• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۳۱۲۳۶۷
تاریخ انتشار: ۳۰ آذر ۱۴۰۰ - ۱۵:۴۱
اقتصادی » گمرک، حمل و نقل

امکان صادرات واگن‌های باری ساخت داخل

وزیر راه و شهرسازی گفت: کیفیت ساخت واگن‌های باری در کشورمان بالا و مناسب است و ظرفیت و امکان صادرات واگن‌های باری کشورمان وجود دارد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صداوسیما، آقای رستم قاسمی در حاشیه مراسم ورود ۵۲۶ دستگاه واگن به ناوگان ریلی که در ساختمان ایستگاه راه‌آهن تهران برگزار شد در جمع خبرنگاران با اعلام اینکه امروز شرایط حمل و نقل کشور نیاز به تحول دارد، توضیح داد: در حال حاضر در بخش ساخت واگنِ باری و مسافری، کشور به خودکفایی رسیده است و پس از این به هیچ وجه اجازه واردات واگن را نمی‌دهیم.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

وی با اشاره به اینکه تکمیل‌کننده حرکت خودکفایی در ساخت واگن و حمل و نقل ریلی سیستم‌های لوکوموتیو هستند که باید کمبود لوکوموتیو در کشور حل شود، گفت: برای واردات لکوموتیو با چند کشور در حال مذاکره هستیم تا بتوانیم با نوسازی ناوگان ریلی به برنامه سهم ۲۰ درصدی راه‌آهن در بخش بار و سهم ۳۰ درصدی آن در بخش مسافر برسیم که متاسفانه امروز به این ظرفیت دست نیافته‌ایم.

وزیر راه و شهرسازی با یادآوری اینکه حمل و نقل ریلی به عنوان حمل و نقل ایمن، راحت و ارزان در طول سال‌های گذشته مظلوم واقع شده است تصریح کرد: دولت سیزدهم حمل و نقل ریلی را از شقوق مهم حمل و نقلی می‌داند و باید تحولات جدی، بدون اتکاء به بودجه‌های جاری در این بخش ایجاد کند.

قاسمی با تاکید بر اینکه کیفیت ساخت واگن‌های باری در کشورمان بالا و مناسب است گفت: این توان وجود دارد تا با تامین نیاز داخل، واگن‌های تولید شده در شرکت‌های داخلی صادر شوند.

وی همچنین در خصوص جزئیات توافق با هندی‌ها اعلام کرد: در گذشته در خصوص بندر چابهار توافقاتی با هندی انجام شد که این توافق ناقص است و باید تکمیل بشود. هم اکنون ظرفیت بندر چابهار ۱۳ تا ۱۵ میلیون تن کالاست که ما به دنبال افزایش زیرساخت‌های پس کرانه بندر چابهار هستیم.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

قاسمی گفت: دولت در چند ماه گذشته کمک فراوانی به وزارت راه و شهرسازی کرد تا بتواند راه‌آهن چابهار- زاهدان را فعال کند که هم اکنون پیمانکاران فعال هستند. منابع تکمیل این خط از چابهار به زاهدان پیش‌بینی شده است. اما این موضوع کافی نیست و ریل باید به مرز میلک و از آنجا به شمال کشور برسد.

وزیر راه و شهرسازی خاطرنشان کرد: توافق ایران با هندی‌ها تامین بار در این مسیر است و مذاکرات خوبی در این زمینه انجام شده و توافق کردیم که با مشارکت هندی‌ها جابه جایی بار در این مسیر افزایش پیدا کند.

وزیر راه و شهرسازی در ادامه با تاکید بر اینکه طرح نهضت ملی مسکن تورم زا نیست، گفت: طرح نهضت ملی مسکن تورم‌زا نیست چرا که مانند مسکن مهر خط اعتباری بانک مرکزی برای اجرای این طرح در نظر گرفته نشده است.

قاسمی ادامه داد: در طرح مسکن مهر، بانک مرکزی برای ساخت مسکن، خط اعتباری اختصاص داد و زمانی که این منابع وارد بازار شد تورم به وجود آمد.

وی خاطرنشان کرد: منبع مالی طرح نهضت ملی، تسهیلات بانک‌ها است که در گذشته به موضوعات دیگر اختصاص داده می‌شد، اما اکنون و بر اساس مصوبه مجلس و قانون جهش تولید مسکن، ۲۰ درصد تسهیلات باید به مسکن داده شود. ضمن اینکه صندوق ملی مسکن نیز برای اجرای پروژه‌های مسکن در نظر گرفته شده است.

