• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۱۱۷۲۷
تاریخ انتشار: ۲۰ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۲۰:۴۵
ورزشی » ساير حوزه ها
وضعیتی سیاه و سفید

باشگاهی برای منافع اقتصادی یا سلامت مردم

مجموعه ورزشی انقلاب تهران تنها باشگاهی است که در روز‌های تعطیلی همه باشگاه‌های ورزشی استان، بخشی از فعالیتش را از سر گرفته است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما؛ شیوع کرونا همه فعالیت‌های اجتماعی را دستخوش تغییر کرد از جمله در ایران البته ورزش هم به عنوان یکی از فعالیت‌های اجتماعی از این بیماری در امان نبود. 
بلافاصله بعد از ورود این بیماری به کشور، ستاد پیشگیری و مقابله با کرونا در ورزش، در اطلاعیه‌ای همه مسابقات و باشگاه‌های ورزشی را تعطیل کرد. این تعطیلی تا پایان اردیبهشت هم تمدید شد، با این حال فعالیت رشته‌های انفرادی و باشگاه‌های ورزشی با رعایت موازین بهداشتی از ۱۵ اردیبهشت در شهر‌های سفید دوباره از سر گرفته شده است.
 
 »»   پروژه بازگشایی 
اما در این بین، آغاز فعالیت باشگاهی در شمال شهر تهران که هنوز وضعیتش سفید نشده است، جلب توجه کرد. مجموعه ورزشی انقلاب تهران که زیرنظر وزارت ورزش و جوانان فعالیت می‌کند، از ۱۳ اردیبهشت ورود افراد به جاده تندرستی را آزاد اعلام کرد. حتی این مجموعه اطلاعیه‌ای هم در این خصوص روی خروجی پایگاه اطلاع رسانی خود قرار داد، اما امیرحسین فتحی مدیر مجموعه ورزشی انقلاب درباره بازگشایی بخشی از این باشگاه حاضر به پاسخگویی نشد. 
 
 »»   جاده تندرستی بدون نظارت 
با این حال دکتر مهرزاد خلیلیان سخنگوی ستاد مقابله با کرونا در ورزش با بیان اینکه این باشگاه به عنوان پارک و فضای سبز محسوب شده است، اعلام کرد: "جاده تندرستی باشگاه انقلاب مثل پارک‌های تهران در نظر گرفته شده است که، چون در منطقه آلوده قرار ندارد، مجوز بازگشایی را اخذ کرده است."
با وجود آنکه ستاد مقابله با کرونا بر حفظ دستورالعمل‌های بهداشتی در بازگشایی جاده تندرستی باشگاه انقلاب تاکید کرده است، اما مشاهدات خبرنگار چیزی غیر از این را نشان داد و برخی افراد بدون استفاده از ماسک و دستکش و حفظ نکردن فاصله اجتماعی در این جاده تمرین می‌کنند و نظارتی هم در کار نیست.
 
 »»   پارکی برای بعضی ها! 
خلیلیان، تنها مکانی که به عنوان جاده تندرستی و پیست تارتان استفاده عام دارد، را جاده تندرستی این باشگاه اعلام کرد و گفت؛ که چنین مجوزی به دیگر مجموعه‌های ورزشی داده نشده است.
اما سوال اصلی اینجا است که اگر جاده تندرستی باشگاه انقلاب استفاده عام دارد و مجوزی مثل فضای پارک‌ها را دریافت کرده است، چرا عموم مردم همچون دیگر فضا‌های سبز و روباز نمی‌توانند از آن استفاد کنند و تنها متعلق به قشر خاصی است؟
پیگیری‌های صورت گرفته نشان داد که این باشگاه طبق رویه‌ای که دارد، حق عضویتی یک ساله به مبلغ ۷۸۸ هزار تومان را برای امسال آن هم تنها برای ورود به مجموعه و استفاده از جاده تندرستی اعطا می‌کند که همین مبلغ گویای آن است که تنها افراد خاصی توانایی پرداخت این هزینه و استفاده از این جاده را دارند، این موضوع را حتی می‌شود از ورود ماشین‌های لوکس و گرانقیمت در آن دید.
 
 »»   باشگاهی برای قشر خاص! 
شاید تعطیلی باشگاه انقلاب ضرر و زیان زیادی نصیب این مجموعه کند، اما این مشکل گریبانگیر همه ورزش کشور است و باشگاه‌های زیادی بخصوص بخش خصوصی از این تعطیلی آسیب مالی زیادی دیده اند. شاید هم این باشگاه با اعتراض اعضای خود هم روبرو شده باشد و برخی خواهان بازگرداندن حق عضویت خود شده باشند. در هر صورت برای باشگاه انقلاب استثنا در نظر گرفته اند که ممکن است به این تصمیم اعتراض شود.
البته باشگاه انقلاب اسفند پارسال هم که همه باشگاه‌های ورزشی تعطیل شده بودند، در مقطعی همچنان به فعالیت خود ادامه می‌داد.
از طرفی باشگاه انقلاب ساعت استفاده از جاده تندرستی را ۸ تا ۱۸ اعلام کرده است، یعنی درست در ساعات روزه داری! اما باز هم مشاهدات و تصاویر چیزی غیر از این را نشان داد که حتی برخی استفاده کنندگان از این بخش، موازین شرعی را هم رعایت نمی‌کنند.
در هر صورت به نظر می‌رسد منافع اقتصادی و درآمدزایی علت اصلی بازگشایی بخشی از مجموعه ورزشی انقلاب تهران است و شاید صدور مجوز آن در اختیار تصمیم گیرندگانی بالاتر از ستاد مقابله با کرونا در ورزش باشد. 
باشگاهی برای منافع اقتصادی یا سلامت مردم باشگاهی برای منافع اقتصادی یا سلامت مردم باشگاهی برای منافع اقتصادی یا سلامت مردم باشگاهی برای منافع اقتصادی یا سلامت مردم باشگاهی برای منافع اقتصادی یا سلامت مردم
 
