• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۷۵۲۵۰
تاریخ انتشار: ۰۵ مرداد ۱۳۹۹ - ۰۸:۳۷
اردبیل » اجتماعی
استاندار اردبیل

مردم استان با رعایت دستورالعمل های بهداشتی در ماه محرم الگو باشند

استاندار اردبیل از مردم استان خواست در بحث رعایت پروتکل های بهداشتی و دستورالعمل های ویژه در ماه محرم الگو برای کل کشور باشند.

مردم استان با رعایت دستورالعمل های بهداشتی در ماه محرم الگو باشندبه گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مرکز اردبیل؛ اکبر بهنام جو در جلسه ستاد مدیریت کرونای استان با بیان اینکه اردبیل و چند شهر دیگر در وضعیت قرمز کرونایی قرار دارند افزود: مراسم عزاداری ماه محرم در استان اردبیل نسبت به سایر استان ها متفاوت است و مردم فهیم استان باید با شعور حسینی در اجرای این مراسم الگو باشند.

وی با اشاره به اینکه همکاری و وحدت مردم و دستگاه های اجرایی در کاهش و کنترل این ویروس موثر است، گفت: طبق گزارش دانشگاه علوم پزشکی، شهر اردبیل به عنوان کانون پیک بیش از دو سوم مبتلایان و بستری شده ها در این شهر است و ضرورت دارد برای کاهش بستری ها و قرار گرفتن در وضعیت نزولی همه تلاش کنیم تا در ماه محرم در شرایط وضعیت سفید بتوانیم عزاداری را شایسته برگزار کنیم.

استاندار اردبیل ادامه داد: همکاری و رعایت ادارات و مردم در چند روز اخیر باعث شده وضعیت تا حدودی بهتر شده و تعداد مراجعین نسبت به روزهای گذشته کاهش یافته است و اگر بتوانیم این روند را ادامه دهیم تا دو هفته دیگر اردبیل از وضعیت قرمز به وضعیت نارنجی و زرد در می آید.

این مسئول تصریح کرد: در حال حاضر ۴۳۳ نفر دربیمارستان  های استان بستری هستند که ۳۰۵ نفر مربوط به شهرستان اردبیل است در حالی که در پیک اول جمعیت بستری در بیمارستان ها نزدیک ۳۷۵ نفر بود که با رعایت و همکاری همگانی به ۸۰ نفر و میزان فوتی به صفر رسید.

بهنام جو با تاکید بر اینکه تصمیم ستاد کرونا لازم الاجرا است و باید همه ما تمکین کنیم افزود: تمامی تالارها بسته شده و بسته خواهد ماند و تمامی آرایشگرهای زنانه بسته شده و بسته خواهد ماند کسانی که عرضه قلیان می کنند بسته شده است.

وی ادامه داد: اگر جایی مردم خبردار شدند که یکی از این موارد فعال شده و از قانون سرپیچی می کنند عوامل نظارتی را در جریان بگذارند و مطمئن باشند در مقابل حفظ جان مردم با هیچ کس تعارف نداریم و معامله نمی کنیم.

استاندار اردبیل با اشاره به اینکه تجهیزات و امکانات بیمارستان ها با استفاده بیش از حد مستهلک شده افزود: علاوه بر تجهیز امکانات باید به فکر نیروی انسانی بیمارستان ها که در حال تلاش هستند، باشیم.

بهنام جو اضافه کرد: در فکر خادمان سلامت و مدافعان خط مقدم بهداشت و درمان اعم از پرستاران، کادر پزشکی و درمانی بیمارستان ها، کادر خدماتی بیمارستان ها نیز باشیم که خودشان را در معرض خطر بسیار زیادی قرار داد ه اند.

رئیس ستاد کرونای استان اردبیل از مردم استان خواست که با رعایت پروتکل های بهداشتی و حفظ جان سالمندان و افراد بالای ۶۰ سال یاریگر و کمک حال پرستاران و پزشکان و کادر درمانی که با تحمل شرایط خاص محیطی سخت کار در تلاش هستند باشند تا این قشر زحمت کش بتوانند بیماران و مراجعه کنندگان را مداوا کنند.

بهنام جو همچنین از فرمانداران خواست در نظارت و هماهنگی و اجرای پروتکل بهداشتی در شهرستان های تحت مدیریت خود به جد وارد عمل شوند و برای مراسم عزاداری محرم برنامه ریزی لازم را داشته باشند.

