آغاز برداشت انجیر دیم از انجیرستانهای خفر
برداشت انجیر دیم از بیش از ۵۵۰۰ هکتار از انجیرستانهای خفر آغاز شد.

به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما، مرکز فارس، کارشناس جهاد کشاورزی خفر گفت:آب و هوای مناسب باعث شده تا شهرستان خفر جزء یکی از قطبهای انجیر دیم در استان باشد.
نکویی افزود: متوسط برداشت این محصول یک و نیم تن در هر هکتار است.
وی افزود:روستاهای ابسرد، کرفت، شاغون، حسن آقایی و اشکوری از جمله روستاهایی هستند که انجیر نوبرانه دیم در آن ها برداشت و روانه بازار میشود.
از جمله انجیرهای برداشت شده در این شهرستان سیاه، آقایی، کوهمرهای، شاه انجیر، کنزک و عسلی است.
برداشت این محصول از اواخر مردادماه آغاز شده و تا اواسط مهرماه ادامه دارد.