• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۷۷۳۷۶۷
تاریخ انتشار: ۱۱ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۴:۳۸

نان خوشمزه‌ای که طعم سیر دارد و بافت کیک + فیلم آموزشی

نان فوکاچیا یکی از نان‌های خوشمزه ایتالیایی با بافتی بی نظیر و کیک مانند است. این نان از دوران روم باستان طبخ می شده.

نان خوشمزه‌ای که طعم سیر دارد و بافت کیک + فیلم آموزشیبه گزارش سرویس وبگردی خبرگزاری صدا و سیما،طرز تهیه نان فوکاچیا ایتالیایی خوشمزه و روش تزیین آن با سبزیجات توسط خانم فرانک پناهی را در زیر بخوانید و ببینید.

روش ورز دادن و غلظت خمیر نان فوکاچا با نان های دیگر تفاوت دارد. استراحت های طولانی خمیر باعث ایجاد حباب های زیاد در نان می شود.

طرز تهیه نان فوکاچیا

فوکاچیا از نان‌هایی است که با خمیر ترش پخته شده و بافت داخلی آن شباهت زیادی به نان پیتزا دارد.

تاریخچه‌ این نان به تمدن قدیمی اتروسک و روم باستان برمی‌گردد. در آن زمان این نان را در نوعی اجاق سنگی یا آجری به نام «هارت» (Hearh) می‌پختند.

مواد لازم برای تهیه نان فوکاچیا

آرد /250 گرم

آب / 200 گرم

شکر / 10 گرم

روغن زیتون / 20 گرم

مخمر / 2/5 گرم

نمک / 5 گرم

روغن زیتون / برای رومال

سبزیجات معطر مثل ریحان ،سیر حلقه شده ،گوجه فرنگی حلقه شده ،زیتون حلقه شده

به مقدار لازم

دستور پخت نان فوکاچیا

مایه خمیر را در آب ولرم حل کرده و نیمی از روغن زیتون و نیمی از آرد را اضافه کنید.

مواد را هم بزنید تا مایه یکدست شود.

بیشتر بخوانید:کرامبل چیست؟ +فیلم

بعد از ۱۰ دقیقه حباب های ریزی داخل مایه تشکیل می شود که نشانه فعال شدن مایه خمیر است.

نان خوشمزه‌ای که طعم سیر دارد و بافت کیک + فیلم آموزشی

حالا بقیه آرد و نمک را کم کم و با احتیاط به مواد اضافه کنید تا خمیری یکدست بدست آید.

نکته : خمیر نان فوکاچا باید شل و چسبنده باشد.

کف ظرفی را به روغن زیتون آغشته کرده و خمیر را درون آن قرار دهید.

حالا مانند تصویر خمیر را ورز دهید.

ورز دادن خمیرورز دادن این خمیر با خمیرهای دیگر متفاوت است؛ باید هر بار ظرف را بچرخانید و لایه لایه خمیر را روی هم بیاورید.

حدود ۱۰ بار این کار را تکرار کنید تا خمیر ابریشمی و نرم شود.

بعد از ورز دادن خمیر، روی آن را بپوشانید و به مدت ۲۰ دقیقه در جای گرم قرار دهید.

سپس دوباره خمیر را ورز دهید.

ورز دادن و استراحت خمیر را ۳ تا ۴ بار تکرار کنید.

پس از اتمام مراحل ورز دادن روی ظرف خمیر را با سلفون بپوشانید و برای یک شب در یخچال قرار دهید تا خمیر پف کند.

به خمیر استراحت دهیدبعد از استراحت خمیر را از یخچال دربیاورید.

کف قالب فر را با کاغذ روغنی بپوشانید و با دو قاشق روغن زیتون چرب کنید.

خمیر را به آرامی و طوری که حباب‌های داخل خمیر آسیب نبینند به قالب منتقل کنید.

روی خمیر را هم کمی چرب و با دست چرب‌شده سوراخ‌هایی روی آن ایجاد کنید. خمیر را آهسته در قالب باز کنید.

حالا باید خمیر را ۴۰ دقیقه در جای گرم یا داخل فر با دمای ۴۰ درجه‌ی سانتی‌گراد قرار دهید تا استراحت کند و کاملا پف کند.

بعد از استراحت آخر خمیر، سیر له شده را با ۳ قاشق غذاخوری روغن زیتون مخلوط کنید و روی خمیر بریزید.

گوجه‌ی گیلاسی نصف‌شده، زیتون، آویشن و نمک دریایی را هم برای تاپینگ روی خمیر قرار دهید.

تزیین نان با سبزیجاتخمیر را برا مدت ۲۰ دقیقه در فر با دمای ۱۸۰ درجه‌ی سانتی‌گراد قرار دهید تا بپزد.

در آخر برای طلائی شدن روی نان، ۱۰ دقیقه گریل فر را روشن کنید.

