• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۹۷۱۸۶
تاریخ انتشار: ۲۸ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۶:۱۸
سیاسی » مجلس
رئیس مجلس شورای اسلامی:

روح حاکم بر جامعه پزشکی، روحی است که در جبهه‌ها دیدیم

رئیس مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه روح حاکم بر جامعه پزشکی روحی است که در جبهه‌ها دیدیم، گفت: اقتصاد سلامت دچار اشکال جدی است و با آشفتگی مدیریتی در بخش‌هایی از کشور مواجه هستیم.

روح حاکم بر جامعه پزشکی، روحی است که در جبهه‌ها دیدیمبه گزارش خبرگزاری صداوسیما به نقل از خانه ملت، آقای قالیباف امروز در دیدار با رئیس و معاونان سازمان نظام پزشکی، با تبریک فرا رسیدن روز پزشک به جامعه پزشکی و کادر درمان، گفت: پزشکان در شرایط سخت بسیار تاثیرگذار هستند و برای نجات جان انسان ها، جان خود را به خطر می‌اندازند؛ در زمان جنگ مشکلات و کمبود‌هایی را از نظر تجهیزات و امکانات داشتیم، اما خدمتی که جامعه پزشکی به تامین امنیت روحی و روانی رزمندگان کرد، هیچ بخش دیگری نتوانست این نقش را در جنگ ایفا کند.
رئیس مجلس شورای اسلامی افزود: در حوزه کرونا، تصاویری را می‌بینیم که با رزمندگان مقایسه می‌شوند، اما بهتر است تصاویر فعلی با همان قشر رزمنده‌ای که در جنگ بودند مقایسه شود؛ تصاویر زیبای زیادی از جامعه پزشکی در جنگ داریم که بی نظیر هستند.
وی ادامه داد: بسیاری فکر می‌کردند جامعه پزشکی مرفه و بی درد است، اما کرونا نشان داد پزشکان امروز همان پزشکانی هستند که در دهه ۶۰ در زمان جنگ حضور داشتند و به کشور خدمت می‌کردند.
آقای قالیباف با انتقاد از اینکه اقتصاد سلامت دچار اشکال جدی است، تصریح کرد: در این رابطه مسائلی مانند بیمه و مدیریت و هزینه بیمارستان از یک طرف و جود دارد و بخش دیگر آن هم مردم هستند و باید در حوزه اقتصاد سلامت به این ابعاد پرداخته شود؛ می‌طلبد اگر در این زمینه پیشنهادی برای رفع مشکلات وجود دارد، به مجلس منعکس شود تا بتوان آن‌ها را سامان داد البته بخشی از مشکلات مربوط به نوع مدیریت است و دچار آشفتگی مدیریتی در بخش‌هایی از کشور هستیم در واقع در برخی موارد مشکل نبود امکانات و بودجه نیست به عنوان مثال می‌توان به تعدد بیمه‌ها و صندوق‌های بازنشستگی اشاره کرد.
وی با یادآوری اینکه عدم شفافیت و تضاد منافع، مشکلات جدی در بخش‌های دولتی و سازمان‌های غیردولتی ایجاد کرده است، گفت: یک بخش این مشکلات نیاز به قانونگذاری و تنقیح و اصلاح قوانین دارد و امروز پس از ۴۰ سال این نوع مدیریت پذیرفته شده نیست و نباید به این سبک عمل شود و باید در حوزه تقنینی و نظارتی مشکلات را به نوعی حل کرد و این موارد جزو دغدغه‌های ما در مجلس است.
آقای قالیباف همچنین گفت: نامه‌ای را به همه مراکز دولتی و غیردولتی ارسال و تاکید کردیم که مسائل را براساس اولویت به ما منعکس کنند تا در برنامه ۴ ساله مجلس آن‌ها را مدنظر قرار دهیم.
