• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۲۷۱۰۶
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۰۸ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۰:۱۵
هرمزگان » اجتماعی
در بندرعباس

الحاق ۱۱۲ شناور تندرو هجومی -رزمی به نیروی دریایی سپاه

۱۱۲ شناور تندرو هجومی - رزمی امروز با حضور وزیر دفاع و فرمانده کل سپاه به نیروی دریایی سپاه در خلیج فارس الحاق شد.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکزخلیج فارس؛ این شناورهای تندرو از نوع هجومی -رزمی عاشورا، ذوالفقار و حیدرند که 92 نانت سرعت دارند. قابلیت رادار گریزی، آبخوری پایین، نصب سلاح های با دقت بالا و موشک انداز از دیگر ویژگیهای این شناورهاست که 80 درصد آن در صنایع دفاعی و به دست متخصصان کشورمان ساخته شده است.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

شناور حاج قاسم با 65 متر طول و امکان نشست بالگرد و قایق پرنده نظیر 15 غواص بر از دیگر شناورهای الحاقی به نیروی دریایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی هستند.

درمراسم الحاق این شناورها وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح با اشاره به سال جهش تولید و با تبعیت از فرامین رهبر معظم انقلاب مبنی بر قدرت و توانایی نیروی دریایی جمهوری اسلامی ایران در شان نظام اسلامی و تاریخ این کشورگفت عمق حضور در ابهای آزاد را با طراحی،ساخت و تولید شناورهای سطحی و زیر سطحی افزایش می دهیم.

امیر حاتمی افزود امروز شاهد افزایش میزان تولید در حوزه های مختلف رزم زمینی، دریایی، هوایی، الکترونیک و هوافضا هستیم که کمربند امنیت خلیج فارس به ویژه در تنگه حیاتی هرمز محکم تر خواهد شد.

در این مراسم همچنین فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی گفت: ما امروز با تولید و تولد قدرت مواجه هستیم و آنچه می بینیم تبلوری از تولید و قدرت است.
سردار سرلشکر حسین سلامی با اشاره به اینکه ما صاحب اراده ایم و در مقابل هیچ دشمنی کرنش نمی کنیم، افزود: برنامه نیروی دریایی امروز حضور در دریاهای دور دست و آبهای آزاد است.
وی گفت:امروز در شرایط سخت که جهان با پدیده کرونا روبه روست،ملت ایران با قدرت هم با این بیماری مبارزه می کند و هم قدرت تولید می کند.
سردار سرلشکر سلامی گفت:آنچه امروز می بینید درفضای تحریم به دست آمده و شکستن فضای تحریم با همت دانشمندان مومن و مسلمان در نیروی های مسلح ایجاد شده است .
وی افزود: امروز زنجیره تولید در کارخانه های شهید محلاتی و کارخانه های خصوصی در نیروی دریایی سپاه به خودکفایی و جهش  رسیده است .
فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی گفت:نقشه راه ما قوی شدن است و ما راه خود را با تدابیر حکیمانه رهبر معظم انقلاب اسلامی یافته‌ایم، و قوی شدن منطق و آرمان و هدف و برنامه ماست.
وی با اشاره به ارکان قوی‌شدن و معادله حاکم بر آن در دنیا افزود: استفاده از قدرت برای درهم شکستن اراده دشمن، حکمت به کارگیری قدرت بر پایه منطق، تدبیر و قاعده به عنوان نمادی برجسته از فیزیک اقتدار آفرین یک ملت از ارکان قدرت محسوب می شوند.
سردار سرلشکر سلامی گفت: در بسیاری از کشورهای صاحب قدرت، حکمت به کارگیری قدرت ضعیف است و نمونه آن را در وجود دولت آمریکا می‌بینیم که با وجود سازه‌های گسترده مادی اما فاقد حکمت است و هرچه قدرت بیشتری به کار می‌گیرند، شکست‌های بیشتری را متقبل می‌شوند.
وی گفت:ما هرگز اجازه نخواهیم داد هیچ دشمنی بر ما تسلط پیدا کند و الحاق این شناورهای رزمی نمادی از قدرت ملی است .
فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی افزود:دشمن نمی تواند قدرت ما را ببیند و اگر روزی نگاه بد به این سرزمین داشته باشد، آن زمان قدرت ما آشکار می شود و از آسمان آتش می بارد.

سردار سرلشکر سلامی در بخش دیگری از سخنان خود افزود:ملت ایران با آرامش ملی و امنیت مثال زدنی مجلس یازدهم را با نشاط و ثبات سیاسی آغاز می کند .

در این مراسم فرمانده نیرویی دریایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی هم با اشاره به اینکه 95درصد شناورها تولید شده ساخت داخل هستند، گفت تجهیزات نصب شده بر روی این شناورها از قبیل رادار و موشک انداز ها تمام ایرانی است.

 سردار تنگسیری  افزود امروز 23هزار شناور مختلف را در منطقه جنوب ساماندهی کردیم و در آینده  نیروهای خارجی بیشتر و در همه جا حضور ما را احساس خواهند کرد.

