• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۸۸۵۴۵۶
تاریخ انتشار: ۲۷ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۶:۲۲
علمی و فرهنگی » فرهنگ عمومی

سهمیه دانشگاه‌ها در جشنواره ملی قرآن دانشجویان اعلام شد

سهمیه دستگاه‌های دانشگاهی در سی و هفتمین دوره جشنواره ملی قرآن و عترت دانشجویان اعلام شد.

سهمیه دانشگاه‌ها در جشنواره ملی قرآن دانشجویان اعلام شدبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، سهمیه دستگاه‌های دانشگاهی برای اعزام نماینده به سی و هفتمین دوره جشنواره ملی قرآن و عترت دانشجویان کشور اعلام شد که بر اساس آن هشت دستگاه وزارت علوم ، وزارت بهداشت، دانشگاه آزاد اسلامی، دانشگاه پیام نور، دانشگاه فرهنگیان، دانشگاه فنی و حرفه‌ای، دانشگاه علوم و معارف قرآن و دانشگاه جامع علمی – کاربردی در مجموع ۱۳۱۵ نماینده در این دوره از جشنواره خواهند داشت.

بر همین اساس وزارت علوم، وزارت بهداشت، دانشگاه آزاد سلامی، دانشگاه پیام نور و دانشگاه جامع علمی ـ کاربردی هر کدام با ۱۷۴ نماینده بیشترین تعداد شرکت‌کننده را در میان دستگاه‌های دانشگاهی در این دوره از مسابقات دارند. از این تعداد دو سهمیه مربوط به رشته تواشیح است.

سهمیه این پنج دانشگاه شامل افراد اول تا سوم مرحله سراسری همه رشته‌های آوایی و حفظ به تفکیک آقایان و بانوان و افراد اول تا سوم مرحله سراسری همه رشته‌های بخش معارفی بدون تفکیک بانوان و آقایان است.

در بخش‌های پژوهشی، ادبی ، هنری ، فناوری، نهج‌البلاغه، صحیفه سجادیه و نوآفرینی قرآنی نیز آثار پنج نفر اول مرحله سراسری در دانشگاه مربوط به جشنواره ملی راه می‌یابد.

دانشگاه فرهنگیان که میزبان سی و هفتمین دوره جشنواره ملی قرآن و عترت دانشجویان است نیز ۱۵۹ نماینده در جشنواره سی و هفتم دارد که از این تعداد دو سهمیه مربوط به رشته تواشیح است.

دانشگاه فرهنگیان در رشته‌های بخش آوایی به تفکیک بانوان و آقایان در هر رشته دو سهمیه خواهد داشت. در بخش معارفی نیز بدون تفکیک بانوان و آقایان در هر رشته سه سهمیه برای حضور در مرحله ملی این دانشگاه در نظر گرفته شده است.

همچنین در بخش ادبی، هنری، پژوهشی و فناوری نیز هر رشته پنج سهمیه دارد. در بخش نهج‌البلاغه، صحیفه سجادیه و نوآفرینی قرآنی نیز در هر رشته سه سهمیه اختصاص یافته است (سهمیه رشته دعا و مناجات که زیرمجموعه بخش صحیفه سجادیه است دو نفر خواهد بود.)

دانشگاه‌های علوم و معارف قرآن و فنی و حرفه‌ای نیز هر کدام ۱۴۳ نماینده دارند و در مرحله ملی جشنواره قرآن و عترت دانشجویانی دارند که از این تعداد یک سهمیه به گروه‌های تواشیح اختصاص یافته است.

این دو دستگاه دانشگاهی در بخش آوایی و حفظ در هر رشته یک سهمیه دارند. با این حساب فقط افراد اول رشته‌های مختلف این بخش در مرحله سراسری دانشگاه، به مرحله ملی راه خواهند یافت. این دو دستگاه همچنین برای هر رشته از بخش معارفی سه سهمیه دارند.

برای بخش‌های پژوهشی، فناوری، هنری و ادبی نیز هر رشته پنج سهمیه در نظر گرفته شده است و بخش نهج‌البلاغه، صحیفه سجادیه و نوآفرینی قرآنی نیز در هر رشته سه سهمیه تعریف. این دو دستگاه دانشگاهی برای رشته دعا و مناجات‌خوانی که زیرمجموعه بخش صحیفه سجادیه است یک نماینده در بخش آقایان و یک نماینده در بخش بانوان دارند.

سی و هفتمین دوره جشنواره ملی قرآن و عترت دانشجویان مرداد امسال به میزبانی دانشگاه فرهنگیان در ارومیه برگزار می‌شود.

این جشنواره از ابتکارات سازمان قرآنی دانشگاهیان کشور وابسته به جهاد دانشگاهی بوده و تا دوره بیست و چهارم از سوی این نهاد برگزار شد و از آن دوره به بعد این رویداد ملی به صورت چرخشی و به میزبانی دستگاه‌های مختلف دانشگاهی در حال برپایی است.