رئیس مجلس شورای اسلامی با تاکید بر ضرورت در اولویت قرار گرفتن موضوع پیشگیری و بهداشت افزود: باید به پیوست سلامت در تمامی امور توجه شود و مجموعه پزشکی آن را در جامعه به فرهنگ تبدیل کنند و اگر در این رابطه نیاز به وضع قانون داشته باشد، ما حمایت می‌کنیم و فرهنگ سازی در مورد موضوع پیوست سلامت باید مورد توجه جدی قرار گیرد و یکی از ضروریات است.
وی یادآور شد: جامعه پزشکی بدون ایراد نیست و روح حاکم بر جامعه پزشکی روحی است که در جبهه‌ها دیدیم؛ همیشه و در همه حال به جامعه پزشکی توجه کرده ام، زیرا سلامت جامعه را دنبال می‌کنند و امروز هم وظیفه خود می‌دانم از این صنف حمایت کنم.
آقای قالیباف در رابطه با پیشنهاد رئیس سازمان نظام پزشکی مبنی بر ایجاد مرکز همایش‌های علمی گفت: در زمان حضورم در شهرداری ایجاد این مرکز مورد توجه قرار گرفت، زیرا به توریسم، اقتصاد، منزلت و چهره بین المللی شهر کمک می‌کند و می‌توان با همکاری سازمان نظام پزشکی، شهرداری و مجموعه پزشکی نسبت به انجام این کار اقدام کرد.
رئیس مجلس شورای اسلامی ادامه داد: مرکز همایش را باید با نگاه افق بلند ایجاد کرد و دغدغه ما هم ایجاد این مرکز است.
آقای محمدرضا ظفرقندی، رئیس سازمان نظام پزشکی در این نشست با بیان اینکه حرفه پزشکی حرفه‌ای بسیار دشوار است، گفت: دانشجویان پزشکی باید دوره ۷ ساله را بگذرانند و پس از طی ۷ سال هم محدودیت‌هایی برای این رشته وجود دارد.
آقای ظفرقندی با بیان اینکه بیش از ۶ هزار پزشک مبتلا به کرونا و ۱۶۰ پزشک بر اثر کرونا شهید شده اند، گفت: فداکاری‌های پزشکان زیاد است و پای کار ایستاده اند، می‌طلبد مانند زمان جنگ حمایت مناسبی از آن‌ها شود و به طور قطع اگر عزم ملی در دستگاه‌ها از جمله قوه مقننه برای حمایت و پشتیبانی از این قشر انجام نشود، داستان کرونا ادامه خواهد داشت و ممکن است تداوم آن خسته شدن و عدم حضور پزشکان و کادر درمان را در پی داشته باشد.
وی تصریح کرد: کادر درمان خسته‌اند و کشش ندارند و تقاضا داریم با تصویب قوانین حمایتی و فوری انگیزه‌هایی را در آن‌ها ایجاد کرد و برای ادامه کار حمایت شوند؛ همچنین رفع مشکلات مربوط به اقتصاد سلامت باید مورد توجه قرار گیرد، زیرا در این حوزه روز به روز فاصله تورم و شرایط اقتصادی با تعرفه‌ها و هزینه‌های تمام شده در حوزه خدمات سلامت بیشتر می‌شود.
