• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۸۵۴۴۹۸
تعداد نظرات: ۲ نظر
تاریخ انتشار: ۲۹ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۳:۲۴
علمی و فرهنگی » فرهنگ عمومی
آیت‌الله صدیقی:

جمهوری اسلامی ایران به دختران اهمیت می‌دهد

­خطیب نماز جمعه این هفته تهران گفت: همانطور که روز پدر و مادر شأن و جایگاه ویژه‌ای در این کشور دارد، نظام جمهوری اسلامی به دختران اهمیت می‌دهد.

نظام جمهوری اسلامی نقطه عطفی برای بازشناسی ظرفیت بانوان و دختران استبه گزارش خبرگزاری صداوسیما، آیت‌الله کاظم صدیقی خطیب نماز جمعه تهران در خطبه‌های نماز جمعه این هفته تهران که در دانشگاه تهران برگزار شد، ضمن سفارش نمازگزاران به تقوای الهی، افزود: باید بدانید کسانی که حقایق دین و انقلاب را تحریف می‌کنند و کسانی که خلق خدا بی‌هویت می‌سازند، اهل تاریکی هستند.

وی اضافه کرد: اگر امروز بعد از ۴۴ سال، مشکلات نوع خاصی شده و دشمن در صحنه ناامید کردن و جنگ روانی با همه امکانات و تجهیزات به میدان آمده است و با این حال، ملت ما در مسیر مقابله با دشمن، در ثبات قدم، در حفظ دستاورد‌های خون شهیدان و اطاعت از، ولی فقیه خستگی‌ناپذیر هستند و کم نمی‌گذارند و رویداد‌های پرشکوهی مثل نماز عید فطر و ۲۲ بهمن و روز قدس را رقم می‌زنند، به دلیل آن است که باور دارند با هر سختی، آسانی خواهد بود و به وعده‌های الهی ایمان دارند.

آیت‌الله صدیقی گفت: علت پیچیده و سخت شدن و هجوم شدائد و آغاز جنگ ترکیبی نشان‌دهنده آن است که در حال نزدیک شدن به قله هستیم. همچنان که یک کوهنورد در آغاز راه تازه نفس است و هرچه پیش می‌رود، سختی بر او بیشتر می‌شود.

خطیب نماز جمعه این هفته تهران خطاب به مردم، گفت: شما در این ۴۳ سال با همه توطئه‌ها، نفوذ‌ها و نفوذی‌ها و سختی‌ها مقابله کردید و مردانه ایستادید چراکه هدف دارید. هدف ابتدایی این مردم اجرای دستورات خداوند است. انسان وقتی خود را بنده خدا می‌داند، بندگی می‌کند و به شرط مزد نگاهی ندارد. در این شرایط بنده می‌گوید هرچه از دوست رسد نیکوست، بنابراین با هدف قرار دادن رضایت پروردگار، می‌داند باید با سختی‌ها ساخت و با کمک خدا از آن‌ها عبور کرد.

وی ادامه داد: نکته بعد این است که هر کس به جایی رسیده، در اثر صبر و استقامت بوده است، چراکه بدون پافشاری و عزم رسیدن به قله، هیچ ملت یا شخصی به نتیجه نمی‌رسد. مشکلات این روز‌ها بهانه‌ای شده تا دشمن مردم را ناامید کند، اما امید ما همچون امامان انقلاب در همه کوران‌ها و بحران‌ها خداوند است. آن‌ها بر خلاف شیاطین که همیشه مشکلات را عمده جلوه می‌دهند تا مردم را ناامید و خسته کنند، وعده آینده‌ای روشن می‌دهند و امید ایجاد می‌کنند.

آیت‌الله صدیقی در آغاز خطبه دوم با تبریک فرارسیدن دهه کرامت و میلاد باسعادت کریمه اهل بیت حضرت فاطمه معصومه، افزود: حضرت معصومه (س) در میان امامزاده‌ها پس از شهدای کربلا نظیر ندارد و به همین مناسبت روز میلاد این حضرت به نام روز دختر نامگذاری شده است.

وی تصریح کرد: نامگذاری این روز به عنوان روز دختر، نشان می‌دهد همانطور که روز پدر و مادر شأن و جایگاه ویژه‌ای در این کشور دارد، نظام جمهوری اسلامی به دختران اهمیت می‌دهد. دختر همان مادر، شهیدپرور، نخبه‌پرور و قهرمان‌پروری است که از دامان او اولیای الله به درجات بالا می‌رسند چراکه اساس سعادت در گروی مادری مادران است.

آیت‌الله صدیقی تأکید کرد: اهمیتی که نظام جمهوری اسلامی برای دختران منظور کرده، بی‌نظیر است و در هیچ جای دنیا چنین جایگاهی برای دختران منظور نشده است.

