• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۷۴۹۰۵
تاریخ انتشار: ۰۴ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۶:۲۴
علمی و فرهنگی » راديو تلويزيون
ملک محمدی

ساخت سریالی با موضوع کرونا به مرحله نگارش درآمد

پیرو دســتور دکتر علی عســکری رئیس سازمان صداوسیما درخصوص ساخت سریال‌هایی با محتوای کرونا، مرکز سیما فیلم، نخستین سریال کرونایی را با نام «همدل» به مرحله نگارش درآورد.

ساخت سریالی با موضوع کرونا به مرحله نگارش درآمدبه گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، ملک محمدی، مدیر گروه فیلم و ســریال مرکز سیما فیلم با بیان این مطلب گفت: این سریال که نگارش آن از اسفند آغاز شده است توسط برادران محمودی (جمشید و محمود) ساخته خواهد شد که پیش از این سریال‌های مخاطب پسندی مانند» سایه بان» را ساخته اند.
بهرنگ ملک محمدی درباره ساخت این مجموعه تلویزیونی افزود: با آغاز شــیوع ویروس کرونا در جهان و تاثیراتی که بر زندگی و رفتار‌های اجتماعی تمامی ســاکنان کره زمین گذاشته، ایده نوشتن برای ســاخت ســریالی با این موضوع همراه مصداق‌هایی مربوط به ایران مطرح شــد و با تاکید رئیس سازمان درخصوص پرداختن به ابعاد مختلف این مساله، از اسفند سال گذشته نگارش آن توسط برادران محمودی آغاز شد.
مدیرگروه فیلم و ســریال مرکز ســیما فیلم با اشاره به مذاکرات فشرده تیم سازنده «همدل» با دکتر قاسمی، مدیر شبکه سلامت و رئیس شورای سیاستگذاری سلامت رسانه ملی گفت: با توجه به پیچیدگی‌های ویروس کرونا و ناشــناخته بودن آن ضمن رصد دقیق رخدادها، مذاکره‌هایی با دوســتان شــورای سیاستگذاری سلامت داشــتیم تا در ارائه اطلاعات دقیق و صحیح، در مسیر درست گام برداریم.
ملک محمدی خاطرنشان کرد: فضای سریال «همدل» که در دوران شــیوع ویروس کرونا روی می‌دهد، روایت سه قصه موازی مربوط به یک پرســتار، پسر یک تاجر و یک گروه جوان محقق است که خط ســیر داستانی مربوط به کرونا را دنبال می‌کند.
وی با اشــاره به قصه این سریال که بیشتر در فضای بیمارستان جریان دارد، خاطرنشان کرد: شخصیت‌های داستان بر اثر اتفاقاتی وارد فضای بیمارســتان می‌شوند زاویه نگاهشــان به مسائل تغییر می‌کند و رویداد‌ها را از دریچه دیگری می‌بینند که این مســاله منجر به تغییراتی در تصمیمــات آن‌ها برای انتخاب مسیر زندگیشان می‌شود.
مدیر گروه فیلم و ســریال مرکز سیما فیلم با بیان اینکه سریال «همدل» از سریال‌های «الف» تولیدی این مرکز است، تاکید کرد: سعی شده است فضا و حال و هوای این چندماه کشور در شرایط کرونایی را به تصویر کشیده شود و از آنجایی هم که هر روز ماهیت و شکل ابتلای این بیماری تغییر می‌کند، گروه ســازنده سریال در چند مرحله برخی قسمت‌ها را بازنویسی کرده است.
ملک محمدی تصریح کرد: در این چند ماه پس از شــیوع کرونا در کشور، شاهد جانفشانی‌ها و از خودگذشتگی‌های بی شمار مدافعان سلامت بودیم و حماســه‌هایی را به چشم دیده ایم و «همدل» هم سعی کرده است تا بخشی از جانفشانی‌های کارکنان درمان و نظام بهداشت کشور را طی ماه‌های اخیر به تصویر درآورد.
وی تاکید کرد: همدلی مردم برای کمک به نیازمندان در دوران کرونا، تبدیل شــدن مســاجد به پایگاه‌هایی برای تولید ماســک، دادن مهلت بیشتر مالکان به مستاجران برای پرداخت اجاره بها و هر آنچه که در چندماه گذشته از همدلی عاشــقانه مردم دیدیم، انگیزه گروه را برای ســاخت ســریالی با این محتوا و مضمون دوچندان کرد.
