• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۶۱۶۴۳۵
تاریخ انتشار: ۱۸ دی ۱۳۹۸ - ۱۶:۲۰
سیاسی » دولت
در مراسم تشییع سردار سپهبد حاج قاسم سلیمانی

تجلیل رئیس جمهور از حضور حماسی مردم

رئیس جمهور در پیامی از حضور حماسی، دشمن شکن و تاریخی مردم آگاه و قدرشناس ایران اسلامی در مراسم تشییع قهرمان ملی، سردار سپهبد سلیمانی و همرزمان شهیدش تجلیل کرد.

تجلیل رئیس جمهور از حضور حماسی مردمبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری، حجت الاسلام والمسلمین حسن روحانی در پیامی با تجلیل از حضور حماسی، دشمن شکن و تاریخی مردم آگاه و قدرشناس ایران اسلامی در مراسم تشییع و تودیع قهرمان ملی، سردار سپهبد حاج قاسم سلیمانی و همرزمان شهیدش، تاکید کرد: پیام روشن این حماسه عاشورایی، تجدید میثاق با آرمان‌های بلند انقلاب و شهیدان و تداوم راه درخشان آن سردار پرافتخار و مقاومت در برابر کشوری جنایت‌پیشه است.

 >>   متن پیام به این شرح است: 

بسم الله الرحمن الرحیم

«وَلَا تَهِنُوا فِی ابْتِغَاءِ الْقَوْمِ إِنْ تَکُونُوا تَأْلَمُونَ فَإِنَّهُمْ یَأْلَمُونَ کَمَا تَأْلَمُونَ وَتَرْجُونَ مِنَ اللَّهِ مَا لَا یَرْجُونَ وَکَانَ اللَّهُ عَلِیمًا حَکِیمًا»

ملت وفادار و قدرشناس ایران
حضور حماسی، دشمن‌شکن و تاریخی شما مردم آگاه و قدرشناس ایران اسلامی در مراسم تشییع و تودیع قهرمان ملی، مجاهد خستگی‌ناپذیر و شهید مقاومت، سردار سپهبد حاج قاسم سلیمانی و همرزمان شهیدش، جلوه‌های به یاد ماندنی و وصف‌ناپذیر از شکوه و عظمت ملت و خشم انقلابی آن‌ها را در مقابل دیدگان جهانیان به نمایش درآورد و هراس بر پیکر منحوس استکبار جهانی و حامیان کوردل آن‌ها افکند.
بی‌شک این رستاخیر بزرگ و حرکت خروشان امت اسلامی در سراسر ایران، کشور‌های منطقه و جهان، سرآغازی برای رویش هزاران سلیمانی مجاهد و گسترش و تقویت محور مقاومت است که افق‌های روشنی در مبارزه‌ای بی‌امان علیه سلطه‌گران خون‌آشام و مروجان خشونت و ترور در منطقه و جهان گشود و این درسی است که زندگی و شهادت سردار سرافراز جبهه مقاومت و ایثار به ما می‌آموزد.
این امواج توفنده که روز به روز ابعاد تازه‌ای خواهد یافت، برای انتقام و خونخواهی بزرگ مردی است که در قامت مالک اشتر زمان برخاست و سالیان متمادی با مجاهدت و رشادت‌های بی‌بدیل، پرچم‌داری و پیش‌قراولی جهاد و مبارزه با جبهه استکبار را با عشق و ارادت به سالار و سرور شهیدان، سرلوحه زندگی پربرکت خود قرار داد.
پیام روشن این حماسه عاشورایی، تجدید میثاق با آرمان‌های بلند انقلاب و شهیدان و تداوم راه درخشان آن سردار پرافتخار و مقاومت در برابر کشوری جنایت‌پیشه است که با این حرکت ناجوانمردانه و بزدلانه، اوج خفت و خواری و در عین حال، خوی وحشی‌گری خود را بیش از هر زمان دیگری، عیان کرد.
اینجانب با پاسداشت یاد و خاطره و مجاهدت‌های بی‌نظیر آن سردار قلب‌ها و همرزمان شهیدش، از حضور میلیونی شما مردم فهیم و حماسه‌آفرین ایران در اقصی نقاط کشور که با دل‌های عاشق، احساسات پاک و چشمان اشک‌بار، قهرمان و سردار وطن خود را بر سریر عرش نشاندید، صمیمانه سپاسگزارم و در مقابل عظمت و بزرگواری شما ملت بزرگ که قلم از بیان آن عاجز است، سر تعظیم فرود می‌آورم.
امیدوارم بتوانیم ادامه دهنده راه روشن و مشی و مرام آن فرمانده دلاور و مدافع حریم ولایت و امامت باشیم؛ بزرگ‌مردی که بودنش موجب هراس دشمن بود، رفتنش هم لرزه بر اندام دشمن زبون انداخت.
در پایان لازم می‌دانم مراتب همدردی مجدد خود را با خانواده‌هایی که در مراسم تشییع پیکر مطهر سردار سپهبد شهید سلیمانی در کرمان بر اثر ازدحام و تراکم جمعیت عزیزان خود را از دست دادند، اعلام داشته و علو درجات آنان را از درگاه خداوند بزرگ مسألت دارم.