قاسمی ضمن استناد به نظر برخی کارشناسان اقتصادی اعلام کرد: بیشتر کارشناسان اعلام کرده‌اند که تسهیلات بانکی تورم زا نیست.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
اجرای عملیات شاخ‌شماری در ییلاقات منطقه حفاظت‌شده سرخ‌آباد (حوزه طارم)
پایان جولان جیب‌بر گوشی‌قاپ در مرکز تهران
پیش بینی خرید بیش از ۱۰۰ هزار تن گندم از کشاورزان
ترافیک سبک و روان در جاده های سمنان
ثبت‌نام ۶ هزار کرمانشاهی برای پیاده‌روی اربعین
طنین فریاد استکبار ستیزی و خونخواهی از دل اجتماع شبانه مردم در خراسان جنوبی
گام بلند خرمدره در مدیریت آب با اجرای ۱۰۰ هکتار آبیاری نوین
نگاهی به خبر‌های امروز رسانه
کشف محموله گیاه دارویی آنغوزه در طبس
باد، گرما و غبار، سه روز میهمان فارسی هاست
۳۵ درصد از کانون‌های گردوغبار جهان تحت تأثیر فعالیت‌های انسانی است
بورس کالا میزبان ۳۳۳ هزار تن انواع محصول
رقابت ۱۰۰ ورزشکار در مسابقات بدمینتون قهرمانی استان مازندران
رشد ۴۱ درصدی جابجایی محصول گندم از مبدا خوزستان به نقاط مختلف کشور
طنین ولایت در خیابان‌های اسلامشهر؛ ۱۳۲ شب قرار مردمی در مسیر رهبر شهید
همبستگی ملی و دینی در تشییع باشکوه رهبر شهید جلوه گر شد
باند برگشت کنارگذر ایلخچی در آستانه بهره برداری
ارازل و اوباش شیروان با عملیات ضربتی پلیس زمین گیر شدند
قدردانی فراجا از حضور حماسی مردم در مراسم وداع و تشییع پیکر مطهر امام شهید
ورود دستگاه قضایی لرستان برای بررسی فوری آتش‌سوزی شرکت اکسین پالایش پلدختر
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
برنامه‌ریزی جهاد کشاورزی برای افزایش عرضه و مصرف گوشت قرمز
ادعا‌های جدید سنتکام درباره تنگه هرمز
مراسم گرامیداشت رهبر شهید انقلاب در قم برگزار می‌شود
رواق دارالذکر حرم رضوی، آرامگاه ابدی رهبر شهید انقلاب
دو کشته در درگیری شخصی مسلحانه در منطقه سرافرازان مشهد
فیلمی از مزار مطهر رهبر شهید انقلاب در رواق دارالذکر
پیکر مطهر رهبر شهید انقلاب در حرم مطهر رضوی آرام گرفت
دوران جدیدی با راهبری آیت‌الله سید مجتبی خامنه‌ای آغاز کرده‌ایم
فردا؛ کالابرگ تیرماه برای کد‌های ملی ۳، ۴، ۵ و ۶ شارژ می‌شود
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۹ تیر ۱۴۰۵
ذوالقدر: در حمله به زیرساخت‌ها مقابله به مثل خواهد شد
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۱۹ تیر ۱۴۰۵ به افق قم
مراسم تشییع پیکر "قائد شهید امت" در مشهد _ ۶
حضور پزشکیان در مراسم ختم پدر محمدباقر ذوالقدر
حمله به ایران حین مراسم تشییع؛ اوج سقوط اخلاقی ترامپ بود
قرارگاه خاتم: به مبدا پشتیبانی ارتش آمریکا حمله می‌کنیم  (۱۷ نظر)
ترامپ: یادداشت تفاهم تمام شد، قصد ندارم با ایران تعامل کنم  (۱۶ نظر)
نماز لیله الدفن آقای شهید ایران را اقامه می‌کنیم/تدفین پیکر رهبر شهید بامداد جمعه در دارالذکر حرم امام رضا ع  (۴ نظر)
سپاه: به ۸۵ نقطه از تاسیسات مهم نظامی آمریکا حمله کردیم  (۴ نظر)
دریافت کارت ورود به جلسه امتحانات نهایی ۱۴۰۵  (۲ نظر)
تغییر غیرمنتظره هواپیمای ترامپ در بازگشت از ترکیه  (۲ نظر)
جزئیات حملات هوایی امروز رژیم تروریستی آمریکا به مناطقی از خوزستان  (۲ نظر)
حملات رژیم جنایتکار آمریکا به چندنقطه در سیستان‌وبلوچستان  (۲ نظر)
جمع آوری بیش از ۱۲ هزار انشعاب غیر مجاز در کلانشهر اهواز  (۲ نظر)
سلامت، امنیت و آرامش؛ اولویت آموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمد در برگزاری امتحانات نهایی  (۱ نظر)
حمله موشکی دشمن آمریکایی به زیرساخت‌های ریلی کشور  (۱ نظر)
حمله سپاه به زیرساخت‌ها و تأسیسات مهم پایگاه‌های آمریکایی  (۱ نظر)
اقامه نماز بر پیکر رهبر شهید در حرم مطهر رضوی  (۱ نظر)
مراسم تشییع و تدفین رهبر شهید انقلاب در مشهد (۲)  (۱ نظر)
بیانیه وزارت‌خارجه درباره نقض تفاهم‌نامه اسلام‌آباد توسط آمریکا  (۱ نظر)