• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۷۲۴۷۳
تاریخ انتشار: ۰۱ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۷:۰۰
بین الملل » آمریکا
مروری بر مهم‌ترین رویداد‌های آمریکا

از عقب نشینی ترامپ تا ادامه خشونت‌ها در آمریکا

عقب نشینی ترامپ از ماسک نزدن، ادامه اعتراضات درآمریکا، افزایش شمار مبتلایان به کرونا و تشدید تنش بین پکن و واشنگتن، اخبار مهم ۲۴ ساعت گذشته آمریکاست.

از عقب نشینی ترامپ تا ادامه خشونتها در آمریکا  به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صداوسیما؛  مهمترین رویداد‌های آمریکا در ۲۴ ساعته گذشته به شرح ذیل است؛ 

 

افزایش بی سابقه خشونت‌های مسلحانه در آمریکا
واشنگتن پست در مقاله‌ای با عنوان «افزایش بی سابقه خشونت‌های مسلحانه در آمریکا در سال ۲۰۲۰، باید کاری کرد» به بررسی افزایش شدید آمار این گونه خشونت‌ها و لزوم اقدام مقامات آمریکایی در این خصوص پرداخت.
به نوشته این روزنامه، از ابتدای سال ۲۰۲۰ تا تاریخ ۱۹ ژوئیه، آمریکا شاهد ۳۰۵ مورد حادثه تیراندازی گسترده بود، که ۶۰ مورد از آن‌ها در ماه مه و ۹۵ مورد نیز در ماه ژوئن رخ داد. این آمار‌ها به معنای شکستن رکورد سال گذشته است.
مشروح خبر...
 
مذاکرات بر سر آغاز مجدد آزمایش‌های هسته‌ای آمریکا
روزنامه گاردین به نقل از جان بولتون نوشت کاخ سفید درخصوص از سرگیری آزمایشات هسته‌ای مذاکراتی داشته است.
جان بولتون مشاور سابق امنیت ملی آمریکا در گفتگو با گاردین گفت مقامات کاخ سفید طی دو سال گذشته مذاکراتی درباره احتمال از سرگیری آزمایشات هسته‌ای انجام داده اند.
بولتون که از حامیان از سر گیری آزمایش‌های تسلیحات هسته‌ای آمریکا است، گفت: مطمئنا درباره این موضوع بحث و گفتگو شده است. البته مخالفت‌هایی هم در دولت از سوی افرادی که می‌گفتند آزمایشات کامپیوتری فعلی کافی است، وجود داشت و تا زمانیکه بولتون در کاخ سفید بود تصمیمی در این مورد اتخاذ نشد.
مشروح خبر...

درگیری شدید پلیس و معترضان در سیاتل

شبکه تلویزیونی فایو نیوز گزارش داد ویدیویی که اداره پلیس شهر سیاتل از تظاهرات روز یکشنبه این هفته در این شهر منتشر کرده نشان می‌دهد درگیری شدیدی میان معترضان و نیرو‌های پلیس در مقابل ساختمان اداره پلیس ناحیه پریسینکت سیاتل رخ داده است.
مشروح خبر...
 
تهدید ترامپ و مخالفت دموکرات‌ها
دونالد ترامپ تهدید کرده است نیرو‌های فدرال را به شماری از شهر‌های بزرگ تحت کنترل دموکرات‌ها از جمله شیکاگو و نیویورک اعزام خواهد کرد.
پیش از این وی در اقدامی جنجالی ماموران فدرال را به پورتلند در شمال غربی کشور اعزام کرده بود. ترامپ با متهم کردن نمایندگان این مناطق به چپ گرایی افراطی گفت ما اجازه نخواهیم داد نیویورک، شیکاگو، فیلادلفیا، دیتروت و بالتیمور سقوط کنند.
مشروح خبر ...
 
 
از هر ۱۰ آمریکایی یک نفر غذای کافی ندارد
از هر ۱۰ آمریکایی یکی غذای کافی ندارد. آمار گرسنگان آمریکا نسبت به قبل از همه گیری کرونا دو برابر شده است.
شبکه تلویزیونی سی بی اس با اعلام این خبر افزود، مشکلات مالی در طول همه گیری کرونا شدت یافته است به نحوی که در آماری که در هفته اول ژوئیه صورت گرفت، از هر ۱۰ آمریکایی، یک نفر گفت گاهی یا اغلب غذای کافی برای خوردن ندارد.
مشروح خبر ...
 
