• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۵۸۶۷۵۹
تاریخ انتشار: ۱۲ آذر ۱۳۹۸ - ۰۹:۵۸
بین الملل » آسیا و اقیانوسیه
در پی کندی رشد اقتصاد جهانی

احتمال تمدید کاهش تولید نفت اوپک

اعضای اوپک و شرکای آن‌ها در مواجهه با کندی رشد اقتصاد جهانی ، در نظر دارند تا کاهش تولید نفت را حفظ کنند

احتمال تمدید کاهش تولید نفت اوپک    به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صداوسیما به نقل از خبرگزاری فرانسه در گزارشی از لندن با عنوان " احتمال تمدید کاهش تولید نفت خام اوپک در بحبوحه وزش باد‌های مخالف جهانی" نوشت:
کشو‌رهای تولید کننده نفت اوپک و شرکای آن‌ها در مواجهه با کندی رشد اقتصاد جهانی و فشار سنگین ذخایر نفت بر بهای نفت، در نظر دارند تا کاهش تولید نفت را در نشست روز پنج شنبه و جمعه خود در وین حفظ کنند.
کاهش روزانه یک میلیون و ۲۰۰ هزار بشکه نفت خام از سطوح اکتبر ۲۰۱۸ ابتدا در ماه دسامبر سال گذشته تعیین شد و در آخرین نشست اوپک در ماه ژوئن گذشته نیز تمدید شد.
توماس ورگا Tomas Varga از تحلیلگران پی وی ام " PVM " در این خصوص گفت: آن‌ها قرار است در حال حاضر این سطح تولید تا ماه مارس ۲۰۲۰ حفظ کنند و ممکن است این سطح تا ماه ژوئن، زمان برگزاری اجلاس بعدی نیز تمدید شوند.
اندی لیپو Andy Lipow از کارشناسان لیپو اویل اسوسی ایت " Lipow Oil Associates " نیز در این خصوص گفت: این سطح کاهش تولید حتی می‌تواند تا پایان سال ۲۰۲۰ نیز اجرا شود.
هیئت کمیسیون اقتصادی اوپک هفته گذشته اعلام کرد حفظ کاهش سطح تولید تا سال ۲۰۲۰ می‌تواند منجر به یک بازار " متعادل و متوازن " شود.
جنگ تجاری با آمریکا نیز همانند مانعی برابر رشد اقتصادی چین است؛ کشوری که به طور معمول مصرف کننده مشتاق نفتی است و این در حالی است که اقتصاد اروپا نیز در حال رکود است.
علاوه بر این، تولید نفت کشور‌های تولید کنندگان خارج اوپک نیز در حال شکستن رکورد‌ها است: آمریکا از سال ۲۰۱۸ تاکنون بزرگ‌ترین تولید کننده نفت جهان بوده است و برزیل و کانادا نیز تولید نفت خود را افزایش داده اند و سایر کشور‌ها نظیر نروژ نیز قصد انجام همین کار را دارند.
بر اساس آخرین تخمین‌های رسمی آمریکا، در حال حاضر مجموع ذخایر نفتی داخلی این کشور ۴۵۲ میلیون بشکه است.
تحلیلگران می‌گویند با در کنار هم قرار گرفتن تمامی این عوامل، چنانچه اوپک بخواهد به هدف اعلام شده خود برای حفظ " قیمت‌های عادلانه و پایدار برای تولید کنندگان نفت " جامه عمل پوشاند، فضای چندانی برای مانور ندارد.
قیمت‌ها از زمان برگزاری آخرین نشست اوپک تاکنون نسبتا ثابت و هر بشکه نفت خام برنت حدود ۶۰ دلار مانده است که این گذشته از افزایش ماه سپتامبر گذشته است که به دلیل حملات به تاسیسات نفتی عربستان سعودی صورت گرفت.
دولت عربستان سعودی علی رغم داشتن برخی از پایین‌ترین هزینه‌های تولید نفت در جهان، اما برای تأمین بودجه خود نیاز به قیمت بالاتری برای نفت دارد.
اما موضع روسیه پیش از شروع این نشست‌ها بسیار نامشخص بوده است.
روسیه دومین تولید کننده بزرگ نفت جهان که از اواخر سال ۲۰۱۶ بخشی از گروه موسوم به اوپک پلاس بوده است، در هفته‌های اخیر نشانه‌های متناقضی را از خود نشان داده است.
روسیه به طور مرتب از محدودیت‌های پیش بینی شده بر اساس آخرین توافق همانند عراق و نیجریه بزرگ‌ترین تولید کننده نفت آفریقا، فراتر رفته است.
در عین حال، عربستان سعودی در سهمیه‌ای که به آن اختصاص داده شده باقی مانده است و در ماه سپتامبر از شرکای خود خواست تا به همین ترتیب عمل کنند.
