• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۵۶۶۴۷۱
تاریخ انتشار: ۱۷ آبان ۱۳۹۸ - ۰۵:۰۸
بین الملل » تحلیلی

مشروح کنفرانس مطبوعاتی وزارت دفاع آمریکا

به گزارش سرويس بين الملل خبرگزاري صدا و سيما,در ابتداجاناتان آر هافنمن (Jonathan R. Hoffman) سخنگوی پنتاگون گفت:ما در کنار خود دریادار بیل برن (Bill Byrne) را داریم. او معاون رئیس ستاد مشترک ارتش آمریکا است. او در کنفرانس خبری مشترک در کنار ما خواهد بود. در روز دوشنبه ما روز بازنشستگان نظامی را گرامی می‌داریم. آن‌ها در دوران جوانی خود در نیرو‌های مسلح خدمت کرده اند. آقای اسپر وزیر دفاع هم در یک مراسم بزرگداشت در یکی از قبرستان‌های کشور شرکت خواهد کرد. او همچنین در نیویورک از یک کارخانه که در آن بازنشستگان نظامی کار می‌کنند و مدیریت آنجا را برعهده دارند، بازدید خواهد کرد.
وزیر دفاع سپس راهی سفری به منطقه اقیانوس هندو اقیانوس آرام خواهد شد. او به سئول، بانکوک، مانیل و هانوی سفر خواهد کرد. او در نشست وزرای دفاع آسه آن شرکت خواهد کرد. او همچنین با بسیاری از متحدان و شرکای ما در منطقه دیدار خواهد کرد. ما به دنبال یک منطقه آزاد در اقیانوس هند و اقیانوس آرام هستیم. ما چالش‌های زیادی در آنجا داریم. ما شاهد نظامی شدن منطقه دریای چین جنوبی هستیم. ما شاهد اقدامات تجاری و نظامی چین در منطقه هستیم. این سفر نگرانی ما را درباره اقدامات چین برای تضعیف نظم جهانی در منطقه نشان می‌دهد.
وی افزود:لازم است که در اینجا به اقدامات بشردوستانه کشورمان در هائیتی اشاره‌ای داشته باشم. کشتی بیمارستانی ما در هائیتی به حدود ۳۶۰۰۰ نفر امدادرسانی کرده است. این کشتی همچنین در جریان توقف‌های خود در اکوادور، پرو، کاستاریکا، پاناما، کلمبیا، ترینیداد و توباگو، گرانادا، سنت کیتس، سیشل و جمهوری دومینیکن و جامائیکا امدادرسانی کرده است. در این میان به ۲۶ هزار نفر ونزوئلایی امدادرسانی شده است. این کشتی به نمادی برای کمک رسانی به افراد نیازمند بدل شده است. اعزام این کشتی بیمارستانی نشان دهنده تعهد ما به همکاری و دوستی و همبستگی با کشور‌های آمریکایی است. این نشان دهنده حمایت ما از مردم ونزوئلا است.
او در ادامه گفت:امروز مرکز فرماندهی امنیت دریانوردی در بحرین آغاز به کار کرد. دوم اینکه دریادار عوان هوزی به عنوان نخستین فرمانده این مرکز انتخاب شد. ما از مقامات بحرین، امارات متحده عربی، عربستان سعودی، آلبانی، انگلیس و استرالیا به خاطر تلاش هایشان برای آزادی دریانوردی در آبراه‌های حیاتی در سراسر خاورمیانه تشکر می‌کنیم.
سخنگوی پنتاگون در ادامه گفت:در اینجا لازم است که به موضوع بودجه وزارت دفاع هم اشاره‌ای داشته باشم. وزارت دفاع به بودجه کافی نیازمند است. این بودجه باید در زمان تعیین شده به دست وزارت دفاع برسد. ما همچنان به نوسازی ارتش آمریکا بر اساس بودجه تعیین شده ادامه می‌دهیم. این موضوع تاثیر زیادی بر حفظ آمادگی نیرو‌ها د ارد. ما از اعضای کنگره می‌خواهیم که بودجه مورد نیاز وزارت دفاع را به فوریت تصویب کنند. هرگونه تعلل در این موضوع مشکل ساز خواهد بود.