استاندار افزود: با هماهنگی های انجام شده از طریق مخابرات در تلفن های ثابت و همراه از همین امروز شبکه اطلاع رسانی بزرگی علاوه بر رسانه ها که بسیار زحمت می کشند، ایجاد شده و اطلاع رسانی لازم به همه آحاد مردم انجام شود.

بهنام جو گفت: ما امیدوار هستیم با این اطلاع رسانی که مخابرات و شبکه های اجتماعی انجام می دهند مردم همکاری بسیار خوبی با ستاد کرونا داشته باشند.

بهنام جو در رابطه با توزیع نذورات در ماه محرم تصریح کرد: عاشقان امام حسین (ع) به جای عرضه مواد غذایی در شهر می توانند کمک هایی مثل ماسک و مواد ضدعفونی کننده رایگان به افرادی که توان خرید ندارند، هدیه کنند تا آنها هم با رعایت اصول بهداشتی از فیوضات این ماه بهره مند شوند.

 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تصویب حسابرسی سال مالی شورای اسلامی شهر تبریز
زنجان؛ واحدهای فرآوری کلید توسعه صادرات کشاورزی
باید ذات مداخله‌جوی غرب را بازشناسی کرد
ریشه‌کنی گرانی شرط اثرگذاری عملکرد دستگاه‌های نظارتی
چمن ورزشگاه یادگار امام (ره) آسیب دیده است
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۱۹ آبان ۱۴۰۴
خراسان جنوبی خاستگاه اردو‌های جهادی
زنجان؛ پشت درهای بسته یک مرکز تعویض پلاک
تقویم و اوقات شرعی دوشنبه ۱۹ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
راه‌اندازی ۸ جایگاه جدید سی‌ان‌جی در سراسر کشور
ضرورت همکاری دستگاه‌های اجرایی در ثبت وقایع حیاتی
برگزاری نشست تخصصی تسهیل صادرات در مناطق آزاد
شهروندان اهری ۴۵ درصد بیشتر از استاندارد جهانی آب مصرف می‌کنند
آغاز برداشت بادام‌زمینی در هوراند
برگزاری جشنواره بزرگ ورزش‌های همگانی، گرامیداشت هفته کیش
همه پای ترویج کتاب و کتاب‌خوانی
اعلام محدودیت‌های ۴۸ ساعته به‌دلیل آلودگی هوا در استان تهران
افزایش غلظت غبار در سمنان
آغاز طرح آموزش رانندگان ناوگان عمومی مازندران برای کاهش تصادفات
رئیس جمهور همراه با ملی‌پوشان فوتبال کشورمان پا به توپ شد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا
تقویت توان دفاعی ونزوئلا با دریافت سامانه‌های پدافند روسی
رشد ۵۶ درصدی طرح های سرمایه‌گذاری در استان خراسان جنوبی
غیرحضوری شدن مدارس ابتدایی و متوسطه اول شهر‌های آلوده خوزستان تا آخر آبان
موافقت‌مجلس با کلیات طرح اصلاح قانون‌محکومیت‌های‌مهریه
بازی‌های همبستگی اسلامی؛ ازبکستان، حریف تیم فوتسال ایران در نیمه‌نهایی
عراقچی: فعلا امکان مذاکره با آمریکا وجود ندارد
تقویم و اوقات شرعی یکشنبه ۱۸ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
سهم استان زنجان از درآمدهای معدنی کجا هزینه می‌شود؟
ادعای رسایی درباره انتصاب دادستان دستگیر شده، صحت ندارد
حل تنش افغانستان و پاکستان محور گفتگوی متقی و عراقچی
زعفران؛ محصولی کم‌آب بر و پرسود برای کشاورزان زنجانی
پاکستان می‌تواند پلی برای اتصال ایران به شرق آسیا باشد
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۸ آبان ۱۴۰۴
تا اواسط هفته ، زنجان بدون باران
تسهیلات وام ازدواج  (۲ نظر)
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا  (۱ نظر)
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد  (۱ نظر)
اتحادیه اروپا: الفاشر تبدیل به گورستان بشریت شده است  (۱ نظر)
پیوند دو ملت ایران و پاکستان ناگسستنی است  (۱ نظر)
هوای اصفهان و ۳ شهر مجاور آلوده است  (۱ نظر)
پلمب ۶ کافه به علت برگزاری جشن هالووین  (۱ نظر)
جزییات معافیت از صدور صورت‌حساب الکترونیکی در سامانه مودیان ۱۴۰۴  (۱ نظر)
اهواز آلوده‌ترین شهر کشور  (۱ نظر)