• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۶۶۱۸۸۰
تاریخ انتشار: ۱۳ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۷:۲۸
اجتماعی » جامعه و شهری
در استان تهران

استمرار ضدعفونی کردن وسایل حمل و نقل عمومی

استاندار تهران از عملیاتی شدن طرح ساماندهی روان آب‌ها و مدیریت پسماند خبر داد.

استمرار ضدعفونی کردن وسایل حمل و نقل عمومیبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از پایگاه اطلاع رسانی استانداری تهران، انوشیروان محسنی بندپی در چهارمین همایش فصلی شهرداران که به صورت ویدئو کنفرانس برگزار شد با تقدیر از شهرداران جهت برگزاری انتخابات سالم اظهار داشت: شهرداران استان تهران در کنار فرمانداران جهت تامین تجهیزات و امکانات پشتیبانی برای برگزاری انتخابات سالم و امن تعامل مطلوب داشتند که جای تقدیر و تشکر دارد.
وی ادامه داد: جهت مقابله با ویروس کرونا ضدعفوفی کردن اماکن عمومی، سرویس‌های بهداشتی و ناوگان حمل و نقل عمومی توسط شهرداری تهران و سایر شهرداری‌های استان تهران انجام می‌شود و این امر باید استمرار داشته باشد تا شرایط برای سلامت شهروندان فراهم شود.
استاندار تهران عنوان کرد: رعایت نکات بهداشتی در تمام اماکن عمومی از جمله بازار روزها، معابر و تمام اماکن ضروری است هر چند این ویروس شیوع بالا دارد، اما آسیب پذیری آن هم بالاست و رعایت نکات بهداشتی سبب از بین رفتن این ویروس می‌شود.
محسنی بندپی با اشاره به دیگر موضوع این جلسه مبنی بر انتخاب مدیرعامل شورای سازمان همیاری‌ها گفت: آقای شیخیانی با توجه به تجربه به عنوان مدیرعامل انتخاب شده است البته صاحبان اصلی این سازمان، شهرداران هستند که همکاری آن‌ها می‌تواند سازمان را پویا، فعال و پرتحرک نشان دهد.
وی گفت: طرح‌های مطالعاتی ساماندهی روان آب‌ها و مدیریت پسماند در دست اقدام است که عملیاتی شدن این طرح‌ها در گرو ایفای نقش فعال از سوی شهرداری‌ها و سازمان همیاری هاست.
استاندار تهران خاطرنشان کرد: امید است اقدامات ما به عنوان مسئولان استان تهران به نحوی باشد که در ایام منتهی به پایان سال، بحران کرونا را به خوبی پشت سر بگذاریم و نوروز توام با آرامش روانی و نشاط را شاهد باشیم.
 