زیان میلیاردی شرکت هواپیمایی یونایتد ایرلاینز
وضع بسیاری از شرکت‌های هواپیمایی به هیچ وجه خوب نیست و شرکت هواپیمایی "یونایتد ایرلاینز" آمریکا از ضرر مالی یک میلیارد و ششصد میلیون دلاری در سه ماهه اخیر به علت شیوع ویروس کرونا و کاهش تقاضا برای پرواز‌ها خبر داد.
مشروح خبر ...
 
ترامپ سرانجام عقب نشینی کرد
در حالی که حدود ۱۰۰ روز به برگزاری انتخابات ریاست جمهوری آمریکا باقی مانده، موضع دونالد ترامپ برای استفاده از ماسک ۱۸۰ درجه تغییر کرده است.
به گزارش شبکه تلویزیونی فرانس ۲۴، وی حالا مردم را به استفاده از ماسک در صورت امکان پذیر نبودن حفظ فاصله اجتماعی، تشویق می‌کند. دونالد ترامپ در نشست خبری که سه شنبه شب در کاخ سفید برگزار شد، در مورد تحولات همه گیری در آمریکا بدبین‌تر از همیشه ظاهر شد. طی تنها ۲۴ ساعت، بیش از ۶۰ هزار مورد جدید آلودگی به ویروس کرونا در آمریکا ثبت شد.
مشروح خبر...
 
درگیری بین معترضان و پلیس در پورتلند
در ادامه اعتراضات به بی عدالتی در آمریکا، روز سه شنبه بین معترضان ضد نژادپرستی و پلیس در پورتلند-نیرو‌های فدرال در خیابان‌ها درگیری رخ داده است.
همچنین یک کهنه سرباز نیروی دریایی در اعتراضات جنبش ضد بی عدالتی در پورتلند مورد حمله نیرو‌های فدرال قرار گرفت.
مشروح خبر...

 

شمار مبتلایان به کرونا در آمریکا از چهار میلیون نفر گذشت
شمار موارد تایید شده ابتلا به کووید - ۱۹ در آمریکا روز سه شنبه دست کم ۶۴ هزار و ۷۳۴ نفر افزایش یافت و به مجموع چهار میلیون و ۲۸ هزار ۵۶۹ نفر رسید.
شمار تلفات ناشی از ابتلا به کووید - ۱۹ در آمریکا نیز دست کم یک هزار و ۱۲۳ نفر افزایش یافت و با این آمار جدید، شمار قربانیان به ۱۴۲ هزار و ۳۳ نفر افزایش یافت.
مشروح خبر...

 

قراردادن ده‌ها جفت کفش مقابل کنگره
به یاد پرستاران و اعضای کادر درمانی که در مبارزه با ویروس کرونا جان خود را از دست دادند و در اقدامی اعتراضی ده‌ها جفت کفش در مقابل ساختمان کنگره آمریکا قرار داده شد.
مشروح خبر ...
 
برنامه آمریکا برای مقابله با چین در آسیا
نشریه وال استریت ژورنال به نقل از مارک اسپر وزیر دفاع آمریکا گزارش داد این کشور در حال استقرار تجهیزات نظامی در سراسر آسیا برای مقابله با چین است.
مشروح خبر...
 
شیکاگو کیسه بوکس ترامپ نخواهد بود
شهردار شیکاگو در گفتگو با خبرنگاران اعلام کرد شهرش کیسه بوکس دونالد ترامپ نخواهد بود. او همچنین گفت اگر دولت ترامپ بخواهد به وعده هایش درباره عدم استقرار نیرو‌های فدرال در این شهر جامه عمل بپوشاند که می‌تواند ساکنان این شهر را بی دلیل دستگیر کنند، این شهر خود را آماده مقابله با این موضوع می‌کند.
مشروح خبر...
 
ترامپ: وضع شیوع کرونا در آمریکا تحت کنترل است!
رئیس جمهور آمریکا در جریان نشست خبری خود درباره شیوع کرونا، بار دیگر کرونا را ویروس چینی نامید و مدعی شد: وضع شیوع کرونا در آمریکا تحت کنترل است‏.
ترامپ افزود مردم آمریکا اگر نمی‌توانند فاصله گذاری اجتماعی را رعایت کنند از ماسک استفاده نمایند.
مشروح خبر ...
 