ملک محمدی با بیان اینکه قرار اســت همدل در پانزده قسمت تولید شود، گفت این سریال ان شاءالله اسفند روانه آنتن می‌شود.
وی همچنین از تولید مجموعه‌های نمایشی دیگری را هم با موضوع کرونا خبر داد که در دســتور کار قرار دارد که با تصویب و اجرایی شدن آن، اخبار و جزئیات آن اعلام و منتشر خواهد شد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
راه اندازی آکادمی کشورداری برای ایفای نقش‌های کلیدی در فرایند اداره کشور
توزیع جو در بخش گندمان بروجن
حضور رئیس فدراسیون ورزش‌های رزمی در کنگره فدراسیون جهانی MMA
توزیع شیر رایگان در مدارس ابتدایی دولتی گلستان از اول دی
رونمایی از کتاب « املش درگذر زمان »
بستری شدن ۹۴ بیمار آنفلوآنزا در کهگیلویه و بویراحمد
سیر تاریخی مجلس از قاجار تا پیروزی انقلاب اسلامی
آغاز بارش برف در ارتفاعات طالقان
معرفی مدیران سه بخش سی‌امین جشنواره بین‌المللی تئاتر کودک و نوجوان همدان
همایش روز جهانی خاک در فارسان
نگاهی به برخی برنامه های شبکه های سیما
امام جمعه بخش مرکزی یزد میزبان نشست رسانه در محضر علما 
بررسی زیرساخت ارتباطی شهرستان‌ها برای اجرای فرآیند الکترونیکی انتخابات
رشد ۱۳ درصدی پرواز‌های فرودگاه بین المللی شیراز
دهم آذر، روز مجلس و بزرگداشت آیت الله مدرس
آغاز طرح دوره‌ای بازدید، پایش و به‌روزرسانی ایمنی بازار‌ها
۲۸ هزار میلیارد ریال از فروش مرزی به خزانه دولت واریز شد
کمینه و بیشینه دمای دهم آذرماه در سمنان
تعداد ۲۰ طرح منتخب در رویداد ایده شو، ارائه شد
احداث باغ‌های مدرن در جغدان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
امروز؛ آخرین فرصت ثبت نام آزمون استخدامی سرایداران
فرزندان مصدوم معاون رئیس جمهور به تهران منتقل شدند
آغاز ثبت نام کاروان‌های عمره دی و بهمن از ساعت ۱۰ امروز، ۹ آذر در خراسان رضوی
بررسی راهکارهای تعیین تکلیف بخشی از زمین‌های واقع در شهر ارومیه
دستگیری زورگیران اطراف خوابگاه‌های دانشجویی
چالش‌های بازگشت ارز صادراتی
رژیم صهیونی و آمریکا با پیشرفت کشور‌های اسلامی مخالفند
تولید محصولات تقلبی آرایشی و بهداشتی
برگزاری همایش در روز‌های آلوده تهران!
عاقبت پشت کردن به وطن
نقش مخرب رژیم صهیونی محور مذاکرت لاریجانی و فیدان
امسال، حدود ۴۴ مدرسه غیردولتی متخلف لغو امتیاز شده‌اند
ورود سامانه بارشی جدید به کشور از فردا
دولت فرمایشات رهبری را پشتوانه‌ای محکم برای خود می‌داند
انهدام باند قاچاق مهمات جنگی در کردستان
بازیکن دهدشتی برترین گلزن نیم فصل لیگ برتر امید‌های کشور  (۳۴ نظر)
جزئیات تعطیلی شنبه ۸ آذرماه در آذربایجان‌غربی به دنبال تداوم آلودگی هوا  (۲ نظر)
امروز؛ آخرین فرصت ثبت نام آزمون استخدامی سرایداران  (۱ نظر)
آتش‌افروز هیرکانی بازداشت شد  (۱ نظر)
اجتماع بزرگ حجاب فاطمی در تهران  (۱ نظر)
فرزندان مصدوم معاون رئیس جمهور به تهران منتقل شدند  (۱ نظر)
تمامی مدارس خراسان رضوی فردا ۸ آذرماه دایر هستند  (۱ نظر)
غیر حضوری شدن مدارس ابتدایی چهار شهر و ۲۰ روستای استان مرکزی  (۱ نظر)
امیر حاتمی: آماده‌ایم پاسخ درهم شکننده‌ای به دشمن بدهیم  (۱ نظر)
درخشش وزنه بردار سمنانی در کشور  (۱ نظر)
با وجود تاخیر در تحویل خودروها؛ اقدام سایپا برای پیش‌فروش خودرو  (۱ نظر)
هیچ ضرب‌الاجل اسرائیلی برای جنگ قریب‌الوقوع وجود ندارد  (۱ نظر)
بیانیه‌ ونزوئلا در محکومیت‌ آمریکا برای بستن حریم‌ هوایی  (۱ نظر)
اقدام استرالیا علیه سپاه در جهت اهداف آمریکا و اسرائیل است  (۱ نظر)
خشک شدن ذخایر آبی اروپا  (۱ نظر)