حسن روحانی
رئیس جمهوری اسلامی ایران

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
ضرورت تأمین ایمنی، سلامت و رفاه تشییع‌کنندگان رهبر شهید انقلاب
کشف مکمل‌های بدنسازی قاچاق در فراشبند
عارف: تجربه موفق خدمات‌رسانی در مراسم تشییع، الگوی عملیاتی برای سلامت زائران اربعین باشد
مدیحه سرایی مداحان و شاعران کبودراهنگ در وداع با رهبر شهید
صدور هشدار هواشناسی دریایی سطح زرد در مازندران
وزیر نیرو: ایران با هدایت آن امام شهید به الگویی برای آزادگان جهان تبدیل شد
تهران امروز قیامتی آرام و باشکوه است
مشارکت تونس در وداع با امام خامنه‌ای
رصد هوایی مراسم تشییع رهبر شهید باحضور استاندار تهران
دستگیری قاتل فراری در عملیات پلیس دشتستان
یک کشته و سه مصدوم در برخورد سواری و موتورسیکلت در جاده داراب
معاون وزیر صمت: تشییع باشکوه رهبر شهید؛ جلوه‌ای از همبستگی ملی است
حضور گسترده مردم، تداوم راه شهداست
بدرقه قائد شهید امت در رسانه های جنوب شرق آسیا
تیراندازی در فلوریدا آمریکا با یک کشته و چند زخمی
پیشرفت با تکیه بر توان داخلی و سرمایه جوانان محقق می‌شود
بازتاب حضور میلیونی مردم در مراسم تشییع رهبر انقلاب در رسانه های جهان
برگزاری مراسم عزاداری رهبر مجاهد و شهید انقلاب در کیش
خدمت به زائران رهبر شهید در موکب امام‌زاده اسماعیل فسا
میدان داری مردم استان در ایستگاه ۱۲۶
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
مسیر تشییع رهبر شهید از خیابان دماوند تا بزرگراه لشکری
مسیر تشییع پیکر رهبر شهید انقلاب در تهران
ایران برای پدر به قامت ایستاد
اشک و دلدادگی در آیین اقامه نماز بر پیکر امام مجاهد شهید
انتصاب مجدد حجت‌الاسلام اژه‌ای به ریاست قوه‌ قضائیه
جاده بالادست آمل در آستانه افتتاح
اعلام مسیرها؛ محدودیت‌های ترافیکی و تمهیدات حمل‌ونقل عمومی مراسم تشییع امام شهید
اعلام سامانه‌های بانکی فعال در روز دوشنبه
تمهیدات حداکثری حمل و نقل عمومی برای تشییع پیکر امام مجاهد
مراسم تشییع پیکر آقای شهید ایران در تهران
مراسم اقامه نماز بر پیکر «آقای شهید ایران» - ۲
قالیباف: شرط مذاکره قوی، آمادگی کامل برای جنگ است
توضیح باشگاه پرسپولیس درباره انتخاب سرمربی جدید
۹ استان عراق برای مراسم تشییع رهبر شهید تعطیل شدند
تعطیلی روز سه شنبه ١۶ تیر در خوزستان
تجمع مردم صنعا در قدردانی از ایران برای شکستن محاصره یمن  (۱۶ نظر)
ادای احترام سران قوا و مسئولان ارشد کشور به پیکر امام شهید  (۲ نظر)
لفاظی‌های سخیف رئیس جمهور آرژانتین علیه ایران نشانه ورشکستگی اخلاقی  (۲ نظر)
ادای احترام هیئت‌های خارجی به پیکر رهبر شهید انقلاب (۴)  (۲ نظر)
ادای احترام هیئت‌های خارجی به پیکر رهبر شهید انقلاب (۳)  (۲ نظر)
توصیه‌های تغذیه‌ای برای زائران مراسم وداع با رهبر شهید انقلاب  (۲ نظر)
فردا یکشنبه در سراسر کشور تعطیل رسمی اعلام شد  (۱ نظر)
مسیر تشییع پیکر رهبر شهید انقلاب در تهران  (۱ نظر)
زمان اقامه نماز بر پیکر مطهر آقای شهید ایران مشخص شد  (۱ نظر)
ادای احترام هیئت‌های خارجی به پیکر رهبر شهید انقلاب (۲)  (۱ نظر)
شعار‌های انقلابی و دلنوشته‌های عاشقانه عزاداران بر دیوار‌های مصلی  (۱ نظر)
وداع فرماندهان ارشد نیرو‌های مسلح با فرمانده شهید کل قوا  (۱ نظر)
مراسم وداع با رهبر شهید انقلاب در مصلای تهران _ ۳  (۱ نظر)
پویش «باید برخاست»، با موضوع بدرقه آقای شهید ایران  (۱ نظر)
توزیع بیش از یک تن حلیم نذری در وزوان اصفهان  (۱ نظر)