تیراندازی در لس آنجلس یک کشته بر جا گذاشت
شبکه تلویزیونی سی بی اس آمریکا از شهر لس آنجلس گزارش داد: در حادثه تیراندازی مرگبار دیگری که دوشنبه شب در بویل هایتس اتفاق افتاد یک نفر کشته شد. پلیس اعلام کرد این حادثه شب گذشته، ساعت ده و نیم در آزاد راه پنجم به سمت سانتا آنای جنوبی اتفاق اتفاده است. فرد مظنون به تیراندازی، سوار بر یکدستگاه خودرو سواری هوندا یا تویوتا از محل حادثه گریخته است.

مشروح خبر ...

در ایالت فلوریدا بیش ۱۰ هزار نفر مبتلا به کرونا ثبت شد
تعداد مبتلایان کرونا در ایالت فلوریدا برای ششمین روز متوالی آماری بیش از ۱۰ هزار نفر ثبت شده است.
در ۴۰ ایالت آمریکا، آمار مبتلایان به ویروس کرونا در حال افزایش است. شیکاگو در حال بازگرداندن محدودیت‌ها در رستوران‌ها و باشگاه‌های ورزشی است.
در ۲۴ ساعت گذشته در آمریکا، بیش از ۵۷ هزار مورد جدید مبتلا به ویروس کرونا گزارش شده است. بیش از ۳۷۵ نفر نیز جان خود را از دست داده اند.
مشروح خبر  ...
 
تعداد مبتلایان کرونا در آمریکا بسیار بیشتر از آمار رسمی است
مرکز پیشگیری و کنترل بیماری آمریکا در گزارش جدید خود اعلام کرد تعداد مبتلایان به کووید-۱۹ در آمریکا احتمالا بسیار بیش از چیزی است که در گزارش‌های اولیه اعلام شده است.
مشروح خبر  ...
 
تاکید شهردار پورتلند به خروج سربازان فدرال از این شهر
شهردار شهر پورتلند در ایالت اورگان در غرب آمریکا تصریح کرد: «ما درخواست نکرده بودیم سربازان فدرال (از سوی دولت مرکزی آمریکا) به شهر ما فرستاده شوند؛ ما خواهان حضور آن‌ها در اینجا نیستیم و در واقع، (به صراحت) از آن‌ها می‌خواهیم که شهر ما را ترک کنند.»
مشروح خبر...
 
۵۶ درصد آمریکایی‌ها کشورشان را نژادپرست می‌دانند
نتیجه نظرسنجی نشان می‌دهد که ۵۶ درصد از رای دهندگان آمریکایی معتقدند آمریکا یک کشور نژادپرست است. براساس این نظرسنجی همچنین اکثریت آمریکایی‌ها معتقدند نژادپرستی در این کشور اخیرا تشدید شده است و مجسمه‌های دوران برده داری در آمریکا باید از خیابان‌ها جمع آوری شود.
مشروح خبر  ...
 
تیراندازی در لس آنجلس یک کشته بر جا گذاشت
در حادثه تیراندازی مرگبار دیگری که دوشنبه شب در بویل هایتس اتفاق افتاد یک نفر کشته شد. پلیس اعلام کرد این حادثه شب گذشته، ساعت ده و نیم در آزاد راه پنجم به سمت سانتا آنای جنوبی اتفاق اتفاده است. فرد مظنون به تیراندازی، سوار بر یکدستگاه خودرو سواری هوندا یا تویوتا از محل حادثه گریخته است.
مشروح خبر  ...
 