خطیب جمعه این هفته تهران با بیان اینکه نظام جمهوری اسلامی نقطه عطفی برای بازشناسی ظرفیت بانوان و دختران است، گفت: در این ۴۳ سال می‌بینیم که توسعه حوزه‌های علمیه بانوان که صد‌ها فقیه و مجتهد و نویسنده از میان بانوان به عنوان مشعل در مسیر تأمین سعادت جامعه ما و یاران انقلاب درویش خون شهدا قرار گرفتند، همچنین در میادین علمی و ورزشی چگونه نقش‌آفرینی کردند تا جایی که در این مدت ۸۰۰ مدال ورزشی توسط دختران ما کسب شده است و این است ارزشی که اسلام برای دختران و بانوان قرار داده است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۲
دستاورد اين ٤٣ سال را بفرماييد لطفا ! ممنون.
نظر دختران ايران را در مورد خود و حكومت خود به صورت تصادفي سوال بفرماييد ...
نظر شما
آخرین اخبار
ضرورت ترمیم سریع محل سیم‌های سرقت‌شده برق و تلفن در اردبیل
انبارهای استان مرکزی مملو از نهاده‌های دام و طیور
راه اندازی دکل جدید همراه اول در شهرک صنعتی کاویان فریمان
دارو‌های قاچاق عامل تداخل دارویی و مسمومیت‌های شدید
یادگار ماندگار پدر برای فرزند آسمانی‌اش
عرضه بیش از ۹۲۰ هزار تن کالا در تالار‌های بورس کالا
آغاز هفته سوم لیگ برتر والیبال ساحلی از بندر ترکمن
آخرین روز‌های پاییز کم بارش
جهش تولید در کشاورزی با دانش گره خورده است
ثبت احوال بوشهر در مسیر حکمرانی هوشمند
ارتش بر خلق فناوری‌های بازدارنده متمرکز شده است
انتشار کتاب‌های کودک در هفته‌ای که گذشت
تولید تجهیزات آزمایشگاهی داخلی، گامی حیاتی در جهت خودکفایی علمی و کاهش خروج ارز است
جهش ۴۸ درصدی صادرات چای ایران
اداره کشور با «نمی‌توانم» و «نمی‌شود» معنا ندارد
هشدار پلیس راه درباره احتمال سیلاب
اسماعیلی: هنوز تا تحقق عدالت و کیفیت آموزشی فاصله داریم
استمرار برفروبی در جاده‌های کوهستانی مازندران
مصر اتیوپی را به اقدام نظامی تهدید کرد
آغاز ثبت سفارش جدید محصولات ایران خودرو
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
گزارش میزان بارندگی در استان کرمان طی ۲۴ ساعت گذشته
ادامه بارش‌ها و هشدار نارنجی هواشناسی برای ۵ استان
اصلاح قیمت شیر خام و ۴ محصول لبنی
از فردا؛ ثبت نام یازدهمین مرحله خرید محصولات ایران‌خودرو
امنیت ملی آمریکا بر محور «منافع صرفاً آمریکایی» استوار شده است
اتوبوس‌های قم ۲۶ آذر رایگان شد
دستور آماده‌باش به استانداران کرمان، فارس، بوشهر و هرمزگان
تصمیمات عملیاتی بانک مرکزی برای مدیریت بازار ارز اعلام شد
مصاف سرخ‌پوشان در تهران؛ تقابل تراکتور با پیکان در تبریز
امروز؛ آخرین مهلت ثبت نام آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵
­غلامرضا فرخی برترین فرنگی کار جهان شد
ثبت همه املاک فاقد سند الزامی شد
کارآمدی حکمرانی دینی شرط تحقق ایران قوی است
­بازگشت جمعی از افتخار آفرینان کشورمان از بازی‌های پاراآسیایی جوانان
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۲۳ آذر
در نور آباد ممسنی ۱۰۱ میلیمتر باران بارید  (۲ نظر)
آمار جنجالی زندانیان مهریه صحت ندارد  (۲ نظر)
عراقچی: آمریکا در هیچ موضوعی صادق نبوده است  (۲ نظر)
اعلام پایان مأموریت سازمان ملل متحد در عراق  (۱ نظر)
اصلاح قیمت شیر خام و ۴ محصول لبنی  (۱ نظر)
پاراآسیایی جوانان ۲۰۲۵؛ چمسورکی راهی فینال پاراتکواندو دختران شد  (۱ نظر)
بازی‌های پاراآسیایی جوانان؛ ثبت ۸۱ نشان دیگر به نام فرزندان ایران  (۱ نظر)
کشف انبار احتکار روغن و شکر به ارزش ۱۲۰ میلیارد ریال در زنجان  (۱ نظر)
مدارس ابتدایی هرمزگان غیر حضوری شد  (۱ نظر)
آغاز پیش ثبت نام اعتکاف دانش آموزی در استان کرمان  (۱ نظر)
بارش برف وباران در برخی نقاط استان کرمان  (۱ نظر)
کنکور تمام طرح‌های تربیتی را نقش بر آب می‌کند  (۱ نظر)
ممنوعیت استفاده از گرما تابش و میز آتشدان در مراکز گردشگری و تجاری خراسان رضوی  (۱ نظر)
طرح جامع جمع‌آوری آب‌های سطحی اهواز نیازمند ۱۵ همت اعتبار  (۱ نظر)
همایش بزرگ «شکوه ایثار» در گچساران  (۱ نظر)