• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۴۴۲۲۰۳
تاریخ انتشار: ۲۲ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۱۴:۴۸
سیاسی » امنیتی و دفاعی
سردار غلامرضا سلیمانی:

نقش آفرینی گروه‌های جهادی در زمینه افزایش بهره‌وری از محصولات کشاورزی

تجمع بزرگ رزمایش ۲۱ هزار نفری جهادگران فاطمی در فارس با حضور سردار غلامرضا سلیمانی رئیس سازمان بسیج مستضعفین در حرم مطهر شاهچراغ برگزار شد.

نقش آفرینی گروه‌های جهادی در زمینه افزایش بهره‌وری از محصولات کشاورزیبه گزارش خبرگزاری صداو سیما به نقل از بسیج نیوز، تجمع بزرگ رزمایش ۲۱ هزار نفری جهادگران فاطمی در فارس با حضور سردار غلامرضا سلیمانی رئیس سازمان بسیج مستضعفین کشور در حرم مطهر شاهچراغ برگزار شد.

سردار سلیمانی در این اجتماع بزرگ و پرشور، با بیان اینکه پیروزی انقلاب اسلامی در سال ۱۳۵۷ در سایه رهبری الهی و مردمی امام راحل (ره)، یک هدف مقدس و بزرگداشت اظهار داشت: عدالت پیشرفت و تحقق استقلال و آزادی ملت ایران و جمهوری اسلامی این هدف مقدس است.

وی با بیان اینکه حکومت علوی جمهوری اسلامی در همه‌پرسی فروردین سال ۵۸ توسط ملت ایران استقرار پیدا کرد، ادامه داد: جهاد سازندگی برای رفع محرومیت‌ها و عقب‌ماندگی‌های جا مانده از رژیم ستم شاهی توسط امام راحل تاسیس شد، اگر چه دشمن که می‌دانست چه تغییری در مسیر تاریخ جهان صورت گرفته، اجازه پیشرفت به این نظام نوپا نداد و توطئه‌های گسترده‌ای را برای متوقف کردن کامل دولت اسلامی به کار گرفت.

رئیس سازمان بسیج مستضعفین، کودتاها، جنگ‌های مسلحانه منافقین و گروهک‌های مارکسیستی، و تجاوز مسلحانه توسط رژیم بعثی عراق را از جمله توطئه‌های دشمن در این راه دانست و تصریح کرد: در آغاز استمرار این نظام نوپا، همه آن‌ها که باید برای رفع محرومیت‌ها تلاش می‌کردند به جبهه‌ها اعزام شدند و بعد از دوران دفاع مقدس هم با تصویب یک قانون جهاد سازندگی در وزارتخانه دیگری ادغام شد و فرهنگ بر روحیه جهادی، تحت تاثیر تفکر دیوان‌سالارانه قرار گرفت.

سردار سلیمانی ادامه داد: رهبر معظم انقلاب در سال ۷۹ فرمان تاسیس بسیج سازندگی را صادر کردند و فرمودند که عده‌ای از جوانان مومن انقلابی به تأسی از جهاد سازندگی، به رفع محرومیت بپردازند و این مأموریت را به سپاه پاسداران دادند تا این شجره برآمده از روحیه انقلابی جوانان از یک بستر مستعد در سراسر ایران اسلامی پشتیبانی شود.

وی گفت: در طول بیش از دو دهه از حیات بسیج سازندگی که به تعبیر مقام معظم رهبری جایگزین جهاد سازندگی شد، خدمات بسیار گسترده‌ای در زمینه‌ها و عرصه‌های گوناگون به ملت ایران تقدیم شد.

رئیس سازمان بسیج مستضعفین با اشاره به ایام کرونایی و مشکلاتی که مردم با آن دست و پنجه نرم می‌کردند، از خدمات بسیج سازندگی به مردم اشاره کرد و گفت: در آن زمان که تولید ماسک در دنیا یک کالای راهبردی محسوب می‌شد و همه کشور‌ها با کمبود ماسک مواجه بودند، بسیج سازندگی با ایجاد گروه‌های مردم پایه در سراسر کشور به تولید ماسک روی آورد و توانست کشور را از واردات ماسک بی نیاز و خودکفا کند.

سردار سلیمانی با تاکید بر اینکه اگر همین یک نمونه را پیش روی خود قرار دهیم، تصریح کرد: در دو سال گذشته اقتصاد مقاومتی مردم سالار در تولید ماسک، قیمت ماسک سیره نزولی و کاهشی داشته است که یک نمونه از کار جهادی در مواجهه با کروناست.

وی با اشاره به اینکه استان فارس این افتخار را دارد که برترین استان در ارائه کمک‌های مومنانه در ایام کرونایی است، ادامه داد: با تلاش‌ها و مجاهدت‌های سپاه استان و همکاری خیری و کنشگری گروه‌های جهادی بسیج رتبه اول خدمات رسانی را در کشور به خود اختصاص داد.

رئیس سازمان بسیج مستضعفین با بیان اینکه این اخلاق حسنه در کشور نهادینه شده است، ادامه داد: امسال با توجه به شرایطی که در کشور ناشی از کاهش ابتلا به ویروس کرونا به وجود آمد، گروه‌های جهادی بسیج در سراسر کشور به مناطق محروم اعزام شدند و آزمایش جهادگران فاطمی در عرصه‌های مختلف خدمت رسانی و خدمات مومنانه برگزار شد که در سایه این رزمایش، جامع خدمات متنوع و مورد نظر و نیاز مردم در راستای محرومیت زدایی آغاز شد.