در ادامه دریادار برن در پاسخ به سوال خبرنگاری که پرسید:آیا عقب نشینی نیرو‌های آمریکا از شمال شرق سوریه کامل شده است. آیا اعزام نیرو‌ها به منطقه دیرالزور به منظور حفاظت از میادین نفتی در این منطقه است، گفت:اول از همه باید بگویم که عقب نشینی ما از منطقه کوبانی ادامه دارد. باید بگویم که بیشتر تجهیزات و افراد از این منطقه عقب نشینی کرده اند. آن‌ها به روشی امن و موفقیت آمیز از منطقه عقب نشینی کرده اند. تمامی تجهیزات مورد نیاز فرماندهان برای آن‌ها فراهم شده است. باید بگویم که ماموریت نظامی در سوریه ادامه دارد و آن شکست داعش است. این وضعیت از سال ۲۰۱۴ وجود داشته است. ما این اقدام را در کنار متحدان خود در نیرو‌های دموکراتیک سوریه ادامه می‌دهیم. این وضعیت به خوبی ادامه دارد. من با احتیاط می‌گویم که ماموریت ما حفاظت از میادین نفتی است. ماموریت اصلی ما شکست داعش است. حفاظت از میادین نفتی یک بخش هماهنگ از ماموریت ما است. برای رسیدن به این هدف ما باید از دسترسی داعش به درآمد ناشی از این تاسیسات نفتی جلوگیری کنیم. همانطور که همه ما می‌دانیم در سال ۲۰۱۵ زمانی که آن‌ها کنترل این تاسیسات را در دست داشتند، آن‌ها روزانه ۴۵ هزار بشکه نفت در روز استخراج می‌کردند. آن‌ها روزانه ۲۱ میلیون دلار از این راه درآمد برای کمک به عملیات‌های نظامی خود کسب می‌کردند. ما نمی‌توانیم اجازه دهیم که این موضوع بار دیگر ادامه پیدا کند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
بارش باران پاییزی در چهارمحال و بختیاری
بسکتبال ایران پنجمین تیم برتر آسیا در انتخابی جام جهانی شد
تداوم بارش باران در خوزستان
تدوین برنامه مدیریت زیست‌بومی تالاب قوپی‌باباعلی
برداشت نخستین محصول گردو ازبزرگترین باغ یکپارچه پسته و گردوی غرب آسیا در منطقه آزاد ماکو
سرنوشت نامعلوم خرس پردیسان
۴۳ درصد از کل گاز تحویلی به شبکه در نیروگاه‌های کشور مصرف شد
بهره برداری از طرح بهسازی و آسفالت هفت روستای بهبهان
حضور دو ورزشکار جیرفتی در مسابقات پرورش اندام و پاور لیفتینگ جهانی روسیه
بارش باران در انتظار همدانی‌ها
توقف لیورپول ، شکست چلسی و فرار آرسنال در صدر
گردهمایی هیئت‌های نظارت بر انتخابات شورا‌های اسلامی آذربایجان‌غربی
شوخی پزشکیان با اعتراض در مورد بودجۀ کهگیلویه‌ و بویراحمد
آیین گرامیداشت روز جهانی خاک در جغتای
استمرار استقرار شرایط پایدار جوی در آذربایجان غربی
گزارش سی ان ان، دلیل جدیدی از نسل کشی در غزه
ساخت ۷۷۰۰ طرح در کشور در قالب نهضت توسعه فضا‌های آموزشی
اجرای طرح بهسازی معابر شهر وراوی شهرستان مهر
دادستان به تغییر کاربری غیرقانونی ورزشی به تجاری ورود کند
سپاه پاسداران آماده ارائه تجارب مقابله با تروریسم به اعضای شانگهای است
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فرایند جذب هیئت علمی در دانشگاه‌ها آغاز شد
سقف کیفری مهریه مشخص شد
تعطیلی مدارس در همه مقاطع تحصیلی و مراکز دانشگاهی و آموزش عالی استان البرز
اگر آمریکایی‌ها امنیت ایران را تهدید کنند برخورد خواهیم کرد
ترمینال زنجان نیازمند توسعه زیرساخت و نوسازی ناوگان است
آغاز رزمایش اقتدار نیروی دریایی سپاه از فردا
از بنزین تا هواشناسی! پاسخ دولتی‌ها به سوالات خبرنگاران
طرح اصلاح قانون محکومیت‌های مالی، تعرضی به قانون مهریه نکرده است
سپاه بزرگترین سازمان ضد تروریستی دنیا
بهسازی و آسفالت جاده روستای دمه در بخش سرفاریاب
افزایش ۹۶ درصدی تسهیلات مشاغل خانگی چهارمحال و بختیاری
پخش زنده قرعه کشی جام جهانی فوتبال از شبکه سوم سیما
آغاز بارش برف در جاده کرج کندوان
رهبر انقلاب: زن، کارگزار خانه نیست، مدیر است
تأکید پزشکیان بر بهره‌گیری از روش‌های نوین آموزشی
فعالیت مدارس و دانشگاه‌های فارس فردا هم مجازی است  (۲۸ نظر)
سقف کیفری مهریه مشخص شد  (۱ نظر)
اگر آمریکایی‌ها امنیت ایران را تهدید کنند برخورد خواهیم کرد  (۱ نظر)
دشمن خطا کند هزینه سنگینی به او تحمیل می‌کنیم  (۱ نظر)
تردید‌ها درباره سلامتی ترامپ با انتشار‌ام‌آر‌آی وی  (۱ نظر)
آسمان قم تا پنج شنبه بارانی است  (۱ نظر)
میرزا کوچک جنگلی بزرگمرد پرآوازه‌ گیلان  (۱ نظر)
غیرحضوری شدن مدارس و دانشگاه‌های خراسان جنوبی  (۱ نظر)
قطعی گاز در شهرزیبا منطقه ۵ تهران از ۱۶ ساعت گذشت  (۱ نظر)
تخلف در تبدیل رایگان خودرو‌های بنزینی به دوگانه سوز  (۱ نظر)
کاشت ۲۵۰۰ اصله نهال اکالیپتوس در مزارع کارون  (۱ نظر)
معرفی مستند‌های بلند جشنواره سینما حقیقت  (۱ نظر)