به گزارش
خبرگزاری صداوسیما مرکز مازندران، استاندار مازندران امروز در دومین جلسه شورای حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس مازندران در استانداری مازندران با بیان اینکه مرکز فرهنگی و موزه دفاع مقدس مازندران نمادی از رشادتهای رزمندگان در هشت سال دفاع مقدس است، بر ضرورت تدوین کتاب و ساخت فیلم با موضوع دفاع مقدس تأکید کرد.
احمد حسینزادگان با اشاره به صبوری و مقاومت همسران و مادران شهدا خاطرنشان کرد: این ایثار و جهاد با عقل محاسبهگر دنیایی قابل محاسبه نیست؛ وقتی پای آرمانها و عشق میآید اینها معنا پیدا میکند. اگر کاری کردیم وظیفه ماست اگر کاری نکردیم باید جبران این عقب افتادگی را کرده باشیم.
استاندار مازندران با بیان اینکه همه دستگاهها مشارکت کنند تا پروژه مرکز فرهنگی و موزه دفاع مقدس مازندران راه اندازی شود، افزود: امیدواریم تا پایان این دولت، بخشی از آن را افتتاح کنیم و پای مردم برای بازدید از این مکان، باز شود و بخشی از رشادتهای فرزندان خود را شاهد باشند.
حسین زادگان با اشاره به برگزاری همایش بزرگ تکریم از رزمندگان استان تصریح کرد: این مراسم خود عظمتی را در سطح استان ایجاد میکند، اما بخاطر شرایط خاص کرونایی بر اساس شیوهنامه خاص خودش برگزار میشود.
استاندار مازندران تصریح کرد: رسانههای مکتوب و مجازی که پای این انقلاب ایستادهاند باید در راستای نشر ارزشهای دفاع مقدس سنگ تمام بگذارند و در نشریات سطح شهرستانی و استانی، مطلب را خوب انتشار بدهند. تلویزیون نیز نقش تعیین کننده در حوزه ترویج فرهنگ دفاع مقدس دارد.
این مسئول با اشاره به برپایی نمایشگاه بزرگ دفاع مقدس در استان کفت: نمایشگاه با نگاه کرونایی برگزار شود و اداره کل فرهنگ و ارشاد با همکاری و مشارکت فضای مجازی، حوزه هنری و نهادهای فرهنگی برای برپایی نمایشگاه مجازی نیز اقدام کنند.
حسین زادگان بر ضرورت تکریم از رزمندگانی که دیده نشدند و کمتر مورد تکریم قرار گرفتند تأکید کرد و تهیه کارت ایثارگری را نشان دهنده تکریم از رزمندگان دفاع مقدس دانست و گفت: فرمانداران و شهرداران تدابیری برای بهرهمندی این قشر از برنامههای سینما اتخاد کنند.
استاندار مازندران با اشاره به اعتبار ۱۰ میلیارد تومانی سفر اخیر نوبخت رییس سازمان برنامه و بودجه برای مرکز فرهنگی دفاع مقدس استان، به سفر آینده وی به غرب استان اشاره کرد و گفت: در این سفر سعی میکنیم به سقف این اعتبار بیفزاییم.
اجرای ۳۰ عنوان برنامه با محوریت دفاع مقدس در استانمدیر کل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس مازندران هم با بیان اینکه ستاد چهلمین سالگرد فاع مقدس استان، اردیبهشت ماه با حضور استاندار تشکیل شده افزود: این ستاد دارای ۱۵ کمیته است که تاکنون ۱۴۰ مصوبه اجرایی در کمیتهها و ۲۲۱ مصوبه در ستاد شهرستانی به دبیرخانه اعلام شد.
سردار عبدالله ملکی از اجرای ۳۰ عنوان برنامه با محوریت دفاع مقدس در استان خبر داد و با بیان اینکه با توجه به وضعیت کرونایی بیشتر برنامهها در قالب فضای مجازی و رسانه ملی برگزار میشود، از افتتاح استودیوی دائمی برنامههای حوزه ایثار و شهادت در مرکز فرهنگی و موزه دفاع مقدس استان خبر داد و گفت: کار ضبط برنامهها از روز گذشته آغاز شده است.