سردار سلیمانی با اشاره به دولت خدمات رسان با اعتقاد به دولت مردم پایه، فرصتی را فراهم کرد که بیش از گذشته از نقش آفرینی گروه‌های جهادی و بسیج سازندگی هم در زمینه افزایش بهره‌وری از محصولات کشاورزی و هم آبرسانی به روستا‌ها‌ای که دچار تنش آبی هستند، استفاده شود.

وی با بیان اینکه به زودی جهاد آبرسانی به بیش از ۱۰ هزار روستا آغاز می‌شود، افزود: برای مدیریت آب‌های سطح الارضی و کشاورزی برای مزارع تحت عنوان از آبخیز تا جالیز، و عملیات احداث ۱۰ هزار واحد مسکونی برای افراد تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی، جمله برنامه‌های پیش‌بینی شده در رزمایش جهادگران فاطمی است.

رئیس سازمان بسیج مستضعفین تصریح کرد: استفاده از ظرفیت دستگاه‌های خدمات رسانی برای تحقق اقتصاد مقاومتی مردم‌سالار، سپاه و بسیج آماده نقش‌آفرینی گسترده و عمیق است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
انتخاب برترین‌های مسابقات دوی صحرانوردی چهارمحال و بختیاری
هشدار نارنجی آلودگی هوا در خراسان رضوی
ابلاغ قانون اصلاح یکی از قوانین بانک مرکزی
کشف ۲۳ دستگاه ماینر غیرمجاز در آمل
تأکید معاون استاندار یزد بر جلوگیری از فعالیت واحد‌های آلاینده بدون ضابطه
«بیستا برمه» (گریه بی صدا) و «باغ رز»، از قاب تلویزیون
قطعی گاز فردا در برخی مناطق الیگودرز
هفته نخست لیگ برتر والیبال ساحلی؛ پیکان بندر دیر قهرمان گروه دوم
­صعود گل‌گهر به مرحله یک هشتم پایانی جام حذفی
شاخص کیفیت هوا در ۱۷ ایستگاه هواشناسی در وضع قرمز
تعطیلی مدارس ابتدایی تکذیب شد
بازار تاریخی را حفظ کنیم
ضرورت همراهی همه دستگاه‌ها و مردم در اجرای برنامه‌های عفاف و حجاب
تأمین ۶۰ هزار دوز واکسن تب برفکی در چهارمحال و بختیاری
هشدار کم‌آبی در استان همدان؛ صرفه‌ جویی تنها راه عبور از بحران
دستاوردهای پژوهشی اولویت های استان و جنبه کاربردی داشته باشند
شهید طالب ابراهیمی الگوی دانش‌آموزان در حوزه‌های مختلف است
پایداری جوی در استان تا ۱۰ روز آینده
وصول ۳۶ هزار میلیارد تومان فرار مالیاتی با گزارش‌های مردمی
فرصت‌های جدید برای سرمایه‌گذاران در حال شکل‌گیری است
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
امامی، آذرپیرا و زارع به دیدار فینال راه یافتند - قاسم پور در دیدار رده بندی
قطعی آب در برخی مناطق شهر کرمانشاه
تشکیل کار گروه اضطرار آلودگی هوا
تعطیلی مدارس مشهد و مدارس شهری تربت حیدریه، نیشابور و تربت جام، فردا شنبه اول آذر
غیر حضوری شدن مدارس برخی شهرهای آذربایجان شرقی
واکنش زلنسکی به توافق پایان دادن به جنگ روسیه و اوکراین
آلودگی هوای ۱۴ شهر خوزستان در وضعیت قرمز و نارنجی
تعطیلی ۵روزه مهد‌های کودک و پیش دبستانی استان تهران
عزاداری ایام شهادت حضرت زهرا(س) با حضور رهبر انقلاب
آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به یک باشگاه سیاسی تبدیل شده
بامداد مرگبار در پایتخت؛ ۴ فوتی در تصادفات آخرین جمعه آبان ماه
تعطیلی مقطع تحصیلی ابتدایی در ارومیه
زعفران، میراثی کهن برای آیندگان
غیرحضوری شدن مدارس در سه شهر و چند روستای استان مرکزی
پیش بینی هواشناسی هرمزگان ۳۰ آبان
خط و نشان کشیدن وزیران خارجه آلمان و انگلیس برای روسیه  (۱ نظر)
بامداد مرگبار در پایتخت؛ ۴ فوتی در تصادفات آخرین جمعه آبان ماه  (۱ نظر)
غیرحضوری شدن مدارس در سه شهر و چند روستای استان مرکزی  (۱ نظر)
آمریکا و سه کشور اروپایی «توافق قاهره» را کشتند  (۱ نظر)
مصرف ۳ تا ۵ برابری برق در کولر‌های گازی  (۱ نظر)
وداع مردم فارس با شهدای گمنام  (۱ نظر)
ترک‌ فعل در اجرای قانون جوانی جمعیت جرم است  (۱ نظر)
رقابت دانش آموزان رودباری در مسابقات قرآنی «آلا»  (۱ نظر)
«آخرین دیدار»، در خبر‌های امروز رسانه  (۱ نظر)