر)
پیش بینی بارش باران و رگبار در استان تهران  (۱ نظر)
صیانت از مرز‌ها با استقرار دستگاه‌های اپتیکی و الکترونیکی  (۱ نظر)
پرداخت وام برای جایگزینی موتورسیکلت‌های فرسوده در یزد  (۱ نظر)