 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
سه شنبه‌های هر هفته یک کتاب
دستگیری ۱۵ سارق حرفه‌ای و مال‌خر در سلماس
افزایش ساعات خاموشی‌ها در یزد به دلیل ناترازی برق ناشی از گرمای شدید
گرمای هوا و تعطیلی شرکت ها، موسسه‌ها و بانک‌ها در کیش
معرفی مدیرکل زندان های کهگیلویه و بویراحمد
قطع برق ۱۲ اداره پر مصرف در لرستان
رفع مشکل چندین‌ساله افت فشار و قطعی آب در مجتمع ۵ روستایی خوی
رشد ۴۱ درصدی صادرات از مرز کیله سردشت
مخزن آب شرب اشنویه بیش از ۹۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد
اعزام نخستین گروه خادمان موکب حرم حضرت معصومه (س) به عراق از سوم ماه صفر
هزینه صدور گذرنامه زیارتی اربعین ۵۰ درصدکاهش یافت
منطقه آزاد انزلی تعطیل شده است؛مردم به منطقه آزاد مراجعه نکنند
توسعه بوم‌گردی در روستا‌های هدف گردشگری آذربایجان غربی شتاب می‌گیرد
راه اندازی قرارگاه زیست عفیفانه در کهگیلویه و بویراحمد
رئیس فدراسیون فوتبال: چالش تیم امید را به وزیر گفتم
دعوت ورزشکاران خراسان رضوی به اردوی تیم ملی بوچیا
توزیع ۱۸ پنل خورشیدی در مناطق عشایری ارومیه با همکاری شرکت توزیع برق و امور عشایر
موفقیت دو دانشجوی ایرانی در عرصه‌های علمی بین‌المللی
اعطای تسهیلات ویژه اربعین به مددجویان لرستانی
امسال ۹ میلیون نوبت راس دام در آذربایجان‌غربی مایه‌کوبی شد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
دستگیری ۲ نفر در پرونده شهادت محیط‌بان
خودروسازان بدهکار؛ داد قطعه‌سازان را درآوردند!
تشریح اقدامات وزارت آموزش و پرورش در دفاع مقدس ۱۲ روزه
سفره‌های زیرزمینی مفیدترند یا سدها؟
ورود بلاکچین به تأمین مالی تولید
ثبت ارزش ۹.۴ هزار میلیارد ریالی در فروش روزانه بورس انرژی
تصویب بسته تامین منابع مالی برای بازسازی واحد‌های تولیدی؛ به‌زودی
آتش‌سوزی ۲۰ هکتار از پارک ملی تندوره درگز
پاکدامن، نامزد عضویت در کمیته ورزشکاران فدراسیون جهانی شمشیربازی
بررسی مشکلات ۱۵ واحد تولیدی و صنعتی استان تهران
مقابله منسجم با قاچاق حیات‌وحش در دستور کار سازمان حفاظت محیط زیست
رئیس فدراسیون تکواندو سفیر ملی صبر شد
نمایشگاه بین المللی صنعت ساختمان؛ ۲۷ مرداد
رئیس جمهور واحد گازی ۱۸۳ مگاواتی نیروگاه نکا را افتتاح کرد
ایران در جمع ۷ کشور دارای دانش فنی ساخت پوشش نانویی مقره‌های برق درجهان
تشدید نظارت بر بازار برنج، روغن و شکر  (۲ نظر)
هشدار عراقچی درباره سوءاستفاده ۳ کشور اروپایی از مکانیسم ماشه  (۲ نظر)
وزیر نیرو: از مردم بابت کاهش فشار آب عذرخواهی می‌کنیم  (۱ نظر)
رویداد «کاروان روایتها» برگزار می‌شود  (۱ نظر)
عدم خروج خانه اقبالیان در استان همدان از ثبت ملی  (۱ نظر)
هلاکت فرمانده عملیات یگان‌های کماندویی رژیم صهیونیستی  (۱ نظر)
حماس: رژیم صهیونیستی در حال اعدام دو میلیون نفر است  (۱ نظر)
عراقچی: نمی‌توانیم از غنی سازی دست بکشیم  (۱ نظر)
حمله گسترده سایبری به زیرساخت‌های آمریکا  (۱ نظر)
سازمان ملل: غزه با گرسنگی فاجعه‌بار رو‌به‌رو است  (۱ نظر)
خلع سلاح یمن غیرممکن است  (۱ نظر)
تظاهرات حمایت از غزه در ترکیه، اردن، مصر، عراق و لیبی  (۱ نظر)
حمله پلیس کانادا به تظاهرات کنندگان حامی فلسطین در شهر تورنتو  (۱ نظر)