نان را در سینی قرار دهید و بعد از خنک شدن برش بزنید.

برش زدن نانهمانگونه که مشاهده کردید در دستور پخت این نان از ترکیب روغن زیتون و سیر استفاده شده که عطر و طعمی شبیه به نان سیر به آن می‌دهد و برای پیش‌غذا بسیار مناسب است. برای روی این نان می‌توانید از سبزیجات مختلف استفاده کنید. نوش جان .منبع:tasvirezendegi

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
اقامه نماز جمعه فردا ۱۴ آذر به امامت آیت الله حسینی بوشهری در قم
ولایتی: بیانیه‌های سیاسی واقعیت مالکیت جزایر ایرانی را تغییر نمی‌دهد
لزوم تربیت نیروی انسانی آموزش‌محور برای ایفای مأموریت‌های دفاعی
چرا قانون هوای پاک اجرا نمی‌شود؟
آخرین تحولات جنگ روسیه و اوکراین
علیزاده دبیر یازدهمین جشنواره رسانه‌ای ابوذر استان قم شد
تحویل نخستین واحد‌های نهضت ملی مسکن در مهرگان مشهد
تقویت اقدامات احیای دریاچه ارومیه با همکاری های بین المللی
واژگونی سواری در جاده شیراز به کازرون با ۲ مصدوم
دهمین کاروان ترویج بهره‌وری کشاورزی به شاهین دژ رسید
تجلیل وزیر راه و شهرسازی از خانواده سه شهید زنجانی
دیداری صمیمانه با خالق خاطرات ماندگار «قصه‌های تابه‌تا»
مهار آتش انبار کالا‌های بازرگانی در قشم
ضرورت ورود دستگاه‌های قضائی، نظارتی و اجرایی برای حل مشکلات تولید
تشدید برخورد با پلاک‌های مخدوش در محورهای استان
گمرک خراسان جنوبی آماده اجرای روان و منظم طرح کولبری
عقب‌نشینی عراق از طرح تحریم مالی گروه‌های مقاومت
دیدار نماینده وزیر راه و شهرسازی با مادر شهید سالارزهی
راه شهدا، حقیقت زنده انقلاب اسلامی است
پدافند غیرعامل، راهبردی برای کاهش آسیب پذیری و افزایش توان ملی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فرایند جذب هیئت علمی در دانشگاه‌ها آغاز شد
سقف کیفری مهریه مشخص شد
تعطیلی مدارس در همه مقاطع تحصیلی و مراکز دانشگاهی و آموزش عالی استان البرز
اگر آمریکایی‌ها امنیت ایران را تهدید کنند برخورد خواهیم کرد
ترمینال زنجان نیازمند توسعه زیرساخت و نوسازی ناوگان است
آغاز رزمایش اقتدار نیروی دریایی سپاه از فردا
طرح اصلاح قانون محکومیت‌های مالی، تعرضی به قانون مهریه نکرده است
از بنزین تا هواشناسی! پاسخ دولتی‌ها به سوالات خبرنگاران
سپاه بزرگترین سازمان ضد تروریستی دنیا
بهسازی و آسفالت جاده روستای دمه در بخش سرفاریاب
پخش زنده قرعه کشی جام جهانی فوتبال از شبکه سوم سیما
افزایش ۹۶ درصدی تسهیلات مشاغل خانگی چهارمحال و بختیاری
آغاز بارش برف در جاده کرج کندوان
رهبر انقلاب: زن، کارگزار خانه نیست، مدیر است
طرح بزرگ دشمن در دفاع مقدس ۱۲ روزه شکست خورد
فعالیت مدارس و دانشگاه‌های فارس فردا هم مجازی است  (۲۸ نظر)
سقف کیفری مهریه مشخص شد  (۱ نظر)
اگر آمریکایی‌ها امنیت ایران را تهدید کنند برخورد خواهیم کرد  (۱ نظر)
دشمن خطا کند هزینه سنگینی به او تحمیل می‌کنیم  (۱ نظر)
تردید‌ها درباره سلامتی ترامپ با انتشار‌ام‌آر‌آی وی  (۱ نظر)
آسمان قم تا پنج شنبه بارانی است  (۱ نظر)
میرزا کوچک جنگلی بزرگمرد پرآوازه‌ گیلان  (۱ نظر)
غیرحضوری شدن مدارس و دانشگاه‌های خراسان جنوبی  (۱ نظر)
قطعی گاز در شهرزیبا منطقه ۵ تهران از ۱۶ ساعت گذشت  (۱ نظر)
تخلف در تبدیل رایگان خودرو‌های بنزینی به دوگانه سوز  (۱ نظر)
کاشت ۲۵۰۰ اصله نهال اکالیپتوس در مزارع کارون  (۱ نظر)
معرفی مستند‌های بلند جشنواره سینما حقیقت  (۱ نظر)