سردار ملکی با اشاره به سالروز ورود آزادگان به میهن اسلامی از تدوین و چاپ کتاب «از فیضه تا الرشید» خاطرات آزاده سرافراز حجت الاسلام محمد حسن جمشیدی خبر داد و گفت: این کتاب طی مراسمی در ۲۶ مرداد با حضور نماینده، ولی فقیه و مسئولین استانی رونمایی شد.
این مسئول با اشاره به چاپ و تدوین ۲۵۰ اثر دفاع مقدسی توسط این ادارهکل از سالهای گذشته تا کنون خاطرنشان کرد: در سال ۹۹ نیز ۵۰ کتاب در دست چاپ داریم و در حوزه آزادگان با توجه به اینکه این استان ۲۳۰۰ آزاده تقدیم کرده است، گفت: در حوزه تدوین کتاب با موضوع آزادگان ۱۵ کتاب با همکاری کنگره شهدا تولید شده است و باید بیشتر به این موضوع بپردازیم.
سردار ملکی همچنین از برگزاری همایش تکریم از پیشکسوتان دفاع مقدس در هفته دفاع مقدس خبر داد و با بیان اینکه در این طرح که ابلاغ ستاد کل نیروهای مسلح است، از ۹۹ هزار رزمنده دوران هشت سال دفاع مقدس تقدیر و تجلیل به عمل میآید.
وی با بیان اینکه این طرح که در بازه زمانی ۴۰ روزه در سطح استان برگزار میشود، به شیوه اجرای این مراسم اشاره کرد و هدف از برگزاری مراسم را تکریم از همه رزمندگان، خانوادههای شهدا، آزادگان و ایثارگران برشمرد که در دفاع مقدس نقش ایفا کردند و گفت: برنامه سمبلیک و نمادین آن در روز هفتم مهر با تکریم از ۵ هزار رزمنده در مرکز استان و شهرستانها برگزار خواهد شد.
وی در ادامه از برگزاری نمایشگاه چهل سالگی دفاع مقدس در هفته دفاع مقدس خبر داد و با بیان اینکه این نمایشگاه ابلاغی ستاد کل نیروهای مسلح است و باید باشکوه برگزار کنیم، گفت: علاوه بر برگزاری این نمایشگاه در مرکز استان، در سطح چند شهر بزرگ نیز این نمایشگاه را خواهیم داشت.
این مسئول با بیان اینکه بازدیدکنندگان با رعایت پروتکل بهداشتی ستاد ملی مبارزه با کرونا در محل نمایشگاه حضور پیدا میکنندگفت انتظار داریم تمامی دستگاههای نظامی و غیر نظامی با ارائه محصولات و دستاوردهای خود مشارکت داشته باشند.
وی در ادامه با اشاره به اینکه کار ساخت مرکز فرهنگی و موزه دفاع مقدس مازندران که مدتی به علت کمبود اعتبار، با کندی روبرو شده بود، با ورود چند خیّر حوزه ایثار و شهادت دوباره آغاز شده گفت: همچنین با تزریق ۱۰ میلیارد تومان اعتبار شهرداری ساری برای محوطه نمادین فاو و پای کار آمدن بسیج سازندگی در ساخت پروژهها این مرکز دوباره رونق گرفت و با این روند جدی تا دو سال آینده شاهد بهرهبرداری بزرگترین مرکز فرهنگی دفاع مقدس کشور در ساری خواهیم بود.
سردار ملکی همچنین به ساخت یادمانهای شهدای گمنام در شهرستانهای عباسآباد به همت خیّرین و در خرم آباد تنکابن به همت خیّرین و شهرداری و وزارت دفاع اشاره کرد و گفت: بزودی جشنواره گلریزان را با حضور خیّرین بزرگ برگزار خواهیم کرد.
سردار ملکی در پایان با بیان اینکه دبیرخانه ستاد چهلمین سالگرد دفاع مقدس فعال است، از کمیتههای بانوان، نیروهای مسلح، ورزش و جوانان، اطلاع رسانی و فضای مجازی، فرهنگی، پیشکسوتان و بازرسی تقدیر کرد.