گزارش مکتوب: انسیه بحری
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
کشف و ضبط گوشت شکار غیرمجاز در گرمه
راه اندازی اردوگاه نگهداری و ترک اعتیاد بانوان
صعود تیم «الف» والیبال ساحلی ایران به جمع ۸ تیم برتر
اختتامیه دو جشنواره استانی در سیرجان
نگاهی به فیلم‌های امروز شبکه‌های سیما
تقویت عملیات هوایی اطفای حریق در مازندران با اضافه شدن هواپیمای ایلوشن
بسیج؛ تجلی گفتمان انقلاب و نماد پیوند مردم با نظام اسلامی
۱۰ درصد از ناوگان حمل و نقل بار کشور متعلق به اصفهان
ادامه پایداری جوی و افزایش آلاینده‌ها در هفته اول آذر
پارا وزنه برداران اصفهانی نایب قهرمان کشور
تصفیه خانه تکمیلی فاضلاب بجنورد با ۲۲ درصد پیشرفت فیزیکی در حال اجراست
طلای محیطی زاده در هفتگانه
عوامل بروز خروپف چیست؟
استقبال گرم برخی شهرهای استان از پیکرهای اهالی بهشت
عیادت معاون وزیر ورزش و رئیس فدراسیون اسکیت از ورزشکار آسیب‌دیده
حذف فرزاد چراغی از مرحله حذفی تنیس روی میز المپیک ناشنوایان
امروز؛ آخرین مهلت استعفای داوطلبان انتخابات شورا‌های روستا
۱۰۳ هزار مسکن در اصفهان درمرحله تحویل وتامین زمین
واکنش زلنسکی به توافق پایان دادن به جنگ روسیه و اوکراین
انجام ۶۰ سورتی پرواز برای اطفای حریق در الیت
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
اعلام آمادگی دولت برای اجرای کالابرگ الکترونیک
­کشتی آزاد بازی‌های همبستگی اسلامی؛ ۱ نشان طلا و ۱ برنز ایران در ۲ وزن نخست
حل مشکلات ترافیکی شرق مازندران با ساخت یک پل
سومی ایران در جدول مدالی بازی‌های همبستگی اسلامی تا پایان روز دوازدهم
ماجرای چند ماه هدر رفتن آب
از بلاتکلیفی اردوگاه دانش آموزی خراسانلو تا آب آشامیدنی ارمغان‌خانه
­رحمان عموزاد نخستین آزادکار طلایی ایران
تازه ترین تصاویر حضور وزیر میراث فرهنگی در زنجان
سفر رئیس جمهور به قزوین
پیام تسلیت رهبر معظم انقلاب درپی درگذشت فرزند حجت‌الاسلام صدیقی
شهادت دو تن از پاسداران در حین آموزش سلاح نیروهای پاسدار جوان
تصویب قطعنامه ضدایرانی در شورای حکام
شیوه جداسازی یارانه‌های اعضای خانوار تغییر کرد
همکاری ایمیدرو با شرکت روسی برای هوشمندسازی معادن
وزیر دفاع: نباید فولاد و ذوب‌آهن را به اصفهان می‌بردیم
غیرحضوری شدن مدارس ابتدایی چند شهر و روستای استان مرکزی  (۲ نظر)
خط و نشان کشیدن وزیران خارجه آلمان و انگلیس برای روسیه  (۱ نظر)
دورکاری پنجشنبه‌ها در ماه‌های سرد سال در استان‌های خراسان جنوبی، رضوی و شمالی  (۱ نظر)
راه اندازی خط تولید موتور‌های کم مصرف در سمنان  (۱ نظر)
دیپلمات روس: قطعنامه آمریکا درباره غزه بسیار مبهم است  (۱ نظر)
جامعه ایران در آستانه ورود به «سیاه‌چاله جمعیتی»  (۱ نظر)
ادامه خدمت‌رسانی به سیل‌زدگان هزارانی  (۱ نظر)
استقبال ترامپ با تشریفاتی کم‌سابقه از ولیعهد عربستان  (۱ نظر)
رکوردشکنی پالایشگاه گاز شهید هاشمی‌نژاد در تأمین انرژی شمال شرق کشور  (۱ نظر)
کاهش ۴ میلیون لیتری مصرف روزانه گازوئیل  (۱ نظر)