• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۳۰۵۶۴
تاریخ انتشار: ۱۲ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۴:۳۹
اقتصادی » صنعت
کلامی در حاشیه نشست ستاد تنظیم بازار

شکر در کارخانه کیلویی ۶۳۰۰ تومان

دبیر ستاد تنظیم بازار از تعیین قیمت شکر کیلویی ۶۳۰۰ تومان در کارخانه با مصوبه این ستاد خبر داد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما؛ آقای محمدرضا کلامی در حاشیه نشست امروز ستاد تنظیم بازار در جمع خبرنگاران گفت: با توجه به اینکه چغندر کشت پاییز، در بهار برداشت می‌شود و برداشت بخشی از نیشکر داخلی از اواخر اسفند شروع شده اکنون منابع خوبی در اختیار داریم از این رو برای حمایت از تولید کنندگان داخلی سقف قیمت شکر را کیلویی ۶۳۰۰ تومان درکارخانه تعیین کردیم.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
وی افزود: این مصوبه باعث افزایش عرضه شکر به بازار می‌شود و مطمئن هستیم که قیمت شکر در بازار نیز کاهش خواهد یافت. ضمن اینکه کسانی که موجودی شکر دارند با دریافت قیمت جدید باید شکر را به بازار عرضه کنند.
آقای کلامی گفت: در جلسه امروز اولویت کالا‌های مشمول نظارت را تعیین کردیم که باید در اولویت بازرسی قرار گیرد که از جمله آن حبوبات است.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