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
کشف لاشه دو دلفین در ساحل خلیج گواتر و خور باهو
کشف قیمت بنزین سوپر وارداتی در بورس انرژی
فرهنگ گسترش تولید انرژی خورشیدی
نشست اعضای شورای اداری شهرستان تهران برگزار شد
کسب عنوان مقاله برتر در کنفرانس ملی حکمرانی آب
ضرورت کاهش مصرف ال‌پی‌جی و افزایش سهم سی‌ان‌جی در سبد سوخت کشور
ارسالی‌های شما به با مخاطبان در بیست و هفتم آبان
استفاده ترامپ از ونزوئلا برای انحراف افکار عمومی
تجلیل از رتبه‌های برتر کنکور تحت حمایت کمیته امداد در مازندران
بهره‌مندی ۱۲۰۰ نفر نخبه همدانی از تسهیلات بنیاد نخبگان همدان
پاکستان جنایات اسرائیل در کرانه باختری را محکوم کرد
مسابقات مهارت های شغلی نداجا
ضرورت بازگشت زمان پاسخ‌دهی استعلام‌های گمرکی به سقف قانونی
نگاهی به برنامه های امروز رادیو فرهنگ
بزرگترین پرونده فساد فوتبال ترکیه با احضار ۱۰۲۴ بازیکن
تقریظ‌های رهبر انقلاب بر سه کتاب حوزه دفاع مقدس و مقاومت، رونمایی می‌شود
اجرای ۲۶ برنامه محوری کار آفرینی در چهار محال و بختیاری
راه‌اندازی سامانه رصد فضای مجازی انتخابات در استان با هوش مصنوعی
بانک تجارت آذربایجان‌غربی برای تأمین مالی طرح‌های توسعه‌ای استان اعلام آمادگی کرد
میزان محبوبیت ترامپ به ۳۸ درصد کاهش یافت
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بازدید استاندار کرمان از کلاس‌های کانکسی هنرستان فدک
برندگان مرحله ششم پیش‌فروش سکه مشخص شدند
تقویم و اوقات شرعی زنجان سه شنبه ۲۷ آبان
چه کسی باعث ناترازی بانک آینده شد؟
غیرحضوری شدن مدارس ابتدایی چند شهر و روستای استان مرکزی
پیگیری دغدغه رئیس جمهور در سیستم آموزش عالی کشور
تداوم تخلفات در نبود نظارت
قصه چهار سال بلاتکلیفی استخر نیمه‌تمام ولیعصر زنجان
زبان معیار ۱۴۰۴/۰۸/۲۷
دریای خزر، نیازمند همکاری مشترک استانهای ساحلی پنج کشور
برپایی نمایشگاه عرضه محصولات روستایی در چهار باغ اصفهان
­ اسماعیلی، مرد طلایی کشتی فرنگی ایران
هشدار هواشناسی مازندران؛ کاهش کیفیت هوا در راه است
اجرای برج‌ نگاره «قهرمان» بر پیکره برج آزادی
فرخی دومین طلایی ایران در کشتی فرنگی
۳۰۰ کیلومتر بزرگراه در سیستان و بلوچستان افتتاح می‌شود  (۲ نظر)
غیرحضوری شدن مدارس ابتدایی چند شهر و روستای استان مرکزی  (۲ نظر)
آموزش مجازی مدارس و دانشگاه‌های رشت همزمان با برگزاری اجلاس استان‌های ساحلی خزر  (۱ نظر)
وعده افزایش ۵۰ درصدی حقوق و درآمدزایی برای دانشجویان PhD  (۱ نظر)
سردار حسن‌زاده: قدرت موشکی ایران مهار شدنی نیست  (۱ نظر)
قانون اساسی بالاترین سند ملی برای دفاع از کشور  (۱ نظر)
آغاز مذاکرات ایران و چین برای اتصال ریلی شرق به غرب  (۱ نظر)
منابع انسانی موتور محرک تعلیم‌وتربیت است  (۱ نظر)
اهدای اعضای زنِ ۳۵ ساله دچار مرگ مغزی در بیمارستان شهید ستاری قرچک  (۱ نظر)
طرح نماد، سرمایه‌های اجتماعی را حفظ می‌کند  (۱ نظر)
دیپلمات روس: قطعنامه آمریکا درباره غزه بسیار مبهم است  (۱ نظر)
استاد دانشگاه امیرکبیر در لیست پراستناد‌های ۲۰۲۵  (۱ نظر)
راه اندازی خط تولید موتور‌های کم مصرف در سمنان  (۱ نظر)
جامعه ایران در آستانه ورود به «سیاه‌چاله جمعیتی»  (۱ نظر)
ادامه خدمت‌رسانی به سیل‌زدگان هزارانی  (۱ نظر)