• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۳۷۹۲۸
تاریخ انتشار: ۲۱ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۷:۳۴
سیاسی » سیاست خارجی
با شرکت معاون وزیر امور خارجه

برگزاری نشست مجازی سازمان همکاری اسلامی

معاون وزیر امور خارجه در نشست مجازی فوق العاده سازمان همکاری اسلامی با موضوع برنامه رژیم صهیونیستی برای الحاق کرانه باختری به سرزمین‌های اشغالی، شرکت کرد.

برگزاری نشست مجازی سازمان همکاری اسلامیبه گزارش خبرگزاری صداوسیما به نقل از اداره کل اطلاع رسانی و امور سخنگویی وزارت امور خارجه، به دنبال اعلام اخیر رژیم اشغالگر صهیونیستی مبنی بر اجرای طرح الحاق بخش‌هایی از سرزمین‌های اشغالی به ویژه کرانه باختری رود اردن به اراضی تحت اشغال خود طی ماه آینده میلادی و حمایت دولت آمریکا از این طرح خصمانه، امروز کمیته اجرایی سازمان همکاری اسلامی در سطح وزیران امور خارجه طی برگزاری یک نشست فوق‌العاده مجازی به این موضوع رسیدگی کرد.


در این نشست که به درخواست دولت خودگران فلسطین و به دعوت یوسف العثیمن دبیرکل سازمان همکاری اسلامی با شرکت وزیران امور خارجه و دیگر مقامات سیاسی کشور‌های عضو سازمان مزبور برگزار شد، از جمهوری اسلامی ایران معاون حقوقی و بین‌المللی وزیر امور خارجه کشورمان شرکت کرد.


آقای محسن بهاروند معاون وزیر امور خارجه کشورمان در سخنرانی خود با یادآوری مجدد موضع تغییر ناپذیر جمهوری اسلامی ایران در قبال دفاع از آرمان فلسطین، دیدگاه جمهوری اسلامی ایران درباره تهدیدات کنونی رژیم صهیونیستی، حامی اصلی آن یعنی رژیم آمریکا و راه حل مؤثر برای حل این بحران دیرپای جهان اسلام را تشریح کرد.


آقای بهاروند در این سخنرانی ابتدا اقدامات رژیم جعلی صهیونیستی در اعلام تغییر پایتخت خود به بیت‌المقدس و نیز برنامه اعلامی آن دایر بر انضمام بخش‌هایی از سرزمین‌های اشغالی فلسطین و عربی به قلمرو خود و حمایت رژیم آمریکا از این اقدامات را قویاً محکوم کرد و اظهار داشت ناکارآمدی سیاست مذاکره و مماشات با صهیونیست‌ها قطعی است و تفکر و تأمل جدی مسلمانان در خصوص تدوین راهکاری جدید در زمینه فلسطین به منظور تضمین حق مسلم فلسطینیان در احقاق حقوق حقه خود بسیار ضروری می‌باشد. اکنون با اثبات قطعی عدم خیرخواهی دولت آمریکا و خباثت و تزویر و بازی رژیم صهیونیستی با فلسطین و اصل تشکیل دولت فلسطین، جهان اسلام اکنون به شدت تشنه تصویب و اجرای یک سیاست واقعی نتیجه‌گرا بسیار فراتر از سیاست بی‌ثمر کنونی است.


معاون وزیر امور خارجه کشورمان در بخش دیگری از سخنان خود با تذکر شناسایی جهانی حق تعیین سرنوشت و مخالفت‌ها و مانع تراشی‌های سرسختانه آمریکا و همفکران آن با موضوع استیفای این حق مسلم فلسطینیان گفت به همین دلیل است که اکنون مردم فلسطین برای تحقق حق غیرقابل انکار تعیین سرنوشت خود، جز توسل به مقاومت گزینه دیگری پیش رو ندارند.


آقای بهاروند افزود: جمهوری اسلامی ایران و رهبری آن بارها، طرح تصویب برگزاری یک رفراندوم سراسری با شرکت همه فلسطینیان داخل و خارج فلسطین با هر پیشینه دینی و سیاسی را مطرح ساخته‌اند. اکنون زمانی است که کشور‌های عضو سازمان همکاری اسلامی طی تصویب قطعنامه‌ای از سازمان ملل متحد بخواهند به عنوان سازمان بین المللی اصلی مسؤول حفظ صلح و امنیت جهانی این دیرینه‌ترین مصیبت جهان معاصر را با برگزاری یک همه پرسی در فلسطین حل نماید.