وی افزود: به واسطه اینکه حبوبات تولید داخل از تیر به بازار عرضه می‌شود و عرضه حبوبات وارداتی نیز در اولویت قرار گرفته، واحد‌های بسته بندی که حبوبات را با فاکتور رسمی خریداری می‌کنند موظف شدند ضوابط قیمت‌گذاری و درج قیمت واقعی را در بسته بندی‌ها رعایت کنند.
دبیر ستاد تنظیم بازار با بیان اینکه پایش بازار لوازم خانگی هم مورد پایش مستمر قرار می‌گیرد افزود: از سال قبل به واسطه کاهش تولید و حمایت از تولید کننده، واردات کالا‌های ساخته شده را در این حوزه ممنوع کردیم و تولید کننده‌های داخلی ما با بیش از ۲۳ میلیون ظرفیت آمادگی این را دارند که مصارف داخلی را تامین کنند.
کلامی افزود: البته برخی از مواد اولیه این صنعت به تامین ارز بستگی دارد که نرخ ارز آن‌ها نرخ نیما است، اما نکته اساسی که ستاد تنظیم بازار بر آن تاکید کرد این است که لوازم خانگی جزو کالا‌های حساس است و ضرورت دارد تولیدکنندگان داخلی بر اساس ضوابط قیمت‌گذاری، بهای تمام شده آن را محاسبه کنند ضمن اینکه قبل از آنکه افزایش قیمت را اعمال کنند باید تاییدیه سازمان حمایت را دریافت کنند.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
وی گفت: با توجه به موجودی مناسبی که در برنج داریم و فصل برداشت داخلی هنوز شروع نشده قرار شد برنج‌های موجود در بنادر با اولویت ویژه ترخیص و در بازار عرضه شود.
کلامی ادامه داد: برای اینکه تخلفی در حوزه‌های مختلف کالایی اتفاق نیفتد، یکی از مهم ترین تصمیمات تنظیم بازار در اولویت قرار گرفتن بررسی انبار‌ها بود باید بپذیریم که در مقطع زمانی کنونی برخی‌ها علاقه مندند کالا‌ها را انبار و احتکار کنند، زیرا احساس می‌کنند با این کار می‌توانند منفعت غیرمتعارف را به سمت خود هدایت کنند. بنابراین ستاد تنظیم بازار به شدت تلاش خواهد کرد که انبار‌ها را برای نگهداری این گونه کالا‌ها ناامن کند.
وی گفت: کسانی که موجودی انبار دارند باید در سامانه‌های مربوط ثبت و به دستگاه‌های ذی ربط موجودی خود را اعلام کنند و اگر این اقدام را انجام ندهند کالا‌های آن ها، احتکار تلقی شده و با آن برخورد خواهد شد. همچنین خودرو‌های صفر کیلومتر که خارج از ضوابط در پارکینگ‌ها دپو شده باشند احتکار تلقی شده و بر این اساس حتماً سعی خواهیم کرد که با این موضوع برخورد کنیم و دادستانی ها، دستگاه‌های نظارتی، تعزیرات و سازمان حمایت نیز این موضوع را پیگیری خواهند کرد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
فراخوان دو جشنواره ملی پایان‌نامه و کتاب سال دانشجویی منتشر شد
اجلاس وزیران حمل و نقل سازمان همکاری اسلامی
گام بلند چین برای فرستادن انسان به ماه
ارائه خدمات رایگان دندانپزشکی در روستای خورمیز علیای مهریز
افتتاح آموزشگاه شهید کارآزموده روستای هرج بخش اسیر شهرستان مهر
بازسازی مصلی جوادالائمه (ع) رامسر
انقلاب اسلامی نشان داد راه پیشرفت از مقاومت می‌گذرد
فراخوان سومین همایش تاریخ، فرهنگ و تمدن خلیج فارس با محوریت آب
ارائه خدمات بهداشتی به سالمندان ورزنه
بخشودگی ۱۰۰ درصدی جرایم مالیاتی تا سقف ۷۰۰ میلیون تومان در آذربایجان‌شرقی
تمایل رئیس جمهور آمریکا برای سفر به چین
روایت زندگی و ایثار پاسدار شهید محمد شیخی
گنجاندن «سیمرغ پارسی» در بخش اصلی جشنواره فیلم فجر ضروری است
پیروزی آکادمی سحر و نفت برابر حریفان
افتتاح واحد پزشکی قانونی در زندان دزفول با هدف تسریع در رسیدگی‌های قضائی
۱۰۰ ثانیه با اخبار ایلام، امروز ۲۳ بهمن ماه ۱۴۰۴
استقامت و ولایتمداری تا پای جان، نقطه اشتراک مردم در ۴۷ سال تاریخ انقلاب اسلامی است
ارائه خدمات جهادی به شهروندان شمال شرق پایتخت
پایداری هوا تا شنبه در گلستان
همدلی مردم رامسر برای بازسازی مصلی شهر
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
حضور مقتدر ملت ایران در چهل‌وهفتمین فجر انقلاب
راهپیمایی رزم در برف رزمندگان تیپ امام حسن مجتبی (ع) نیروی زمینی سپاه
فروش ۱۴ محصول ایران خودرو بدون حساب وکالتی
عزل مدیر پخش سیمای شبکه هامون از سمت خود
راهپیمایی ۲۲ بهمن ۱۴۰۴ استان‌ها (۵)
تبریک گوترش به مناسبت سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی
افزایش ۵۳ درصدی شرکت‌کنندگان راهپیمایی ۲۲ بهمن امسال
پزشکیان: قیام کردیم که مستقل باشیم
بهره‌برداری از ۱۱۱ طرح در شهرستان فلاورجان
چگونه با اصلاح سبک زندگی به جنگ بیماری دیابت برویم؟
راهپیمایی ۲۲ بهمن ۱۴۰۴ در تهران (۱)
حماسه راهپیمایی سراسری مردم ایران در یوم‌الله ۲۲ بهمن
لاریجانی: آمریکا تا حالا پیشنهاد مشخصی نداده است
فجر ۴۷؛ حضور پرشور روستاییان در راهپیمایی ۲۲ بهمن
پیش بینی بارش‌های پراکنده در مناطق مختلف کشور
فراخوان صداوسیما برای ارسال تصاویر مردمی از مراسم ۲۲ بهمن  (۴ نظر)
راهپیمایی رزم در برف رزمندگان تیپ امام حسن مجتبی (ع) نیروی زمینی سپاه  (۱ نظر)
سفر رییس سازمان محیط زیست به استان البرز  (۱ نظر)
فرمانده کل ارتش: دشمن فقط زبان قدرت را متوجه می‌شود  (۱ نظر)
اژه‌ای: ما مسئولان نباید لحظه‌ای از متن مردم جدا شویم  (۱ نظر)
مکرون: آمریکا و چین احتمالا اروپا را از دور خارج کنند  (۱ نظر)
اسلامی: خروج اورانیوم ۶۰ درصد از کشور در دستور کار نیست  (۱ نظر)
آغاز راهپیمایی ۲۲ بهمن در یزد  (۱ نظر)
اسلام‌آباد به همبستگی و حمایت علنی از تهران ادامه خواهد داد  (۱ نظر)