• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۶۳۵۷۱۰
تاریخ انتشار: ۱۳ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۲:۲۱
اجتماعی » حقوقی و قضایی
رئیسی در حرم امام راحل مطرح کرد

مبارزه بی‌امان با فساد در دستور کار قوه قضاییه

رئیس قوه قضاییه در آیین تجدید میثاق مسئولان قضایی با آرمان‌های امام خمینی (ره): مبارزه بی‌امان با فساد در دستور کار قوه قضاییه است.

مبارزه بی‌امان با فساد در دستور کار قوه قضاییهبه گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، حجت الاسلام والمسلمین رئیسی، پس از تجدید میثاق با آرمان‌های امام راحل (ره) و انقلاب اسلامی، با حضور در جمع خبرنگاران، با سلام و درود به روح مطهر امام و شهدا و گرامیداشت شهید سلیمانی، اظهار کرد: امیدوارم در بهار چهل و یکمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی همگان درخط نورانی امام رضوان الله تعالی علیه، در تحقق جامعه مورد نظر و آرمان‌های بلند ایشان در گام دوم تلاش کنیم.
وی افزود: امام (ره) به دنبال تشکیل جامعه‌ای با ویژگی‌های عقلانیت، معنویت، اخلاق و عدالت بودند. امام (ره) می‌خواستند جامعه‌ای مبتنی بر این اصول و مبانی را ایجاد کنند و تمام دیدگاه‌های ایشان نیز در مسیر تحقق جامعه‌ای با این ویژگی‌ها بود.
حجت الاسلام والمسلمین رئیسی با بیان اینکه دشمنان بسیار تلاش کردند که این جامعه شکل نگیرد، اما موفق نشدند، ادامه داد: دشمنان در این چهل سال بسیار توطئه و فتنه کردند که یک قلمِ آن هشت سال جنگ تحمیلی بود؛ اما خداوند متعال در این چهل سال تفضل کرد و به برکت اخلاص امام خمینی (ره)، خون مطهر شهیدان و هدایت‌های رهبری معظم انقلاب اسلامی و حضور مقتدرانه مردم در صحنه، موفقیت‌های بسیاری کسب شد.
حجت الاسلام والمسلمین رئیسی با اشاره به اینکه دستگاه قضایی مبتنی بر فقه و حقوق اسلامی در این چهل ساله شکل گرفت و در هر دوره‌ای نیز گام‌هایی برداشته شد، خاطرنشان کرد: در این دوره بنا داریم با استفاده از همان منویات امام بزرگوارمان و رهنمود‌های مقام معظم رهبری تحولی را در دستگاه قضایی شکل دهیم که متناسب با گام دوم انقلاب اسلامی باشد.
رئیس قوه قضاییه در ادامه بیان کرد: مردم عزیز در رفراندومِ حضور در تشییع جنازه حاج قاسم سلیمانی رای به مقاومت و ایستادگی دادند.
حجت الاسلام والمسلمین رئیسی با تاکید بر اینکه ضعف مطلقا تعلق به ملت ایران و نظام اسلامی ندارد، گفت: پیام ایستادگی و مقاومت از این کشور شنیده می‌شود و پیام مقاومت در رفراندومِ حضور مردم به همه دنیا مخابره شد.
وی ادامه داد: امروز اراده ملت، دولت و همه دست اندرکاران نظام ایستادگی در مقابل دشمنان است. در سیر و سلوک امام (ره) رای مردم و مردم باوری مثل بعضی از سیاسیون دنیا که فقط دم از مردم می‌زنند، یک شعار نبود؛ آن‌ها صرفا اسم مردم را می‌برند و توجهی به مردم ندارند؛ در حالیکه وقتی امام (ره) می‌فرمودند میزان رای ملت است، این موضوع را با همه وجود باور داشتتند.
رئیس قوه قضاییه تصریح کرد: امروز مردم باوری در سیر و سلوک رهبر معظم انقلاب نیز وجود دارد و باید توجه به مردم، خواست مردم، معیشت و آزادی‌های مشروع و صیانت از حقوق مردم برای همه ما در دستور کار باشد.
وی گفت: یکی از اقدامات جدی دستگاه قضایی مسئله صیانت از حقوق عامه و مردم است که در برنامه کاری ماست.
حجت الاسلام والمسلمین رئیسی با بیان اینکه مبارزه بی‌امان با فساد در دستور کار قوه قضاییه است، تصریح کرد: اعتقاد ما این است که در درون انقلاب و ذات آن مبارزه با فساد قرار دارد. هیچ مدیر و دستگاهی نمی‌تواند ویژگی یا صبغه مبارزه با فساد نداشته باشد. باید صلاح، قانونمداری، عدالتخواهی و حق گرایی در دستور کار جدی همه مدیران و همه دستگاه‌ها باشد.