لیپو می‌گوید که مسئولیت کاهش تولید اوپک در واقع بر روی شانه‌های عربستان سعودی قرار دارد.
نیل ویلسون تحلیلگر مارکت دات کام " Markets.com " در این خصوص می‌گوید، عربستان سعودی حتی می‌تواند به منظور تقویت عرضه اولیه سهام شرکت ملی نفت آرامکو خود، سطح تولید نفت خود را کاهش بیشتری دهد.
این عرضه اولیه سهام چندین بار به تعویق افتاده است و در حالی که سرمایه گذاران در ارزیابی ارزش آرامکو در حدود یک تریلیون و ۷۰۰ میلیارد دلار تردید دارند، این هنوز هم کمتر از آن مقداری است که مقامات سعودی امیدوار بودند.
این حملات همچنین منجر به تشدید تنش‌ها با ایران - از اعضای اوپک - شد که عربستان سعودی آن را مقصر این حملات دانست؛ اتهامی که تهران آن را رد کرد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
انتخاب برترین‌های مسابقات دوی صحرانوردی چهارمحال و بختیاری
هشدار نارنجی آلودگی هوا در خراسان رضوی
ابلاغ قانون اصلاح یکی از قوانین بانک مرکزی
کشف ۲۳ دستگاه ماینر غیرمجاز در آمل
تأکید معاون استاندار یزد بر جلوگیری از فعالیت واحد‌های آلاینده بدون ضابطه
«بیستا برمه» (گریه بی صدا) و «باغ رز»، از قاب تلویزیون
قطعی گاز فردا در برخی مناطق الیگودرز
هفته نخست لیگ برتر والیبال ساحلی؛ پیکان بندر دیر قهرمان گروه دوم
­صعود گل‌گهر به مرحله یک هشتم پایانی جام حذفی
شاخص کیفیت هوا در ۱۷ ایستگاه هواشناسی در وضع قرمز
تعطیلی مدارس ابتدایی تکذیب شد
بازار تاریخی را حفظ کنیم
ضرورت همراهی همه دستگاه‌ها و مردم در اجرای برنامه‌های عفاف و حجاب
تأمین ۶۰ هزار دوز واکسن تب برفکی در چهارمحال و بختیاری
هشدار کم‌آبی در استان همدان؛ صرفه‌ جویی تنها راه عبور از بحران
دستاوردهای پژوهشی اولویت های استان و جنبه کاربردی داشته باشند
شهید طالب ابراهیمی الگوی دانش‌آموزان در حوزه‌های مختلف است
پایداری جوی در استان تا ۱۰ روز آینده
وصول ۳۶ هزار میلیارد تومان فرار مالیاتی با گزارش‌های مردمی
فرصت‌های جدید برای سرمایه‌گذاران در حال شکل‌گیری است
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
امامی، آذرپیرا و زارع به دیدار فینال راه یافتند - قاسم پور در دیدار رده بندی
قطعی آب در برخی مناطق شهر کرمانشاه
تشکیل کار گروه اضطرار آلودگی هوا
تعطیلی مدارس مشهد و مدارس شهری تربت حیدریه، نیشابور و تربت جام، فردا شنبه اول آذر
غیر حضوری شدن مدارس برخی شهرهای آذربایجان شرقی
واکنش زلنسکی به توافق پایان دادن به جنگ روسیه و اوکراین
آلودگی هوای ۱۴ شهر خوزستان در وضعیت قرمز و نارنجی
تعطیلی ۵روزه مهد‌های کودک و پیش دبستانی استان تهران
عزاداری ایام شهادت حضرت زهرا(س) با حضور رهبر انقلاب
آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به یک باشگاه سیاسی تبدیل شده
بامداد مرگبار در پایتخت؛ ۴ فوتی در تصادفات آخرین جمعه آبان ماه
تعطیلی مقطع تحصیلی ابتدایی در ارومیه
زعفران، میراثی کهن برای آیندگان
غیرحضوری شدن مدارس در سه شهر و چند روستای استان مرکزی
پیش بینی هواشناسی هرمزگان ۳۰ آبان
خط و نشان کشیدن وزیران خارجه آلمان و انگلیس برای روسیه  (۱ نظر)
بامداد مرگبار در پایتخت؛ ۴ فوتی در تصادفات آخرین جمعه آبان ماه  (۱ نظر)
غیرحضوری شدن مدارس در سه شهر و چند روستای استان مرکزی  (۱ نظر)
آمریکا و سه کشور اروپایی «توافق قاهره» را کشتند  (۱ نظر)
مصرف ۳ تا ۵ برابری برق در کولر‌های گازی  (۱ نظر)
وداع مردم فارس با شهدای گمنام  (۱ نظر)
ترک‌ فعل در اجرای قانون جوانی جمعیت جرم است  (۱ نظر)
رقابت دانش آموزان رودباری در مسابقات قرآنی «آلا»  (۱ نظر)
«آخرین دیدار»، در خبر‌های امروز رسانه  (۱ نظر)