تمهیدات لازم برای مقابله با کرونا ویروس در شهرداری‌های استان تهران
معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار تهران با اشاره به تمهیدات لازم برای مقابله با کرونا ویروس در شهرداری‌های استان تهران بر ضرورت افزایش تاب آوری شهر‌ها در برابر بحران تأکید کرد.
محمد تقی زاده در چهارمین همایش فصلی شهرداران که به صورت ویدئو کنفرانس برگزار شد با اشاره به اقدامات شهرداری‌های استان تهران از ابتدای سال اظهار داشت: امسال، سال پر فراز و نشیبی به ویژه در حوزه مدیریت شهری داشتیم و در ابتدای سال شاهد بارندگی و جاری شدن سیلاب در استان تهران بودیم که با تدبیر و حمایت شهرداران مدیریت شد.
وی ادامه داد: با توجه به وقوع سیل در استان‌های گلستان و خوزستان به عنوان معین وارد این استان‌ها شده و با مشارکت شهرداران استان تهران اقدامات خوبی در این استان‌ها انجام شد که جای تقدیر دارد.
معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار تهران عنوان کرد: با توجه به شرایط جوی به ویژه در نیمه دوم سال، آلودگی هوا یکی از دغدغه‌های جدی در استان تهران بود که فعالیت‌های شهرداران استان تهران در زمینه افزایش فضای سبز سبب شد در مواجهه با این پدیده عملکرد موفقی داشته باشیم.
تقی زاده همچنین گفت: در مراسم تشییع سردار شهید سپهبد سلیمانی نیز مجموعه شهرداری‌های استان تهران به نحو مطلوب وظایف خود را انجام دادند.
وی در مورد مواجهه با کرونا ویروس گفت: در مواجهه با این ویروس استان تهران به جهت شرایط خاص و مراکز درمانی حساس‌تر است در این راستا علی رغم اینکه فعالیت‌های جاری باید به شکل مطلوب ادامه داشته باشد اقدامات بهداشتی و پیشگیرانه باید پیگیری شود.
معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار تهران با اشاره به ضرورت برگزاری جلسات به شکل غیرحضوری و تلفنی بیان کرد: اکنون موضوع تاب آوری شهری در شرایط بحرانی ملموس است چرا که بیش از ۷۵ درصد جمعیت در کل کشور و ۹۵ درصد در استان تهران در شهر‌ها اسکان دارند و مسئولیت مدیریت شهری در این موارد حائز اهمیت است.
تقی زاده افزود: در این مقطع یکی از مسئولیت‌های مهم حفظ آرامش روحی و روانی شهروندان با اقدامات آموزشی، اطلاع رسانی به موقع و اقدامات اجرایی و عملیاتی همچنین انجام مراقبت‌های بهداشتی، ضدعفونی کردن فضا‌های عمومی و سرویس‌های بهداشتی، ناوگان حمل و نقل و ... است و این انتظار وجود دارد که شهرداران با برنامه‌ریزی دقیق و اقدامات عملیاتی بتوانند به شکل موثری اقدامات را انجام دهند.
وی با اشاره به ضرورت بهره گیری از ظرفیت بسیج محلات در مدیریت شهری تاکید کرد: ستاد خدمات سفر استان و شهرستان‌ها فعال شده البته با این تفاوت که به سبب محدودیت تردد در شهر‌ها تمهیدات استقبال از بهار باید در قالب مقابله با کرونا ویروس تنظیم شود.
معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار تهران با اشاره به ضرورت همکاری شهرداری‌ها با مراکز بهداشتی و درمانی خاطرنشان کرد: همکاری شهرداری‌ها با مراکز بهداشتی و درمانی باید در ابعاد مختلف ارتقا پیدا کند تا بتوانیم به خوبی از این شرایط عبور کنیم.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
اعزام تیم ترامپولین چهارمحال و بختیاری در مسابقات لیگ باشگاهی کشور
اختصاص ۲۰۰ میلیارد ریال برای راه اندازی تنها سینمای فریدونشهر
دوگانه سوز کردن رایگان خودروها در نزدیک‌ترین کارگاه به محل زندگی
پیش بینی برداشت ۳۰ هزار تن چغندر قند از اراضی دشت مغان
۷۲نفر از بانوان خادم اربعین حسینی در آذربایجان غربی تجلیل شدند
لزوم تسریع اجرای طرح‌های حوزه راهداری و جاده‌ای آغاجاری
رقابت حافظان و قاریان قرآن کریم در شیراز
یادواره ۶۵ شهید روستای رامشه و ۳۵ شهید دانش آموز جرقویه علیا
سردار شهید کاوه؛ فرمانده ای با استراتژی مهر
یک دل سیر، کاشت سیر در طارم! ۴۵۰ هکتار زیر کشت رفت
اجرای ۳۵ طرح هادی روستایی در تربت‌ حیدریه
برداشت بیش از ۸۰۰ تن دانه روغنی کنجد در آذربایجان‌غربی
جشنواره فیلم مقاومت، روایتی تمدنی از پدیده‌ای زنده در جهان معاصر
استقبال با شکوه از سوگواره تجسمی «کوچه‌های بنی‌هاشم»، در سیرجان
اجرای طرح آشکارسازی ناوگان سنگین در محل پلیس‌راه یزد - شیراز
راهیابی محمدمهدی غلامی به فینال ماده ۲۰۰ متر پروانه
کشف بیش از ۶۵ هزار لیتر سوخت قاچاق در آب‌های آبادان
شمار مبتلایان به تب دنگی در هرمزگان به ۱۶۸ تَن رسید
مطالبات داروخانه‌های بوشهر از تأمین اجتماعی پرداخت شود
انعقاد تفاهم­نامه برای رمز نگاری حامل‌­های انرژی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا
تقویت توان دفاعی ونزوئلا با دریافت سامانه‌های پدافند روسی
امتناع کودکان از توالت مدرسه باعث یبوست می‌شود
رشد ۵۶ درصدی طرح های سرمایه‌گذاری در استان خراسان جنوبی
غیرحضوری شدن مدارس ابتدایی و متوسطه اول شهر‌های آلوده خوزستان تا آخر آبان
موافقت‌مجلس با کلیات طرح اصلاح قانون‌محکومیت‌های‌مهریه
بازی‌های همبستگی اسلامی؛ ازبکستان، حریف تیم فوتسال ایران در نیمه‌نهایی
افشای ابعاد جدیدی از همکاری خبرنگاران شبکه ایران اینترنشنال با موساد
خام فروشی در زنجیره فولاد
وقوع زلزله ۳ و ۳ دهم ریشتری در سی سخت
زبان معیار ۱۴۰۴/۰۸/۱۸
رویای تغییر نظامی که کابوس آمریکا شد
ادعای رسایی درباره انتصاب دادستان دستگیر شده، صحت ندارد
حل تنش افغانستان و پاکستان محور گفتگوی متقی و عراقچی
عراقچی: فعلا امکان مذاکره با آمریکا وجود ندارد
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا  (۱ نظر)
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد  (۱ نظر)
اتحادیه اروپا: الفاشر تبدیل به گورستان بشریت شده است  (۱ نظر)
پیوند دو ملت ایران و پاکستان ناگسستنی است  (۱ نظر)
پلمب ۶ کافه به علت برگزاری جشن هالووین  (۱ نظر)
هوای اصفهان و ۳ شهر مجاور آلوده است  (۱ نظر)
جزییات معافیت از صدور صورت‌حساب الکترونیکی در سامانه مودیان ۱۴۰۴  (۱ نظر)
اهواز آلوده‌ترین شهر کشور  (۱ نظر)
اجرای طرح رایگان دوگانه سوز کردن خودرو‌های مدل ۹۴ به بالا در خوزستان  (۱ نظر)