• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۶۲۲۷۹۷
تاریخ انتشار: ۲۶ دی ۱۳۹۸ - ۱۳:۴۱
اجتماعی » حقوقی و قضایی
اخبار پليس

وقتی خانم کارگردان سناریو دزدی از مرد عراقی را نوشت

رئیس پایگاه نهم پلیس آگاهی پایتخت از دستگیری ۲ مرد و یک زن دانشجوی کارگردانی به جرم کیف قاپی از اتباع عراقی خبر داد.

وقتی خانم کارگردان سناریو دزدی از مرد عراقی را نوشتبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از پایگاه خبری پلیس؛ رئیس پایگاه نهم پلیس آگاهی پایتخت از دستگیری ۲ مرد و یک زن دانشجوی کارگردانی به جرم کیف قاپی از اتباع عراقی خبر داد و گفت: زن دانشجو به کارگردانی دزدی اعتراف و هر سه متهم روانه زندان شدند.
سرهنگ کارآگاه کرم یوسف وند گفت: یازدهم اردیبهشت امسال یکی از اتباع عراقی به دادسرای شهر ری مراجعه و شکایتی در خصوص سرقت کیف دستی اش طرح و پرونده طرح شده برای بررسی در اختیار کارآگاهان پایگاه نهم پلیس آگاهی قرار گرفت.
وی بیان داشت: شاکی در خصوص اتفاق رخ داده، اظهار کرد: از کشور عراق برای معالجه به تهران آمدم، در ساعت ۱۱:۰۰ صبح درحالی که به همراه همسرم قصد رفتن به بیمارستان را داشتم سرنشین یک دستگاه خودروی سواری پراید از خودرو پیاده و با قاپیدن کیف دستی ام که حاوی دو میلیون تومان وجه نقد، یکصدهزار دینارعراقی و دو دستگاه تلفن همراه بود، سوار بر خودرو شده و از محل فرار کردند.
این مقام انتظامی عنوان داشت: کاراگاهان با حضور در محل وقوع سرقت، تصویری ناخوانایی از پلاک خودروی دزدان بدست آورند که با تلاش کارآگاهان شماره اصلی خودروی سارقان شناسایی شد. ولی پس از استعلام مشخص شد که خودرو سرقتی بوده و سابقه ثبت سرقت در محدوده پایگاه سوم پلیس آگاهی دارد. تا اینکه خودرو سرقتی توسط ماموران کلانتری حکیمیه تهرانپارس به صورت رها شده کشف و به پارکینگ انتقال می‌یابد.
رئیس پایگاه نهم پلیس آگاهی پایتخت با اشاره به اینکه کاراگاهان در بررسی از داخل خودروی سرقتی یک قطعه کارت ملی مربوط به خانمی میانسال را کشف کردند، افزود: احتمال سرقت توسط این خانم ضعیف بود، ولی در اقدامات پلیسی مشخص شد این خانم فرزندی به نام فرید ۲۵ ساله دارد که سابقه دار بوده و به دفعات مختلف به جرم سرقت دستگیر شده است.
این مقام پلیسی با اشاره به اینکه تصویر فرید به مال باخته نشان داده شد، گفت: مال باخته به محض مشاهده تصویر فرید وی را به عنوان سارق اموالش و سرنشین خودرو شناسایی کرد.
سرهنگ یوسف وند ابراز داشت: تلاش برای شناسایی مخفیگاه متهم آغاز و سرانجام محل اختفاء وی در محدوده نارمک شناسایی و با هماهنگی‌های قضايی اولین متهم پرونده دستگیر و به پایگاه نهم پلیس آگاهی انتقال یافت.
وی تصریح کرد: فرید در تحقیقات اولیه اظهار داشت نقشه سرقت را همدستم به نام روشا که دختری ۲۲ ساله و دانشجوی کارگردانی است کشید و در ابتدا خودرو را در محدوده فاطمی سرقت کردیم.
رئیس پایگاه نهم پلیس آگاهی عنوان داشت: در ادامه تحقیقات پلیسی مخفیگاه روشا در محدوده نیاوران شناسایی و با دستور قضايی وی نیز دستگیر و به پایگاه نهم انتقال یافت.
سرهنگ یوسف وند افزود: دومین متهم پرونده اظهار داشت، دانشجوی کارگردانی هستم و به خاطر رابطه دوستی با فرید در سرقت‌ها با وی همکاری داشتم. فردی عراقی به نام محمود و ساکن دولت آباد آمار تردد شاکی را به من اطلاع رسانی می‌کرد.
وی با اشاره به اینکه محمود نیز در یک عملیات پلیسی دستگیر و در پایگاه نهم به جرم خود اعتراف کرد، گفت: با شناسایی و دستگیری کلیه متهمان پرونده، هر سه متهم با دستور مقام قضايی روانه زندان شدند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