در نشست فوق العاده مجازی کمیته اجرایی سازمان همکاری اسلامی علاوه بر مشارکت شماری از وزیران امور خارجه و دیگر مقامات سیاسی کشور‌های عضو سازمان، یوسف العثیمن دبیرکل آن نیز حضور داشت. در پایان این نشست پیش نویس قطعنامه‌ای در ۱۵ بند اجرایی با محوریت محکومیت قاطعانه رژیم صهیونیستی به دلیل ارائه طرح شوم الحاق بخش‌هایی از سرزمین‌های تحت اشغال فلسطین به قلمرو خود به تصویب رسید. این قطعنامه همچنین رژیم جعلی اسرائیل را به علت ایجاد محدودیت‌ها و مانع تراشی در امر دسترسی مردم فلسطین به امکانات و تجهیزات لازم برای درمان و محافظت خود در برابر بیماری ناشی از ویروس کرونا محکوم می‌نماید.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
نوسازی بافت‌های فرسوده و حفاظت از اراضی کشاورزی اولویت توسعه شهری
گرامیداشت یاد و خاطره ۳۴۰ شهید اروندکنار در یادمان شهدای والفجر ۸
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۴ آذر ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۱۴ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
اوقات شرعی جمعه چهاردهم آذر ۱۴۰۴ به افق مهاباد
پیوند دانشگاه و صنعت اولویت اساسی در آذربایجان شرقی
توسعه بخش معدن با بازگشت به چرخه تولید معادن راکد و غیر فعال
برنامه‌های پیشگیری از جرم باید مبتنی بر آسیب شناسی باشد
افزایش غلظت غبار در سمنان
کسب مقام سوم بانوان ووشوکار آذربایجان شرقی در مسابقات کشوری
پیگیری دو پرونده مهم قاچاق ارز و اراضی ملی و حقوق بیت المال در دستور کار دستگاه قضا
پیشرفت ۸۰ درصدی ساخت مرکز فرهنگی هنری بروجن
درگذشت مادر شهید در شهرستان بویراحمد
پاییزِ تماشایی خوانسار
تربیت صحیح، ثمره قرآن‌خوانی
افتتاح مدرسه خیر ساز حاج مصطفی جاودان
خبر‌هایی از بررسی ساماندهی بقاع متبرکه در ایوانکی
حضور نمایندگان چهارمحال و بختیاری درمسابقات لیگ برتر هندبال کشور
اقامه نماز جمعه در مصلای امام خمینی (ره) شهر ایلام
پیش‌بینی وضعیت جوی مهاباد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
آغاز مرحله پنجم کالابرگ الکترونیکی با افزایش اعتبار برای دهک‌های یک تا سه
تداوم بارش باران در خوزستان
جزئیات رزمایش مشترک امنیتی ضد تروریستی سهند ۲۰۲۵
عیادت رئیس جمهور از رضا امیرخانی
تشییع پیکر همسر و فرزند معاون رئیس‌جمهوری در مشهد
بازدید مدیرعامل پتروشیمی‌های کشور از آبادان و اعلام آغاز دو طرح ملی در زنجیره ارزش پالایشگاه
سارقان مسلح طلافروشی در کرمانشاه دستگیر شدند
آغاز مسابقات جودو قهرمانی کشور در مشهد
کارت «امید مادر» از ابتدای سال ۱۴۰۵ اجرایی می‌شود
آغاز رزمایش اقتدار نیروی دریایی سپاه
دعوت بانوان ایرانی به یک مهمانی
آغاز پایش دمای مصرف بهینه گاز طبیعی در ادارات
بسته فرهنگ و هنر ۱۴۰۴/۰۹/۱۳
سفر استانی رئیس جمهور به یاسوج
فقط صورت‌حساب‌های الکترونیکی از اول دی معتبر است
فعالیت مدارس و دانشگاه‌های فارس فردا هم مجازی است  (۲۸ نظر)
سقف کیفری مهریه مشخص شد  (۱ نظر)
اگر آمریکایی‌ها امنیت ایران را تهدید کنند برخورد خواهیم کرد  (۱ نظر)
آغاز مرحله پنجم کالابرگ الکترونیکی با افزایش اعتبار برای دهک‌های یک تا سه  (۱ نظر)
آسمان قم تا پنج شنبه بارانی است  (۱ نظر)
میرزا کوچک جنگلی بزرگمرد پرآوازه‌ گیلان  (۱ نظر)
قطعی گاز در شهرزیبا منطقه ۵ تهران از ۱۶ ساعت گذشت  (۱ نظر)
انصراف روژان گودرزی از مبارزه با نماینده رژیم صهیونیستی  (۱ نظر)
کاشت ۲۵۰۰ اصله نهال اکالیپتوس در مزارع کارون  (۱ نظر)
معرفی مستند‌های بلند جشنواره سینما حقیقت  (۱ نظر)