 

الحاق ۱۱۲ شناور تندرو هجومی -رزمی به نیروی دریایی سپاه الحاق ۱۱۲ شناور تندرو هجومی -رزمی به نیروی دریایی سپاه الحاق ۱۱۲ شناور تندرو هجومی -رزمی به نیروی دریایی سپاه الحاق ۱۱۲ شناور تندرو هجومی -رزمی به نیروی دریایی سپاه الحاق ۱۱۲ شناور تندرو هجومی -رزمی به نیروی دریایی سپاه الحاق ۱۱۲ شناور تندرو هجومی -رزمی به نیروی دریایی سپاه الحاق ۱۱۲ شناور تندرو هجومی -رزمی به نیروی دریایی سپاه الحاق ۱۱۲ شناور تندرو هجومی -رزمی به نیروی دریایی سپاه الحاق ۱۱۲ شناور تندرو هجومی -رزمی به نیروی دریایی سپاه الحاق ۱۱۲ شناور تندرو هجومی -رزمی به نیروی دریایی سپاه الحاق ۱۱۲ شناور تندرو هجومی -رزمی به نیروی دریایی سپاه الحاق ۱۱۲ شناور تندرو هجومی -رزمی به نیروی دریایی سپاه

 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
باعرض‌ادب‌احترام‌به‌مقام‌معظم‌رهبری‌وشهدای‌هشت‌سال‌دفاع‌مقدس‌‌وشهدای‌مدافعان‌حرم‌ودورودسلام‌به‌سبزپوشان‌سپاه‌پاسداران‌انقلاب‌اسلامی‌ایران‌خسته‌نباشید‌میگویم‌‌وهمیشه‌باخودم‌میگویم‌که‌ای‌کاش‌من‌هم‌پاسدار‌بودم‌باز‌هم‌خداراشکرمیکنم‌که‌ایران‌همچین‌سرباز‌ولایت‌دارد‌برادران‌عزیزسبزپوشان‌ای‌کاش‌شناورهای‌که‌درست‌کردید‌حداقل‌نام‌عملیاتهای‌که‌هشت‌سال‌دفاع‌مقدس‌انجام‌شده‌میگذاشتید‌خسته‌نباشید‌التماس‌دعا‌خدا‌خیربدهد‌به‌شما‌دلیر‌مردان‌ایران‌زندباد‌ایران‌
نظر شما
آخرین اخبار
سامانه بارشی در راه آذربایجان‌غربی
بازار، محور پیوند تولید و مصرف و نماد اعتماد مردم است
افتتاح ساختمان جدید دادگستری جعفریه تا اوایل سال آینده
زرشک و عناب؛ دو گوهر سرخ خراسان جنوبی
محفل شعر فاطمی در میبد
رشد علمی کشور نیازمند تمرکز و رفع دغدغه‌های معیشتی جامعه علمی است
پیروزی قاطع جریان های شیعه در عراق
اجرای نیت واقفان بیرجندی در حوزه سلامت
سامانه پایش هوا خودکار و معتبر است
امشب: میزبانی امارات از عراق
جزئیات واردات خودرو برای ایرانیان مقیم خارج از کشور
تاکید سرپرست معاونت امور هنری وزارت ارشاد بر احیای خانه تئاتر
مشهدی ها نماز باران خواندند
نقش کلیدی فعالان بخش خصوصی در اقتصاد کشور
برداشت دانه روغنی کنجد از مزارع خنج
ارائه خدمات رایگان درمانی توسط پزشکان جهادی بنیاد علوی
بررسی روند اجرای طرح های عمرانی و زیرساختی شهرستان اشنویه
عرضه لباس‌های خنک‌کننده احرام در نمایشگاه حج عربستان
بازدید معاون توسعه روستایی رئیس‌جمهور از مدرسه خیر ساز روستای سنگان اشنویه
برداشت انار از باغات پاوه
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
اجرای رزمایش اعلام وضعیت هشدار عمومی از طریق تلفن همراه
والیبال بازی های همبستگی اسلامی؛ امشب، ایران - عربستان
استعفای شهردار اهواز و برکناری چند مقام شهری در پی حادثه خودسوزی جوان اهوازی
استادی که هم درس اخلاق می‌دهد، هم هنر خوشنویسی
روزی که نیرو‌های مسلح از دستور رهبری «شوکه شدند»
لایحه حذف معافیت‌های مالیاتی تقدیم مجلس می‌شود
مادورو به آمریکا اولتیماتوم داد
آماده سازی زیرساخت‌های نرم‌افزاری و فنی انتخابات شوراها
اگر در کشور‌های همسایه ناامنی شود منطقه متضرر می‌شود
چالش‌های قدرتمندتری برای رژیم صهیونی به وجود خواهد آمد
دادرسی زمانبر در دادگاه‌ها
کرونای «تیغی» و ایجاد درد سوزنده و شدید در گلو
پیگیری مشکلات نوبت دهی الکترونیکی بیمارستان‌ها
آخرین جزئیات اجرای مرحله جدید کالابرگ
خبر‌هایی از حیاط دولت در مصاحبه وزرا با خبرنگاران
تیزپروازان نیروی هوایی با همه وجود به میدان آمدند  (۴ نظر)
اجرای ۳۰ برنامه برای ترویج کتابخوانی در مازندران  (۲ نظر)
جشنواره ملی برنج در آمل  (۲ نظر)
فروش فوق‌العاده ۲ محصول سایپا از فردا  (۱ نظر)
مادورو به آمریکا اولتیماتوم داد  (۱ نظر)
پایداری هوا و انباشت آلاینده‌ها در اصفهان تا پایان هفته  (۱ نظر)
حدود ۴۰ درصد جمعیت کشور در معرض دیابت قرار دارند  (۱ نظر)
آلودگی هوا عامل مرگ بیش از یکهزار و ۶۰۰ نفر در خوزستان  (۱ نظر)
موافقت وزیر کشور با استعفای شهردار اهواز  (۱ نظر)
طرح‌های پیشگیرانه انتظامی جدی پیگیری و اجرایی می‌شود  (۱ نظر)