در حمله به ایران شکست خوردیم
به هرگونه وحشی‌گری دشمن، پاسخی ویرانگر می‌دهیم
روایت نیویورک تایمز از خسارت حملات ایران به پایگاه آمریکا در اردن
درگیری نیرو‌های امنیتی سوریه و افراد مسلح در حلب
تبادل آتش میان نیروهای هند و پاکستان در کشمیر
عملیات گستره بازداشت عوامل داعش در ترکیه
عارف قهرمانی تیم ملی والیبال زیر ۱۸ سال آسیا را تبریک گفت
پیام حکیمانه رهبر انقلاب، مهم‌ترین پشتوانه منافع ملی است
گزارش وال استریت ژورنال از انهدام هواپیما‌های آمریکا در اردن
عارف: با گران‌فروشی و احتکار باید برخورد جدی شود/ قرارگاه فرماندهی واحد نظارت و بازرسی بر بازار تشکیل شد
موافقت دولت ترامپ با غنی‌سازی اورانیوم در عربستان
بیانیه یک سویه اعراب خلیج فارس و اروپا درباره تنگه هرمز
حمله بزرگ روسیه به پایتخت اوکراین
سازمان تروریستی سنتکام از تجاوز جدید به ایران خبر داد
حمله دشمن آمریکایی به مناطقی از هرمزگان، ۲۸ تیر ۱۴۰۵
حملات پهپادی به مقر تروریست های آمریکایی در اربیل
رایزنی تلفنی وزیران امور خارجه ایران و عراق درباره تحولات منطقه
خلیج‌فارس از ایران جدانشدنی است و تا پای جان برایش می‌ایستیم
صدور کارت سوخت در منطقه اهواز از ۹ هزار کارت سوخت عدد گذشت
ضرورت خاموش کردن کولرهای اضافی در ساعات اوج مصرف در خوزستان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
اعلام نتایج آزمون سمپاد بزودی
ادامه روند صعودی قیمت طلا و سکه در بازار رشت، ۲۷ تیر ۱۴۰۵
فواد حسین: عراق برای ورود به جنگ تحت فشار است
به روزرسانی آمار تلفات آمریکایی‌ها در جنگ علیه ایران
راهنمای تصحیح آزمون‌های تیر و مرداد ماه ۱۴۰۵
غریب‌آبادی: آمریکا راهکار دیگری را غیر از جنگ انتخاب کند
ملت ایران دشمن وحشی را از تجاوز پشیمان می کند
انفجار دو فروند کشتی نفتکش با عبور از مسیر مین گذاری شده تنگه هرمز
حمله دوباره دشمن متجاوز به زیرساخت‌های هرمزگان
فرماندهی ندسا:در ساعات گذشته ۴ کشتی متخلف متوقف شدند
حمله کوبنده سپاه به پایگاه آمریکا در الازرق اردن
مازندران قهرمان کشتی پیشکسوتان کشور
کشور‌های میزبان متجاوزان آمریکایی آماده پاسخ متناظر باشند
موفقیت یک کیشوند در ششمین دوره مسابقات بین‌المللی اختراعات و نوآوری ویژه فدراسیون جهانی مخترعان IFIA
رهبر انقلاب: امضای رئیس‌جمهور آمریکا بی‌ارزش و نامعتبر است
لغو امتحانات نهایی پایه دوازدهم در ۴ استان  (۹ نظر)
به روزرسانی آمار تلفات آمریکایی‌ها در جنگ علیه ایران  (۳ نظر)
فواد حسین: عراق برای ورود به جنگ تحت فشار است  (۲ نظر)
با ادامه حملات آمریکا، تهاجم سنگین ایران آغاز خواهد شد  (۲ نظر)
ملت ایران دشمن وحشی را از تجاوز پشیمان می کند  (۲ نظر)
کشور‌های میزبان متجاوزان آمریکایی آماده پاسخ متناظر باشند  (۲ نظر)
افشاگری معاون رئیس جمهور آمریکا درباره اپستین  (۱ نظر)
حمایت قاطع ارتش از سپاه دربرابر اقدام خباثت‌آمیز انگلیس  (۱ نظر)
زیرساخت بزنید همه زیرساخت‌های باقی مانده منطقه را می‌زنیم  (۱ نظر)
حمله رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان با بمب های فسفری  (۱ نظر)
جدول برنامه مدیریت مصرف برق ۲۶ تیر ۱۴۰۵ در چهارمحال و بختیاری  (۱ نظر)
حمله غافلگیرانه سپاه به مرکز فرماندهی عملیات دشمن در سوریه  (۱ نظر)
آمریکایی‌ها هر لحظه خود را به ساعت صفر نزدیک‌تر می‌کنند  (۱ نظر)
محل تجمع سربازان ارتش تروریستی آمریکا زیر حملات سپاه  (۱ نظر)
آتش‌سوزی ده‌ها هزار هکتار از جنگل‌های فرانسه  (۱ نظر)