پخش زنده
امروز: -
دبیر اجرایی نهمین همایش کشوری سوختگی، با عنوان این مطلب که سوختگی در ایران مغفول مانده است، بر ضرورت آموزش پیشگیری از سوختگی تأکید کرد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از روابط عمومی این همایش؛ آقای دکتر سیامک فرخ فرقانی گفت: متأسفانه مقوله سوختگی در کشور ما مغفول مانده و مسوولان ذی ربط توجه کمی به این موضوع داشته اند.
این فوق تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی، افزود: ما تلاش داریم با برگزاری همایش سوختگی بتوانیم آموزش مناسب و توجه خاصی توسط همکاران متخصص و گروه پزشکی به این امر مهم اختصاص دهیم تا راهبردی باشد برای توجه بیشتر مسئولان در زمینه تخصیص بودجه بیشتر در زمینه سوختگی، زیرا هم تخت سوختگی و بخش سوختگی کم داریم.
معاون مرکز تحقیقات سوختگی، ادامه داد: برای آنکه آمار سوختگی و مرگ و میر ناشی از آن در کشور ما بتواند به میانگین جهانی نزدیک شود، باید سرمایه گذاری بیشتری در امر پیشگیری و درمان داشته باشیم.
آقای دکتر فرخ فرقانی، محور اصلی نهمین همایش کشوری سوختگی را آسیبهای الکتریکی و چالشهای پیش رو عنوان کرد و گفت: در همایش پیش رو، به موضوعات پیشگیری، درمان سوختگیهای حاد و مزمن، بازتوانیهای سوختگی، پزشکی بازساختی، پانسمانهای نوین، بانک پوست، پیوند پوست، لیزر درمانی خواهیم پرداخت.
وی با عنوان این مطلب که همایش سوختگی هر سال توسط مرکز تحقیقات سوختگی دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار میشود، افزود: در این همایش ۶ نشست تخصصی ارائه میشود و تا کنون ۱۷۰ مقاله به دبیرخانه ارسال شده که سعی داریم از بین مقالات رسیده ۵۰ مقاله در قالب سخنرانی و ۵۰ مقاله به صورت پوستر ارائه شود.
دبیر اجرایی نهمین همایش کشوری سوختگی، تأکید کرد: در این همایش سعی داریم جدیدترین دستاوردها را در زمینه درمان، پیشگیری و بازتوانی ارائه دهیم.
آقای دکتر فرخ فرقانی با عنوان این مطلب که همایش امسال دارای حداکثر امتیاز باز آموزی برای گروههای هدف است، افزود: جراحان پلاستیک، جراحان عمومی، متخصصان داخلی، عفونی، بیهوشی، پزشکان اورژانس و عمومی، پرستاری و تمامی گروههای مرتبط با سوختگی، از حداکثر امتیاز بازآموزی این کنگره برخوردار میشوند.
وی گفت: این همایش با همکاری بیمارستانهای شهید مطهری، حضرت فاطمه (س)، انجمن حمایت از بیماران سوخته (ققنوس) و انجمن جراحان پلاستیک و زیبایی، وزارت نیرو، سازمان آتش نشانی، پژوهشگاه پلیمر و رویان برگزار میشود.