رئیس سازمان نظام پزشکی کشور یادآور شد: براساس بند ۸ ماده یک قانون بیمه همگانی، قیمت تمام شده باید محاسبه شود، اما سال‌هاست انجام نمی‌شود و تقاضا داریم در شرایط کرونا حمایت ویژه‌ای از ما در رابطه با بحث بیمه و مسائل اقتصاد سلامت انجام و همچنین در مورد ایجاد مرکز همایش‌های ملی بر اساس استاندارد‌های بین المللی حمایت‌های لازم انجام شود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
۷ شهید و ۳۰ زخمی در نوار غزه طی ۴۸ ساعت گذشته
دوخطه‌کردن راه‌آهن زنجان – قزوین به بهره‌برداری نزدیک شد
دیدار استاندار گلستان با فرمانده سپاه نینوا به مناسبت هفته بسیج
اجرای عملیات راهداری با ۲۰ میلیارد تومان هزینه در نیشابور
کلاهبرداری رمّال مجازی در فسا
۳ کشته و ۵۱ مصدوم در حوادث رانندگی سمنان
توقف ۲۵۰۰ دستگاه کامیون ایرانی در گمرک های افغانستان
ارائه خدمات دندانپزشکی رایگان به ۲۷۰ بیمار در مبارکه
تجمع عزاداران فاطمی در ظهر شهادت حضرت فاطمه زهرا
جلسه ستاد بحران استان در سنندج برگزار شد
مراکز پیش دبستانی و مهد‌های کودک تعطیل شد
لایحه بودجه ۱۴۰۵، مطابق با تکالیف مجلس تدوین می‌شود
جنگل‌های نمنق جلفا در محاصره آتش
رفع تصرف زمین ییلاقی در شهرستان رضوانشهر
ارائه بیش از ۴۹ میلیارد تومان خدمات رایگان بسیج به مردم سرخس
قهرمانی تیم فوتبال هفت نفره در مسابقات آسیا-اقیانوسیه با درخشش بوشهری‌ها
سلامت اداری در گرو شفاف بودن و رفع تعارض منافع
انجام تست HIV، اقدامی حیاتی برای حفظ سلامت فرد و جامعه
میزبانی دانشگاه پیام‌نور مهریز از پیکر مطهر شهید گمنام
فرمانده کل ارتش: بسیج موجب تقویت امنیت و ثبات ملی شده است
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
امامی، آذرپیرا و زارع به دیدار فینال راه یافتند - قاسم پور در دیدار رده بندی
قطعی آب در برخی مناطق شهر کرمانشاه
تشکیل کار گروه اضطرار آلودگی هوا
تعطیلی مدارس مشهد و مدارس شهری تربت حیدریه، نیشابور و تربت جام، فردا شنبه اول آذر
غیر حضوری شدن مدارس برخی شهرهای آذربایجان شرقی
واکنش زلنسکی به توافق پایان دادن به جنگ روسیه و اوکراین
آلودگی هوای ۱۴ شهر خوزستان در وضعیت قرمز و نارنجی
تعطیلی ۵روزه مهد‌های کودک و پیش دبستانی استان تهران
عزاداری ایام شهادت حضرت زهرا(س) با حضور رهبر انقلاب
آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به یک باشگاه سیاسی تبدیل شده
بامداد مرگبار در پایتخت؛ ۴ فوتی در تصادفات آخرین جمعه آبان ماه
تعطیلی مقطع تحصیلی ابتدایی در ارومیه
زعفران، میراثی کهن برای آیندگان
غیرحضوری شدن مدارس در سه شهر و چند روستای استان مرکزی
پیش بینی هواشناسی هرمزگان ۳۰ آبان
غیرحضوری شدن مدارس در سه شهر و چند روستای استان مرکزی  (۲ نظر)
خط و نشان کشیدن وزیران خارجه آلمان و انگلیس برای روسیه  (۱ نظر)
آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به یک باشگاه سیاسی تبدیل شده  (۱ نظر)
بامداد مرگبار در پایتخت؛ ۴ فوتی در تصادفات آخرین جمعه آبان ماه  (۱ نظر)
آمریکا و سه کشور اروپایی «توافق قاهره» را کشتند  (۱ نظر)
مصرف ۳ تا ۵ برابری برق در کولر‌های گازی  (۱ نظر)
ترک‌ فعل در اجرای قانون جوانی جمعیت جرم است  (۱ نظر)
رقابت دانش آموزان رودباری در مسابقات قرآنی «آلا»  (۱ نظر)
«آخرین دیدار»، در خبر‌های امروز رسانه  (۱ نظر)
۱۵ متر سقوط برای نجات یک زندگی در کوه صفه اصفهان  (۱ نظر)