حجت الاسلام والمسلمین رئیسی با بیان اینکه محوری‌ترین نکته‌ای که امام (ره) دنبال تحقق آن بودند، اجرای عدالت بود، خاطرنشان کرد: دستگاه قضایی به عنوان پیشانی اجرای عدالت بنایش این است که در این مسیر گام بردارد و از روح امام (ره) و ارواح مطهر شهیدان استمداد می‌طلبیم و از مردم عزیز می‌خواهیم ما را در راه اجرای عدالت که هدف مهم امام (ره) از این انقلاب بود، کمک کنند تا همگان احساس عدالت کنند و احساس کنند در دستگاه قضایی به حق و عدل عمل می‌شود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
اقامه نماز جمعه فردا ۱۴ آذر به امامت آیت الله حسینی بوشهری در قم
ولایتی: بیانیه‌های سیاسی واقعیت مالکیت جزایر ایرانی را تغییر نمی‌دهد
لزوم تربیت نیروی انسانی آموزش‌محور برای ایفای مأموریت‌های دفاعی
چرا قانون هوای پاک اجرا نمی‌شود؟
آخرین تحولات جنگ روسیه و اوکراین
علیزاده دبیر یازدهمین جشنواره رسانه‌ای ابوذر استان قم شد
تحویل نخستین واحد‌های نهضت ملی مسکن در مهرگان مشهد
تقویت اقدامات احیای دریاچه ارومیه با همکاری های بین المللی
واژگونی سواری در جاده شیراز به کازرون با ۲ مصدوم
دهمین کاروان ترویج بهره‌وری کشاورزی به شاهین دژ رسید
تجلیل وزیر راه و شهرسازی از خانواده سه شهید زنجانی
دیداری صمیمانه با خالق خاطرات ماندگار «قصه‌های تابه‌تا»
مهار آتش انبار کالا‌های بازرگانی در قشم
ضرورت ورود دستگاه‌های قضائی، نظارتی و اجرایی برای حل مشکلات تولید
تشدید برخورد با پلاک‌های مخدوش در محورهای استان
گمرک خراسان جنوبی آماده اجرای روان و منظم طرح کولبری
عقب‌نشینی عراق از طرح تحریم مالی گروه‌های مقاومت
دیدار نماینده وزیر راه و شهرسازی با مادر شهید سالارزهی
راه شهدا، حقیقت زنده انقلاب اسلامی است
پدافند غیرعامل، راهبردی برای کاهش آسیب پذیری و افزایش توان ملی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فرایند جذب هیئت علمی در دانشگاه‌ها آغاز شد
سقف کیفری مهریه مشخص شد
تعطیلی مدارس در همه مقاطع تحصیلی و مراکز دانشگاهی و آموزش عالی استان البرز
اگر آمریکایی‌ها امنیت ایران را تهدید کنند برخورد خواهیم کرد
ترمینال زنجان نیازمند توسعه زیرساخت و نوسازی ناوگان است
آغاز رزمایش اقتدار نیروی دریایی سپاه از فردا
طرح اصلاح قانون محکومیت‌های مالی، تعرضی به قانون مهریه نکرده است
از بنزین تا هواشناسی! پاسخ دولتی‌ها به سوالات خبرنگاران
سپاه بزرگترین سازمان ضد تروریستی دنیا
بهسازی و آسفالت جاده روستای دمه در بخش سرفاریاب
پخش زنده قرعه کشی جام جهانی فوتبال از شبکه سوم سیما
افزایش ۹۶ درصدی تسهیلات مشاغل خانگی چهارمحال و بختیاری
آغاز بارش برف در جاده کرج کندوان
رهبر انقلاب: زن، کارگزار خانه نیست، مدیر است
طرح بزرگ دشمن در دفاع مقدس ۱۲ روزه شکست خورد
فعالیت مدارس و دانشگاه‌های فارس فردا هم مجازی است  (۲۸ نظر)
سقف کیفری مهریه مشخص شد  (۱ نظر)
اگر آمریکایی‌ها امنیت ایران را تهدید کنند برخورد خواهیم کرد  (۱ نظر)
دشمن خطا کند هزینه سنگینی به او تحمیل می‌کنیم  (۱ نظر)
تردید‌ها درباره سلامتی ترامپ با انتشار‌ام‌آر‌آی وی  (۱ نظر)
آسمان قم تا پنج شنبه بارانی است  (۱ نظر)
میرزا کوچک جنگلی بزرگمرد پرآوازه‌ گیلان  (۱ نظر)
غیرحضوری شدن مدارس و دانشگاه‌های خراسان جنوبی  (۱ نظر)
قطعی گاز در شهرزیبا منطقه ۵ تهران از ۱۶ ساعت گذشت  (۱ نظر)
تخلف در تبدیل رایگان خودرو‌های بنزینی به دوگانه سوز  (۱ نظر)
کاشت ۲۵۰۰ اصله نهال اکالیپتوس در مزارع کارون  (۱ نظر)
معرفی مستند‌های بلند جشنواره سینما حقیقت  (۱ نظر)